Flo Laptophouder Zilver

De laptopsteun tilt notebookcomputers op van het werkoppervlak, waardoor werknemers betere houdingen aan kunnen nemen en vermoeide ogen kunnen worden voorkomen, terwijl tegelijkertijd waardevolle bureaubladruimte wordt vrijgemaakt. Wel is bij gebruik van de laptophouder een extern(e) toetsenbord en muis. De Flo laptophouder is een laptophouder die bevestigd kan worden op de Flo Monitorarm. De Flo Laptophouder is exclusief de monitorarm, de monitorarm dient apart bijbesteld te worden. Door de verstelbare laptoparmhouders is de houder geschikt voor laptops een breedte tot 28 cm en een dikte van 4,5 tot 38 mm.

Verbeterde ergonomie

CBS Laptop Mount biedt een verbeterde ergonomische oplossing op het kantoor of thuis. Indien gebruikt met een aparte muis en toetsenbord, zorgt de CBS Laptop Mount ervoor dat de gebruiker en ergonomische werkhouding heeft en in comfort langere periodes kan werken.

Specificaties Laptophouder:

 • Maximaal laptop gewicht: 9 kg
 • Hoogte range: 290 - 510 mm
 • Breedte range: 90 - 240 mm
 • Levenslange garantie
 • Kleur: Zilver

€ 79.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

FlyFit Oordopjes FlyFit 1 doosje

Water in je oren tijdens het zwemmen, hinderlijk lawaai tijdens een lange autorit, trein- of vliegreis of werk, het gesnurk van je partner. De oren dichtstoppen is geen oplossing. We willen af van hinderlijk omgevings- en achtergrondlawaai, maar willen ook nog horen wat er zich in de directe omgeving afspeelt. Alpine ontwikkelde daarom oordopjes met een ingebouwde dempingfilter. Daarmee worden de meeste storende omgevingsgeluiden gedempt, maar blijft het gesproken woord in de directe omgeving goed of zelfs beter verstaanbaar. De door TNO geteste oordopjes zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof dat door de lichaamswarmte zacht wordt en zich aanpast aan de gehoorgang. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. In tegenstelling tot vele andere oordopjes gaan de Alpine Oordopjes bij intensief gebruik en bij goed onderhoud ongeveer 1 jaar mee. Keuze uit 1 doosje of display met 12 doosjes

€ 11.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kind Outcast Beschermhoes Pols Large, 11 14 Jaar

Met deze Outcast beschermhoes voor de pols, speciaal voor kinderen, kan uw kind veilig spelen zonder dat het gips aangetast wordt door zand of water. Outcast beschermhoezen zijn de ideale beschermhoezen voor gips, verband of prothese. Geschikt voor diverse weersomstandigheden! Biedt bescherming tegen regen, wind, zand en water. Universele pasvorm, zowel rechts als links te dragen. De kind Outcast beschermhoes voor de pols is verkrijgbaar in 3 maten. De vingers worden vrijgehouden. De Outcast pols beschermer is vervaardigd van Porelle® polyester. Dit is hoogwaardig materiaal dat zeer ademend is en toch 100% waterdicht. De beschermhoes is voorzien van verstelbare banden met klittenband voor een perfecte sluiting. Milieuvriendelijke kwaliteit, zonder halogenen. De naden zijn afgedicht volgens de Porelle ® procedure en daardoor van optimale kwaliteit. Specificatie Kind Outcast Beschermhoes Pols: Wasbaar op maximaal 40 °C

€ 27.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Lusschaar Spitse punt 45 mm Blauw Rechtshandig

De scharen knippen eenvoudig door zachtjes in te knijpen. Ideaal voor mensen met reuma of andere blessures. Keuze uit rond of punt en de maten 45 mm of 75 mm.

€ 16.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Mobiele Wandbeugel Kind lengte 17 cm

Mobeli wandbeugels zijn speciaal ontworpen voor optimale veiligheid en gebruiksgemak. De wandbeugels zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Voorzien van zuignappen met een doorsnede van 120 mm. De Mobeli wandbeugels zijn te bevestigen op gladde en heel licht gestructureerde tegeloppervlakten. De wandbeugels kunnen zonder gereedschap eenvoudig worden los- en vastgemaakt. Makkelijk in te klappen en mee te nemen. Voorzien van een veiligheidsindicator die permanent de hechtkracht controleert. De mobiele wandbeugels Mobeli zijn uitgebreid getest door 1.5 keer de NENN belasting over een bepaalde tijdsperiode te doorstaan ( 70 kg nominale belasting komt overeen met 105 kg testbelasting). Tevens wordt 15.000 keer een belasting van de handgreep op de wandbeugel gesimuleerd om de duurzaamheid te testen. De mobiel wandbeugel kind is speciaal ontworpen voor kinderhandjes. De diameter is 26 mm in plaats van 35 mm. De mobiele wandbeugel kind wordt bevestigd door de wandbeugel aan te drukken en de kiephendel over te halen. Voorzien van een veiligheidsindicator die permanent de hechtkracht controleert. Verkrijgbaar in twee verschillende lengtes. Specificatie Mobiele Wandbeugel Kind: Nenn belasting lengte 17 cm: 60 kg Nenn belasting lengte 31 cm: 60 kg

€ 114.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kaartenhouder rond

Ronde kaartenhouder voor het gemakkelijk vasthouden en rangschikken van speelkaarten. Ideaal voor mensen met een beperkte grijpkracht of pijn in de handen. De kaarten klemmen tussen 2 plastic schijven die bijeengehouden worden door een veer.

€ 7.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Schaar groot klein oog 45 mm Rechtshandig Ronde punt Blauw Zelfopenend

Scharen waarbij de volledige handkracht om te knippen gebruikt kan worden. Keuze uit de maten 45mm en 75mm. Klassieke schaar of zelf openende schaar.

€ 17.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Anti stressballen display

Anti-stressballen met een diameter van 7 cm. Per stuk of display

€ 44.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Verzwaarde Pen

Verzwaarde Pen voor extra stabilisatie bij het schrijven

Krijgt u ook zo'n pijn aan uw handen van het schrijven met standaard pennen? De Verzwaarde Pen is een zeer geschikte oplossing voor mensen die last hebben van trillende handen, coördinatiestoornissen of handzwakte.

De pen beschikt over een ergonomisch ontworpen grip, maar oogt zeer elegant en professioneel. De ergonomische grip voorkomt dat de pen uit uw hand glijdt en is zacht en comfortabel. Zo kunt u zonder pijn langdurig en comfortabel schrijven. De pen schrijft met zwarte inkt.

Kenmerken Verzwaarde Pen:

 • Ligt fijn in de hand door haar ergonomisch ontwerp
 • Geschikt voor mensen met trillende handen, coördinatiestoornissen en zwakke handen
 • Zacht en comfortabel
 • Met mogelijkheid tot navullen
 • Schrijft met zwarte inkt

€ 62.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Tuingereedschap handgreep

Speciaal ontworpen tuingereedschap om de inspanning bij tuinieren weg te nemen. Dit gereedschap heeft een pistoolgriphandvat, welke de pols in een natuurlijke houding houdt en dit zorgt voor een stevige grip op het gereedschap en heft tevens verkramping op. Gemaakt van roestvrij staal met een comfortabel helder gekleurd plastic gevormd handvat. De handgreep heeft twee roestvrijstalen klemmen die met de hand vastgedraaid kunnen worden met de plastic vleugelmoeren. Diameter tot 4 cm. Verpakt per 2 stuks.

€ 36.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Zelfopende kinderschaar 45mm Links

Klassieke schaar voorzien van een veer zodat de schaar eenvoudig open gaat. De roestvrij stalen bladen hebben afgeronde uiteinden. Linkshandig.

€ 12.50

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Penverdikkers Spons 24 st.

Het sponzige kussentje van de penverdikkers voorziet dunne pennen en potloden van een comfortabele anti-slip greep. Het zachte schuimrubber dringt vermoeiheid bij het schrijven terug. Diverse kleuren. Keuze uit verpakking per 24 of 144 stuks.

€ 4.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Penverdikkers Standaard

Penverdikkers Standaard: deze driehoekige bolvormige verdikkers van soepel plastic passen op alle pennen en potloden van normale dikte. Het zachte kussentje zorgt voor een comfortabele en natuurlijke schrijfhouding en rolt iet af. De penverdikkers zijn gemaakt van PVC en worden geleverd per 3 stuks.

€ 4.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

SleepSoft Oordopjes

De vernieuwde Alpine SleepSoft Oordopjes zijn de eerste oordoppen voorzien van een zachte filter. Het materiaal van de filter is gemaakt van hetzelfde materiaal als de oordop zelf. De zachte filter dempt storende omgevingsgeluiden terwijl geluiden als een huilende baby, de bel, de wekker en het alarm goed hoorbaar blijven. SleepSoft oordoppen zijn uitermate geschikt voor thuis, in een hotel of op de camping.

De Alpine SleepSoft Oordopjes zijn gemaakt van zacht thermoplastisch materiaal. Dit materiaal is heel flexibel, de oordoppen passen zich aan naar de vorm van de gehoorgang. Vervaardigd van duurzaam kunstof dat door de lichaamswarmte zacht wordt. De oordoppen steken nauwelijks uit het oor waardoor deze zeer geschikt zijn bij het slapen op de zij. De oordop beschikt over een verlengstukje dat zorgt voor meer demping en optimaal draagcomfort. De steel van de Alpine SleepSoft oordop kan eventueel worden ingekort voor optimaal comfort.

Door het unieke AlpineThermoShape materiaal zit de SleepSoft heerlijk comfortabel in het oor. Dit materiaal vormt zich naar het oor waardoor de oordoppen perfect passen en op hun plek blijven zitten. Het materiaal is een innovatie van Alpine, hypoallergeen, bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Alpine heeft een handige Cleaner ontworpen voor het verwijderen van oorsmeer in de oordoppen. Door de oordoppen goed schoon te houden blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee.

De Alpine SleepSoft oordopjes zijn verkrijgbaar per paar of als display met 6 stuks.

€ 11.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

WorkSafe Oordopjes WorkSafe display

Water in je oren tijdens het zwemmen, hinderlijk lawaai tijdens een lange autorit, trein- of vliegreis of werk, het gesnurk van je partner. De oren dichtstoppen is geen oplossing. We willen af van hinderlijk omgevings- en achtergrondlawaai, maar willen ook nog horen wat er zich in de directe omgeving afspeelt. Alpine ontwikkelde daarom oordopjes met een ingebouwde dempingfilter. Daarmee worden de meeste storende omgevingsgeluiden gedempt, maar blijft het gesproken woord in de directe omgeving goed of zelfs beter verstaanbaar. De door TNO geteste oordopjes zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof dat door de lichaamswarmte zacht wordt en zich aanpast aan de gehoorgang. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. In tegenstelling tot vele andere oordopjes gaan de Alpine Oordopjes bij intensief gebruik en bij goed onderhoud ongeveer 1 jaar mee. Keuze uit 1 doosje of display met 6 stuks

€ 81.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

FlyFit Oordopjes FlyFit display

Water in je oren tijdens het zwemmen, hinderlijk lawaai tijdens een lange autorit, trein- of vliegreis of werk, het gesnurk van je partner. De oren dichtstoppen is geen oplossing. We willen af van hinderlijk omgevings- en achtergrondlawaai, maar willen ook nog horen wat er zich in de directe omgeving afspeelt. Alpine ontwikkelde daarom oordopjes met een ingebouwde dempingfilter. Daarmee worden de meeste storende omgevingsgeluiden gedempt, maar blijft het gesproken woord in de directe omgeving goed of zelfs beter verstaanbaar. De door TNO geteste oordopjes zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof dat door de lichaamswarmte zacht wordt en zich aanpast aan de gehoorgang. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. In tegenstelling tot vele andere oordopjes gaan de Alpine Oordopjes bij intensief gebruik en bij goed onderhoud ongeveer 1 jaar mee. Keuze uit 1 doosje of display met 12 doosjes

€ 81.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Rodney Monitorarm

De Rodney Flexibele Monitorarm is een complete monitorarm ontworpen met oog voor functionaliteit, eenvoud en prijs. Door het ontwerp met het oog op de gebruiker is de beeldschermarm in verschillende vormen, lengtes en maten af te stemmen op de gebruiker. Hierdoor biedt de monitorarm een volledig bereik van ergonomische bewegingen aan de gebruiker. De Rodney is een baanbrekend product en neemt de noodzaak voor een aparte arm en bureauklem weg door de twee componenten te combineren in één enkel product. Met een minimale voetafdruk op het bureau is er voldoende ruimte vrij. De flexibele monitorarm is geschikt voor schermen tot 8,5 kg, inclusief bladklem tot 45 mm. 

Uniek ontwerp en eenvoudig te installeren

Bij het ontwerp is tevens rekening gehouden met de diverse soorten meubilair van de gebruiker. Door het horizontale bewegingsbereik is de Rodney bedreven in het mogelijk maken van verschillende afstandpunten. Door het slimme, balancerende kantelmechanisme is het scherm soepel te verstellen, onder andere om spiegeling te voorkomen. Met een ingebouwde bureauklem, een geïntegreerd kabel management systeem en standaard meegeleverde veiligheidsschroeven zijn Rodney beeldschermarmen klaar voor installatie en onmiddellijk gebruik, zonder dat er extra aanvullende onderdelen nodig zijn.

Specificaties Rodney Monitorarm:

 • Gewicht beeldscherm max. 8,5 kg
 • Dikte werkblad max. 45mm
 • Eenvoudig & ergonomisch design
 • Verkrijgbaar in: zwart, zilver of wit

€ 159.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Boodschappen Trolley Relax Go met lederen tas

De Boodschappentrolley Relax & Go met lederen tas is een unieke boodschappentrolley. De trolley combineert namelijk een zeer laag gewicht van nog geen 2,5 kg met een mogelijkheid om te gaan zitten. Als het handvat omlaaggeklapt wordt ontstaat er een zitje waarop iemand kan uitrusten. 

Praktische boodschappentrolley met lederen tas

De tas van de Boodschappentrolley Relax & Go kunt u dichtdoen via een sluitkoord die u goed stevig kunt aantrekken. Dankzij het sluitkoord zitten uw boodschappen veilig opgeborgen zodat er niet zomaar spullen uit uw tas gehaald kunnen worden. De tas van deze uitvoering is gemaakt van hoogwaardig leder dat de tas een luxe uitstraling geeft. De tas heeft een inhoud van het formaat boodschappentas (20 liter); u kunt er voor 20 kg spullen in vervoeren. De tas is aan de zijkanten voorzien van netvakken voor extra opbergruimte.

Boodschappentrolley met zitje

De Boodschappentrolley Relax & Go met lederen tas is een boodschappen trolley welke over een functie beschikt waarmee u met één druk op de knop een zitting kunt creëren, zodat u op iedere moment een rustmoment kunt houden. Het zitje van de trolley is voorzien van anti-slip materiaal zodat u er niet zomaar vanaf kunt glijden.

Boodschappentrolley

Eigenschappen

 • Zitting, anti slip zitting - nooit meer staan in een rij.
 • Practisch, rond easygrip handvat - soft banden - afneembare tas.
 • Hoogwaardige leder tas
 • Mooi, elegante lijnen en moderne kleurstellingen.

€ 149.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Zelfopenende Lusschaar

Zelfopenende Lusschaar ideaal voor mensen met vermindere kracht

De Zelfopenende Lusschaar is zeer eenvoudig te gebruiken, zo kunt u gemakkelijk knippen door zachtjes te knijpen. De schaar heeft roestvrijstalen bladen een een zelfopenend handvaat. Zo is de Lusschaar ideaal voor mensen met verminderde kracht in hun handen, bijvoorbeeld mensen met reuma.

De Zelfopenende Lusschaar is verkrijgbaar met een Ronde of Spitse punt en in 45 mm of 75mm. Verder is het nog mogelijk om voor een links- of rechtshandige versie te kiezen.

Voordelen Zelfopenende Lusschaar:

 • Perfect voor mensen met verminderde kracht
 • Eenvoudig te gebruiken door zachtjes te knijpen
 • Verkrijgbaar met Ronde en Spitse punt
 • Verkrijgbaar in 45 mm of 75 mm
 • Verkrijgbaar voor links- en rechtshandig gebruik

€ 16.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Schaar met 1 groot oog 45mm Links

Scharen waarbij de volledige handkracht om te knippen gebruikt kan worden.

€ 12.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Flo Dubbel Top Mount Bladklem Wit

Met de Flo Dubbel Top Mount kunt u gemakkelijk twee Flo Monitorarmen monteren aan het werkblad. De Flo Top Mount dubbel kan gemonteerd worden op bladdikte van 12 tot 25 mm. Nooit meer bukken voor montage, eenvoudige installatie van bovenaf!

Kenmerken Flo Dubbel Top Mount Bladklem:

 • Voor werkblad met dikte 12 - 25 mm
 • Geschikt voor twee Flo Monitorarmen
 • Kleur: Wit
 • Eenvoudige montage

€ 84.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Houten Dambord Groot

Houten Dambord dat door iedereen te gebruiken is!

Dit houten dambord is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Het dambord is extra groot en is voorzien van verhoogde en verlaagde speelvakken. De bovenkant van de damstenen zijn verschillend. Hierdoor zijn de zwarte en witte stenen beter te onderscheiden van elkaar.

Specificaties Houten Dambord Groot:

 • Afmeting 40 x 40 cm

€ 74.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Schaar met 1 groot oog 75mm Rechts

Scharen waarbij de volledige handkracht om te knippen gebruikt kan worden.

€ 13.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Flo Dubbel Topmount Bladklem

Met de Flo Dubbel Top Mount kunt u gemakkelijk twee Flo Monitorarmen monteren aan het werkblad. De Flo Top Mount dubbel kan gemonteerd worden op bladdikte van 12 tot 25 mm. Nooit meer bukken voor montage, eenvoudige installatie van bovenaf! Verkrijgbaar in het wit of zilver.

Kenmerken Flo Dubbel Top Mount Bladklem:

 • Voor werkblad met dikte 12 - 25 mm
 • Geschikt voor twee Flo Monitorarmen
 • Eenvoudige montage
 • Verkrijgbaar in wit of zilver

€ 84.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Schaar groot klein oog 75 mm Linkshandig Groen Spitse punt zelfopenend

Scharen waarbij de volledige handkracht om te knippen gebruikt kan worden. Keuze uit de maten 45mm en 75mm. Klassieke schaar of zelf openende schaar.

€ 19.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Schaar met dubbel oog 75mm Rechts

Scharen ontwikkeld om het knippen te leren met een specialist. Perfect voor personen met een beperkte motoriek. De roestvrij stalen bladen hebben gepunte uiteinden. rechtshandig.

€ 16.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Kind Outcast Beschermhoes Pols

Met deze Outcast beschermhoes voor de pols, speciaal voor kinderen, kan uw kind veilig spelen zonder dat het gips aangetast wordt door zand of water. Outcast beschermhoezen zijn de ideale beschermhoezen voor gips, verband of prothese. Geschikt voor diverse weersomstandigheden! Biedt bescherming tegen regen, wind, zand en water. Universele pasvorm, zowel rechts als links te dragen. De kind Outcast beschermhoes voor de pols is verkrijgbaar in 3 maten. De vingers worden vrijgehouden. De Outcast pols beschermer is vervaardigd van Porelle® polyester. Dit is hoogwaardig materiaal dat zeer ademend is en toch 100% waterdicht. De beschermhoes is voorzien van verstelbare banden met klittenband voor een perfecte sluiting. Milieuvriendelijke kwaliteit, zonder halogenen. De naden zijn afgedicht volgens de Porelle ® procedure en daardoor van optimale kwaliteit.

Specificatie Kind Outcast Beschermhoes Pols:

Wasbaar op maximaal 40 °C

Maten:

 • S: Geschikt voor leeftijden van 3-6 jaar
 • M: Geschikt voor leeftijden van 7-10 jaar
 • L: Geschikt voor leeftijden van 11-14 jaar

€ 27.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Wasknijpers

De wasknijpers kan men eenvoudig, zonder veel kracht, gebruiken om de was op te hangen. De wasknijper opent automatisch wanneer deze met slechts minimale druk over de kleding aan de waslijn wordt geschoven. Zéér geschikt voor mensen met reumatische aandoeningen. De wasknijpers worden per 20 stuks geleverd.

Specificaties Wasknijper:

 • Lengte 9 cm
 • Gewicht 9 gr

€ 17.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

PartyPlug Oordopjes

Na afloop van een heerlijke avond uit komen veel mensen thuis met een vervelende piep in hun oren. De harde muziek en het schreeuwen in elkaars oor om zichzelf verstaanbaar te maken is te veel geweest. Als dit vaker gebeurt is er een risico op een blijvende gehoorbeschadiging en een blijvende piep in de oren.

PartyPlug oordoppen dempen het geluid van de muziek zonder dat de muziekkwaliteit achteruit gaat. De hoogwaardige AlpineAcousticFilters in de PartyPlug oordoppen brengen het volume van de muziek terug naar een veilig niveau en voorkomen daarmee de vervelende piep in de oren. Het is alsof de volumeknop lager wordt draait. De muziekbeleving en muziekkwaliteit blijven zeer goed. Ook blijft het mogelijk om een gesprek te voeren. Door de doorzichtige filters zijn de oordoppen bovendien nauwelijks zichtbaar in het oor.

PartyPlug gehoorbeschermers zijn gemaakt van het speciale AlpineThermoShape materiaal. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordoppen precies in de gehoorgang passen en op de juiste plek in het oor blijven zitten. Daardoor zitten ze zeer prettig in het oor. AlpineThermoShape is hypoallergeen waardoor jeuk in of rond het oor wordt voorkomen. De oordoppen kunnen moeiteloos de hele avond en nacht gedragen worden.

Naast het handige bewaardoosje, zit er ook een stoere Alpine Miniboxx in elke PartyPlug verpakking. Dit handige opbergdoosje kan makkelijk worden meegenomen tijdens het uitgaan en kan met één hand worden opengemaakt. De Miniboxx past met gemak in een broekzak, tasje, bh of sok.

De PartyPlug Oordopjes zijn verkrijgbaar per paar als per display van 6 stuks.

€ 11.75

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Penverdikkers Spons

De penverdikkers spons voor meer schrijfgemak. Het sponzige kussentje van de penverdikkers voorziet dunne pennen en potloden van een comfortabele anti-slip greep. De penverdikkers spons beperkt de vermoeiheid bij het schrijven. Beschikbaar in diverse kleuren. Leverbaar per 24 stuks.

€ 4.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product