Kenu Airframe Wireless Car Charger Vent Mount

De Kenu Airframe is een draadloze Qi lader en houder voor in de auto. Ideaal om handsfree te communiceren, te genieten van uw playlists en te navigeren.Makkelijk te bevestigen

De houder is makkelijk aan het luchtrooster van uw auto te bevestigen. Dat is ook de perfecte plek om goed bij uw mobiel te kunnen en uw navigatie te volgen zonder dat het u in weg staat tijdens het deelnemen aan het verkeer.

De houder heeft 2 panelen waar tussen uw mobiel geklemd kan worden. Een stevige veer zorgt ervoor dat de panelen automatisch de juiste stand voor uw mobiel vinden. De maximale breedte is 110mm en dus geschikt voor alle toptoestellen, maar ook vele andere mobiele apparaten. 

De Airframe heeft kleine airbumps die zorgen voor een goede luchtcirculatie. Hierdoor blijft uw mobiel koel en gaat ook de batterij langer mee. 

Snel opladen

De meegeleverde autolader heeft twee USB poorten. Hiermee kunt u, naast de houder, nog een extra apparaat opladen. De lader beschikt over Quick Charge 3.0 waardoor hij extra snel kan laden.

De houder laadt uw mobiel draadloos op met Qi technologie. Specificaties:


Airvent clip
Max. breedte voor toestellen is 110mm (geschikt voor de alle toptoestellen)
360 draaibaar / Portret en landschap
Clear view voor betere gezichtsherkenning
Qi draadloos laden
Antislip / extra grip 
Kleine airbumps zodat het toestel koel blijft en optimaal functioneert
USB-C voor lader
Quickcharge 3.0 voor de lader (Incl.extra usb poort) 
Makkelijk mee te nemen
Tot 10W snelladen
Output: 9V 1A / 5V 1A
81.4mm diep x 71.1mm breed

€ 59.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product