Toiletpot Hangend DC00325 49,5x35,5x33,5cm Wandcloset Keramiek Diepspoel Nano Coating EasyClean Glans Wit

De Toiletpot DC00325 Wit is van het merk Creavit. Het wandcloset heeft een ronde vorm en een witte kleur. Exclusief toiletbril.

€ 119.94

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Tece Toiletset Inbouw WC Hangtoilet Wandcloset Daley Flatline Tece Now Mat Zwart

De Tece Toiletset Daley Flatline - DC2595 bestaat uit alle drie de elementen die u nodig heeft om een mooi hangend toilet te plaatsen. De set bestaat uit de toiletpot met soft close, het inbouwreservoir in een zelfdragend frame en de mat zwarte bedieningsplaat voorzien van Dual Flush-technologie. Zwarte bedieningsplaat De zwarte bedieningsplaat heeft een stijlvol ontwerp en is voorzien van twee knoppen. Daarmee is het heel eenvoudig om veel water of wat minder water te gebruiken, afhankelijk van wat er nodig is. Een besparende keuze binnen een mooi design, dat netjes aansluit op het ontwerp van de rest van de Tece Toiletset Daley Flatline - DC2595. Dual Flush-technologie Dankzij de Dual Flush-technologie bepaalt u zelf de hoeveelheid water, terwijl de Tece Toiletset Daley Flatline - DC2595 zich eenvoudig laat bedienen. Dankzij de bedieningsplaat en dankzij soft close, waardoor de bril en de afsluitende deksel altijd op een elegante manier sluiten. Met snelle verzending naar uw adres. Productvoordelen Met soft close toiletbril Complete set: toiletpot, bedieningsplaat en inbouwreservoir Dual Flush bedieningsplaat Zelfdragend frame en verstelbare voetsteunen

€ 509.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Stabilisatiestang Set Slim 120cm Vierkant Geborsteld Staal t.b.v. Vrijstaande Inloopdouches

Stabilisatiestang set 120cm geborsteld staal van het merk Wiesbaden behoord tot de Slim-Collectie. De set bestaat uit 2 stangen en muur- en glaskoppeling.

€ 109.90

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Tegel Atlas Pearl Brillo Glans Lichtgrijs Keramiek 7.5x15

Tegel Atlas Pearl Brillo Glans Lichtgrijs Keramiek 7.5x15

€ 49.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fontein Bern Kwartrond Hoek 30x30x10cm Limestone Antraciet

De Toiletfontein Limestone Bern Hoek is van het merk Best Design. De toiletfontein is gemaakt van limestone en heeft een kwartronde vorm. De fontein hoort in de hoek geplaatst te worden en heeft 1 kraangat in het midden. De afmetingen zijn 30 cm breed, 30 cm diep en 10 cm hoog.

€ 167.70

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Badkraan Nomi Inbouw Thermostatisch Rond Geborsteld Goud 2 Greeps met Handdoucheset

Bij Badkraan Nomi Inbouw - DC3514 wordt het chique goud gecombineerd met een modern ontwerp. Echter is het uiterlijk van de kraan niet het enige voordeel. Zo heeft u een handige handdouche om uw haren mee uit te spoelen en is het gebruik zeer eenvoudig dankzij de twee grepen aan de rechterkant. Het nette uiterlijk van Badkraan Nomi Inbouw - DC3514 Doordat de badkraan wordt ingebouwd, zijn alleen de belangrijke onderdelen zichtbaar. De voornaamste reden waarom dit type ontwerp geliefd is, is dat het een opgeruimd en stijlvol effect oplevert. Daarnaast is het voordelig op het gebied van schoonmaakwerk, aangezien een groot deel van de kraan weggewerkt is in de muur. Thermostaatkraan: veilig en duurzaam De thermostatische Badkraan Nomi Inbouw - DC3514 is een veilige keus. Omdat u de temperatuur van tevoren instelt met één van de twee grepen, hoeft u niet bang te zijn dat u zich verbrandt aan heet water. De gekozen temperatuur wordt namelijk constant vastgehouden. Verder is een thermostaatkraan duurzamer, omdat u water en energie bespaart. Met Badkraan Nomi Inbouw - DC3514 kunt u keer op keer zorgeloos genieten van een uitgebreid bad. Productvoordelen Duurzame thermostaatkraan Inclusief handdouche Luxe uiterlijk

€ 479.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Wastafel Sifon Hotbath Cobber Rond 11 4 Zwart Chroom

Wastafel Sifon Hotbath Cobber Rond 11/4 Zwart Chroom

€ 189.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product