Meindl Ohio 2 Gore tex Schoen voor heren Donkerbruin

De Ohio van Meindl zorgt voor uitstekende outdoorervaringen. Zacht en comfortabel met een geprofileerde zool voor een goede grip, zorgt deze Light Hiker voor aangename wandelingen en andere vrijetijdsactiviteiten. Hij is zelfs de perfecte partner voor het dagelijks leven.De Ohio is gemaakt van nubuck leer en ook de voering en de inlegzool zijn van leer gemaakt. Dit zorgt voor een optimaal ademend vermogen en een natuurlijk voetklimaat. De schoenen zijn daarom uitermate geschikt voor wandelingen bij warmer weer. De natuurlijke waterafstotende eigenschappen van leer zorgen er bij goed onderhoud voor dat je voeten niet bij het eerste buitje doorweekt zullen zijn.

€ 194.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Ohio 2 Gore tex voor dames Lichtbruin

De Ohio damesschoen van Meindl zorgt voor uitstekende outdoorervaringen. Zacht en comfortabel met een geprofileerde zool voor een goede grip, zorgt deze Light Hiker voor aangename wandelingen en andere vrijetijdsactiviteiten. Hij is zelfs de perfecte partner in het dagelijks leven.De Ohio is gemaakt van nubuck leer en ook de voering en de inlegzool zijn van leer gemaakt. Dit zorgt voor een optimaal ademend vermogen en een natuurlijk voetklimaat. De schoenen zijn daarom uitermate geschikt voor wandelingen bij warmer weer. De natuurlijke waterafstotende eigenschappen van het leer zorgen er bij goed onderhoud voor dat je voeten niet bij het eerste buitje doorweekt zullen zijn.

€ 194.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Wachdienst Hs Lady voor dames Zwart

De Meindl Wachdienst HS Lady is een comfortabele schoen voor dagelijks gebruik danzkij het speciale voetbed en de dempende zoolstructuur. Het vakmanschap garandeert een uitstekende pasvorm en comfort. De Gore-Tex voering zorgt voor 100% waterdichtheid met goede ademende eigenschappen. Black Boot Range Het volledig zwarte uiterlijk en de specifieke eigenschappen van de Meindl Black Boot Range maakt dat deze schoenen perfect geschikt zijn voor gebruik door beveiligingsdiensten, politie en defensiepersoneel.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Police Trek voor dames Zwart

De Meindl Police Trek Lady GTX is een comfortabele halfhoge schoen voor dagelijks gebruik danzkij het speciale voetbed en de dempende zoolstructuur. Het vakmanschap garandeert een uitstekende pasvorm en comfort. De Gore-Tex voering zorgt voor 100% waterdichtheid met goede ademende eigenschappen. Black Boot Range Het volledig zwarte uiterlijk en de specifieke eigenschappen van de Meindl Black Boot Range maakt dat deze schoenen perfect geschikt zijn voor gebruik door beveiligingsdiensten, politie en defensiepersoneel.

€ 200.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Black Python Gtx voor heren Zwart

Smalle steegjes, ruig open terrein en donkere gebouwen: dat is het werkterrein tijdens uitdagende opdrachten waar de Meindl Black Python GTX zich het beste thuisvoelt. Extreem licht, flexibel, ideaal voor sprinten en torsiestijf, deze schoen beschermt de voeten en biedt de grootst mogelijke zekerheid bij alle taken. Danzkij de Gore-Tex voering is de schoen 100% waterdicht en goed ademend.Black Boot Range Het volledig zwarte uiterlijk en de specifieke eigenschappen van de Meindl Black Boot Range maakt dat deze werkschoenen perfect geschikt zijn voor gebruik door beveiligingsdiensten, politie en defensiepersoneel.

€ 169.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Tessin Identity voor heren Donkerbruin

Uniek in de Identity serie is deze bijzonder comfortabele hoge wandelschoen. De Vibram zool geeft veel ondersteuning en grip, maar is dankzij het gebruik van EVA in de tussenzool licht van gewicht en zacht dempend. Hierdoor kun je met dit model comfortabel lange afstanden lopen, ook als het terrein meer ondersteuning vraagt. De Gore-Tex voering zorgt voor een aangenaam voetklimaat en maakt de schoen waterdicht. Wat is Meindl Identity?Bij de modellen van deze nieuwe serie, geeft Meindl een gedetailleerd herkomstbewijs van het gebruikte lederen bovenwerk. Hiermee creËert Meindl een volledige transparante levensloop, te beginnen met de weide waarop de runderen leven en grazen, vervolgens de leerlooierij, waar het leer aantoonbaar milieuvriendelijk en chroomvrij in Duitsland wordt gelooid, tot aan de productie van de schoenen.Milieu en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor Meindl, vandaar dat zij het leer van de partners en toeleveranciers in de regio Chiemgau en Salzburg gebruiken. Reeds bij het looien van het leer, wordt het voorzien van een identificatienummer. Elke huid wordt afzonderlijk met de hand gemerkt. Dit identificatienummer, ook wel het “Identity-Nummer” genoemd, wordt later aan de binnenkant van de manchet, voor altijd, geregistreerd. Hierdoor kan de klant de levensloop opsporen van het leer van zijn schoen. Check de herkomst van het leer op www.identity-leder.de

€ 249.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Black Anakonda Gtx voor heren Zwart

Smalle steegjes, ruig open terrein en donkere gebouwen: dat is het werkterrein tijdens uitdagende opdrachten waar de Meindl Black Anakonda GTX zich het beste thuisvoelt. Extreem licht, flexibel, ideaal voor sprinten en torsiestijf, deze schoen beschermt de voeten en biedt de grootst mogelijke zekerheid bij alle taken. Danzkij de Gore-Tex voering is de schoen 100% waterdicht en goed ademend.Black Boot Range Het volledig zwarte uiterlijk en de specifieke eigenschappen van de Meindl Black Boot Range maakt dat deze werkschoenen perfect geschikt zijn voor gebruik door beveiligingsdiensten, politie en defensiepersoneel.

€ 200.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Black Boa Gtx voor heren Zwart

Smalle steegjes, ruig open terrein en donkere gebouwen: dat is het werkterrein tijdens uitdagende opdrachten waar de Meindl Black Boa GTX zich het beste thuisvoelt. Extreem licht, flexibel, ideaal voor sprinten en torsiestijf, deze schoen beschermt de voeten en biedt de grootst mogelijke zekerheid bij alle taken. Danzkij de Gore-Tex voering is de schoen 100% waterdicht en goed ademend. Black Boot Range Het volledig zwarte uiterlijk en de specifieke eigenschappen van de Meindl Black Boot Range maakt dat deze werkschoenen perfect geschikt zijn voor gebruik door beveiligingsdiensten, politie en defensiepersoneel.

€ 230.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Wachdienst Hs voor heren Zwart

De Meindl Wachdienst HS is een comfortabele schoen voor dagelijks gebruik danzkij het speciale voetbed en de dempende zoolstructuur. Het vakmanschap garandeert een uitstekende pasvorm en comfort. De Gore-Tex voering zorgt voor 100% waterdichtheid met goede ademende eigenschappen. Black Boot Range Het volledig zwarte uiterlijk en de specifieke eigenschappen van de Meindl Black Boot Range maakt dat deze schoenen perfect geschikt zijn voor gebruik door beveiligingsdiensten, politie en defensiepersoneel.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Eagle Pro Gtx voor heren Zwart

Smalle steegjes, ruig open terrein en donkere gebouwen: dat is het werkterrein tijdens uitdagende opdrachten waar de Meindl Eagle Pro GTX zich het beste thuisvoelt. Extreem licht, flexibel, ideaal voor sprinten en torsiestijf, deze schoen beschermt de voeten en biedt de grootst mogelijke zekerheid bij alle taken. Danzkij de Gore-Tex voering is de schoen 100% waterdicht en goed ademend. Black Boot Range Het volledig zwarte uiterlijk en de specifieke eigenschappen van de Meindl Black Boot Range maakt dat deze werkschoenen perfect geschikt zijn voor gebruik door beveiligingsdiensten, politie en defensiepersoneel.

€ 219.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Linosa Lady Identity voor dames Donkerbruin

Luxe lage wandelschoen uit de exclusieve Identity serie. De stevige Vibram zool heeft een uitstekende grip en rolt gemakkelijk af, waardoor je moeiteloos lange afstanden loopt. Dankzij de Gore-Tex voering is de schoen gegarandeerd waterdicht. Door het lage gewicht en het mooie volnervige leder, is de Linosa ook prima als dagelijkse schoen te gebruiken. Wat is Meindl Identity?Bij de modellen van deze nieuwe serie, geeft Meindl een gedetailleerd herkomstbewijs van het gebruikte lederen bovenwerk. Hiermee creËert Meindl een volledige transparante levensloop, te beginnen met de weide waarop de runderen leven en grazen, vervolgens de leerlooierij, waar het leer aantoonbaar milieuvriendelijk en chroomvrij in Duitsland wordt gelooid, tot aan de productie van de schoenen.Milieu en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor Meindl, vandaar dat zij het leer van de partners en toeleveranciers in de regio Chiemgau en Salzburg gebruiken. Reeds bij het looien van het leer, wordt het voorzien van een identificatienummer. Elke huid wordt afzonderlijk met de hand gemerkt. Dit identificatienummer, ook wel het “Identity-Nummer” genoemd, wordt later aan de binnenkant van de manchet, voor altijd, geregistreerd. Hierdoor kan de klant de levensloop opsporen van het leer van zijn schoen. Check de herkomst van het leer op www.identity-leder.de

€ 219.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen X so 70 Mid Gore tex Surround voor heren Zwart

De Meindl X-SO 70 GTX is een bijzonder comfortabele wandelschoen voor wandeltochten in regen of zonneschijn door weilanden of heuvellandschap.Ongekend ademend vermogen in een waterdichte schoen komt door het nieuwe Gore-Tex Surround membraan. Het zit niet alleen in de voering, maar loopt door onder het speciaal ontwikkelde ventilerende voetbed. Nu kan ook het transpiratievocht ónder de voetzool worden afgevoerd via een speciaal ventilatiekanaal in de zool en het mesh-bovenmateriaal van de schoen. De voeten blijven koeler, droger en comfortabeler dan ooit in een paar waterdichte schoenen. De Meindl Magic Active zool zorgt voor optimale steun en demping. Hij is voorzien van een stevig profiel zodat deze schoen bijzonder geschikt is voor ware kilometervreters die lange dagen niet schuwen. Loop een meerdaagse trekking door heuvels, verken de kust of maak een prachtige boswandeling. Ook als je licht bepakt de LAW-paden verovert zul je je uitstekend kunnen vinden in de kwaliteiten die de X-SO 70 GTX biedt.

€ 209.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Linosa Identity voor heren Donkerbruin

Luxe lage wandelschoen uit de exclusieve Identity serie. De stevige Vibram zool heeft een uitstekende grip en rolt gemakkelijk af, waardoor je moeiteloos lange afstanden loopt. Dankzij de Gore-Tex voering is de schoen gegarandeerd waterdicht. Door het lage gewicht en het mooie volnervige leder, is de Linosa ook prima als dagelijkse schoen te gebruiken. Wat is Meindl Identity?Bij de modellen van deze nieuwe serie, geeft Meindl een gedetailleerd herkomstbewijs van het gebruikte lederen bovenwerk. Hiermee creËert Meindl een volledige transparante levensloop, te beginnen met de weide waarop de runderen leven en grazen, vervolgens de leerlooierij, waar het leer aantoonbaar milieuvriendelijk en chroomvrij in Duitsland wordt gelooid, tot aan de productie van de schoenen.Milieu en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor Meindl, vandaar dat zij het leer van de partners en toeleveranciers in de regio Chiemgau en Salzburg gebruiken. Reeds bij het looien van het leer, wordt het voorzien van een identificatienummer. Elke huid wordt afzonderlijk met de hand gemerkt. Dit identificatienummer, ook wel het “Identity-Nummer” genoemd, wordt later aan de binnenkant van de manchet, voor altijd, geregistreerd. Hierdoor kan de klant de levensloop opsporen van het leer van zijn schoen. Check de herkomst van het leer op www.identity-leder.de

€ 219.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Snap Mid voor kinderen Grijs

De Snap Mid Extra Kids is een stevige schoen voor gebruik tijdens wandelingen of op vakantie. De hoogte biedt extra steun aan de enkels.6 kenmerken die Meindl belangrijk vind voor de kinderschoenen:Voetbed kan uit de schoen worden genomen zodat deze aangepast kan worden.Zacht gevoerde binnenkant zorgt ervoor dat de voet comfortabel en stevig in de schoen zit.Ontworpen met kinder-leest waardoor er voldoende ruimte bij de tenen is.Profiel met een goede stevige grip.Reflectoren op de hiel voor veiligheid en zichtbaarheid.Bescherming tegen stoten van rubber of leer voor de meest wilde tochten.

€ 84.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Durban Lady Gore tex voor dames Bruin

Deze lichte Meindl Durban Mid GTX Schoen voor dames neem je makkelijk mee op reis. Deze wandelschoen is een zeer lichte schoen met goede demping dankzij de EVA tussenzool. Daarnaast heeft hij een slijtvaste buitenzool van een door Meindl zelf ontwikkeld profiel dat zowel voor asfalt als voor zachte bospaden geschikt is.Op reis neem je deze schoen gauw mee vanwege de verfijnde uitstraling en brede inzetbaarheid. Het bovenwerk bestaat voor het grootste gedeelte uit nubuck leer en de bevetering loopt wat verder door voor een mooie omsluiting van de voet.De veterlussen zorgen voor een goede drukverdeling over de wreef. De Air Active binnenzool is uitneembaar en het Gore-Tex membraan verzekert je dat de schoen waterdicht is en ademt. Een mooie teensprong zorgt voor een vloeiende afwikkeling.

€ 169.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Schoen Wales 2 Mfs Gore tex voor dames Bruin

Deze schoen is gevoerd met het Memory Foam System (MFS). Het MFS systeem heeft de eigenschap om zich aan te passen aan de vorm van de voet zodra het op voettemperatuur komt. Dit zorgt voor een betere pasvorm en zit ook uiterst comfortabel.

€ 244.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Buitenschoenen
Product
 

Meindl Schoen Borneo Lady 2 Mfs voor dames Donkerbruin

Vele wandelavonturiers hebben hun kilometers gemaakt in deze klassieker, de Meindl Borneo Lady, inmiddels toe aan zijn tweede incarnatie met de toevoeging van Memory Foam in de schacht. Hiermee wordt een nog betere pasvorm gegarandeerd, met meer steun en meer comfort. De zelfreinigende Vibram Multigriff zool heeft verschillende zones in het profiel, voor grip op rotsen, tractie in losse ondergrond, remkracht tijdens afdalingen en zijwaartse stabiliteit. Daardoor is deze wandelschoen zowel geschikt voor veeleisende wandelingen in heuvelachtig gebied alsook voor eenvoudige trekkingtochten in de bergen. Het losse Air-Active drysole voetbed is vochtabsorberend voor een gunstig klimaat en geeft steun onder de voet.

€ 239.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Buitenschoenen
Product
 

Meindl Schoen Caracas Mid Gore tex voor heren Donkerbruin

De Caracas van Meindl is een uiterst comfortabele wandelschoen gericht op vlak terrein. Met zijn degelijke voorkomen en stoere profielzool kun je er goed mee uit de voeten en is hij ook een comfortabele schoen voor dagelijks gebruik. De Air-Active inlegzool zorgt met zijn absorberende vermogen voor een aangenaam klimaat in de schoen. De Urban Walker zool van Vibram biedt demping en grip op vrijwel alle ondergronden. Het nubuckleer van het bovenwerk is gewaxt voor een doorgewinterde look, maar ook voor het vuilwerend en waterafstotend vermogen.

€ 209.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Sportschoenen
Product
 

Meindl Winterschoen Stowe Gore tex voor heren Donkerbruin

Met deze schoenen bent u klaar om de koude wintertemperaturen te trotseren. Enkel de beste natuurlijke materialen en technologieën werden aangewend bij het vervaardigen van deze schoenen.

€ 214.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Laarzen
Product
 

Meindl Schoen Engadin Mfs voor heren Donkerbruin

Gepersonaliseerde bottin. De schoen heeft rond de enkels een foam die zich aanpast aan de voet en voor een extra aangename steun zorgt.

€ 274.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Buitenschoenen
Product