Rhinoshield Crash Guard MOD Case Apple iPhone 6 Plus 6S Plus Black

De Rhinoshield Mod™ case geeft u de mogelijkheid om te switchen tussen een bumper case of een case met een achterplaat, maar wat de Mod™ echt uniek maakt is het modulaire systeem. Er is, naast de standaard uitvoering, een enorme keuze uit verschillende achterplaten, knoppen, rims en add-on lensen. De Mod™ case van Rhinoshield maakt u zelf! 

De case is gemaakt van speciaal ontwikkelde polymeren waardoor hij een enorme schokabsorptie heeft, terwijl het superdun is gebleven. Binnenin zit een ingenieus hexagonaal patroon wat de schokabsorptie met nog eens 10% vergroot. De Mod case kan hierdoor een val van meer dan 3,5 meter opvangen.

Specificaties:


Kleur: zwart
Modulair systeem (add-ons en losse onderdelen verkrijgbaar)
Honeycomb structuur
Vangt val van meer dan 3,5 meter op
Opstaande rand voor bescherming scherm
Strakke pasvorm
3mm 
Gewicht: 30gr.
100% recyclebaar
BPA/BPS vrij

€ 31.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Rhinoshield Crash Guard MOD Case Apple iPhone 6 Plus 6S Plus White

De Rhinoshield Mod™ case geeft u de mogelijkheid om te switchen tussen een bumper case of een case met een achterplaat, maar wat de Mod™ echt uniek maakt is het modulaire systeem. Er is, naast de standaard uitvoering, een enorme keuze uit verschillende achterplaten, knoppen, rims en add-on lensen. De Mod™ case van Rhinoshield maakt u zelf! 

De case is gemaakt van speciaal ontwikkelde polymeren waardoor hij een enorme schokabsorptie heeft, terwijl het superdun is gebleven. Binnenin zit een ingenieus hexagonaal patroon wat de schokabsorptie met nog eens 10% vergroot. De Mod case kan hierdoor een val van meer dan 3,5 meter opvangen.

Specificaties:


Kleur: wit
Modulair systeem (add-ons en losse onderdelen verkrijgbaar)
Honeycomb structuur
Vangt val van meer dan 3,5 meter op
Opstaande rand voor bescherming scherm
Strakke pasvorm
3mm 
Gewicht: 30gr.
100% recyclebaar
BPA/BPS vrij

€ 31.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product