Crumar MJ EXP2 long throw expressiepedaal 10K

long throw expressiepedaal 10K, verstelbare weerstand, voetschakelaren, 2 jack kabels

Dit expressiepaal van Crumar past perfect bij een orgel setup. De behuizing van de MJ-EXP02 is gemaakt van stevig kunststof met een stevige en stabiele metalen voet. De EXP-02 is voorzien van 2 voetschakelaren om de stand van uw lesliesimulatie te bedienen (tussen stop, chorale en tremolo). De weerstand van het pedaal kan naar uw eigen voorkeur worden afgesteld.

Bijgeleverd zijn 2 jackkabels (expressie, leslie switch) om uw pedaal aan te sluiten op bv de Crumar Mojo (of andere compatibele keyboards).

- 10 kohm potmeter
- voetschakelaren voor bediening lesliesimulatie
- 2 jack kabels meegeleverd

€ 199.85

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Crumar MJ SW2 MOJO Leslie simulatie voetschakelaar

MOJO Leslie simulatie voetschakelaar, jack kabel bevestigd

Een lichtgewicht, degelijke voetschakelaar met 2 metalen drukknoppen om de snelheid van een leslie effect te bedienen (Slow, Stop, Fast). Het voordeel van een voetschakelaar is dat je als musicus 2 handen vrijhoudt om je instrument te bespelen. De MJ-Switch2 wordt standaard geleverd met een bevestigde jack aansluiting.

€ 62.90

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Crumar MJ HMS MOJO Half Moon Switch LANGZAAM STOP SNEL

MOJO Half Moon Switch LANGZAAM-STOP-SNEL, met patchkabel

Met de Crumar Half Moon Switch (oftewel halve maan schakelaar) bedient u de snelheid van de ingebouwde roterende speaker simulatie van de Crumar Mojo (langzaam-stop-snel). U monteert de schakelaar met 2 bijgeleverde draaischroefjes aan de voorkant van de Mojo in de daarvoor bestemde gaatjes. Niet alleen is dit voor veel organisten zeer functioneel, het voegt ook een stukje nostalgie toe aan je Crumar Mojo, omdat de meeste traditionele toonwielorgels ook zijn voorzien van een dergelijke schakelaar.

Indien u de Mojo gebruikt met een echte leslie via de Crumar MIDI rotary interface bedient u ook uw echte lesliespeaker met de half moon switch.

- geleverd met patchkabel

€ 86.25

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Crumar MJ EXP3 MOJO long throw expressie pedaal 10K

MOJO long throw expressie pedaal 10K, instelbare weerstand, jack kabel meegeleverd, metalen voet

Dit expressiepaal van Crumar past perfect bij een orgel setup. De behuizing van de MJ-EXP03 is gemaakt van stevig kunststof met een stevige en stabiele metalen voet. De weerstand van het pedaal kan naar uw eigen voorkeur worden afgesteld.

Bijgeleverd is 1 jackkabels (expressie, leslie switch) om uw pedaal aan te sluiten op bv de Crumar Mojo (of andere compatibele keyboards).

- 10 kohm potmeter
- 1 jack kabel meegeleverd


€ 156.89

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Crumar MJ PEDB2 generic midi pedalboard

generic midi pedalboard, 13 pedalen, control pedal input

Crumar MojoPedals is een MIDI-baspedaal met 13 tonen, ontworpen als aanvulling op de Mojo-orgellijn, maar kan ook worden gebruikt als een generiek MIDI-baspedaal dat op elk MIDI-apparaat of computer kan worden aangesloten. Metalen pedalen van hoge kwaliteit bieden superieure controle over de speelbaarheid van het instrument: u kunt nu uw orgelsysteem uitbreiden met dit moderne, lichtgewicht accessoire dat eenvoudige maar zeer nuttige functies biedt.

Het is mogelijk om het MIDI-kanaal te selecteren, transponeren in octaven of halve tonen met een druk op de knop, MIDI Program Change events verzenden en een optioneel expressiepedaal met selecteerbaar MIDI CC-nummer aan te sluiten.

Het ingebouwde 3-cijferige LED-display toont de menupagina en de bijbehorende waarde.

MojoPedals is dankzij de MIDI-connectiviteit compatibel met vrijwel elk bestaand orgel, keyboard, expander of elk ander MIDI-apparaat. De pedalen zijn ook in staat om te reageren op velocity om een ??extra level expressiviteit toe te voegen.

De USB-MIDI-poort maakt de verbinding mogelijk met elke Crumar Mojo, GSi Gemini of elk ander apparaat of computer die geschikt is voor Class Compliant USB-MIDI-apparaten. De USB-poort dient ook voor de voeding, waardoor er geen extra PSU nodig is. Hij kan ook worden gevoed via een generieke 5V-telefoon / tablet-oplader met behulp van de meegeleverde USB A-B-kabel.

€ 481.29

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Crumar CFS 12 2 button footswitch pedal

2 button footswitch pedal, 1.50m cable with angled TRS jack, for 2nd generation platform

2nd generation platform: MOJO61, DMC-122, Burn

€ 62.90

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Crumar MJ61 EXP2 MOJO61 long throw expressiepedaal 10K

MOJO61 long throw expressiepedaal 10K, met leslieschakelaars, weerstand aanpasbaar, 2 jackkabels

Dit pedaal werkt perfect met je mojo 61. Dankzij de geïntegreerde schakelaars kun je de snelheid van het leslie-effect volledig handsfree regelen. Gebouwd van stevig plastic met een grote en stevige metalen basis. Er kunnen twee TRS- kabels (meegeleverd) worden aangesloten, 1 voor de swell-functie en 1 voor het schakelen van de lesliesnelheid. De weerstand van het pedaal kan worden aangepast.

- 10 Kohm potentiometer
- 2 tijdelijke schakelaars
- Inclusief TRS-kabels

€ 199.85

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Boston GFS 25 sustain pedaal

sustain pedaal, luxe model, metaal, schakelbare polariteit

De GFS-25 is een luxe en robuust sustainpedaal van galaxy. Hij is, mede door zijn schakelbare polariteit, te gebruiken met nagenoeg alle midi-keyboards en digitale piano's.

Het sustainpedaal is het meest gebruikte pedaal van een piano en zorgt eenvoudig gezegd voor dat met het pedaal ingedrukt alle tonen blijven hangen tot ze uitsterven.

€ 32.39

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Boston BFS 40 sustain pedaal

sustain pedaal, deluxe model, metaal, schakelbare polariteit

Dit sustain pedaal van Boston is door zijn polariteitsschakelaar te gebruiken met alle digitale piano's, midi keyboards en controllers en werkt als een demperpedaal van een echte piano. Het pedaal is uitgerust met een 1/4" jack aansluiting.

Bij keyboards/controllers waar de control pedals zijn in te stellen kan u de BFS-40 ook als footswitch gebruiken.

Dit product is per 2020-06-18 00:00:00 weer voorradig.

€ 27.25

Meer informatie / Nu bestellen


Product