Acus ONE 8 One Series versterker akoestische instrumenten ONE FOR STRINGS 8

versterker akoestische instrumenten ONE FOR STRINGS 8, 200W, 3 kanalen, reverb, naturel hout

De Acus ONE-8 is een 200 Watt combo versterker voor akoestische instrumenten en zang. Een zeer veelzijdige versterker met 3 kanalen (2 x microfoon 1 x lijn), vierband toonregeling per kanaal, de keuze uit 8 verschillende digitale effecten.

De veelzijdigheid van dit model wordt nog versterkt door de aanwezigheid van een AUX input met een eigen volume regelaar en een 2-Band EQ, 2 direct outputs (LINE en REC) en een resonance filter waarmee uit rondzingen kunt onderdrukken.
De hoofdtelefoon uitgang met eigen volume regelaar en 8 hoogwaardige digitale effecten maken de Acus One 8 helemaal compleet.

Specificaties

frequency Response : 40Hz - 20kHz
max power out : 200W RMS
system format : 2 way biamp
woofer power : 150W RMS
tweeter / horn power : 50W RMS
sensitivity 1W 1m : 95dB
spl max : 116dB
crossover : electronic
woofer size : 8"
high freq driver : compression tweeter
box : 2 way bass reflex
cabinet : birch plywood
weight: 13kg
height : 384mm
width : 287mm
depth : 320mm

Acus Sound Engineering ontwikkelde the OneforStrings serie om akoestische instrumenten te versterken, met name akoestische en klassieke gitaren, met behoud van hun natuurlijke klank en resonantie. Oneforstrings versterkers zijn ontworpen in een minimalistische, elegante stijl, met custom speakers, behuizing en hoogwaardige electronische componenten. De combinatie van al deze elementen maakt het mogelijk alle harmonischen op natuurlijke wijze te versterken. Oneforstrings kan ook gebruikt worden als mini PA systeem. Het is een veelzijdig en toegankelijk systeem, met een breed spectrum aan functies toegespitst op akoestische instrumenten.

De productlijn, waarvan de ontwikkeling nooit stilstaat, bestaat uit 4 versterkers en een zgn. extension (voor degenen die eenvoudigweg het bereik van hun systeem willen uitbreiden zonder de klank te beïnvloeden). Iedere unit verschilt in het aantal kanalen en het vermogen, tegemoetkomend aan de wensen van musici.

Het innovatieve en stijlvolle bedieningspaneel voorziet in custom gestijlde knoppen, precies en functioneel. De ingebouwde equaliser kan frequenties aanpassen zonder de originele klank te onderdrukken, ook in het hoge en lage register. De hele serie heeft meerdere kanalen en een reverb met exclusieve Acus processoren. De versterkers zijn ook voorzien van line outs, mic en een aux input (voor bv het aansluiten van een Mp3 speler of smartphone).

In nauwe samenwerking met enkele professionele muzikanten hebben de technici van Acus een lijn versterkers kunnen creëren met een warme klank, die associaties oproept met buizenversterkers en studio-apparatuur. De bi-amped designs met class A eindtrappen staan aan de basis van het brede klankspectrum dat de versterkers van Acus met hoge precisie weten weer te geven.

De speakers worden in Italië gemaakt volgens de Acus richtlijnen. Ieder model heeft de capaciteit te reageren op veranderende dynamiek.

De compacte en lichtgewicht behuizing is handgemaakt van lichtgewicht hout, met de juiste grootte-vermogen verhouding. De naturel versie legt nadruk op het minimalistische ontwerp en looks van Acus producten. Het hout is berkenhout met een beschermend polyester toplaagje, de zwarte en witte uitvoeringen hebben een krasvaste watergedragen lak.

De afwerking, zoals de beschermende metalen gril en handvatten zijn unieke kenmerken, met aandacht voor detail en functionaliteit ontworpen.

Verkrijgbaar in naturel hout, met een zwarte of met een witte coating.

€ 1014.05

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Hayman CSWT 1210 tamboerijn

tamboerijn, natuurvel, 12", 10 schellen, hout, stembaar

€ 46.05

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Teller TB 0134 H contrabas staartstuk

contrabas staartstuk, 3/4, 5-snarig, Engels model, hardhout, zwart

€ 65.80

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

GLX BCWF 1016 reservewoofer voor BC 210H

reservewoofer voor BC-210H, zwart, 10" 16 ohms

€ 60.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

FWF FWF MV2 violin and viola omnidirectional microphone double piezo with preamp and volume control

violin and viola omnidirectional microphone + double piezo with preamp and volume control

The MV2 is a very performant active amplification system with a HI-FI condenser omnidirectional microphone and a double piezo pickup connected to an alimentation box "phantom" which will also allow you to tune the low pass filter, the sensitivity of the microphone and the volume.

Technical specifications:
Power: 12V battery
Max consumption: 2mA
Impedance: <2K Ohm
Bandwidth: 20Hz-20000Hz
Ratio signal: >56dB
Output plug: 2X 6,3mm female jack
BAT-V23GA battery available

FWF PICK UP systems, entirely hand made in France by Franck Fromy, an engineer whose passion in life is to create perfect sound reproduction.

Twenty years ago Franck created his own company in Paris, meeting the demanding needs of professional musicians for custom built pick- ups and superior microphones.

A standard product was developed and word spread!.....now many of France's top musicians are using Franck's pick- up system, and enjoying the wonderful natural sounds it brings with it.

Today Franck Fromy lives and works in central France, dedicating all his time to producing the now internationally recognised FWF line of pick-ups and microphones, making many new friends in the process!

€ 328.25

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Acus ONE AD One Series versterker akoestische instrumenten ONE FOR STRINGS AD

versterker akoestische instrumenten ONE FOR STRINGS AD, 350W, five channels, reverb, naturel hout

De Acus OneforStrings AD is het grootste model van de serie als het gaat over vermogen en druk. Deze versterker met zijn 5 kanalen uitermate geschikt voor de solo artiest of een klein ensemble. Een publiek met een omvang tot ongeveer 150 mensen kunt u hier goed mee bedienen.

Elk kanaal is voorzien van een peak led, 4-Band EQ, effect volume, gain en mastervolume
Vier kanalen hebben zowel microfoon- als ook lijningangen, Kanaal 5 is toegewijd aan een lijnsignaal.
Kanaal 4 heeft een uniek kenmerk met de drie-weg keuzeschakelaar die de toonregeling aanpast aan een bepaald instrumentgebruik.

Positie 1 – altviool, viool of cello
Positie 2 – klassieke- of westerngitaar
Positie 3 – semi-akoestische gitaar/jazzgitaar

Kanaal 4 heeft ook een stereo lijn ingang voor twee mono jackpluggen.

Het systeem heeft een Aux input, met een eigen 2-Band EQ, 2 outputs (Line/Stereo Out) en zijn eigen volumeregelaar.

Verdere aansluitingen : Een hoofdtelefoon uitgang (met eigen volumeregelaar), 8 digitale effecten (af te stellen in de master section), een resonatiefilter, dat helpt feedback te beperken.

Acus is trots op de 350 watt in combinatie met slechts 15kg in gewicht, wat de ACUS ONE AD een uitzonderlijk veelzijdige en draagbare versterker maakt.

Specificaties

frequency responce : 40Hz - 20Khz
max power out : 350W RMS
system format : 2 way biamp
power woofer : 280W RMS
power tweeter : 70W RMS
sensitivity 1W 1m : 96dB
spl max : 122 dB
crossover : electronic
woofer : 2 x 8"
tweeter : compression tweeter
box : 2 way bass reflex
weight : 16kg
height : 467mm
width : 317mm
depth : 350cm


€ 1297.60

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

D 40 BK Richwood Master Series handgemaakte dreadnought gitaar

handgemaakte dreadnought gitaar, massief sparren & mahonie, glanzend afgewerkt, zwart

Richwood Master Series gitaren worden met de hand gemaakt van geselecteerde houtsoorten. Een professionele set-up vóór verpakking garandeert een optimale bespeelbaarheid, zó uit de doos.

Het D-40-BK model is met dezelfde houtsoorten gebouwd als onze D-20. De afwerking is echter luxueuzer en het geluid is strakker en heeft meer focus. Waar de D-20 licht klinkt, heeft de D-40-BK ook dezelfde levendigheid maar met meer focus en een hoog register dat meer body heeft.
De traditionele dreadnought vorm is ideaal voor strumming en flatpicking speelstijlen. De grote klankkast heeft meer power en heeft veel meer laag dan een kleiner model en wordt daarvoor door zeer veel mensen gewaardeerd. De dreadnought is natuurlijk ook in andere stijlen te gebruiken, maar haar kracht ligt bij de strumming speelstijl. Probeer de D-40-BK uit en laat je verrassen door de levendige, rijke sound met veel warmte.

Alle Richwood Master Series gitaren hebben technisch en esthetisch zeer geavanceerde eigenschappen, zoals onder meer benen zadels, een dual action trussrod, ambachtelijke neck volute, katoen bedekte zangbalken, mahonie achterbladbalken, hoogwaardige Derjung mechanieken, USA D’Addario EXP16 coated phosphor bronze snaren. Richwood Master Series excelleren in toon, bespeelbaarheid en stabiliteit. Probeer er een vandaag!

specificaties

klankkast vorm: dreadnought
zangbalken patroon: X scalloped, met mahonie zangbalken voor het achterblad
mensuur lengte: 650 mm
lengte klankkast: 500 mm
breedte klankkast onderaan: 405 mm
dikte klankkast: 96/120 mm
bovenblad: massief A klasse sitka spruce
zij- en achterkant: mahonie
top purfling: wit/zwart/wit
bindingen klankkast: ivoor ABS
afwerking klankkast: hoogglans

breedte hals topkam: 43,6 mm
hals: Indonesisch mahonie
toets: Indisch palissander
toets binding: Indisch palissander
toets radius: 14"
trussrod : active two-way
top positie punten : 7 mm + 5 mm wit parelmoer
zijkant hals positie punten : 2 mm wit parelmoer
frets : 2.4*1.1 mm, 18% nikkel
topkam: echt been
mechanieken: Derjung Deluxe chroom

afwerking hals: hoogglans
brug: Indisch palissander
brugbeentje: echt been met B-snaar compensatie
brugpennen: zwart plastic witte inleg
slagplaat: zwart plastic
klankkast kleur: zwart
rozet: wit-zwart-witte ringen

snaren: D'Addario EXP-16
draagbandknop: 1 x chroom
extra : tweede echt benen, hoger brugbeentje 1 x underlayment voor brugbeentje


€ 418.19

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fender Outlet 0050962000 pickup Strat Texas Special

pickup Strat Texas Special, neck, no cover

made in USA

Fender Outlet products come from the Service Centers of Fender Musical Instruments Group. These items can be discontinued retail products or service/replacement items without retail packaging.
Offers for as long as stocks last.

Due to the age of the products the packaging or the product itself could be in less than 100% new condition. However, to service anyone looking for that hard-to-find replacement part we have chosen to supply regardless of the condition of the item. Please contact us when any item is received below expectation.

Mounting materials might be not included.

€ 74.55

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Boston VTE 52 NNI Vintage single coil pickup

single coil pickup, Alnico 5 rods, black fibre bobbin, waxed formvar wire, 7.5K neck, nickel

€ 34.55

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Pirastro P422211 Tonica altvioolsnaar D 2

altvioolsnaar D-2, soft, in envelop, aluminium

€ 26.69

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Riedl 395 AL polsriem voor dwarsfluitharp

polsriem voor dwarsfluitharp, aluminum en leder, met nikkel houder

€ 28.35

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Vandoren VDA 20JV Java rieten voor altsaxofoon 2.0

rieten voor altsaxofoon 2.0, 10-pack

Developed by Vandoren in 1983 for jazz and commercial music. A thicker extremity and a more flexible pallet than the traditional reed allow vibration over a larger surface with maximum elasticity. This type of vertebral column gives the musician much greater playing flexibility as the resultant elasticity zone is very large.

€ 46.70

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

DIMAVERY DB 30 Cymbal bagChymbal bag

 • Material: nylon
 • High grade quality
 • 2 carrying straps
 • 1 exterior bag and 2 storages for drumsticks
 • Foam padded handles for comfortable handling
 • Compact and handy

€ 45.55

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Proel SDC 205 19 panel assembled

19 panel assembled, input, 2 one, 1 x sdc-851, 32a 250 Volt

€ 92.05

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Pirastro P902700 hars 12 pack

hars 12-pack, "Obligato-Violino", "Double Six"Dit product is voor onbekende tijd uitverkocht.

€ 120.45

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Boston ST 444 PW slagplaat

slagplaat, Stallion, 4 ply, pearl white, h, 2 pot holes

€ 28.59

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Pirastro P211421 Oliv vioolsnaar G 4

vioolsnaar G-4, extra soft (15 1/4), in envelop, gut/gold-silver

€ 83.80

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Leonardo VC 1418 BU Student series vioolkoffer 1 8

vioolkoffer 1/8, gevormd, hout, 2 riemen, zwart, blauw suede interieur

1400 series violin cases.
shaped wooden case with music pocket. Case cover made of cordura fabric.
Interior in suede fabric. Full lining. Suspension foam. Two bow holders.
1 accessory box. Protection blanket.
Weight appr. 2,3 kgs.

€ 107.10

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Boston ST 223 PP slagplaat

slagplaat, Stallion, 2 ply, pearlpink, SSH, 3 pot holes, 3-5 switch

€ 28.59

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Pirastro P330020 Student snarenset cello

snarenset cello, Passione A+D & Chromcor G-C

€ 146.45

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Korala UKC 450 E Performer Series concert ukelele

concert ukelele, massief spruce bovenblad, sapele zij- en achterblad, gitaarmechanieken, Fishman EQ

De Korala UKC-450-E is een esthetische concertukelele met een massief sparren (spruce) bovenblad, een sapele zij- en achterblad en een toets van Cites-vrij, engineered hout. De UKC-450-E is voorzien van gitaarmechanieken, wat ten goede komt van een stabielere stemming en wat fijnstemmen vergemakkelijkt.

Met de Fishman 210 EQ is de UKC-450-E eenvoudig uit te versterken en een handig extraatje is dat de Fishman , naast de bas, mid en treble regelaars, ook een handige tuner aan boord heeft.

€ 184.70

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fender 0990063921 Genuine Replacement Part 50's Telecaster neck

50's Telecaster neck, 21 vintage frets,7,25" radius maple fingerboard, C-profile, amber lacquered

Crafted at our Ensenada, Mexico manufacturing facility, this genuine vintage-style Fender Telecaster® guitar neck features a comfortable vintage "C" profile and 7.25"-radius maple fingerboard with 21 vintage-style frets.

The synthetic bone nut is pre-slotted with "pilot" string location grooves to make spacing a breeze when performing the final string slot filing and a lacquer finish offers a vintage feel. This replacement neck is the perfect way to give your Tele an authentically '50s feel.

Features

Maple fingerboard with 7.25" radius
Vintage "C" neck profile
21 vintage-style frets
Pre-slotted synthetic bone nut
Lacquer finish
Vintage-style truss rod adjustment€ 397.70

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

FWF FWF MOA3 brass instruments omnidirectional microphone with flexible fixation

brass instruments omnidirectional microphone with flexible fixation, compressor and preamp

The MOA3 is a very performant active HI-FI electret omnidirectional microphone connected to a alimentation box "phantom" which will also allow you to tune the high pass filter, the sensitivity of the microphone and the volume.

Technical specifications:
Power: 12V battery
Max consumption: 2mA
Impedance: <2K Ohm
Bandwidth:< 20Hz-20000Hz
Ratio signal: >58dB
Output plug: 1X 6,3mm female jack
BAT-V23GA battery available

FWF PICK UP systems, entirely hand made in France by Franck Fromy, an engineer whose passion in life is to create perfect sound reproduction.

Twenty years ago Franck created his own company in Paris, meeting the demanding needs of professional musicians for custom built pick- ups and superior microphones.

A standard product was developed and word spread!.....now many of France's top musicians are using Franck's pick- up system, and enjoying the wonderful natural sounds it brings with it.

Today Franck Fromy lives and works in central France, dedicating all his time to producing the now internationally recognised FWF line of pick-ups and microphones, making many new friends in the process!

€ 227.35

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

DIMAVERY JDS 203 Kids Drum Set, red3 piece high quality drum set for kids

 • Wooden shells with lamenated covering
 • Wooden snare with lamenated covering
 • Incl. bass drum pedal
 • Incl. 1 cymbal
 • Crash 10"

€ 145.09

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Leonardo LV 1534 BU Basic series viool set 3 4

viool set 3/4, massief, hardhout fittings, incl. fijnstemmer staartstuk, strijkstok en koffer, blau

Leonardo LV-15 Serie:

De Leonardo LV-1534 is een ideale viool voor de beginner en in combinatie met de bijgeleverde koffer, stijkstok en prijs een perfecte starterset. De viool heeft een fijnstemmer staartstuk en een luxe kinsteun en er is gekozen voor tradioneel hout. Hij heeft een sparrenhouten bovenblad en esdoornhouten achterblad, zijkant en nek en is bovendien leverbaar in meerdere maten en (nitro gelakte) kleuren, wat voor kinderen of als showelement op een podium een erg leuke toevoeging kan zijn.

De koffer is voorzien van 2 strijkstokhouders en een accessoirevak.

maat: 3/4 voor leeftijd rond 9-10 jaar oud (armlengte +- 57cm)
bovenblaad: massief sparenhout
achter en zij kanten: massief esdoorn
inleg: hout
toets / stemsleutels: zwartgebeitste maple
lak: Nitro
staartstuk: met fijnstemers
accessoires: strijkstok, lichtgewicht koffer, hars€ 85.20

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Thomastik TH 95 Präzision cellosnaar G 3 4 4

cellosnaar G-3 4/4, medium, steel core, chrome

Solid steel core string with brilliance in tone and feel which is very durable and a budget solution for players in all fields.

€ 34.45

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Hosco Japan H TL NF3A nut slotting files set of 3 pcs acoustic guitar

nut slotting files set of 3 pcs acoustic guitar, 016"/042", 026: / 050, 036:/ 055"

Set of 3 double-function nut files. Suitable for most acoustic steel-string guitars.

Red file .016" and .042" for E and D string
Blue file .026" and.050" for B and A string
Yellow file .036" and .055" for G and E string

Alternative is to use single files H-NF- for each string gauge or the 10-file set H-NF10 or 11-file set H-NF11.

total length: 190 mm
file length: 100mmDit product is per 2020-07-06 00:00:00 weer voorradig.

€ 94.50

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Leonardo VC 1316 GN Basic series vioolkoffer 1 16

vioolkoffer 1/16, gevormd, 2 riemen, groen, groen pluchen interieur, YKK rits

Leonardo VC-13 serie Vioolkoffers

- ultralicht
- waterproof (IP64)
- 2 rugtas riemen
- 2 strijkstokhouders
- afsluitbaar accessoires compartiment aan de binnenkant (voor bv. harsblokje)
- accessoirevak (bladmuziek, tablet)
- YKK ritssluitingen
- stevig handvat

De Leonardo VC-13 series vioolkoffers zijn ultralichte beginners koffers met een voorgevormd model en een IP64 waterproof nylon laag. De VC-13 series vioolkoffers zijn voorzien van 2 verstelbare rugtas riemen en een accesoirevak om bv bladmuziek of een iPad in op te bergen. Binnenin bevinden zich 2 strijkstokhouders, een klein compartiment met afsluitklepje om bv. een harsblokje in op de bergen en klittenband om de hals van uw viool vast te klemmen.

Alle ritssluitingen aan de VC-13 series zijn YKK ritsluitingen. YKK staat bekend om zijn kwaliteit en ritssluitingen die niet snel zullen afbreken.

Dankzij het praktische design van de VC-13 is er ruimte om de schoudersteun op te bergen bij de krul.

The VC-13 serie vioolkoffers zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren:

maten: 4/4, 3/4, 1/2,1/4, 1/8, 1/16
kleuren: blauw, groen, rood en zwart

€ 59.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fender 0991213921 Genuine Replacement Part 60's Jazzmaster neck

60's Jazzmaster neck, 21 vintage frets, 7,25" radius pau ferro fingerboard, C-shape, amber lacquer

Crafted at our Ensenada, Mexico manufacturing facility, this genuine vintage-style Fender® Jazzmaster® neck features a comfortable "C"-shaped profile and 7.25"-radius pau ferro fingerboard with 21 vintage-style frets.

The synthetic bone nut is pre-slotted with "pilot" grooves for accurate spacing when filing the final string slots, and a gloss nitrocellulose lacquer finish offers a vintage feel. This replacement neck is the perfect way to give your Jazzmaster® an authentically '60s feel.

Features

7.25”-radius Pau ferro fingerboard
"C"-shaped neck profile
21 vintage-style frets; white dot inlays
Pre-slotted synthetic bone nut
Gloss nitrocellulose lacquer finish€ 246.55

Meer informatie / Nu bestellen


Product