Bereidingsplank

De bereidingsplank is geschikt voor het raspen van aardappelen, wortels en andere groenten. Door de pinnen aan één zijde kan men de groente vastzetten om met één hand te snijden. De onderzijde is voorzien van een antislip laag, waardoor de plank niet kan wegschuiven tijdens gebruik. Eigenschappen bereidingsplank: Diameter 19 cm Gewicht 512 gr Niet vaatwasmachinebestendig

€ 71.15

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Fixeerplank

Deze fixeerplank is speciaal ontworpen om makkelijk en veilig met één hand voedsel te snijden. De fixeerplank houdt met behulp van een schuifklem het voedsel vast, zodat u met één hand kunt snijden. De fixeerplank is voorzien van 2 cm hoge roestvrij stalen pinnen en een klem waarmee u de producten vast zet. De Fixeerplank wordt op zijn plaats gehouden door vier zuignappen. Makkelijk schoon te maken.

  Specificatie Fixeerplank:

 • Afmeting 30 x 28 cm
 • Gewicht 1,3 kg

€ 65.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Snijplank HJALP VARNA

De Snijplank Varna is het basismodel van de serie HJALP snijplanken.

Deze snijplank heeft een rubberen TPE rand die de plank op zijn plaats houdt. Verder heeft de Snijplank Varna een verhoogde hoek die het brood bij het snijden of smeren op zijn plek houdt. Zo kan er met behulp van één hand een boterham worden gesmeerd.

Specificaties Snijplank HJALP VARNA:

 • - Afmetingen: 35 x 25 x 1 cm
 • - Vaatwasmachinebestendig

€ 43.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Snijplank

De punt van het mes zit stevig vastgeklemd in de snijplank om het snijden met één hand te vergemakkelijken. Onder het mes zit een kleine verlaging om producten op hun plaats te houden. De onderzijde is voorzien van een antislip laag. Eigenschappen snijplank: Afmeting 32 x 10 cm Gewicht 1,05 kg Niet vaatwasmachinebestendig

€ 96.85

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Snijplank HJALP KINNO

De Snijplank Kinno is onderdeel van de serie HJÄLP snijplanken.

Deze snijplank heeft een rubberen TPE rand die de plank op zijn plaats houdt. Verder heeft de Snijplank Kinno een verhoogde hoek die het brood bij het snijden of smeren op zijn plek houdt. Dit model snijplank heeft hogere pinnetjes waarop bijvoorbeeld een aardappel kan worden vastgeprikt. De pinnetjes kunnen ook dienen als ondersteuning bij het snijden van voedsel.

Specificaties Snijplank HJÄLP KINNO:

 • - Afmetingen: 35 x 25 x 1 cm
 • - Op de afbeelding zijn de pinnetjes wit, op het artikel zelf zijn deze zwart van kleur.
 • - Vaatwasmachinebestendig

€ 52.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Flexibele Snijplank

De flexibele snijplank is een handig hulpmiddel waarmee u makkelijk de gesneden producten in bijvoorbeeld een schaal kunt doen. De flexibele snijplank is speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak.

Specificatie Flexibele snijplank:

Kleur transparant wit

€ 7.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Snijplank met Noppen

Deze snijplank noppen is speciaal ontworpen voor eenhandig gebruik. De snijplank noppen is van kunstof en is voorzien van 8 noppen aan de bovenzijde en 4 rubberen anti-slipdoppen aan de onderzijde.

Specificaties Snijplank Noppen:

 • - Afmeting 18 x 18 cm
 • - Vaatwasmachine bestendig

€ 38.75

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Smeerplank

Deze smeerplank is ideaal voor éénhandig gebruik. Smeer de boterham makkelijker op de goed schoon te maken kunststof plank. De smeerplank blijft op zijn plaats met de antislip voetjes en door de hoek tegen het werkblad te plaatsen. Makkelijk te reinigen met een sopje.

  Eigenschappen Smeerplank:

 • Afmeting 22 x 23 cm
 • Gewicht 185 gr
 • Niet vaatwasmachinebestendig

€ 15.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Snijbord Rood met Pinnen

Snijbord Rood met pinnen

Handige snijplank eenhandig te gebruiken. Door middel van de opstaande randen wordt boterham op zijn plek gehouden waardoor deze vrij eenvoudig te smeren is. Aan de onderzijde is de snijplank voorzien van een antislip rand waardoor deze niet snel verschuift op de ondergrond. De snijplank is gemaakt van een hoogwaardig kunststof en BPA vrij. De pinnen zijn handig te monteren op het ornamin snijbord rood. Vergemakkelijkt het eenhandig bereiden van onder andere broodjes, fruit of groenten. Door middel van de clip kan deze handig op het snijbord worden geplaatst.

Wilt u de clip met pinnetjes ook aanschaffen, deze dient u apart te selecteren en in de winkelwagen te plaatsen.

€ 29.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product