Premiere Veiligheidshesje

Fluorescerend geel hesje van polyester mesh. Het veiligheidshesje is afgewerkt met een zwarte bies en een retroreflecterende streep op de voor- en achterzijde. Dit zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid in het verkeer, bij slecht weer en in het donker. Op de achterzijde van het hesje bevindt zich tevens een waarschuwingsprint voor achteropkomend verkeer. Het veiligheidshesje kan eenvoudig over de rijkleding aangetrokken worden dankzij de open zijkanten met elastische banden -Polyester mesh -Fluorescerend geel -Met retroflecterend materiaal -Uitstekende zichtbaarheid in het verkeer, bij slecht weer en in het donker -Waarschuwingsprint op de achterzijde -Elastische banden aan de zijkant.

€ 14.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Veiligheidshesje

Reflecterend hesje met LED-verlichting, zodat u goed zichtbaar bent in het donker.

€ 25.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Reflecterende helmhoes

Fluorescerend gele helmhoes van Lycra. De hoes is voorzien van een retroreflecterende streep in de lengte. Dit zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid in het verkeer, bij slecht weer en in het donker. De hoes past altijd dankzij het elastische materiaal en de elastische bies. Extra veilig in combinatie met het BR reflecterende oornetje, het BR reflecterende borsttuig en de BR reflecterende hoofdstelset.

€ 18.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

QHP Reflectie vest Geel

Het reflectie vest voor de ruiter zorgt voor een betere zichtbaarheid zowel overdag als in het donker door de reflecterende strepen op de romp en schouders. De achterkant is voorzien van een “please slow down” tekst en paardenhoofd bedrukking. Het vest heeft een ritssluiting aan de voorkant. -Vest met reflecterende strepen op de romp en schouders -Bedrukking van een paardenhoofd en de tekst “Please slow down” op de achterkant -Bedrukking QHP logo op de linkerborst -Voorzien van ritssluiting aan de voorkant

€ 17.50

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

QHP Reflectie beenbanden (per 2)

Set van twee reflectie beenbanden met klittenbandsluiting en clipsluiting. Maakt het paard beter zichtbaar tijdens het buitenrijden.

€ 4.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Premiere Veiligheidslicht

Deze handige armband geeft licht en bevestig je makkelijk om je bovenarm of om het been van je paard. De armband is gemaakt van kunststof en is flexibel. Dankzij de lichtgevende armband ben je beter zichtbaar in het verkeer, bij slecht weer en in het donker. De armband bevat een klittenbandsluiting met een reflectiestrip. -Lichtgevende armband -Gemaakt van flexibel kunststof -Verstelbaar met klittenband

€ 6.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product