Stabilisatiestang Set Slim 120cm Vierkant Geborsteld Staal t.b.v. Vrijstaande Inloopdouches

Stabilisatiestang set 120cm geborsteld staal van het merk Wiesbaden behoord tot de Slim-Collectie. De set bestaat uit 2 stangen en muur- en glaskoppeling.

€ 109.90

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Tegel Atlas Pearl Brillo Glans Lichtgrijs Keramiek 7.5x15

Tegel Atlas Pearl Brillo Glans Lichtgrijs Keramiek 7.5x15

€ 49.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fontein Bern Kwartrond Hoek 30x30x10cm Limestone Antraciet

De Toiletfontein Limestone Bern Hoek is van het merk Best Design. De toiletfontein is gemaakt van limestone en heeft een kwartronde vorm. De fontein hoort in de hoek geplaatst te worden en heeft 1 kraangat in het midden. De afmetingen zijn 30 cm breed, 30 cm diep en 10 cm hoog.

€ 167.70

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Badkraan Nomi Inbouw Thermostatisch Rond Geborsteld Goud 2 Greeps met Handdoucheset

Bij Badkraan Nomi Inbouw - DC3514 wordt het chique goud gecombineerd met een modern ontwerp. Echter is het uiterlijk van de kraan niet het enige voordeel. Zo heeft u een handige handdouche om uw haren mee uit te spoelen en is het gebruik zeer eenvoudig dankzij de twee grepen aan de rechterkant. Het nette uiterlijk van Badkraan Nomi Inbouw - DC3514 Doordat de badkraan wordt ingebouwd, zijn alleen de belangrijke onderdelen zichtbaar. De voornaamste reden waarom dit type ontwerp geliefd is, is dat het een opgeruimd en stijlvol effect oplevert. Daarnaast is het voordelig op het gebied van schoonmaakwerk, aangezien een groot deel van de kraan weggewerkt is in de muur. Thermostaatkraan: veilig en duurzaam De thermostatische Badkraan Nomi Inbouw - DC3514 is een veilige keus. Omdat u de temperatuur van tevoren instelt met één van de twee grepen, hoeft u niet bang te zijn dat u zich verbrandt aan heet water. De gekozen temperatuur wordt namelijk constant vastgehouden. Verder is een thermostaatkraan duurzamer, omdat u water en energie bespaart. Met Badkraan Nomi Inbouw - DC3514 kunt u keer op keer zorgeloos genieten van een uitgebreid bad. Productvoordelen Duurzame thermostaatkraan Inclusief handdouche Luxe uiterlijk

€ 479.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Wastafel Sifon Hotbath Cobber Rond 11 4 Zwart Chroom

Wastafel Sifon Hotbath Cobber Rond 11/4 Zwart Chroom

€ 189.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product