Electrolux lekbak voor wasmachine en vaatwasser E2WHD600

Dit Wasmachine product is geschikt voor verschillende modellen van Electrolux. Het past in o.a. . Extra informatie over dit product:

€ 22.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Onderdelen Wasmachine
Product
 

Lekbak 70x70cm voor wasmachine en vaatwasser

Dit Wasmachine product is geschikt voor verschillende modellen van Universeel. Het past in o.a. . Extra informatie over dit product: Waterschade, daar zijn we als Nederlanders nooit echt fan van geweest, en daarom is het prettig dat deze lekbak bestaat. Hoe slim je vaatwasser of wasmachine ook wellicht is, uiteindelijk wordt er met veel kracht water in rondgepompt en dat kan best een keer mis zijn. Je zou niet de eerste zijn die het overkomt, maar met deze lekbak wel een van de slimmere! In plaats van dat het water onderuit je apparaat lekt kun je je wasmachine of vaatwasser in deze lekbak plaatsen. Als er dan eens een lekkage plaatsvindt, vangt de lekbak het water op. Zo voorkom je overlast en onveilige situaties bij waterschade. Als je dus zuinig op zowel je apparaat als de plek waar deze staat wil zijn, plaats je deze slimme extra lekbak.

€ 18.09

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Onderdelen Wasmachine Accessoires
Product
 

Lekbak met afvoer 650x650x60mm voor wasmachine en wasdroger

Dit Wasmachine product is geschikt voor verschillende modellen van Universeel. Het past in o.a. . Extra informatie over dit product: Waterschade, daar zijn we als Nederlanders nooit echt fan van geweest, en daarom is het prettig dat deze lekbak bestaat. Hoe slim je vaatwasser of wasmachine ook wellicht is, uiteindelijk wordt er met veel kracht water in rondgepompt en dat kan best een keer mis zijn. Dan is het fijn als je deze extra lekbak hebt geïnstalleerd, die voor jou al het lekkende water opvangt. En zeker als het een wat grotere lekkage is, komt deze lekbak van pas. Hij heeft namelijk niet één maar twee afvoergaten, zodat je snel en veilig het water uit de weg kunt laten lopen. Dat verlaagt de kans dat de lekbak gaat overstromen bij een ernstige lekkage aan je wasmachine of vaatwasser. Want je moet toch niet denken aan de overlast en onveilige situaties bij waterschade... Als je dus zuinig op zowel je apparaat als de plek waar deze staat wil zijn, plaats je deze slimme extra lekbak.

€ 25.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Onderdelen Wasmachine Accessoires
Product