Millet Klimschoen Rock Up Goud

De Rock Up van Millet is de perfecte schoen om vooruitgang te boeken, in de klimhal of buiten. Deze klimschoen is is grondig getest en goed bevonden voor diverse klimdisciplines. De zekere grip van de zolen zorgt ervoor dat je goed contact maakt en gevoel houdt met de ondergrond. Dit solide model is super gemakelijk in onderhoud, en zeer duurzaam. De pasvorm is ruim met veel comfort, en daarnaast een breed voetbed voor veel ondersteuning.

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Buitenschoenen
Product
 

Millet Klimschoen Cliffhanger voor heren Donkergrijs

De Rockrise van Millet is een approach schoen ontworpen voor bergsportliefhebbers en om te klimmen. De ROCKRISE levert hoge prestaties op approach paden en aan de voet van rotsen en keien. Het 3D-mesh en suède bovenwerk is robuust maar toch soepel en comfortabel, voor vele kilometers op de weg, trail, en rots. Een stoere rubberen teenbeschermer en rubberen hielkap beschermen tegen stoten en zorgen voor stabilisering van de schacht. De dichte Vibram zool vormt een stevige barrière tussen de voet en de ondergrond. Het zorgt voor een superieure grip en een uitstekende tractie op nat en droog terrein. De dual-density tussenzool (nylon / EVA foam) zorgt voor een goede ondersteuning door het stabiliseren van de hiel, en een uitstekende schokdemping. De MILLET ingebouwde A.F.C structuur respecteert de natuurlijke buiging van de hiel en tenen, het ondersteunt de hiel en omwikkelt de wreef stevig. MILLET heeft het ROC APPROACH FIT ontworpen voor een optimaal dynamisch approach werk dat toch heel soepel is dankzij de uitstekende hiel steun, wreef vergrendeling, en een slanke neus, dat precieze plaatsing van de voet op keien en rotsen bgenereert. High-dekking asymmetrische vetersluiting zorgt voor een precieze afstelling en meer comfort.

€ 89.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Buitenschoenen
Product
 

Millet Klimschoen Cliffhangerlace Donkergrijs

De Cliffhanger Lace van Millet is een veelzijdige klimschoen ontworpen voor de regelmatige en occasionele klimmer en gemaakt voor divers terrein. Deze klimschoen kan prima omgaan met steile rotsen, alpine routes, boulders en klimhallen. De meest veelzijdige klimschoen in de Roc Session-serie, biedt hij veel waar voor zijn geld zonder aan comfort in te boeten. De 4POINTSGRIP rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid. Met de extreem stijve insert is deze schoen bij uitstek geschikt voor lange klimroutes, multi-pitch routes, en crack-jamming. Je spieren zullen minder snel vermoeid raken. De platte symmetrische ergonomie en verstevigde schacht geven maximaal comfort bij het aantrekken, en de pasvorm blijft optimaal, zodat deze schoen gemakkelijk een flink aantal uren gedragen kan worden zonder oncomfortabel te worden.

€ 109.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Buitenschoenen
Product
 

Millet Klimschoen Siurana voor heren Donkerblauw

In een meer traditionele benadering van klimmen, met een platte symmetrische vorm, zal deze technische schoen vrouwelijke klimmers die op zoek zijn naar comfort, een goed gevoel met de ondergrond en grip op multi-pitch alpine routes zeker aanspreken. Met behulp van de 4POINTS GRIP Plus-technologie, ontwikkeld dit seizoen door Millet R & D, heeft deze schoen de zachtste, best presterende rubberen zolen voor maximale grip in de verticale wereld. De HYBRID 3D weerstaat vervorming en heeft een versterkte toe box, voor meer comfort bij het crack-jamming. De omgekeerde drievoudige klittenbandsluiting zorgt voor een verfijnde afsluiting op de wreef en een ideale voet hold in actie.

€ 109.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Buitenschoenen
Product
 

Millet Klimschoen Easy Up Donkergrijs

Met zijn grafische vibe is de EASY UP van Millet een zeer toegankelijk model, en perfect voor de eerste klimstappen, binnen en buiten. Het heeft zolen met 4POINTS GRIP rubber voor de beste grip-duurzaamheid verhouding. Om je thuis voelen in de verticale dimensie, heeft de Easy Up een ergonomische symmetrische basis en een royale hiel die het gebruikscomfort optimaliseert. De voet wordt stevig op zijn plaats gehouden zonder dat het teveel in elkaar geperst wordt - zo blijft het leren leuk, met een gestroomlijnde toebox die de precisie beginners nodig hebben. Handige functies in gebruik: 2 lussen op de hiel voor eenvoudiger aantrekken,en een handige dubbele klittenbandsluiting.De Easy Up kan zonder problemen vaak gewassen worden.

€ 69.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Buitenschoenen
Product
 

Millet Klimschoen Hybrid 3d voor heren Donkergrijs

In een meer traditionele benadering van klimmen zal deze technische schoen klimmers voorzien van comfort, gevoel en grip op de multi-pitch alpine routes. Met behulp van 4POINTS® GRIP PLUS-technologie, wat dit seizoen is ontwikkeld door MILLET R & D, is hij voorzien van een zool met het zachtste, best presterende rubber voor maximale grip in het verticale bereik. De HYBRID 3D is bestand tegen vervorming en heeft een versterkte tip aan de tenen. De driedubbele Velcro-sluiting zorgt er voor dat je voet goed ondersteund blijft tijdens je klim.

€ 99.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Outdoor Lifestyle Schoenen Buitenschoenen
Product