Bony Cojosol Huidlotion Creme met Tea Treeolie

Bony Huidlotion Crème met Tea Treeolie Bony Huidlotion Crème met Tea Treeolie is een verzorgende crème voor de huid van paarden met eczeem en andere huidproblemen. Bij geïrriteerde, jeukende, schilferende huid. Voor het schuren bij paarden vooral in de zomermaanden. Reeds na enkele dagen zullen de huidschilfers loslaten van de huid en zal de huid herstellen. Samenstelling: Melaleuca alternifolia , Melaleuca quinquenervia Callitris intratropica, Populus pentaphylla. Gebruiksaanwijzing: Twee maal per dag goed inmasseren. Smeer met de hand de staart, manen en eventuele andere plekken goed in tot de volledige indringing van de crème in de huid. Zo vaak herhalen als nodig is. Verkrijgbaar in: 500 ml, 1000 ml. Dit product was voorheen bekend onder de naam PCS Cojosol Huidlotion Crème met Tea Treeolie.

€ 53.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

BR Itch Balm Jeukbalsem 200ml

BR Itch Balm met boorzuur, thymol en akkermunt verzorgt en kalmeert de huid na veelvuldig schuren van de staart en manen. De balsem ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzacht schrale en kalende plekken. Toepassing: Smeer bij de eerste tekenen van schuren direct de betreffende plaatsen ruimschoots in en herhaal dit gedurende enkele dagen 2 maal per dag. Wij adviseren altijd de staart en manen te wassen met onze Derma Shampoo voordat uw paard weer naar stal gaat. Droog het paard vervolgens af behandel hem dan met de Itch Balm. Alleen voor uitwendig gebruik. Inhoud 200ml

€ 19.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Cavalor Sw Itch

Cavalor Sw-Itch is speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor huidirritatie en/of jeuk als gevolg van de weersomstandigheden of insectenbeten. Sw-Itch beschermt uw paard tegen oncontroleerbare jeuk. CAVALOR Sw-Itch werd speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor seizoensgebonden huidirritatie, ook gekend als zomereczeem. Zomereczeem is het gevolg van een allergische reactie op het speeksel van een mug die vooral actief is rond zonsopgang en zonsondergang tijdens de warmere maanden (van maart tot oktober). Deze reactie veroorzaakt een onophoudelijke jeuk en als gevolg begint het paard te schuren. Niet alle paarden zijn allergisch aan deze mug³, waardoor de reacties van paard tot paard verschillen. Rassen als Ijslanders, Shire, Welshe pony's en Friezen lijken gevoeliger te zijn voor deze allergie, en sommige bloedlijnen blijken ook meer vatbaar te zijn dan andere, wat aantoont dat een allergische reactiegenetisch bepaald is. Veranderingen in het voeder kunnen de reacties ook beïnvloeden. Een positieve invloed kan worden verkregen door de hoeveelheid proteïnen te beperken en de meer Omega 3 vetzuren toe te dienen. Hiervoor raden we Wholegain aan. Een magische spuit tegen de allergie bestaat niet, dus het is belangrijk contact met de mug te voorkomen. Cavalor Sw-Itch houdt de boosdoener op een afstand, en houdt de jeuk onder controle zodat uw paard niet lijdt aan onophoudelijke jeuk.

€ 31.90

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Sectolin Sweetitch 500ml

Sweet Itch is een gel op basis van plantaardige oliën die verlichting brengt bij jeuk aan de manen, staart en onderbuik. 500 ml.

€ 16.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Equi Protecta Paardenlotion 500ml

Equi Protecta Paardenlotion kan worden gebruikt bij een geprikkelde huid, insectenbeten en roos in de staart en manen. De 100% natuurlijk ingrediënten verzorgen, verzachten, verkoelen en hydrateren de huid van het paard. Dit maakt de lotion ook geschikt voor paarden met zomereczeem. -Product op basis van demiwater, laurierbladolie, tea-tree en zeewier- en kruidenextracten van natuurlijke oorsprong -Paardenlotion die gebruikt kan worden bij een geprikkelde huid, insectenbeten en roos -Verzorgt, verzacht, verkoelt en hydrateert de huid -Geschikt voor paarden met zomereczeem -Verkrijgbaar in sprayflacon van 500 ml

€ 14.35

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Carr Day Martin huidlotion Switch Pro 500 ml

Carr & Day & Martin huidlotion Switch Pro 500 ml Deze huidlotion verzorgt de huid van paarden met seizoensgebonden huidaandoeningen, zoals staart- en maneneczeem (ook wel bekend als zomerallergie of zomerschurft). De lotion kan gebruikt worden bij paarden die op dat moment al last hebben van huidproblemen, maar in de ideale situatie wordt het product aangebracht voordat de symptomen van irritatie zichtbaar worden. Twee keer per dag goed inmasseren met 75 ml lotion, vervolgens terugbrengen naar één keer per dag en daarna drie of vier keer per week onderhouden gedurende het seizoen (maart - september). Eventueel een handschoen of zachte doek gebruiken voor het aanbrengen van de lotion. Voor het beste resultaat dient de huid voor gebruik van de lotion gereinigd te worden met een milde shampoo.

€ 36.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Bony Cojosol Huidlotion Creme met Tea Treeolie 500ml

Bony Huidlotion Crème met Tea Treeolie 500ml Bony Huidlotion Crème met Tea Treeolie is een verzorgende crème voor de huid van paarden met eczeem en andere huidproblemen. Bij geïrriteerde, jeukende, schilferende huid. Voor het schuren bij paarden vooral in de zomermaanden. Reeds na enkele dagen zullen de huidschilfers loslaten van de huid en zal de huid herstellen. Samenstelling: Melaleuca alternifolia , Melaleuca quinquenervia Callitris intratropica, Populus pentaphylla. Gebruiksaanwijzing: Twee maal per dag goed inmasseren. Smeer met de hand de staart, manen en eventuele andere plekken goed in tot de volledige indringing van de crème in de huid. Zo vaak herhalen als nodig is. Verkrijgbaar in: 500 ml, 1000 ml. Dit product was voorheen bekend onder de naam PCS Cojosol Huidlotion Crème met Tea Treeolie.

€ 31.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

PUUR Apis

PUUR Alpis (voorheen PUUR Allergie) Inwendige verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten.

€ 24.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product