Fitform Wellness 239 249 Sta op Stoel

De 3-motorige Fitform Wellness 239-249 Sta-op-Stoel én Relaxfauteuil

De Fitform Wellness 239-249 is voorzien van drie motoren met Sta-op-Functie. Dankzij deze drie motoren kunt u de Fitness Wellness 239-249 Sta-op-Stoel volledig horizontaal kantelen, iets dat bij een twee of één motorige stoel niet mogelijk is. Als onderdeel van de Fitform Wellness Collectie is deze Sta-op-Stoel een zeer comfortabele en luxe stoel die langdurig zitten ondersteund. Dankzij het handbedieningskastje kunt u eenvoudig van positie wisselen of de Sta-op-Functie gebruiken.

De stoel is volledig op maat te maken en de gewenste maten wordt door een van onze experts bij u thuis of in onze showroom opgemeten. Het Fitform Wellness 239-249 model is leverbaar in vele verschillende zitbreedten met verschillende rugleuninghoogten. De rugleuninghoogte van het Fitform Wellness 239 Sta-op-Stoel model is standaard 80 cm en de zitbreedte 51 cm. De rugleuninghoogte van het Fitform Wellness 238 Sta-op-Stoel model is standaard 75 cm en de zitbreedte 45 cm. Het zitkussen is bij beide uitvoeringen verkrijgbaar in verschillende schuimsoorten en hardheden. Er zijn ook diverse hoofd- en nekkussens verkrijgbaar die passen bij uw wensen.

De Fitform Wellness 239-249 Sta-op-Stoel is leverbaar met nog veel meer opties en accessoires om de voor u perfecte Sta-op-Stoel en Relaxfauteuil te creëren. Zo kunt u voor een draaiplateau kiezen, een extra verlengde voetenbank, een verlengde rugleuninghoogte, een verwarming, een accusystem (geen snoer door de kamer), infrarood bediening, houten armleuningen, memory functie en een wielsysteem.

Fitform Wellness 239-249 Sta-op-Stoel met unieke kantelverstelling

De Fitform Wellness 239-249 Sta-op-Stoel heeft, net als de andere Fitform Sta-op-Stoelen, een unieke kantelverstelling. De rugleuning en zitting van de Sta-op-Stoel kantelen in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u altijd in de juiste zithoek, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug en eventuele rugklachten worden daarmee sterk verminderd.

Fitform Wellness Sta-op-Stoelen in verschillende vormgevingen, bekledingssoorten en kleuren

De Fitform Wellness 239-249 Sta-op-Stoel is verkrijgbaar in vele verschillende vormgevingen en in tal van bekledingssoorten in verschillende kleuren. Zo zijn de Sta-op-Stoelen te verkrijgen in stof en leder. Het is ook mogelijk om de Sta-op-Stoel uit te rusten in speciale bekleding die eenvoudig schoon te maken is en voorkomt dat vochtigheid door de bekleding dringt (bijvoorbeeld bij incontinentie). Alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Fitform Wellness 239-249 Sta-op-Stoel is onderdeel van de Fitform Wellness Collectie

Fitform heeft een speciale Wellness Collectie met Sta-op-Stoelen die alle luxe en comfort bieden die u wenst en verdient. Deze Fitform Wellness Sta-op-Stoelen worden volledig op maat gemaakt. Hierbij heeft u de keuze uit diverse opties en mogelijkheden. Het is bij langdurig zitten van belang dat u regelmatig van houding veranderd. Alle Fitform Wellness Sta-op-Stoelen zijn daarom voorzien van elektrisch instelbare posities door middel van een eenvoudig te gebruiken handbedieningskastje. De Sta-op-Functie zit ook in deze handbediening verwerkt.

Proefzit en Gratis zitadvies op maat:

Met de Fitform Wellness 239-249 Sta-op-Stoel kan vrijwel iedere zitoplossing worden gecreëerd die nodig is. Wij voorzien u graag van advies en u kunt altijd een afspraak maken via ons klantenservice nummer of e-mailadres. U kunt ook tijdens openingstijden een aantal stoelen komen proef zitten en u laten adviseren door onze specialist in onze showroom.

€ 2899.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fitform 574 Vario Sta op Stoel

De Fitform 574 Vario Sta-op-Stoel is een Zorgfauteuil met Sta-op functies

In het dagelijks leven besteden we veel tijd zittend. Een goede houding en een goede stoel zijn dan belangrijk. Heeft u moeite met opstaan, of heeft u veel last van zit- of rugklachten? Dan is de Fitform 574 Vario zeer geschikt. De 574 in de grijze stof op de foto is de bestverkochte stoel van het gerenomeerde merk Fitform.

U wordt in deze sta-op-stoel optimaal ondersteund en neemt dankzij de vorm een natuurlijke houding aan. Met de praktische sta-op functie kunt u zelfstandig eenvoudig en veilig opstaan. Het is ook nog mogelijk om de zorgfauteuil in verschillende standen in te stellen, zoals in een lig- en kantelstand. Met de Fitform 574 Vario kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

De Fitform 574 Vario is maatwerk

De Fitform 574 wordt na aanschaf helemaal aan de hand van uw lichaam aangepast. Zo wordt onder anderen de zitdiepte, armleggerhoogte, zithoogte en zitbreedte op maat ingesteld. Zo creëert u de perfecte zorgfauteuil die het beste bij u past. Doordat de Fitform 574 Vario een zorgstoel betreft kunnen er nog altijd aanpassingen worden gedaan aan de stoel. Door bijvoorbeeld ziekte kan het zijn dat de afgestelde maten niet meer toereikend zijn, bij de Fitform 574 kunnen die maten weer voor u aangepast worden. Dit is een groot voordeel van een zorgstoel.

Heerlijk ontspannen

In de Fitform 575 Vario sta-op-stoel kunt u ook heerlijk ontspannen. De posities van de stoel zijn elektrisch verstelbaar. Dankzij de 3 motoren van de stoel kunt u elk beweegbaar onderdeel los van elkaar verstellen. Zo kiest u de gewenste positie, of dit nu volledig horizontaal is of dat u uw voeten wat hoger wilt laten rusten. De Fitform 574 Vario maakt het ook mogelijk om zover horizontaal te kantelen dat uw benen hoger komen te liggen dan uw hart. Dit zorgt voor een optimale doorbloeding en totale ontspanning.

Een breed scala aan accessoires voor optimaal comfort

Deze Fitform 574 in grijs is standaard voorzien van;

 • Hoofdkussen
 • 3 motoren
 • Sta-op functie

Proefzit en Gratis zitadvies op maat

De Fitform 574 Vario Sta-op-Stoel biedt nog andere mogelijkheden om voor u de meest comfortabele en geschikte stoel te creëren. Met deze stoel kan vrijwel iedere zitoplossing worden gecreëerd die nodig is. Wij voorzien u graag van advies en u kunt altijd een afspraak maken via ons klantenservice nummer of e-mail adres. U kunt ook tijdens openingstijden een aantal stoelen komen proef zitten en u laten adviseren door onze specialist in onze winkel.

€ 2699.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fitform 570 Vario Sta op Stoel

De Fitform 570 Vario Sta-op-Stoel is een Zorgfauteuil met Sta-op functies

Heeft u moeite met opstaan, of heeft u veel last van zit- of rugklachten? Dan is de Fitform 570 Vario zeer geschikt. U wordt in deze sta-op-stoel optimaal ondersteund en neemt dankzij de vorm een natuurlijke houding aan. Met de praktische sta-op functie kunt u zelfstandig eenvoudig en veilig opstaan. Het is ook nog mogelijk om de zorgfauteuil in verschillende standen in te stellen, zoals in een lig- en kantelstand. Met de Fitform 570 Vario kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

De Fitform 570 wordt helemaal aan de hand van uw lichaam aangemeten. Zo wordt onder anderen de zitdiepte, armleggerhoogte, zithoogte en zitbreedte op maat gemaakt. Zo creëert u de perfecte zorgfauteuil die het beste bij u past.

Proefzit en Gratis zitadvies op maat:

De Fitform 570 Vario Sta-op-Stoel biedt nog vele andere mogelijkheden om voor u de meest comfortabele en geschikte stoel te creëren. Zo zijn er een zeer grote hoeveelheid individuele aanpassingen, opties & accessoires. Daarmee kan vrijwel iedere zitoplossing worden gecreëerd die nodig is. Wij voorzien u graag van advies en u kunt altijd een afspraak maken via ons klantenservice nummer of e-mail adres. U kunt ook tijdens openingstijden een aantal stoelen komen proef zitten en u laten adviseren door onze specialist in onze winkel.

Specificaties Fitform 570 Vario Sta-op-Stoel:

 • Standaard zitbreedte 51 cm
 • Zitdiepte instelbaar van 43 tot 53 cm
 • Zithoogte instelbaar van 40 tot 60 cm
 • Armleggerhoogte instelbaar van 16 tot 29 cm
 • Lendensteun in hoogte en dikte instelbaar
 • Geïntegreerde knikbare hoofdsteun
 • Nog vele individuele aanpassingen & opties & accessoires

€ 2699.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fitform Wellness 250 260 Sta op Stoel

De 3-motorige Fitform Wellness 250-260 Sta-op-Stoel én Relaxfauteuil

De Fitform Wellness 250-260 is voorzien van drie motoren met Sta-op-Functie. Dankzij deze drie motoren kunt u de Fitness Wellness 250-260 Sta-op-Stoel volledig horizontaal kantelen, iets dat bij een twee of één motorige stoel niet mogelijk is. Als onderdeel van de Fitform Wellness Collectie is deze Sta-op-Stoel een zeer comfortabele en luxe stoel die langdurig zitten ondersteund. Dankzij het handbedieningskastje kunt u eenvoudig van positie wisselen of de Sta-op-Functie gebruiken.

De stoel is volledig op maat te maken en de gewenste maten wordt door een van onze experts bij u thuis of in onze showroom opgemeten. Het Fitform Wellness 250-260 model is leverbaar in vele verschillende zitbreedten met verschillende rugleuninghoogten. De rugleuninghoogte van het Fitform Wellness 250 Sta-op-Stoel model is standaard 80 cm en de zitbreedte 51 cm. De rugleuninghoogte van het Fitform Wellness 260 Sta-op-Stoel model is standaard 75 cm en de zitbreedte 45 cm. Het zitkussen is bij beide uitvoeringen verkrijgbaar in verschillende schuimsoorten en hardheden. Er zijn ook diverse hoofd- en nekkussens verkrijgbaar die passen bij uw wensen.

De Fitform Wellness 250-260 Sta-op-Stoel is leverbaar met nog veel meer opties en accessoires om de voor u perfecte Sta-op-Stoel en Relaxfauteuil te creëren. Zo kunt u voor een draaiplateau kiezen, een extra verlengde voetenbank, een verlengde rugleuninghoogte, een verwarming, een accusystem (geen snoer door de kamer), infrarood bediening, houten armleuningen, memory functie en een wielsysteem. Het houten pootje van model 250-260 kan in verschillende houtkleuren worden geleverd.

Fitform Wellness 250-260 Sta-op-Stoel met unieke kantelverstelling

De Fitform Wellness 250-260 Sta-op-Stoel heeft, net als de andere Fitform Sta-op-Stoelen, een unieke kantelverstelling. De rugleuning en zitting van de Sta-op-Stoel kantelen in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u altijd in de juiste zithoek, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug en eventuele rugklachten worden daarmee sterk verminderd.

Fitform Wellness Sta-op-Stoelen in verschillende vormgevingen, bekledingssoorten en kleuren

De Fitform Wellness 250-260 Sta-op-Stoel is verkrijgbaar in vele verschillende vormgevingen en in tal van bekledingssoorten in verschillende kleuren. Zo zijn de Sta-op-Stoelen te verkrijgen in stof en leder. Het is ook mogelijk om de Sta-op-Stoel uit te rusten in speciale bekleding die eenvoudig schoon te maken is en voorkomt dat vochtigheid door de bekleding dringt (bijvoorbeeld bij incontinentie). Alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Fitform Wellness 250-260 Sta-op-Stoel is onderdeel van de Fitform Wellness Collectie

Fitform heeft een speciale Wellness Collectie met Sta-op-Stoelen die alle luxe en comfort bieden die u wenst en verdient. Deze Fitform Wellness Sta-op-Stoelen worden volledig op maat gemaakt. Hierbij heeft u de keuze uit diverse opties en mogelijkheden. Het is bij langdurig zitten van belang dat u regelmatig van houding veranderd. Alle Fitform Wellness Sta-op-Stoelen zijn daarom voorzien van elektrisch instelbare posities door middel van een eenvoudig te gebruiken handbedieningskastje. De Sta-op-Functie zit ook in deze handbediening verwerkt.

Proefzit en Gratis zitadvies op maat:

Met de Fitform Wellness 250-260 Sta-op-Stoel kan vrijwel iedere zitoplossing worden gecreëerd die nodig is. Wij voorzien u graag van advies en u kunt altijd een afspraak maken via ons klantenservice nummer of e-mailadres. U kunt ook tijdens openingstijden een aantal stoelen komen proef zitten en u laten adviseren door onze specialist in onze showroom.

€ 3099.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fitform 580 Elevo Sta op Stoel

De Fitform 580 Elevo is een elektrisch verstelbare Relax- en Sta-op-Stoel

De Fitform 580 Elevo beschikt over de unieke Fitform Tilt kantelverstelling, dit maakt het mogelijk om de zitting en rugleuning beide naar achteren te kantelen voor het ultieme relax gevoel. De Fitform 580 Elevo is daarom een Relax- en Sta-op-Stoel in één. De Sta-op-Stoel is uitgerust met een eenvoudig bedienbare geïntegreerde knoppenbediening aan de binnenzijde van het zijpand, dit betreft de 1-motorige variant. De 2-motorige en 3-motorige variant beschikken over een handbedieningskastje. Wanneer er gekozen wordt de beensteun en/of de rugleuning apart te kunnen verstellen, dan wordt de fauteuil geleverd met een handbedieningskastje.

Uniek aan de 580 Elevo is de nieuwe opstaschakelaar onder de voorzijde van de armlegger. Hiermee wordt het opstaan nog gemakkelijker! De Fitform 580 Elevo Sta-op-Stoel is zeer geschikt voor mensen met zit- en rugklachten en mensen die veel moeite hebben met opstaan. Met de Fitform 580 Elevo kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Proefzit en Gratis zitadvies op maat:

De Fitform 580 Elevo Sta-op-Stoel biedt nog vele andere mogelijkheden om voor u de meest comfortabele en geschikte stoel te creëren. Zo zijn er een aantal individuele aanpassingen, opties & accessoires toe te voegen. Wij voorzien u graag van advies en u kunt altijd een afspraak maken via ons klantenservice nummer of e-mail adres. U kunt ook tijdens openingstijden een aantal stoelen komen proef zitten en u laten adviseren door onze specialist in onze winkel.

Specificaties Fitform 580 Elevo Sta-op-Stoel:

 • Zitbreedte maten 51 cm of 45 cm
 • Standaard voorzien van 3 motoren
 • Unieke kantelbeweging voor optimaal comfort
 • Comfortabele elektrische sta-op hulp
 • Zitdiepte instelbaar van 43 tot 53 cm (43, 45, 47, 49, 51 ,53)
 • Zithoogte instelbaar van 40 tot 53 cm
 • Armleggerhoogte instelbaar van 19 – 27 cm
 • Nog vele individuele aanpassingen & opties & accessoires

Bekijk ook onze andere sta-op-stoelen!

€ 1799.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fitform Wellness Premium 610 Sta op Stoel

De 3-motorige Fitform Wellness Premium 610 Sta-op-Stoel én Relaxfauteuil

Deze draaibare Fitform Wellness Premium 610 Wellnessfauteuil is strak en eigentijds vormgegeven. En is daarom uiterst geschikt voor een strakke, moderne woonkamer. Bij de luxe fauteuil is de bedieningsstrop slim weggewerkt onder de armleuning. Met de optionele accu mogelijkheid heeft u geen last van stroomkabels en is nauwelijks zichtbaar dat de relaxfauteuil over talloze verstelmogelijkheden beschikt. De Wellness Premium Fauteuils kantelen extra ver achterover, Hierdoor wordt de rug als het ware gestretcht. Dit zorgt voor een heerlijke relaxe en bijzonder ontspannende houding bij lage rugklachten.

De Fitform Wellness Premium 610 is voorzien van drie motoren met Sta-op-Functie. Dankzij deze drie motoren kunt u de Fitness Wellness Premium 610 Sta-op-Stoel volledig horizontaal kantelen, iets dat bij een twee of één motorige stoel niet mogelijk is. Als onderdeel van de Fitform Wellness collectie is deze Sta-op-Stoel een zeer comfortabele en luxe stoel die langdurig zitten ondersteund. Dankzij het handbedieningskastje kunt u eenvoudig van positie wisselen of de Sta-op-Functie gebruiken. De Fitform Wellnes Premium collectie is daarnaast tevens uitgerust met een draaifunctie, waardoor de stoel 360 graden kan draaien.

De stoel is volledig op maat te maken en de gewenste maten wordt door een van onze experts bij u thuis of in onze showroom opgemeten. De Fitform Wellness Premium is leverbaar in vele verschillende zitbreedten met verschillende rugleuninghoogten. Standaard is de Premium 610 uitgevoerd met een zitbreedte van 51 cm en een rugleuninghoogte van 76 cm. Het zitkussen is bij beide uitvoeringen verkrijgbaar in verschillende schuimsoorten en hardheden. Er zijn ook diverse hoofd- en nekkussens verkrijgbaar die passen bij uw wensen.

De Fitform Wellness Premium 610 Sta-op-Stoel is leverbaar met nog veel meer opties en accessoires om de voor u perfecte Sta-op-Stoel en Relaxfauteuil te creëren. Zo kunt u kiezen voor een verlengde rugleuninghoogte, een verwarming, een accusystem (geen snoer door de kamer), infrarood bediening, Topline uitvoering en een memory functie. Model 610 is verder met een contrasterende of met een ton-sur-ton biesje leverbaar.

Fitform Wellness Premium 610 Sta-op-Stoel met unieke kantelverstelling

De Fitform Wellness Premium 610 Sta-op-Stoel heeft, net als de andere Fitform Sta-op-Stoelen, een unieke kantelverstelling. De rugleuning en zitting van de Sta-op-Stoel kantelen in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u altijd in de juiste zithoek, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug en eventuele rugklachten worden daarmee sterk verminderd.

Fitform Wellness Sta-op-Stoelen in verschillende vormgevingen, bekledingssoorten en kleuren

De Fitform Wellness 610 Sta-op-Stoel is verkrijgbaar in vele verschillende vormgevingen en in tal van bekledingssoorten in verschillende kleuren. Zo zijn de Sta-op-Stoelen te verkrijgen in stof en leder. Het is ook mogelijk om de Sta-op-Stoel uit te rusten in speciale bekleding die eenvoudig schoon te maken is en voorkomt dat vochtigheid door de bekleding dringt (bijvoorbeeld bij incontinentie). Alle gebruikte materialen en stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Fitform Wellness 610 Sta-op-Stoel is onderdeel van de Fitform Wellness Premium Collectie

Fitform heeft een speciale Wellness Premium Collectie met Sta-op-Stoelen. De Wellness Premium Collectie biedt dezelfde luxe en comfort die u wenst en verdient als alle andere Sta-op-Stoelen van de Wellness Collectie. De Premium Collectie is daarentegen uitgerust met een draaifunctie. Hierdoor is de Premium Sta-op-Stoel 360 graden te draaien, waardoor de stoel nog functioneler en toegankelijker wordt. De Fitform Wellness Sta-op-Stoelen worden volledig op maat gemaakt. Hierbij heeft u de keuze uit diverse opties en mogelijkheden. Het is bij langdurig zitten van belang dat u regelmatig van houding veranderd. Alle Fitform Wellness Sta-op-Stoelen zijn daarom voorzien van elektrisch instelbare posities door middel van een eenvoudig te gebruiken handbedieningskastje. De Sta-op-Functie zit ook in deze handbediening verwerkt.

Proefzit en Gratis zitadvies op maat:

Met de Fitform Wellness Premium 610 Sta-op-Stoel kan vrijwel iedere zitoplossing worden gecreëerd die nodig is. Wij voorzien u graag van advies en u kunt altijd een afspraak maken via ons klantenservice nummer of e-mailadres. U kunt ook tijdens openingstijden een aantal stoelen komen proef zitten en u laten adviseren door onze specialist in onze showroom.

€ 3899.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fitform Wellness 243 253 Sta op Stoel

De 3-motorige Fitform Wellness 243-253 Sta-op-Stoel én Relaxfauteuil

De Fitform Wellness 243-253 is voorzien van drie motoren met Sta-op-Functie. Dankzij deze drie motoren kunt u de Fitness Wellness 243-253 Sta-op-Stoel volledig horizontaal kantelen, iets dat bij een twee of één motorige stoel niet mogelijk is. Als onderdeel van de Fitform Wellness Collectie is deze Sta-op-Stoel een zeer comfortabele en luxe stoel die langdurig zitten ondersteund. Dankzij het handbedieningskastje kunt u eenvoudig van positie wisselen of de Sta-op-Functie gebruiken.

De stoel is volledig op maat te maken en de gewenste maten wordt door een van onze experts bij u thuis of in onze showroom opgemeten. Het Fitform Wellness 243-253 model is leverbaar in vele verschillende zitbreedten met verschillende rugleuninghoogten. De rugleuninghoogte van het Fitform Wellness 243 Sta-op-Stoel model is standaard 80 cm en de zitbreedte 51 cm. De rugleuninghoogte van het Fitform Wellness 253 Sta-op-Stoel model is standaard 75 cm en de zitbreedte 45 cm. Het zitkussen is bij beide uitvoeringen verkrijgbaar in verschillende schuimsoorten en hardheden. Er zijn ook diverse hoofd- en nekkussens verkrijgbaar die passen bij uw wensen.

De Fitform Wellness 243-253 Sta-op-Stoel is leverbaar met nog veel meer opties en accessoires om de voor u perfecte Sta-op-Stoel en Relaxfauteuil te creëren. Zo kunt u voor een draaiplateau kiezen, een extra verlengde voetenbank, een verlengde rugleuninghoogte, een verwarming, een accusystem (geen snoer door de kamer), infrarood bediening, houten armleuningen, memory functie en een wielsysteem. Model 243-253 is verder met een contrasterende of met een ton-sur-ton biesje leverbaar. Er kan worden gekozen uit chroomkleurige armleggers, mat metalen armleggers of uit verschillende kleuren houten armleggers.

Fitform Wellness 243-253 Sta-op-Stoel met unieke kantelverstelling

De Fitform Wellness 243-253 Sta-op-Stoel heeft, net als de andere Fitform Sta-op-Stoelen, een unieke kantelverstelling. De rugleuning en zitting van de Sta-op-Stoel kantelen in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u altijd in de juiste zithoek, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug en eventuele rugklachten worden daarmee sterk verminderd.

Fitform Wellness Sta-op-Stoelen in verschillende vormgevingen, bekledingssoorten en kleuren

De Fitform Wellness 243-253 Sta-op-Stoel is verkrijgbaar in vele verschillende vormgevingen en in tal van bekledingssoorten in verschillende kleuren. Zo zijn de Sta-op-Stoelen te verkrijgen in stof en leder. Het is ook mogelijk om de Sta-op-Stoel uit te rusten in speciale bekleding die eenvoudig schoon te maken is en voorkomt dat vochtigheid door de bekleding dringt (bijvoorbeeld bij incontinentie). Alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Fitform Wellness 243-253 Sta-op-Stoel is onderdeel van de Fitform Wellness Collectie

Fitform heeft een speciale Wellness Collectie met Sta-op-Stoelen die alle luxe en comfort bieden die u wenst en verdient. Deze Fitform Wellness Sta-op-Stoelen worden volledig op maat gemaakt. Hierbij heeft u de keuze uit diverse opties en mogelijkheden. Het is bij langdurig zitten van belang dat u regelmatig van houding veranderd. Alle Fitform Wellness Sta-op-Stoelen zijn daarom voorzien van elektrisch instelbare posities door middel van een eenvoudig te gebruiken handbedieningskastje. De Sta-op-Functie zit ook in deze handbediening verwerkt.

Proefzit en Gratis zitadvies op maat:

Met de Fitform Wellness 243-253 Sta-op-Stoel kan vrijwel iedere zitoplossing worden gecreëerd die nodig is. Wij voorzien u graag van advies en u kunt altijd een afspraak maken via ons klantenservice nummer of e-mailadres. U kunt ook tijdens openingstijden een aantal stoelen komen proef zitten en u laten adviseren door onze specialist in onze showroom.

€ 3399.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Floyd Sta op Stoel Rood

De Floyd is een zeer comfortabele en moderne Sta-op-Stoel

De Floyd is een Sta-op-Stoel en Relax Fauteuil in één en is een 100% Nederlands product. Zo is de Floyd een stoel waarin u heerlijk kunt relaxen en daarnaast nog gebruik kan maken van de sta-op functionaliteiten. De Floyd Sta-op-Stoel wordt volledig gecontroleerd naar voren gekanteld bij het gebruik van de sta-op functie. Leverbaar in gasveer bediening, duomotor of duomotor powerlift uitvoering. Let wel op dat de gasveer uitvoering en de duomotor (zonder powerlift) geen Sta-op-Stoelen zijn. Deze versies zijn dan ook goedkoper dan de huidige prijs van deze Floyd Sta-op-Stoel.

De Floyd Sta-op-Stoel staat op een draaivoet waarbij u de keuze heeft uit een ronde platvoet of een spinvoet. Verder wordt de Sta-op-Stoel standaard geleverd met een verstelbare voetenbank en hoofdknik. De verstelbare onderdelen en de sta-op-functie worden bediend via een bedieningskastje aan een flexibele kabel of via een geïntegreerd bedieningspaneel. De gasveer uitvoering heeft vanzelfsprekend geen bedieningskastje en of paneel en beschikt net als de duomotor zonder powerlift niet over een sta-op functie

Floyd Sta-op-Stoel aanpassen naar uw wensen

De Floyd Sta-op-Stoel kunt u aanpassen naar uw eigen wensen en behoeftes. Zo is de stoel beschikbaar in 3 verschillende maten, in vele verschillende kleuren en kunt u kiezen uit vijf verschillende rug- en armleuningen. Deze onderdelen bepalen het uiterlijk van de Sta-op-Stoel. Verder zijn er nog diverse extra opties verkrijgbaar zoals: een lederen- of stofuitvoering, een tempur zit, een los hoofdkussen, een accu, een andere draaivoet en tiptoetsen.

Proefzit en Gratis zitadvies op maat:

Voor advies, extra informatie of een demonstratie aan huis kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. U kunt dan een afspraak maken met een van onze experts. U bent ook altijd welkom om tijdens openingstijden naar onze winkel te komen voor een geheel vrijblijvende demonstratie en proefzit. In onze showroom staan nog verschillende andere sta-op-stoelen en relax fauteuils.

De onderstaande informatie geldt voor de Medium Floyd Sta-op-Stoel tenzij er meerdere maten bij staan. Meerdere maten zijn alles omvattend wat betreft de standaard uitvoeringen.

€ 2099.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product