NAF Cushinaze 1KG

NAF Cushinaze 1KG Het verouderingsproces kan verschillende effecten hebben bij paarden en pony's. Cushinaze is ontworpen om de levenslust te bevorderen en ondersteuning te bieden aan de werking van hormoon-regelaar de hypofyse en van de darmen. Steeds vaker zien we problemen voorkomen bij de hypofyse, vooral bij dieren die niet tegen insuline kunnen. Dit kan leiden tot een slechte conditie, een krullerige vacht (ziekte van Cushing), extreem veel drinken, sloomheid en zelfs hoefproblemen zoals laminitis (hoefbevangenheid). Cushinaze ondersteunt de weerstand ter bevordering van algehele gezondheid en levenskracht. Cushinaze wordt aanbevolen voor alle paarden en pony's met één van boven genoemde verschijnselen waarbij de hypofyse voor problemen zorgt, of bij viervoeters waarbij bloedtesten uitwijzen dat dit het geval is. Gebruiksaanwijzing: Voeden op veterinair advies of wanneer tekenen van leeftijdsgebonden hormoonstress, inclusief vacht en lichamelijke conditie, dicteren. Paarden en Pony's Hoge dosering (7-10 days) 50 g per dag 2 schepjes per dag onderhoudsdosis 25-50 g per dag 1-2 schepjes per dag Met 1kg Cushinaze als je 25g per dag gebruikt kunt u ongeveer 40 dagen vooruit.

€ 66.45

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Carr Day Martin glansspray Canter Coat Shine Equimist 600 ml

Carr & Day & Martin glansspray Canter Coat Shine Equimist 600 ml Deze spray geeft langdurige glans en helpt tevens bij het afstoten van vuil en het voorkomen van vlekken. Het product vergemakkelijkt het aanbrengen van motieven op de achterhand. Ook kan de glanslotion aangebracht worden op de borst en schouders om het schuren van dekens tegen te gaan. De fles is uitgerust met een Equimist 360 spraykop. Deze spraykop heeft een spraystraal van 360°, zodat het product zelfs aangebracht kan worden als u de spraykop ondersteboven houdt. Perfect voor moeilijk te bereiken plekken, zoals de benen. De fijne nevel zorgt voor een gelijkmatige verdeling. De milieuvriendelijke spraykop geeft bijna geen geluid tijdens het sprayen en wordt om die reden beter geaccepteerd door jonge of nerveuze paarden. De Equimist 360 technologie zorgt ervoor dat er geen restjes van het product achterblijven in de fles. Het ergonomisch design van de spraykop voorkomt vermoeidheid van de hand.

€ 18.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

NAF Cushinaze 2KG

NAF Cushinaze 2KG Het verouderingsproces kan verschillende effecten hebben bij paarden en pony's. Cushinaze is ontworpen om de levenslust te bevorderen en ondersteuning te bieden aan de werking van hormoon-regelaar de hypofyse en van de darmen. Steeds vaker zien we problemen voorkomen bij de hypofyse, vooral bij dieren die niet tegen insuline kunnen. Dit kan leiden tot een slechte conditie, een krullerige vacht (ziekte van Cushing), extreem veel drinken, sloomheid en zelfs hoefproblemen zoals laminitis (hoefbevangenheid). Cushinaze ondersteunt de weerstand ter bevordering van algehele gezondheid en levenskracht. Cushinaze wordt aanbevolen voor alle paarden en pony's met één van boven genoemde verschijnselen waarbij de hypofyse voor problemen zorgt, of bij viervoeters waarbij bloedtesten uitwijzen dat dit het geval is. Gebruiksaanwijzing: Voeden op veterinair advies of wanneer tekenen van leeftijdsgebonden hormoonstress, inclusief vacht en lichamelijke conditie, dicteren. Paarden en Pony's Hoge dosering (7-10 days) 50 g per dag 2 schepjes per dag onderhoudsdosis 25-50 g per dag 1-2 schepjes per dag Met 1kg Cushinaze als je 25g per dag gebruikt kunt u ongeveer 40 dagen vooruit.

€ 120.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product