Korala UKB 410 Performer Series bariton ukelele

bariton ukelele, spruce bovenblad, sapele b&s, palissander toets

Als u op zoek bent naar een betaalbare, stijlvolle, goedklinkende uke zit u goed met deze UKB-410 van Korala. Deze tenor ukelele uit de Performer Series heeft een sparren (spruce) bovenblad en sapele zij- en achterblad. Daarnaast heeft hij een toets van engineered hout dat duurzaam en Cites-vrij is. De UKB-410 heeft goedlopende gitaarmechanieken. Deze mechanieken zorgen er mede voor dat uw uke stemvast is en het maakt hem makkelijker te (fijn)stemmen.
Voor mensen die kwaliteit verlangen van hun instrument, maar die niet de hoofdprijs willen betalen is deze Korala een uitstekende keuze.

€ 114.35

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Korala UKB 210 Performer Series bariton ukelele

bariton ukelele, geheel sapele, met gitaarmechanieken, toets van Cites-vrij, engineered hout

De UKB-210 van Korala is een bariton ukelele met een body van sapele-hout en een toets van Cites-vrij, engineered hout.

Sapele-hout wordt ook wel eens Afrikaans mahonie genoemd. Tonaal doet sapele alles wat mahonie doet, met wat extra helderheid in het hoog. Een ander belangrijk aspect van sapele is dat het duurzaam hout is. Verder is de UKB-210 voorzien van gitaarmechanieken, waardoor hij makkelijk te (fijn)stemmen is en langer op stemming blijft.

De UKB-210 is een elegant bescheiden uke met een warme klank voor een gunstige prijs.


€ 103.55

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Korala UKB 310 Performer Series bariton ukelele

bariton ukelele, geheel gevlamd okoume, gitaarmechanieken, toets van Cites-vrij, engineered hout

Deze Korala bariton ukelele heeft een gevlamde okoum├ę body, waardoor hij er erg stijlvol uitziet. Deze is afgewerkt met een schildpadeffect binding en een abalone rozet. De toets is van Cites-vrij, engineered hout en netjes afgewerkt en zeer glad, net als de 19 nikkelen frets. Er zitten positiemarkeringen op zowel de toets zelf en heel handig, langs de zijkant van de nek ook.

Aquila Nylgut snaren zijn standaard natuurlijk! ...

€ 172.69

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Korala UKB 250 Performer Series bariton ukelele

bariton ukelele, massief sapele bovenblad, gitaarmechanieken, toets van Cites-vrij, engineered hout

Deze baritonukelele van Korala heeft een massief sapele bovenblad, sapele zij- en achterblad, een toets van Cites-vrij, engineered hout en gitaarmechanieken. De gitaarmechanieken zorgen ervoor dat de ukelele goed op stemming blijft en veel makkelijker te (fijn)stemmen is. De UKB-250 is zeer geschikt voor beginnende spelers, maar ook de gevorderde speler zal geïnspireerd worden door de helder zomerse klank van deze uiterst fraaie ukelele.

Ook verkrijgbaar met Fishman 201 EQ en als cutaway.

€ 138.15

Meer informatie / Nu bestellen


Product