BR Strijklappen Pro Tech

Polyurethaan strijklappen met een neopreen voering. De strijklap heeft een perfecte pasvorm en draait niet, waardoor de bescherming optimaal is. De strijklap is voorzien van een dubbele klittenbandsluiting met overslag. De beschermers voldoen aan de FEI regels voor jonge springpaarden op internationale wedstrijden. De strijklappen hebben de goede hoogte, zijn lichtgewicht en er is geen elastiek gebruikt in de sluitingen.

€ 19.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Young Horse Kogelbeschermers

De Kogelbeschermers Young Horse zijn de ideale keuze om deel te nemen aan proeven voor jonge paarden (conform met de FEI reglementering) alsook voor algemeen gebruik. Ze bieden ultieme bescherming. De nieuwe beenbeschermers vullen hun goede look aan met een innovatief design. De kogelbeschermer is licht en biedt een bescherming van D3O schok absorberende moleculen* in het gebied waar er wrijving kan ontstaan met de kogel. De kogelbeschermer heeft een anatomische vormgeving waardoor deze een comfortabele en goede pasvorm biedt. De sterke huls bestaat uit extreem licht maar sterk TPU-materiaal dat helpt te beschermen tegen impact zonder in te boeten aan stijl. De PVC lederen sectie op de klittenband is gemakkelijk schoon te maken en is uitgerust met ons in het oog springende logo. De klittenbandsluiting biedt een verstelbare pasvorm en vervolledigt deze begeerlijke beenbeschermer. De kogelbeschermer is net als al onze andere producten wasmachine bestendig op 30° (geen droger). Kentucky Horsewear ontwikkelde een Boot Spray die alle TPU beenbeschermers doet glanzen als nieuw! Zeer gemakkelijk en efficiënt! * D3O schok absorberende moleculen: In de vrije toestand is D3O een vloeistof, maar wanneer een plotse slag of stoot op de vloeistof wordt uitgeoefend verhardt deze onmiddellijk. De energie van de slag wordt daarbij geabsorbeerd en gedispergeerd, alvorens het materiaal zijn oorspronkelijke vloeibare toestand opnieuw aanneemt. -Conform met de FEI reglementering voor jonge paarden -Kogelgebied versterkt met D3O schok absorberende moleculen -Anatomische vorm: comfortabel en goede pasvorm -Sterke TPU huls en klittenbandsluiting -Wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger)

€ 69.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Strijklappen Bright Star

Polyurethaan strijklap met imitatiediamanten op de klittenbandsluiting. De schokabsorberende voering van 5 mm neopreen is mooi afgewerkt met een tricot bies. De strijklap is voorzien van een sterke klittenbandsluiting met elastiek en overslag. Bijpassende BR peesbeschermers Bright Star. -Polyurethaan -Met imitatiediamanten -Schokabsorberende neopreen voering -Klittenbandsluiting met elastiek en overslag

€ 22.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Kogelbeschermers Leg Trainer 500 g

Trainingshulpmiddel, met vervormbaar lood verzwaard (500 g). De Leg Trainers zijn vervaardigd van Italiaans leder, gevoerd met neopreen en met jersey bekleed. In deze collectie zijn tevens verkrijgbaar: BR springschoen Leg Trainer en BR peesbeschermer Leg Trainer

€ 69.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Short Turnout Boots Leather

De allround kogelbeschermer is gemaakt van een sterk, 100% waterbestendig artificieel leder, met schokabsorberende EVA mousse als tussenlaag en is afgewerkt met luxueuze artificiële wollen voering, waardoor deze beschermer 100% diervriendelijk is. De Allroud kogelbeschermer kort leder is uitermate geschikt voor alledaags gebruik tijdens het rijden alsook als bescherming tijdens de weidegang. Dit alles voor een zeer vriendelijke prijs. Deze beenbeschermers worden voornamelijk gebruikt voor training, het aan de hand stappen van de paarden, tijdens het gebruik van de stapmolen, longeren, Deze allround kogelbeschermers zijn anatomisch gevormd en worden gesloten door middel van een stevige klittenbandsluiting. Ze bieden 100% comfort voor paarden met een gevoelige huid en zijn gemakkelijk te onderhouden aangezien ze wasbaar zijn in de wasmachine op 30° (geen droger), wat hen uitermate geschikt maakt voor ruiters van alle disciplines en alle niveaus. Ze zijn uiterst geschikt voor dagelijks gebruik en voor jonge paarden en hebben een lange levensduur bij goed onderhoud. Kentucky Horsewear ontwikkelde een Tack Cleaner om het artificiële leder schoon te maken. Zeer gemakkelijk en efficiënt! Het artificiële leder neemt geen vuil, zweet of water op en is daardoor uiterst duurzaam! Het verkleurt niet en is uitermate sterk. -100% waterbestendig artificieel leder, EVA schokabsorberende mousse -Luxueuze artificiële wollen voering + artificieel leder: 100% diervriendelijk -Uitermate geschikt voor alledaags gebruik en jonge paarden -Stevige klittenbandsluiting -Extreem comfortabel voor paarden met een gevoelige huid -Training, aan de hand stappen, stapmolen, longeren, weidegang, wandeling, -Wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger)

€ 64.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Eskadron Strijklappen verlengd Pikosoft

Eskadron Strijklappen welke zijn verlengd met pikosoft waardoor deze ook beschermen op plaatsen waar de normale strijklap niet voldoende is. -strijklap met extra bescherming -sterke TPE buitenschaal -neopreen voering welke beschermt tegen aantikken en strijken -de buitenzijde van het neopreen is extra verstevigd met sterk Pikosoft materiaal -praktische klittenbandsluiting

€ 48.90

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Kogelbeschermer Elastiek Wol

De Kogelbeschermer Elastiek met wol heeft een sterke TPU huls dat als doel heeft te beschermen tegen impact. Deze kogelbeschermer is versterkt met D3O schok absorberende moleculen. De kogelbeschermer bevat een artificieel wollen voering die zeer aangenaam is voor het paard. De ventilatie gaatjes voorkomen oververhitting. De kogelbeschermer is ook uitgerust met een hoger uitgesneden design dan de traditionele kogelbeschermers, wat een volledige vrije beweging toestaat rond de koot van het paard tijdens het springen. De kogelbeschermers bezitten een dubbele elastische invoeging binnen het riemontwerp dat ontworpen is voor de ruiters die een beenbeschermer willen die ultieme bescherming biedt maar ook een traditionelere look heeft. Deze kogelbeschermer elastiek mag in de wasmachine gewassen worden op 30° (geen droger). Kentucky Horsewear ontwikkelde een Boot Spray die alle TPU beenbeschermers doet glanzen als nieuw! Zeer gemakkelijk en efficiënt! * D3O schok absorberende moleculen: In de vrije toestand is D3O een vloeistof, maar wanneer een plotse slag of stoot op de vloeistof wordt uitgeoefend verhardt deze onmiddellijk. De energie van de slag wordt daarbij geabsorbeerd en gedispergeerd, alvorens het materiaal zijn oorspronkelijke vloeibare toestand opnieuw aanneemt. -Ultieme bescherming, -Omgeving van de kogel beschermd door D3O schok absorberende moleculen, -Artificiële wollen voering, -Sterke TPU huls, -Hoger uitgesneden voor een optimaal comfort, -Dubbele elastieksluiting: gemakkelijk aan te passen, -Wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger). Kentucky Horsewear.

€ 129.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Kogelbeschermers Snuggle

Polyurethaan kogelbeschermer met een stijlvolle glimmende print en een zachte voering van synthetische schapenvacht. Ideaal voor de gevoelige paardenhuid. Aan de achterzijde is de beschermer voorzien van een schokabsorberende gelinlage, die zich vormt naar de pees voor optimale bescherming. De kogelbeschermer is voorzien van een sterke klittenbandsluiting met elastiek en een overslag. Dankzij de gelinlage en de elastische sluitingen blijft de beschermer perfect om het been zitten. Wasbaar. Bijpassende BR peesbeschermers Snuggle -Polyurethaan met print -Voering van synthetische schapenvacht -Schokabsorberende gelinlage -Klittenbandsluiting met elastiek en overslag -Ideaal voor de gevoelige paardenhuid -Wasbaar

€ 34.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Strijklappen Ultimo

BR Strijklappen Ultimo PU strijklappen met zachte neopreen voering en elastische, rubberen snelsluitingen. De strijklap heeft een perfecte pasvorm en biedt optimale bescherming. Deze strijklap voldoet aan de FEI regels voor jonge springpaarden en internationale wedstrijden. De strijklappen hebben de goede hoogte, zijn lichtgewicht en er is geen elastiek gebruikt in de sluitingen.

€ 19.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Harry apos s Horse Strijklappen Neon Reflex

Anatomisch gevormde strijklappen van onbreekbaar thermoplastic. Schok dempende neopreen voering. Geheel rond afgebiesd met reflectie in de bies. Voorzien van elastiek en reflecterende klittenbandsluiting.

€ 24.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Strijklappen Concours

BR strijklappen Concours Geheel witte uitvoering, polyurethaan strijklappen met neopreen voering en dubbele klittenbandsluiting.

€ 16.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

QHP Strijklappen

Set van 2 open strijklappen met harde plastic schaal en neopreen voering. Af te sluiten met klittenband. Te gebruiken om het paardenbeen te beschermen tegen aantikken. Verkrijgbaar in vele kleuren. Kleuren: Aqua Bruin Felrood Fuchsia Geel Lime Oranje Paars Sky Wit Zwart. Maten: Shet Pony Full. *Materiaal: Plastic en neopreen *Anatomisch gevormde strijklappen *Harde plastic schaal *Voorzien van zachte neopreen voering *Te sluiten met overlappend klittenband *Klittenband voorzien van QHP logo *Bijpassende peesbeschermers verkrijgbaar.

€ 14.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Kogelbeschermer Young Horse l

Kogelbeschermer Young Horse Leder met Lamsvel, Kentucky-Horseware. De Kentucky Horsewear kogelbeschermers young horse met wol zijn de ideale keuze om deel te nemen aan proeven voor jonge paarden (conform met de FEI reglementering) alsook voor algemeen gebruik. Ze bieden ultieme bescherming zonder meer. De kogelbeschermer heeft een anatomische vormgeving waardoor deze een comfortabele en goede pasvorm biedt. De sterke huls bestaat uit extreem licht maar sterk TPU-materiaal dat helpt te beschermen tegen impact zonder in te boeten aan stijl. De PVC lederen sectie op de klittenband is gemakkelijk schoon te maken en is uitgerust met ons in het oog springende logo. De klittenbandsluiting biedt een verstelbare pasvorm en vervolledigt deze begeerlijke beenbeschermer. De kogelbeschermer is net als al onze andere producten wasmachine bestendig op 30° (geen droger). -conform met de FEI reglementering voor jonge paarden -ideaal voor algemeen gebruik -Artificiële wollen voering uitermate geschikt voor gevoelige huid -Kogelgebied versterkt met D3O schok absorberende moleculen -Anatomische vorm: comfortabel en goede pasvorm -Sterke klittenbandsluiting -Wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger)

€ 99.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

HKM Strijklappen Cooling Style

HKM strijklappen gemaakt van feel cool materiaal. - wasmachinebestendig tot 30 graden - mag in de droogtrommel - programma voor de fijne was - klittenbandsluiting voor het wassen sluiten - feel cool materiaal - per paar - voor het achterbeen - binnenmateriaal bevat een koelend effect

€ 36.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Kogelbeschermers Leg Trainer 450 g

Trainingshulpmiddel, met vervormbaar lood verzwaard (450 g). De Leg Trainers zijn vervaardigd van Italiaans leder, gevoerd met neopreen en met jersey bekleed. In deze collectie zijn tevens verkrijgbaar: BR springschoen Leg Trainer en BR peesbeschermer Leg Trainer

€ 69.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

LeMieux Derby ProJump Fetlock Boot

Kogelbeschermer met een sterke TPU buitenschaal welke perfect de vorm van het been volgt. Het air circulatie systeem voorkomt verhitting van het paardenbeen. Door de elastische klittenbandsluiting is de strijklap of kogelbeschermer mooi aan te sluiten aan het been.

€ 44.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Kootbeschermer wol bont

Kootbeschermer wol/bont met klittenband. De kootbeschermer met wol oogt fantastisch en biedt de gevoelige koot een lichte en luchtige bescherming tegen stoten en blessures. De kootbeschermers kunnen worden aangepast door middel van een enkelvoudige klittenbandsluiting zodat de beschermer op zijn plaats blijft zitten. Deze zijn gemakkelijk te onderhouden aangezien ze mogen gewassen worden in de wasmachine. •Extreem zacht voor beter comfort en betere bescherming •Beschermt de gevoelige koot van het paard •Beschermt tegen wrijving en schuring •Zacht, licht, plooibaar en duurzaam •Gemakkelijk te onderhouden: wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger).

€ 24.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Strijklappen Passion PU

Buitenzijde: polyurethaan Voering: 5 mm neopreen -Kunststof impact zone aan de achterkant -Schokabsorberende voering -Anatomische uitsparing aan de bovenkant -Elastische klittenbandsluiting met overslag -Bijpassende BR peesbeschermers Passion

€ 26.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Kogelbeschermer Deep

Vanwege grote vraag van onze Kentucky Horsewear ambassadeurs en hun grooms ontworpen we een kogelbeschermer met geïntegreerde kootbescherming die ook toegelaten is in de FEI proeven voor jonge paarden. De kogelbeschermer heeft een uitgebreide neopreenvoering ter hoogte van de koot om deze te beschermen tegen wonden. De buitenzijde van de neopreenvoering is versterkt met gevormde verstevigde rubber. De Kogelbeschermers Deep zijn de ideale keuze voor paarden die de neiging hebben zich te blesseren in de kootzone. Deze zijn toegestaan voor proeven voor jonge paarden (conform met de FEI reglementering) en zijn ook handig voor algemeen gebruik. Ze bieden ultieme bescherming! De Kogelbeschermers Deep vullen hun goede look aan met een innovatief design. De kogelbeschermer is licht en biedt een bescherming van D3O schok absorberende moleculen* in het gebied waar er wrijving kan ontstaan met de kogel. De kogelbeschermer heeft een anatomische vormgeving waardoor deze een comfortabele en goede pasvorm biedt. De sterke huls bestaat uit extreem licht maar sterk TPU-materiaal dat helpt te beschermen tegen impact zonder in te boeten aan stijl. De PVC lederen sectie op de klittenband is gemakkelijk schoon te maken en is uitgerust met ons in het oog springende logo. De klittenbandsluiting biedt een verstelbare pasvorm en vervolledigt deze begeerlijke beenbeschermer. De kogelbeschermer is wasmachine bestendig op 30° (geen droger). Kentucky Horsewear ontwikkelde een Boot Spray die alle TPU beenbeschermers doet glanzen als nieuw! Zeer gemakkelijk en efficiënt! * D3O schok absorberende moleculen: In de vrije toestand is D3O een vloeistof, maar wanneer een plotse slag of stoot op de vloeistof wordt uitgeoefend verhardt deze onmiddellijk. De energie van de slag wordt daarbij geabsorbeerd en gedispergeerd, alvorens het materiaal zijn oorspronkelijke vloeibare toestand opnieuw aanneemt. -Conform met de FEI reglementering voor jonge paarden -Bijkomende kootbescherming van neopreen en zachte rubber -Kogelgebied versterkt met D3O schok absorberende moleculen -Sterke TPU huls en klittenbandsluiting -Anatomische vorm: comfortabel en goede pasvorm -Wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger)

€ 84.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Strijklappen Event zonder elastiek

BR Strijklappen Event zonder elastiek Polyurethaan strijklappen met neopreen voering en dubbele klittenbandsluiting. Bevat geen elastiek meer en voldoet aan de aangescherpte regelgeving van de FEI. Bijpassende peesbeschermers, zadeldekken, bandages, oornetjes enz. eveneens verkrijgbaar. -Polyurethaan -Schokabsorberende neopreen voering -Dubbele klittenbandsluiting -Niet elastisch -Voldoet aan de aangescherpte regelgeving van de FEI

€ 16.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Horsewear Short 3Dspacer Kogelbeschermer

De 3D Spacer bestaat uit 3 verschillende lagen. De 3D Spacer is gelamineerd met een ademende, schok absorberende EVA mousse en met een nylon Quick Dry voering die uiterst aangenaam aanvoelt voor het paard. Deze beschermer is uitermate geschikt voor alledaags gebruik tijdens het rijden alsook als bescherming tijdens de weidegang. Enkele voordelen van deze 3D Spacer: - de stof is extreem luchtdoorlatend wat resulteert in hoge ademendheid - zeer schok absorberend - zeer licht - onderhoudsvriendelijk - druk verdelend - duurzaam Deze allround peesbeschermers zijn anatomisch gevormd en worden gesloten door middel van één stevige klittenbandsluiting. Ze zijn ook wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger), wat hen uitermate geschikt maakt voor ruiters van alle disciplines en alle niveaus. Deze beenbeschermers worden voornamelijk gebruikt voor training, het aan de hand stappen van de paarden, tijdens het gebruik van de stapmolen, longeren, weidegang... -100% waterbestendig Solimbra materiaal, -Schok absorberende EVA mousse, -Uitermate geschikt voor alledaags gebruik, -Anatomisch gevormd, -Stevige klittenbandsluiting, -Extreem luchtdoorlatend, -Onderhoudsvriendelijk en duurzaam, -Druk verdelend, -Wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger). Kentucky Horsewear.

€ 59.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Kogelbeschermers Moonboots

De moonboot is een kleine, ultralichte kogelbeschermer met gesloten huls die enkel open is aan de voorzijde en D3O schok absorberende moleculen* bevat. De Moonboots worden gesloten door middel van een enkele klittenbandsluiting waarmee de pasvorm gemakkelijk aan te passen is. De ventilatiegaatjes en geperforeerde neopreenvoering voorkomen oververhitting van de benen. De kogelbeschermer is ontworpen in samenspraak met succesvolle internationale ruiters. De moonboot zorgt voor een goed gebruik van het achterbeen zonder het evenwicht van het paard te verstoren. Testresultaten, verkoopcijfers en feedback van internationale springruiters bewezen dat de moonboot een beenbeschermer van de toekomst is. Deze kogelbeschermers mogen gewassen worden op 30° in de wasmachine (geen droger). Na het reinigen kan onze Kentucky Horsewear Boots Cleaner gebruikt worden. Deze doet de beenbeschermers blinken als nieuw! Zeer eenvoudig en efficiënt! -Uitstekende pasvorm, uitstekende bescherming -Versterkt gebied met D3O schok absorptie -Sterke PU buitenkant, comfortabele ademende neopreenvoering -Ventilerend voor een koele prestatie -Gemakkelijk te hanteren, aan te passen en aan te spannen -Wasmachinebestendig op 30° (geen droger) * D3O schok absorberende moleculen: In de vrije toestand is D3O een vloeistof, maar wanneer een plotse slag of stoot op de vloeistof wordt uitgeoefend verhardt deze onmiddellijk. De energie van de slag wordt daarbij geabsorbeerd en gedispergeerd, alvorens het materiaal zijn oorspronkelijke vloeibare toestand opnieuw aanneemt.

€ 119.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Kootbeschermer

In lijn met Kentucky Horsewear's missie om stijlvolle beenbescherming te leveren, beschermt deze mooie, lichte en ademende kootbeschermer de gevoelige koot tegen stoten en blessures. Deze kootbeschermer met een dubbel gevulde naad voor bijkomend comfort weert onmiddellijk contact af dat veroorzaakt wordt door het overplooien of het contact met een sprong tijdens het springen. De kootbeschermers kunnen worden aangepast door middel van een enkelvoudige klittenbandsluiting zodat de beschermer op zijn plaats blijft zitten. Deze zijn gemakkelijk te onderhouden aangezien ze mogen gewassen worden in de wasmachine. Beschermt de koot van het paard Gemakkelijk te gebruiken Zacht, licht, plooibaar, sterk Gemakkelijk te onderhouden neopreen met klittenbandsluiting Fantastische bescherming Wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger)

€ 14.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kentucky Kogelbeschermer YH Leder

De Lederen Kogelbeschermers zijn een perfecte match met onze Lederen Peesbeschermers. Dankzij de enkelvoudige klittenbandsluiting zijn deze Lederen Kogelbeschermers de ideale keuze om deel te nemen aan proeven voor jonge paarden (conform met de FEI reglementering) alsook voor algemeen gebruik. De kogelbeschermer past perfect dankzij het gestroomlijnde, anatomische ontwerp. De Lederen Kogelbeschermers hebben een sterke TPU huls binnenin en een zachte neopreenvoering die zeer aangenaam is voor het paard. Net zoals de peesbeschermers combineren de lederen kogelbeschermers bescherming, comfort en bewegingsvrijheid. Het elegante stiksel patroon duidt ook op aandacht voor stijl. Het feit dat deze kogelbeschermers gemaakt zijn van artificieel leder maakt hen 100% diervriendelijk en gemakkelijk te onderhouden aangezien ze wasmachinebestendig zijn op 30° (geen droger). Het artificieel leder absorbeert geen vuil, zweet of water en is dus extreem duurzaam. Het verandert niet van kleur en is moeilijk te beschadigen. Kentucky Horsewear ontwikkelde een Tack Cleaner voor artificieel leder waarmee ze onmiddellijk proper zijn. Zeer handig en efficiënt! -Conform met de FEI reglementering voor jonge paarden -Biedt de beste bescherming en ultiem comfort -Elegante en stijlvolle back-to-basics look -Gemakkelijk te hanteren dankzij de klittenbandsluiting -Artificieel leder is zeer duurzaam -Wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger) -Kan best gepoetst worden met onze Tack Cleaner of met water (niet met glycerine zeep)

€ 84.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Strijklappen Passion

BR Strijklappen Passion

€ 18.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Strijklappen Xcellence

Strijklappen BR Xcellence. Deze polyurethaan strijklap is aan de achterkant extra verstevigd met een kunststof impact zone voor optimale bescherming. De schokabsorberende voering van 5 mm neopreen is aan de randen blind afgewerkt voor een verfijnde uitstraling. De anatomisch uitsneden aan de bovenzijde van de achterkant zorgt voor een comfortabele pasvorm. De strijklap is voorzien van een sterke klittenbandsluiting met dubbel elastiek en overslag. Bijpassende BR peesbeschermers Xcellence. Daarnaast kunnen de strijklappen gecombineerd worden met diverse andere artikelen in dezelfde kleur uit de Xcellence lijn.

€ 24.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

QHP Strijklappen Champion

Bescherm de achterbenen van jouw paard tegen aantikken met deze sportieve strijklappen. Door de speciale airflow neopreen voering worden warmte en vocht goed afgevoerd. De luchtgaatjes in de schaal bij de pezen zorgen er daarnaast voor dat de benen niet te warm worden. De beschermers zijn gemakkelijk te bevestigen met de elastische snelsluitingen. -Materiaal: (Thermoplastisch) Polyurethaan, Neopreen -Strijklappen met elastische snelsluitingen -Voorzien van een airflow neopreen voering die door de kleine gaatjes goed ademt en warmte en vocht afvoert -De neopreen voering zorgt voor een goede schokabsorptie -Kleine luchtgaatjes in de schaal bij de pees zorgen voor een hoog ademend vermogen -Goede pasvorm door de anatomisch gevormde schaal -Beschermt de kogels bij het aantikken en voorkomt daarmee blessures -Gedecoreerd met sportieve glanzende strepen en patronen op de matte schaal -Bijpassende peesbeschermers verkrijgbaar

€ 38.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

LeMieux Comfort Impact Responsive Fetlock boots

LeMieux Comfort Impact Responsive Fetlock boots Lichtgewicht en schokbestendig anatomisch gevormd om de pezen te ondersteunen, terwijl de fleece voering het comfort maximaliseert. Ventilatieopeningen aan de achterkant en aan de zijkant verminderen de warmteontwikkeling. Lucht komt in de lagere ventilatieopeningen, stroomt rond de pezen en stijgt vervolgens naar de bovenste uitlaatopening. Geïntegreerde impactgevoelige gel absorbeert energie en schudding tijdens het springen en beschermt ook tegen vallen bij het landen en keren.

€ 99.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Eskadron Strijklappen Proflex Classic

Eskadron Strijklappen Proflex Classic Passend bij de Proflex Classic serie beschermers. -unieke transparante TPE buitenschaal -geïntegreerde protectie zones -sportief design -prettig en gemakkelijk sluitsysteem -zachte geperforeerde neopreen lining

€ 49.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

LeMieux Impact Responsive Fetlock Boots

Deze nette en beschermende strijklappen zijn volledig compatibel met de huidige Riding Club, Pony Club en BS en FEI-klassen waarvoor beperkingen gelden en zullen volgens de regels tot 2020 gefaseerd zijn. Het voorgevormde beschermende slaggebied bevindt zich aan de binnenkant en heeft verschillende mesh ventilatieopeningen om te zorgen dat de lucht rond de kogel stroomt. Dubbele klittenbandsluiting zorgt voor een veilige pasvorm zonder het gebruik van elastiek. Deze Impact Compliant Fetlock Boots passen bij de LeMieux Impact Responsieve Peesbeschermers. -Sluitende TPU-schaal beschermt de kogelgewricht -Geïntegreerde ventilatieopeningen zorgen voor de opbouw van warmte -Soft schokabsorberende binnenvoering -Non-elastische overlockvergrendeling -FEI-conform

€ 52.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product