Liksteen Little Likit 250gr

Little Likit liksteen 250 g. Geschikt voor de Likit Boredom Breaker, de Likit Tongue Twister, en de Likit Boredom Buster. Likit is gespecialiseerd in het maken van innovatief speelgoed en smakelijke traktaties voor paarden, waarmee stalverveling tegen kan worden gegaan. De Likit producten zijn ontwikkeld in samenwerking met een vooraanstaande paardenvoedingsdeskundige en ze ondergaan strenge kwaliteitscontroles om de eersteklas kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

€ 3.49

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Likit liksteen fruitsalade 650g

Likit liksteen fruitsalade 650g Geschikt voor de Likit Boredom Breaker en de Likit houder

€ 4.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Likit Snaks Rainbow 500gr

Deze kleurige paardensnoepjes in hartjesvorm zijn een beloning voor je paard. Perfect geschikt voor in de voederbal "Snak-a-Ball" -Beloning voor het paard -Geschikt voor in de voederbal Snack-a-Ball

€ 4.75

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

KNZ Mineralenliksteen 2kg

Smal, 2 kg, bevat onder andere ijzer, magnesium, zink, mangaan, koper, jodium, kobalt, natrium en selenium

€ 7.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Horselyx Mobility Balancer Mini

Horslyx Mobility Balancer bestaat uit Glucosamine HCL, MSM en Omega Olie als ondersteuning voor gezonde gewrichten. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat Horslyx Mobility bewezen is de paslengte te verbeteren bij paarden die gevoelig zijn voor stijfheid. Mini Horslyx is een welkome afleiding bij knippen, scheren, vangen, laden, voor rek- en strekoefeneningen, tijdens bezoek van de veearst of hoefsmid of gewoon als lekkere beloning. Voederadvies: Houd de bak bij de mond van het paard of doe de likking uit de bak in een emmer. De bak mag niet zonder toezicht bij het paard achtergelaten worden.

€ 6.80

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Zoutliksteen 2kg

Zoutliksteen, 2 kg.

€ 3.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Little Likit liksteen fruitsalade 250g

Little Likit liksteen fruitsalade 250g Geschikt voor de Likit Boredom Breaker, de Likit Tongue Twister en de Likit Boredom Buster

€ 3.49

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

HippoTonic Paardensnoepjes Unicorn 600gr

Aanvullende voeding voor paarden, in de vorm van een Ster. Voedingsinformatie: tot 200 g per dier en dag geven. Samenstelling: mais, tarwe, gerste, tarwegriesmehl, plantenvet (palmvet), 1,25 % wilde vruchten (vlierbes, rozenbottel, haagdoorn, sleedoorn), rode biet (poeder), calciumcarbonaat, natriumchloride. Additieven per kg: nutritionele additieven: 595 mg ijzer (E1, ijzer- (III)-oxide). Analytische bestanddelen: ruwe proteïne 9,70 %, ruwe oliën 6,30 %, ruwe vezels 3,20 %, ruwe as 3,80 %, calcium 0,61 %, natrium 0,16 %, fosfor 0,33 %.

€ 4.50

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Young Line Liksteenhouder

Kunststof, voor langwerpige zoutblokken van 2 kg. De bodemvorm en de gaten daarin zorgen ervoor dat de zoutsteen geen water opzuigt. De opstaande randen voorkomen dat reststukken steen op de grond vallen.

€ 5.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Likit Snaks 100gr Appel kaneel

Likit Snaks Dit smakelijke paardensnoepje kan zowel met de hand gevoerd worden als in de Likit voederrolbal Snak-a-Ball, tegen stalverveling. De snoepjes zijn hartvormig met appel/kaneel smaak. Ze bevatten alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen en bevatten weinig suiker.

€ 1.50

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Horslyx Garlic Mini

Garlic Horslyx - Met de kracht van natuurlijk knoflook! Garlic Horslyx is een effectieve methode om natuurlijk knoflook te voeren, zorgt dat de voeding uitgewogen is en bevordert een natuurlijk, gestaag eetpatroon! Waarom kiezen voor Garlic Horslyx? • Voer het 's zomers om bijtende insecten beter af te schrikken. • Voer het hele jaar door voor verlichting en een betere weerstand tegen verkoudheid en hoesten. • Ontwikkeld om tekorten in voeder en bij vrij grazende paarden te compenseren. • Helpt verveling en stress te beperken. • Weerbestendig - voor gebruik in de stal of het weiland. • Smakelijke lick waarbij geen mengen of toebereiden nodig is. Garlic Horslyx bevat... • Zuivere knoflookolie. • Het speciale Horslyx pakket met vitamines, mineralen en sporenelementen. • Krachtig antioxidant, vitamine E en seleen voor een gezond afweersysteem. • Gechelateerd koper en zink voor een betere opname van mineralen. • Biotine, zink en methionine voor gezonde benen. • Hoog gehalte aan olie voor gezonde huid en vacht

€ 6.80

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Horslyx Original Mini

Original Horslyx - Ondersteunt de algehele gezondheid en levenslust Original Horslyx was het allereerste Horslyx product dat gelanceerd werd in 1997 en ondersteunt de algehele gezondheid en vitaliteit, zorgt dat de voeding uitgewogen is en bevordert een natuurlijk, gestaag eetpatroon. Waarom kiezen voor Original Horslyx? -Ontwikkeld om tekorten in voeder en bij vrij grazende paarden te compenseren. -Helpt verveling en stress te beperken. -Weerbestendig -voor gebruik in de stal of het weiland. -Smakelijke lick waarbij geen mengen of toebereiden nodig is. Original Horslyx bevat... -Het speciale Horslyx pakket met vitamines, mineralen en sporenelementen. -Krachtig antioxidant, vitamine E en seleen voor een gezond afweersysteem. -Gechelateerd koper en zink voor een betere opname van mineralen. -Biotine, zink en methionine voor gezonde benen. -Hoog gehalte aan olie voor gezonde huid en vacht.

€ 6.80

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Likit liksteen ICE Himalayan Rock 2 kg

100% Natuurlijk zout dat gewonnen wordt uit het Himalayagebergte. Aanvullend voedingssupplement, 2 kg.

€ 5.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Cavalor Crunchies Emmer 1.5kg

Cavalor Crunchies 1,5kg Deze ronde vezelrijke koekjes met wortel zijn een gezonde snack en een heerlijke beloning voor paarden. De Crunchies paardensnoepjes zijn verkrijgbaar in emmers van 1,5 kg, Deze handige emmers met paardensnoep zijn populair onder de paardenliefhebbers aangezien ze gemakkelijk afsluitbaar zijn en nadien vaak hergebruikt worden.

€ 7.50

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Likit Houder

Likit houder. Kunststof likit houder aan een touw. De likithouder is geschikt voor Likit likstenen van 650 gram. Hiermee heeft u paard wat afleiding op stal.

€ 15.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Stud Muffins celebration cake 600gr

Gezonde en heerlijke paardenkoekjes, 100% handmade. Met granen, zoals tarwe, haver, gerst en maïs verrijkt met lijnzaad en fenegriek. Deze aanvullende lekkernij is bijzonder geschikt als verwenmomentje voor (jarige) paarden en pony's. Elke verpakking bevat 1 cake van 600 gram. -Gezonde lekkernij -Beloning voor het paard -100% handmade -Met diverse granen -Aanvullende lekkernij

€ 9.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Likit Liksteen 2kg

Aanvullende mineralenliksteen verkrijgbaar in 3 verschillende smaken, 2 kg.

€ 3.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Pavo HayChunks 14kg

Gezonde ruwvoersnack voor bezigheid op stal en onderweg I.v.m het gewicht van Haychuncks is de aankoopprijs indien je er 2 of meer tegelijk besteld hoger dan bij afname van 1 doos. Pavo HayChunks zijn ideaal om bij te voeren naast je ruwvoer, als gezonde snack of beloning na het werk of om je paard van wat extra bezigheid te voorzien en verveling tegen te gaan. De chunks zijn samengeperste rolletjes ter grootte van een frisdrankblikje, gemaakt van Duits kruidenhooi. De bergweiders waar het gras wordt gewonnen, zijn beschermde Duitse natuurgebieden. Het onbemeste, biologische land zorgt voor een constante kwaliteit hooi en veilige, lage voedingswaarden voor alle type paarden en pony's. Dit maakt de HayChunks ook heel geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker of overgewicht, maar die je wel graag wat extra ruwvoer of bezigheid wilt geven. Belangrijke eigenschappen -Gezonde ruwvoersnack -Voor extra bezigheid/ afleiding -Gemaakt van Duits kruidenhooi -Graan- en melassevrij -Laag suikergehalte -Bevordert speekselaanmaak -Zeer smakelijk -Tot 2 jaar houdbaar (bij goed sluiten van de verpakking en droog bewaren) Toepassing -Geschikt voor alle paarden en pony's, in ieder rantsoen -Ideaal voor paarden die gevoelig zijn voor stof en schimmel -Als extra ruwvoer voor paarden in pension -Voor paarden die last hebben van verveling/ stalondeugden Voervoorschrift De Pavo HayChunks voer je droog uit de hand, in de voerbak of uit een mini- hooinetje (eventueel aangevuld met wat normaal hooi) en hoef je niet eerst te weken. -Dagelijks advies: 1 tot 4 Pavo HayChunks per dag als extraatje bovenop het dagelijkse rantsoen -Maximaal: voer max. 4 chunks per dag (= 1 kilo)

€ 17.45

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Likit paardenrepen Treat Bar

Likit paardenrepen Treat Bar. Een smakelijke beloning voor uw paard. U kunt eenvoudig stukjes van de reep afbreken. De repen zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking. Drie smaken: Appel, Wortel en Kers. Geleverd per stuk.

€ 1.75

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Hoekbeugel voor Bizzy Ball

Hoekbeugel voor Bizzy Ball

€ 29.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Taart voor Paarden

Trakteer jouw paard op een 100% natuurlijke Animal Cake! De taart is eenvoudig thuis te bereiden. Mix de inhoud met 600 ml kokend water, giet het in een bakvorm en laat het vervolgens 40 minuten opstijven in de koelkast. De verpakking kan als bakvorm worden gebruikt, maar je kan natuurlijk ook een eigen bakvorm gebruiken. Versieringen zoals wortels en appels maken de traktatie helemaal af. Ingrediënten bakmix: pectine, gerst, gedroogde geperste appelstukjes, erwtenvlokken, maïs, saffloerzaden, tarwezemelen, haver, tarwe, lijnzaad, met schilfers bewerkt lijnzaadmeel, melasse, sojaolie. -Bakmix voor paardentraktatie van 100% natuurlijke ingrediënten. -Eenvoudig thuis klaar te maken. -Mix de inhoud met 600 ml kokend water, giet het mengsel in de bakvorm en laat het vervolgens 40 minuten afkoelen in de koelkast. -De verpakking kan als bakvorm worden gebruikt, maar je kan ook een eigen bakvorm gebruiken. Gewicht: 440gr.

€ 12.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Horslyx Mint Mini

• Horslyx biedt een unieke samenstelling aan vitamines, mineralen en spoorelementen die het welzijn van uw paard of pony tijdens het gehele jaar bevordert. • Speciaal om tekorten in voedergewas en begrazing te verhelpen • Waar voor uw geld • Helpt stalstress te verminderen • Weerbestendig - ideaal voor toepassing buiten Biotine, Methionine en Zink - gezonde hoeven formule Mini Horslyx is perfect voor: • Afleiding tijdens stresssituaties, zoals trimmen of dierenarts- en hoefsmidbezoeken. • Stretch-oefeningen • ondersteuning bij het vangen van een moeilijke pony. • motiveren van een moeilijk verlaadbaar dier • reizen naar shows • een gemakkelijke praktische beloning Beschouw Horslyx gerust als een soort multi-vitamine tablet voor paarden!

€ 6.80

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

PharmaHorse Rozenbottel 1000gram

Rozenbottels (Latijnse naam: Rosa Canina) zijn de vruchten van de roos. Zuiverheid: PharmaHorse Rozenbottel is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. Dosering: Pony (± 300 kg): 0,5 maatschepje per dag Paard (± 600 kg): 1 maatschepjes per dag Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 20 gram Gebruiksaanwijzing: Rozenbottel kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony. Bewaaradvies: Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen. Classificatie: Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

€ 19.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Pavo SummerFit Koeken 5kg

Veel paarden en pony's hebben weinig tot geen krachtvoer nodig. Maar ruwvoer alleen bevat onvoldoende vitaminen en mineralen om de dagelijkse behoefte te dekken. Pavo SummerFit is een smakelijke koek met één dagdosis vitaminen en mineralen maar dan zónder de energie en calorieën die in krachtvoer zitten. Dat komt omdat 1 koek van Ca. 150 gram per dag (voor pony's zelfs een halve koek) voorziet in de behoefte van je paard (net zoveel vitaminen en spoorelementen als in 2 kg krachtvoer). Daarnaast bevatten de koeken nauwelijks eiwit. Het is de ideale aanvulling op een ruwvoerrantsoen of bij een lage krachtvoergift. Toepassing: Pavo SummerFit is bijzonder geschikt voor paarden en pony's die: -de hele dag in de weide lopen -om verschillende redenen weinig krachtvoer krijgen/nodig hebben -extra vitaminen en mineralen kunnen gebruiken. Belangrijke eigenschappen: -1 koek = dagdosis vitamines en mineralen -geen calorie teveel -voor álle rassen in álle seizoenen.

€ 13.25

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Horslyx Mobility 5kg

Horslyx Mobility Balancer. Ondersteunt een gezonde gewrichtsfunctie. Bevat glucosamine HCl, MSM en omega-vetzuren voor een optimale gewrichtsfunctie. - Voor regelmatig gebruik om te helpen bij het behoud van gezonde, soepele gewrichten. - Ontwikkeld om tekorten in voeder en bij vrij grazende paarden te compenseren - Helpt verveling en stress te beperken. - Glucosamine, HCl, MSM en omega-oliën. - Krachtig antioxidant, vitamine E en seleen voor een gezond afweersysteem. - Biotine, zink en methionine voor gezonde benen. - Hoog gehalte aan olie voor gezonde huid en vacht. Horslyx is een aanvulling op het voer voor alle paarden, pony's en ezels. Voederinstructie: GROOTTE VAN HET DIER - GEOOGDE CONSUMPTIE - 5 KG IS GENOEG VOOR ONGEVEER: Pony 300 kg - 200 g per dag - 25 dagen Paard 500 kg - 250 g per dag - 20 dagen Groot paard 700 kg - 300 g per dag - 17 dagen Om optimaal, kosteneffectief van Horslyx te profiteren, adviseren wij om het gestaag op te nemen in het eetpatroon van uw paard. Zodra uw paard Horslyx als onderdeel van het dagelijkse eetpatroon heeft aanvaard, kan vrije toegang gegeven worden tot het product. De meeste paarden nemen Horslyx vanzelf als ze het nodig hebben. De geconsumeerde hoeveelheid kan afwijken bij een andere werkbelasting, de grootte van het dier, kwaliteit en kwantiteit van het voeder en ander voer. Zorg er altijd voor dat paarden de beschikking hebben over zuiver, fris water.

€ 27.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Likit Liksteen Multipack 650g

Drie verschillende smaken in één doos: appel, kersen en banaan. De 650 g likstenen zijn geschikt voor de Likit houder en de Likit Boredom Breaker

€ 15.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Pavo SlobberMash 6kg

Pavo SlobberMash is een compleet krachtvoer dat je eenvoudig en snel met warm water klaarmaakt. Door het hoge aandeel zuiver lijnzaad krijgt je paard een schitterende glans. Het ondersteunt een goede darmwerking en gezonde vertering.

€ 6.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Sectolin Vazuintjes 2kg

Sectolin Vazuintjes De gezonde paardensnoepjes met een unieke samenstelling van vitamines, mineralen en kruiden. Bovendien zit er nog een lekkere vanille smaak aan. Verpakkingseenheid: emmer 2 kg Samenstelling: Luzerne, Maïs, Gerst, Tarwe, Bietenpulp, Aardappelzetmeel, Calciummagnesiumcarbonaat, Kruiden* 0,10%, Calciumcarbonaat. *Brandnetelblad, Heemstblad, Dennennaalden, Heemstwortel, Lavas, Bijvoetkruid, Groene haver, Peterselie, Rozenbottelschillen, Fenegriekzaden, Kalmoeswortel, Wormkruid, Hibiscusbloemen, IJslands mos, Paardenbloemwortel

€ 6.75

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Young Line Zoutblokhouder groot

Young Line zoutblokhouder Kunststof, sterk en praktisch, voor grote, vierkante zoutblokken van 10 kg. De bodemvorm en de gaten daarin zorgen ervoor dat de zoutsteen geen water opzuigt. De opstaande randen voorkomen dat reststukken steen op de grond vallen.

€ 5.50

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Horselyx Digest Balancer Mini

Horslyx is een aanvulling op het voer voor alle paarden, pony's en ezels. Mini Horslyx is een welkome afleiding bij knippen, scheren, vangen, laden, voor rek- en strekoefeningen, tijdens bezoek van de veearts of hoefsmid of gewoon als lekkere beloning. Voederadvies: Houd de bak bij de mond van het paard of doe de likking uit de bak in een emmer. De bak mag niet zonder toezicht bij het paard achtergelaten worden. Horslyx Pro Digest Balancer bevat een combinatie van ingrediënten om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen van de maag tot de darmen, terwijl likken de speekselproductie verbetert en de maagzuurgraad helpt bufferen. Gladde iep en zeewiermaaltijd zijn opgenomen als een bron van slijm, terwijl een prebioticum gunstige darmbacteriën ondersteunt en een levende probiotische gist zorgt voor een bufferende werking in het laatste deel van de darmen.

€ 6.80

Meer informatie / Nu bestellen


Product