Koopmans Mat Aqua matte verf | nergens goedkoper

Koopmans Mat Aqua is een sneldrogende dekkende waterverdunbare matte aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Koopmans Mat Aqua Biobased Nieuw hout: gronden met Koopmans Grondverf Aqua (buiten minimaal 2x). Afschilderen met een bij voorkeur onverdunde laag Koopmans Mat Aqua. NB. Tussen de lagen dient er licht te worden geschuurd met fijn schuurpapier (P220-280) of scotch-brite Ultra fine. Bestaand hout: ondeugdelijke verflagen en verweerd hout verwijderen door middel van schuren. Het kale hout gronden met Koopmans Grondverf Aqua (buiten minimaal 2x). Bestaand blijvende verflagen dienen goed geschuurd te worden met fijn schuurpapier (P220-280) of scotch-brite Ultra fine. Vervolgens de gehele ondergrond afwerken met een bij voorkeur onverdunde laag Koopmans Mat Aqua. Metaal: Ondergrond reinigen en roest grondig verwijderen. Ontroeste delen primeren met een roestwerende primer. Geheel overgronden met Koopmans Grondverf Aqua en afwerken met een bij voorkeur onverdunde laag Koopmans Mat Aqua. NB. Tussen de lagen dient er licht te worden geschuurd met fijn schuurpapier (P220-280) of scotch-brite Ultra fine

€ 26.54

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Matte Aflak Matte Aflak
Product
 

FHB JANNIK Softshell Jas Werkjas

De FHB Werkjas Jannik is sterk waterafstotend, winddicht en ademend. Gemaakt van de nieuwste FHB soft shell stof, elastisch en zeer glad. Het buitenste materiaal zorgt voor maximale bewegingsvrijheid 1 borstzak en 2 grote zijzakken, afneembare kap met breedteverstelling retroflecterende marker op de onderarm, steviger bevestiging 1 open en 1 afsluitbaar met rits, arm en tailleband instelling.

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Werkkleding Werkkleding
Product
 

Loodband Decra Led imitatie glas in lood

Decra zelfklevend loodband op rol, lengte 10 meter, ter vervaardiging van imitatie glas-in-lood en overige raamdecoraties. Decra Led loodband bestaat uit 100% lood, is weerbestendig en kan gesoldeerd worden. Verkrijgbaar in vlak en ovaal profiel. Compleet geleverd met aandrukspatel en gebruiksaanwijzing in blister. * De rol ovaal 3 mm heeft twee strips naast elkaar! Draag bij verwerking van loodband altijd handbescherming!

€ 13.19

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Diversen Gereedschappen
Product
 

Drywood Poseidon primer

DRYWOOD Poseidon Primer is gebaseerd op diverse watergedragen bindmiddelen en is te gebruiken als grondlak. DRYWOOD Poseidon Primer heeft een extreem goede vloei en open tijd,  heeft een uitstekende hechting op kaal hout en diverse (voorbehandelde) ondergronden en kenmerkt zich door een zeer hoog vullend vermogen en zeer goede blokvastheid. Het product is goed schuurbaar en vrijwel universeel overschilderbaar. Dit product is geformuleerd zonder cobaltdrogers. Naast een geringe milieubelasting is het product geurarm en niet ontvlambaar.

€ 30.06

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Drywood verf | Voordelig bestellen Drywood verf | Voordelig bestellen
Product
 

Drywood Poseidon ZG

Drywood Poseidon ZG is een watergedragen zijdeglanzende voorlak en aflak voor binnen- en buitentoepassing op houten ramen, deuren, kozijnen en overige betimmeringen. Het product is geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk.De Drywood Poseidon ZG heeft een langere opentijd waardoor een uitstekende vloei plaatsvind.

€ 39.64

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Drywood verf | Voordelig bestellen Drywood verf | Voordelig bestellen
Product
 

Graco GX 21 Airless spuitapparaat

De Graco GX 21 is een zeer betaalbaar instap model Airless spuitapparaat voor proffesioneel gebruik. Met een Airless spuitapparaat kunt u sneller en efficienter werken. Het is daarnaast ook veel minder arbeitsintensief ten opzichte van het traditionele schilderen. De Graco GX 21 is hoofdzakelijk ontworden om muurverf mee te verwerken, maar kan met een adrere spuittip ook gebruikt worden voor lakverf (bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol BL Easy Spray) De Graco GX 21 heeft een licht en makelijk draagbaar frame, wat het mogelijk maakt om de pomp zo neer te zetten dat je rechtstreeks uit de verfemmer te spuiten. Ook is hij uitgerust met het unieke Graco ProXchange pompvervangsysteem om tijdens het werk alleen de pomp te kunnen vervangen wanneer dit nodig is. Voor meer info of persoonlijk advies kunt u ons hier ook altijd over bellen op 020-4161534.

€ 1087.91

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Graco spuitapparatuur Gereedschappen
Product
 

Drywood Poseidon HG

De Drywood Poseidon HG is een uitstekende watergedragen hoogglans voor binnen en buiten gebruik.Toepasbaar voor op hout en voorbehandeld metaal.Drywood Poseidon HG is op basis van acryl en hierdoor GeurarmerDit is dus ook een stuk gebruiks vriendelijker bij binnen gebruik.

€ 42.11

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Drywood verf | Voordelig bestellen Drywood verf | Voordelig bestellen
Product
 

Koopmans IJzermenieverf Super voordelig online!

Koopmans IJzermenie is een roodbruine, roestwerende primer voor metaal. De Koopmans IJzermenie heeft een zeer goede hechting op metalen ondergronden. Koopmans IJzermenie is toe te passen op nieuw staalwerk, staalconstructies, hekwerken, radiatoren, machines, landbouwvoetuigen, vaartuigen enz.  Na droging kunt u de IJzermenie overschilderen met een hoogglans of zijdeglans verf. Eigenschappen van Koopmans IJzermenie Zeer goede hechting op metalen ondergronden Goede dekking Roestwerend Goede doordroging Is aan te brengen met kwast, roller of verfspuit

€ 11.75

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Koopmans grondverf Grondverf | Primers | Grondverven
Product
 

Koopmans Hoogglans Aqua Biobased

De Koopmans Hoogglans Aqua is een sneldrogende watergedragen hoogglanzende aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen.(Biobased). Koopmans Hoogglans Aqua De Koopmans Hoogglans Aqua is uitstekend te verwerken met kwast en roller. Voor een goed en optimaal eindresultaat gebruikt u de Meesterhand Aqua verfkwast met lang soepel haar. Rollen gaat uitstekend met een goede Blue felt roller of met de Meesterhand Lakviltroller.

€ 26.54

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Koopmans Hoogglans verf Hoogglans verf
Product
 

Koopmans Grondverf voor op hout | Voordeligste prijs

Koopmans grondverf is voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds voorbehandelde metaal-oppervlakken, binnen en buiten. Koopmans Grondverf afwerken met? Koopmans Grondverf is onder andere af te schilderen met Koopmans Garant SB, Koopmans zijdeglans en Koopmans Hoogglans. Koopmans Grondverf eigenschappen  Uitstekende hechting op voorbehandelde ondergronden. Gemakkelijk verwerkbaar Hoge dekkracht Goed vullend Kan een jaar overstaan Vochtregulerend (ademend)

€ 14.64

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Koopmans grondverf Grondverf | Primers | Grondverven
Product
 

Koopmans Snelgrond | Sneldrogende grondverf Voordeligste prijs

Koopmans Snelgrond is een super sneldrogende grondverf voor buiten gebruik voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken. Koopmans Snelgrond is een goed dekkende grondverf die goed hecht op kaal hout en oude intakte verflagen. Koopmans Snelgrond afwerken met? Koopmans Snelgrond grondverf is onder andere af te schilderen met Koopmans Garant SB, Koopmans Hoogglans en Koopmans zijdeglans

€ 18.88

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Koopmans grondverf Grondverf | Primers | Grondverven
Product
 

Nelfalite Xcellent Resist Satin Waterverdunbare zijdeglans aflak

Nelfalite Xcellent Resist Satin is een mooie strak egale watergedragen zijdeglans afwerking, met uitstekende slijtvaste eigenschappen en een volledig vernieuwde huidvetbestendige technologie op basis van NLT (Nelf Lipid Technology). Nelfalite Xcellent Satin is uitstekend toepasbaar op vrijwel elke (voorbehandelde) ondergrond binnen waar een mooie strak egale zijdeglanzende uitstraling gekoppeld moet worden aan een zeer sterke afwerking. Door het toepassen van Nelfalite Xcellent Satin met de volledig vernieuwde huidvet technologie NLT is het mogelijk om ook op die plaatsen waar veel contact is met de menselijke huid, zoals op deuren en kozijnen, een kwalitatief hoogwaardige afwerking te realiseren zonder de bezwaren van glimmende plekken en vuilaanhechting op die plaatsen die veel worden aangeraakt. Nelfalite Xcellent Satin kan worden ingezet op voorbehandeld nieuw hout maar is ook uitstekend toepasbaar op bestaande oude verflagen waarbij er geen verschil bestaat tussen traditionele alkyd ondergronden als moderne acrylaatdispersie afwerkingen. Ook op voorbehandeld kunststof en metaal is de Nelfalite Xcellent Satin een perfecte afwerking voor binnen.

€ 35.57

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Nelf zijdeglans verf Zijdeglans verf
Product
 

Nelf Nelfalin XT Hoogglans Blanke lak

Nelfalin XT Hoogglans is niet meer te vergelijken met de “oude” transparante producten. Het glansbehoud en de onderhoudstermijn zijn vele malen beter als wat we van de oude transparante producten gewend zijn. De unieke combinatie van ultra moderne 2010-harsen met traditionele lijnolie zorgen voor een optimale hechting op vrijwel elke houtsoort. De UV-bestendigheid van Nelfalin XT Hoogglans is opgebouwd rond een volledig nieuw ontwikkelde UV-absorber. Hierdoor kan de kleurloze variant van Nelfalin XT Hoogglans nu zonder beperkingen buiten worden toegepast. Naast de enorm makkelijke verwerking, een kenmerk van alle Nelf 2010-producten, heeft de Nelfalin XT Hoogglans een bijzonder hoge vulling en glans. Nelfalin XT Hoogglans is ontwikkeld als uitstekend vullende grond- en eindlaag. Door het hoogvullende vermogen is het mogelijk om in drie lagen de aanbevolen laagdikte aan te brengen op nieuw hout.

€ 33.13

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Nelf Blanke lakken Blanke lak
Product
 

Wegwerpkwast kunststof wit

Wegwerpkwast  is een handige verfkwast voor eenmalig gebruik, en verkrijgbaar in diversen maten. Wegwerpkwast Gemaakt van kunststof steel met witte kunststof haren, speciaal voor verfklussen waar de kwast eenmalig gebruikt wordt. Een kwast voor bijvoorbeeld het verwerken van 2 componenten, of bitumenverven, muurverven e.d. Kortomgoedkope verfkwast, schilderen en weggooien.

€ 0.68

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Verfkwasten super voordelig online Gereedschappen
Product
 

Nelfamar Aluminium Dekverf HB 300 Hittebestendige verf

Nelfamar Aluminium Dekverf HB 300 is een Sneldrogende halfglanzende aluminiumcoating voor staalwerk Toepassing op nieuw en reeds bestaand staalwerk waar bepaalde esthetische en duurzame eisen worden gesteld, buiten Voornaamste kenmerken Aluminiumkleurig Goed weervast Hittebestendig tot 300°C

€ 21.14

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Industrie coatings Industrie coatings
Product
 

Nelf Nelfalite Titan SB Duurzame hoogglans lak voor buiten

Nelf Nelfalite Titan SB Duurzame hoogglans verf is een duurzame hoogglanzende gesiliconiseerde alkyd aflak voor buiten. Voor het afwerken van voorbehandelde houten, metalen en kunststof delen in buitenomstandigheden waarhoge eisen aan worden gesteld aan glansbehoud en levensduur.Nelfalite Titan SB is een moderne aflak, ontwikkeld volgens de nieuwste technieken op het gebied van gesiliconiseerde alkydharsen met een ongeëvenaarde verwerking. Nelf Nelfalite Titan SB Duurzame hoogglans verf Superieure verwerking Uitmuntende vloeiing Meesterlijke bolle glans Uitstekende dekking & hechting

€ 42.33

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Nelf Hoogglans verf Hoogglans verf
Product
 

Nelfalite Xtreme 4 Seasons sneldrogende hoogglans verf voor buiten bij lage temperatuur

Nelfalite Xtreme 4 Seasons is een zeer duurzame sneldrogende hoogglans aflak met een gemakkelijke verwerking voor elk seizoen. Na 2 uur geen condens-/ of regenschade meer en na 2,5 uur kleefvrij. Mooie bolle glans Zeer goede vloeiing Zeer goede buitenduurzaamheid Uitstekende dekking Na 2 uur (bij 20°C) geen condens- of regenschadeSnelle (door)droging bij zowel hoge als lage temperaturen

€ 41.17

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Nelf Hoogglans verf Hoogglans verf
Product
 

Nelfamar Metalcoat voor damwand en gevelbeplating verf

Nelfamar Metalcoat is een sneldrogende, grond–, tussen- en eindlaag met een zachte halfglans. Door zijn specifieke eigenschappen en goede weerbestendigheid zeer goed inzetbaar ls roestwerende afwerking op gevelbeplating, damwandprofielen, staalconstructies, trappen en leuningen in industriële omgevingen en de bovenbouw in de scheepvaart. Zowel met kwast, rol of spuit aan te brengen.

€ 116.46

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Industrie coatings Industrie coatings
Product
 

Nelf Nelfalite Industrielak Hoogglans Sneldrogende glansverf voor metaal

Nelfalite Industrielak Hoogglans is een universele sneldrogende hoogglans aflak voor het afwerken van voorbehandeld metaal. Nelfalite Industrielak Hoogglans is speciaal ontwikkeld als afwerklaag over Nelfalite Industrieprimer op metalen objecten zoals leidingen, constructiewerk, hekwerk etc. binnen en buiten. Nelfalite Industrielak Hoogglans heeft een goede vloeiing en is naast de toepassing op staal ook goed inzetbaar op andere voorbehandelde ondergronden zoals verzinkt staal of PVC leidingen. Liever een zijdeglans afwerking kijk dan een naar de Nelfalite Industrielak Zijdeglans.

€ 29.13

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf en accessoires Industrie coatings Industrie coatings
Product