Attends Soft 1 Mini 20 Stuks

Attends Soft 1 Mini Discrete Bescherming

De Attends Soft inlegkruisjes zijn enorm dun en zijdezacht, dit maakt het een discreet en comfortabel beschermmiddel tegen eventueel urine verlies. De natuurlijke pasvorm van de Attends Soft zorgt voor een perfecte bescherming tegen lekkage. De Attends Soft 2 en 3 beschikken over zachte beschermrandjes voor extra veiligheid.

Om droogheid en veiligheid te verzekeren hebben de incontinentie inlegkruisjes van Attends een sterk absorberende kern. Deze kern sluit vocht en nare geurtjes als het ware 'op'. Alle Attends Soft inleggers hebben een luchtdoorlatende, zachte buitenlaag die aanvoelt als zacht textiel. Deze bevordert de gezondheid van de huid en het gevoel van comfort.

Attends Soft 1 tot en met 3 zijn per stuk verpakt vanuit hygiënisch oogpunt en gemakkelijk mee te nemen als u niet thuis bent. Probeer de Attends Soft en ervaar het gevoel van comfort en veiligheid.

Voordelen:

 • Verkrijgbaar in 6 verschillende versies
 • Zijdezachte en luchtdoorlatende buitenlaag
 • Natuurlijke pasvorm
 • Sterk absorberende kern
 • Attends Odour Protection
 • Individueel verpakt
 • Dermatologisch getest

Eigenschappen:

 • Dikte: 2,5 mm
 • Lengte: 218 mm

Uitleg Numeriek Systeem:

 • Lichte incontinentie: Absorptiecapaciteit 0 tot en met 3
 • Matige incontinentie: Absorptiecapaciteit 4 en 5
 • Matig tot Zware incontinentie: Absorptiecapaciteit 6 tot en met 10

€ 3.59

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Incontinentie Hipster met Kant Dames Zwart 44 46

Under Wunder Modieuze Incontinentie Hipster met Kant

Het is voor veel mensen een obstakel om de traditioneel ogende incontinentieproducten te dragen. Zeker wanneer zij zich vaker in openbare ruimtes omkleden. Als resultaat hiervan lopen er veel mensen rond die incontinent zijn, maar geen gebruik maken van de juiste producten. Het Under Wunder incontinentie ondergoed biedt voor ieder die incontinent is een zeer discrete oplossing.

Deze Incontinentie Hipster met Kant voor dames ziet eruit als een normale, modieuze, hipster. Zo valt het in openbare ruimtes, zoals een gezamenlijke kleedkamer, niet op dat u incontinentiemateriaal aanheeft. Dit draagt bij aan een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel. De hipster heeft een mooie zwarte kleur en is afgezet met zwart kant.

Absortptievermogen Incontinentie Hipster met Kant Dames

Het absorptievermogen van deze Hipster is gemiddeld 125 ml in een tijdsbestek van 4 uur. Deze hipster is dus ideaal voor het opvangen van scheutjes en druppels urine. Het materiaal van de Incontinentie Hipster met Kant bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit Elastaan.

Let op: Incontinentie Hipsters met Kant kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

€ 24.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

TENA Flex Maxi M 22 Stuks

De TENA Flex Maxi biedt bescherming bij zwaar tot zeer zwaar urineverlies

De TENA Flex Maxi met ConfioAir™ is volledig ademend en dermatologisch getest waardoor het bijdraagt aan een gezonde huid. De geïntegreerde ComfiStretch heupband is voorzien van een klittenbandsluiting voor een makkelijke en ergonomische verschoning. De goed absorberende tweedelige kern biedt zowel overdag als 's nachts een goede bescherming. Het zachte, ademende buitenmateriaal zorgt voor een comfortabele, zachte en discrete pasvorm.

Gebruiksvriendelijk, ergonomisch product met een heupband

TENA Flex Maxi beschikt over een gepatenteerde, geïntegreerde band met klittenbandsluiting waardoor u makkelijk en snel kunt vervangen. Bevestig de band rond de taille, haal het verband tussen de benen door naar voren en zet vervolgens de voorkant van het verband op de tailleband vast door middel van klittenbandsluiting. De band kan aan de voor- en achterkant worden vastgemaakt afhankelijk van degene voor wie u zorgt.

TENA Flex met ConfioAir™ draagt bij aan een gezonde huid

TENA Flex met ConfioAir™ is volledig ademend en draagt bij aan een gezonde huid. Het verband met tailleband bedekt de heupen en dijen minder van degene voor wie u zorgt, waardoor de gebruiker droog en comfortabel blijft en een gezonde huid behoudt. Alle materialen zijn dermatologisch getest.

Met geïntegreerde ComfiStretch tailleband voor een betrouwbare en comfortabele pasvorm

De zachte, elastische tailleband past zich gemakkelijk aan het lichaam aan. Het product biedt in combinatie met het beenelastiek en het geruisloze zachte materiaal een discrete, betrouwbare bescherming en een bijzonder goede en comfortabele pasvorm.

Ergonomisch in gebruik - vermindert lage rugklachten van de verzorgende

TENA Flex Maxi met de geïntegreerde tailleband is ontworpen voor een gemakkelijkere en meer ergonomische verschoning van het product. TENA Flex vermindert vergeleken met de slip- en tweedelige producten de lage rugklachten van verzorgers tijdens verschoningen.

Snelle absorptie en een sterk absorberende kern zorgen voor comfort en droog gevoel

Zelfs grote hoeveelheden urine worden dankzij de FeelDry™-technologie snel naar de kern geleid. De urine wordt in de kern opgeslagen en komt dus niet in aanraking met de huid, zelfs niet wanneer u actief bent, voor een comfortabel gevoel.

Anti-lek randjes

Voor extra bescherming beschikken de TENA Flex Maxi producten over doordachte anti-lekrandjes. Deze extra toevoeging maakt het bijna onmogelijk dat u of uw dierbare last krijgt van lekkend incontinentiemateriaal. Het maakt niet uit of u of uw dierbare staat, zit of ligt, de randjes bieden in alle situaties bescherming.

Odour Neutralizer tegen nare geurtjes

De TENA Flex Maxi incontinentiebroekjes beschikken over Odour Neutralizer dat nare ammoniakgeurtjes vermindert. Zo voelt u of degene die u verzorgt zich fris en vertrouwd bij het gebruik van de TENA Flex producten.

Vochtindicator

U hoeft het incontinentieverband van TENA Flex niet te verwijderen om vast te stellen of vervanging noodzakelijk is. De vochtindicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om deze te vervangen.

Easy Select kleurcodering

De absorptiecapaciteit van de TENA Flex Maxi wordt aangegeven door de Easy Select kleurcodering. Verder wordt de maat duidelijk op het product en de verpakking weergegeven om de herkenbaarheid te vergroten. Dit maak het gebruik van de juiste TENA Flex incontinentiebroekjes zeer eenvoudig.

€ 18.90

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Abena Abri Form XS2 32 stuks

Abena Abri-Form XS2 incontinentieslip voor zwaar urineverlies

De Abena Abri-Form XS2 absorberende incontinentieslips zijn anatomisch gevormde inleggers speciaal voor mensen met zwaar urineverlies. De slips zijn voorzien van een maximaal ademende Airplus folie. Deze houdt de urine tegen, maar laat de warme lucht ontsnappen. Hierdoor gaat de incontinentieslip bij gebruik niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal.De binnenzijde van de Abri-Form incontinentieslip heeft een unieke TopDrylaag. De TopDrylaag zorgt voor een snelle verspreiding van de urine en voelt ten allen tijden droog aan.

De Abri-Form incontinentieslips hebben elastische en hersluitbare tapes die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het lichaam. De incontinentie inleggers hebben een speciale zachte nonwoven bovenlaag. De inlegger voelt hierdoor super zacht aan. Aan de binnenzijde van de Abri-Form producten zitten anatomisch gevormde, opstaande en urine-afstotende anti-lekrandjes. Deze zorgen voor extra bescherming tegen lekkage.

Het Odeursysteem, waar de incontinentieslips over beschikken, absorbeert de urine en voorkomt zo nare luchtjes. SAP-korrels in de Abri-Form incontinentiebroekjes zorgen ervoor dat urine snel wordt omgezet in gel. Dit voorkomt eventuele lekkages, beschermt de huid en zorgt voor een zelfverzekerd gevoel in elke situatie. De SAP-korrels dragen ook bij aan het Odeursysteem, omdat de SAP-korrels de ammoniak, die in urine zit, neutraliseren. De Abri-Form incontinentieslips zijn aan de buitenzijde zelfs nog voorzien van een unieke urine-verzadigingsindicator. De lijnen en blokjes verkleuren als het product verzadigd raakt. Dit is zeer handig bij het verschonen.

Abri-Form absorberende incontinentieslips hebben een ongekleurde binnenzijde, zijn dermatologisch getest en beschikken over het Nordic Ecolabel. Dit is hét milieukeurmerk van de Scandinavische landen. De grondstoffen komen uit duurzame FSC-gecertificeerde bosbouw.

Voordelen Abena Abri-Form XS2:

 • Maximaal ademende folie
 • TopDrylaag
 • Elastische en hersluitbare tapes
 • Opstaande anti-lekrandjes
 • Nonwoven bovenlaag
 • Odeursysteem
 • Nieuwe generatie SAP-korrels
 • Urine-verzadigingsindicator
 • Nordic Ecolabel

€ 17.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Abena Abri Flex M1 14 stuks

Abena Abri-Flex M1 absorberend incontinentiebroekje voor matig tot zwaar urineverlies

De Abena Abri-Flex M1 absorberende incontinentiebroekjes zijn speciaal voor mensen met een matig tot zwaar urineverlies. De broekjes zijn voorzien van een maximaal ademende Airplus folie. Deze houdt de urine tegen, maar laat de warme lucht ontsnappen. Hierdoor gaat het incontinentiebroekje bij gebruik niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal.De binnenzijde van het Abri-Flex incontinentiebroekje heeft een unieke TopDrylaag. De TopDrylaag zorgt voor een snelle verspreiding van de urine en voelt ten allen tijden droog aan.

De Abri-Flex incontinentiebroekjes beschikken verder nog over elastieken van Lycra en niet van Latex. Hierdoor is de kans op het ontwikkelen van een latexallergie minimaal. De absorberende incontinentiebroekjes van Abena maken van alle aanbieders in de markt het meest gebruik van Lycra elastieken. Het incontinentiebroekje blijft zo goed op zijn plaats zitten en zakt niet af, zelfs niet wanneer het product verzadigd is. Aan de binnenzijde van de Abri-Flex producten zitten veder nog anatomisch gevormde, opstaande en urine-afstotende anti-lekrandjes. Deze zorgen voor extra bescherming tegen lekkage.

De Abri-Flex absorberende onderbroeken hebben aan zowel de buiten- als de binnenzijde een speciale nonwoven laag. Het incontinentiebroekje voelt hierdoor super zacht aan. Het Odeursysteem, waar de broekjes over beschikken, absorbeert de urine en voorkomt zo nare luchtjes. SAP-korrels in de Abri-Flex incontinentiebroekjes zorgen ervoor dat urine snel wordt omgezet in gel. Dit voorkomt eventuele lekkages, beschermt de huid en zorgt voor een zelfverzekerd gevoel in elke situatie. De SAP-korrels dragen ook bij aan het Odeursysteem, omdat de SAP-korrels de ammoniak, die in urine zit, neutraliseren. De Abri-Flex incontinentiebroekjes zijn aan de buitenzijde zelfs nog voorzien van een unieke urine-verzadigingsindicator. De lijnen en blokjes verkleuren als het product verzadigd raakt. Dit is zeer handig bij het verschonen.

Abri-Flex absorberende broekjes hebben een ongekleurde binnenzijde, zijn dermatologisch getest en beschikken over het Nordic Ecolabel. Dit is hét milieukeurmerk van de Scandinavische landen. De grondstoffen komen uit duurzame FSC-gecertificeerde bosbouw.

Voordelen Abena Abri-Flex M1:

 • Maximaal ademende folie
 • TopDrylaag
 • Lycra elastieken
 • Opstaande anti-lekrandjes
 • Nonwoven bovenlaag
 • Odeursysteem
 • Nieuwe generatie SAP-korrels
 • Urine-verzadigingsindicator
 • Nordic Ecolabel
 • € 16.45

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  Urinecontainer urinecontainer

  Urinecontainer voor urineonderzoek voor medische doeleinden. Kwalitatief hoogwaardig en voorzien van een garantiesluiting. De trechter tbv de urinecontainer is los verkrijgbaar.

  € 1.75

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  Abena Pants ZERO M0 14 stuks

  Abena Pants ZERO M0 incontinentiebroekje met extra hoge beenuitsnijding voor matig urineverlies

  De Abena Pants ZERO M0 beschikken over een extra hoge beenuitsnijding voor maximaal draagcomfort. De Abena Pants ZERO M0 absorberende incontinentiebroekjes zijn speciaal voor mensen met matig urineverlies. De broekjes zijn voorzien van een maximaal ademende Airplus folie. Deze houdt de urine tegen, maar laat de warme lucht ontsnappen. Hierdoor gaat het incontinentiebroekje bij gebruik niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal. De binnenzijde van het Abena Pants incontinentiebroekje heeft een unieke TopDrylaag. De TopDrylaag zorgt voor een snelle verspreiding van de urine en voelt ten allen tijden droog aan.

  De Abri-Flex incontinentiebroekjes beschikken over elastieken van Lycra en niet van Latex. Hierdoor is de kans op het ontwikkelen van een latexallergie minimaal. De absorberende incontinentiebroekjes van Abena maken van alle aanbieders in de markt het meest gebruik van Lycra elastieken. Het incontinentiebroekje blijft zo goed op zijn plaats zitten en zakt niet af, zelfs niet wanneer het product verzadigd is. Aan de binnenzijde van de Abena Pants producten zitten anatomisch gevormde, opstaande en urine-afstotende anti-lekrandjes. Deze zorgen voor extra bescherming tegen lekkage.

  De Abena Pants absorberende onderbroeken hebben aan zowel de buiten- als de binnenzijde een speciale nonwovenlaag. Het incontinentiebroekje voelt hierdoor super zacht aan. Het Odeursysteem absorbeert de urine en voorkomt zo nare luchtjes. SAP-korrels in de Abena Pants incontinentiebroekjes zorgen ervoor dat urine snel wordt omgezet in gel. Dit voorkomt eventuele lekkages, beschermt de huid en zorgt voor een zelfverzekerd gevoel in elke situatie. De SAP-korrels dragen ook bij aan het Odeursysteem, omdat de SAP-korrels de ammoniak die in urine zit neutraliseren. De Abena Pants incontinentiebroekjes zijn aan de buitenzijde voorzien van een unieke urine-verzadigingsindicator. De lijnen en blokjes verkleuren als het product verzadigd raakt. Dit is zeer handig bij het verschonen.

  Abena Pants absorberende broekjes hebben een ongekleurde binnenzijde, zijn dermatologisch getest en beschikken over het Nordic Ecolabel. Dit is hét milieukeurmerk van de Scandinavische landen. De grondstoffen komen uit duurzame FSC-gecertificeerde bosbouw.

  Voordelen Abena Pants ZERO M0:

 • Maximaal ademende folie
 • TopDrylaag
 • Lycra elastieken
 • Opstaande anti-lekrandjes
 • Nonwoven bovenlaag
 • Odeursysteem
 • Nieuwe generatie SAP-korrels
 • Urine-verzadigingsindicator
 • Extra hoge beenuitsnijding voor maximaal draagcomfort
 • Nordic Ecolabel
 • € 13.50

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  TENA Slip Active Fit Maxi M 24 Stuks

  De TENA Slip Active Fit Maxi is speciaal voor personen met een actieve levensstijl

  Heeft u last van urineverlies maar bent u wel nog een zeer actief, dan biedt de TENA Slip Active Fit Maxi Medium de perfecte uitkomst. De TENA Slip Active Fit Maxi beschikt over een snel absorberende kern en een groot absorptievermogen. Zo heeft u maximale bescherming tegen het eventueel lekken van urine. Dit kom buiten de snelle absorptie ook door de PE (plastic) buitenlaag. De TENA Slips maken ook gebruik van het Easy Fix sluitsysteem zodat u verzekerd bent van de juiste pasvorm.

  De TENA Slip Active Fit producten zijn zeer eenvoudig aan te trekken, blijven goed zitten en zijn geschikt voor een langere draagduur. Zo zijn de TENA Slip Active Fit Maxi en Ultima uitvoeringen ook 's nachts te gebruiken. Dankzij de Feel Dry technologie waar de slips over beschikken worden grote hoeveelheden urine zeer snel getransporteerd naar de kern van het product. In deze kern zit de urine opgesloten en wordt deze weggehouden van de huid. Dit bevordert het comfort en draagt bij aan het behoud van een gezonde huid.

  € 20.49

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  Incontinentie Meisjes Slip Donkerblauw 158 164

  Under Wunder Moderne Incontinentie Meisjes Slip voor kinderen

  Het is voor veel mensen, en zeker kinderen, een obstakel om de traditioneel ogende incontinentieproducten te dragen. Voor kinderen is dit helemaal vervelend wanneer zij zich vaker in openbare ruimtes omkleden. Als resultaat hiervan lopen er kinderen rond die incontinent zijn, maar geen gebruik maken van de juiste producten. Het Under Wunder incontinentie ondergoed biedt voor ieder die incontinent is een zeer discrete oplossing.

  Deze tijdloze Incontinentie Meisjes Slip voor kinderen ziet eruit als een moderne slip. Zo valt het in openbare ruimtes, zoals een gezamenlijke kleedkamer, niet op dat het een incontinentieslip is. Dit draagt bij aan een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel.

  Absortptievermogen Incontinentie Meisjes Slip

  Het absorptievermogen van deze incontinentieslip is gemiddeld 75 ml in een tijdsbestek van 4 uur. Deze slip is dus ideaal voor het opvangen van scheutjes en druppels urine. Het materiaal van de Incontinentieslip bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit Elastaan.

  Let op: Incontinentieslips kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

  € 17.95

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  Incontinentie Tailleslip met Kant Dames Wit

  Under Wunder Moderne Incontinentie Tailleslip met Kant

  Het is voor veel mensen een obstakel om de traditioneel ogende incontinentieproducten te dragen. Zeker wanneer zij zich vaker in openbare ruimtes omkleden. Als resultaat hiervan lopen er veel mensen rond die incontinent zijn, maar geen gebruik maken van de juiste producten. Het Under Wunder incontinentie ondergoed biedt voor ieder die incontinent is een zeer discrete oplossing.

  Deze Incontinentie Tailleslip met Kant voor dames ziet eruit als een normale Tailleslip. Zo valt het in openbare ruimtes, zoals een gezamenlijke kleedkamer, niet op dat u een incontinentieslip aanheeft. Dit draagt bij aan een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel.

  Absorptievermogen Incontinentie Tailleslip met Kant Dames

  Het absorptievermogen van deze Tailleslip is gemiddeld 125 ml in een tijdsbestek van 4 uur. Deze slip is dus ideaal voor het opvangen van scheutjes en druppels urine. Het materiaal van de Incontinentie Tailleslip met Kant bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit Elastaan.

  Let op: Incontinentie Tailleslips met Kant kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

  Maattabel:

  UnderWunder slip dames

  maat taille bovenbeen heup
  M (38-40) 58 cm 44 cm 68 cm
  L (40-42) 62 cm 46 cm 72 cm
  XL (42-44) 66 cm 48 cm 76 cm
  XXL (44-46) 70 cm 50 cm 80 cm

  € 24.95

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  Urinaal

  Handig urinaal voor zowel mannen als vrouwen. Inclusief maatvoering. Verder is het Urinaal voorzien van een sluiting. Het urinaal is autoclaveerbaar en verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

  Specificaties Urinaal

  • Uitvoering man, transparant
  • Uitvoering man, melkwit
  • Uitvoering vrouw, melkwit
  • Hittebestendig tot 80 ˚C Inhoud 1 liter

  € 5.75

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  Incontinentie Meisjes Slip Wit 134 140

  Under Wunder Moderne Incontinentie Meisjes Slip voor kinderen

  Het is voor veel mensen, en zeker kinderen, een obstakel om de traditioneel ogende incontinentieproducten te dragen. Voor kinderen is dit helemaal vervelend wanneer zij zich vaker in openbare ruimtes omkleden. Als resultaat hiervan lopen er kinderen rond die incontinent zijn, maar geen gebruik maken van de juiste producten. Het Under Wunder incontinentie ondergoed biedt voor ieder die incontinent is een zeer discrete oplossing.

  Deze tijdloze Incontinentie Meisjes Slip voor kinderen ziet eruit als een moderne slip. Zo valt het in openbare ruimtes, zoals een gezamenlijke kleedkamer, niet op dat het een incontinentieslip is. Dit draagt bij aan een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel.

  Absortptievermogen Incontinentie Meisjes Slip

  Het absorptievermogen van deze incontinentieslip is gemiddeld 75 ml in een tijdsbestek van 4 uur. Deze slip is dus ideaal voor het opvangen van scheutjes en druppels urine. Het materiaal van de Incontinentieslip bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit Elastaan.

  Let op: Incontinentieslips kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

  € 17.95

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  Deron Presstige HRC AD Zorgmatras met Velours Comforthoes

  Ondersteunend en Drukverdelend Zorgmatras

  Het duurzame anti decubitus matras van Deron beschikt over HRC (Traagschuim) en heeft een uitstekend draagvermogen. Door de drukverdelende eigenschappen is het Presstige HRC matras uitstekend inzetbaar als preventief, onderhouds- en budgetvriendelijk zorgmatras. Het matras wordt als standaard product ingezet door zowel thuiszorgorganisaties, verpleeg-, verzorgings- en ziekenhuizen.

  Door het unieke HRC Schuim waar dit zorgmatras uit bestaat levert het matras uitstekende stabiliteit gedurende het gebruik en zal deze nauwelijks in hardheid verliezen. Diverse testen bewijzen dan ook dat het lig gedrag van Presstige HRC veel constanter blijft t.o.v. conventionele HR- en Polyetherschuimen. Daarnaast is het materiaal in zijn geheel latex vrij en wordt het matras geleverd inclusief Velours Comfort Matrashoes.

  Eigenschappen Presstige HRC AD Zorgmatras:

 • 14 cm Presstige HRC ondersteunend en drukverdelend schuim
 • Afmetingen: 90 x 200 x 14 cm
 • Ventilerend en ademend
 • Warmte en vochtregulerend
 • Duurzaam
 • Gebruikersgewicht: tot 130 kilo
 • Brandveilig
 • € 275.00

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  Abena Abri Fix Soft Cotton met Pijpjes M

  De Abena Abri-Fix Soft Cotton met Pijpjes biedt maximale zekerheid tegen doorlekken en huidirritatie

  Om lekkage en huidirritatie te voorkomen, is het belangrijk dat incontinentieproducten in goed aansluitend ondergoed wordt gedragen. Met de Abri-Fix Soft Cotton kunt u eventuele lekkages en huidirritaties nog beter tegen gaan. De Abri-Fix Soft Cotton is een short met pijpjes voor extra draagcomfort en heeft een breder kruisgedeelte, waardoor de inlegger nog beter op zijn plaats blijft. Zo gaat u overal vol vertrouwen heen.

  Abena Abri-Fix Soft Cotton is een fixatie-onderbroek vervaardigd uit hoogwaardige elastische katoen. De short is duurzaam in gebruik en tot wel 100 keer wasbaar.

  Voordelen Abena Abri-Fix Soft Cotton met Pijpjes M:

  • Maximale zekerheid tegen doorlekken
  • Maximale bescherming tegen huidirritatie
  • Goed aansluitend ondergoed
  • Fixerend ondergoed met pijpjes voor extra draagcomfort
  • Breder kruisgedeelte
  • Hoogwaardig elastisch katoen
  • Duurzaam en tot wel 100 keer wasbaar

  Productnummer: BEN 4139

  € 12.95

  Meer informatie / Nu bestellen


  Product
   

  TENA Pants Maxi ProSkin Medium 10 Stuks

  TENA Pants Maxi ProSkin (M) Superieure Absorptie

  *Let op: De TENA Pants lijn heeft het woord 'ProSkin' in de naam  toegevoegd gekregen en de verpakking is vernieuwd. Het product zelf is onveranderd en heeft nog steeds de vertrouwde werking zoals u van TENA Pants gewend bent.

  De TENA Pants is het meest absorberende broekje in de TENA Pants serie. De TENA Pants Maxi ProSkin biedt maximale bescherming en zekerheid bij incontinentie. De TENA Pants Maxi ProSkin biedt ook 's nachts maximale bescherming. Dankzij het ademend materiaal bent u verzekerd van een gezonde huid en een langdurige comfortabele pasvorm.

  De maten M en L zijn bovendien voorzien van de nieuwste ConfioFit technologie. Deze zorgt voor een nog dunnere, anatomische vorm van bescherming die op een discrete manier het comfort vergroot. Verder beschikt de TENA Pants Maxi ProSkin over zogenoemde Feeldry Technologie. De sterk absorberende kern zorgt voor een zeer snelle opname van vocht, de urine blijft ook onder druk in de kern en bij de huid vandaan.

  De Odour Neutralizer zorgt ervoor dat vervelende geurtjes geneutraliseerd worden. De TENA Pants Maxi ProSkin zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Voor het uittrekken kunt u beide zijnaden openscheuren om het broekje te verwijderen.

  Voordelen:

   • • Superieure Absorptie
   • • Geschikt voor 's nachts
   • • Ademend materiaal
   • • ContioFit Technologie
   • • Feeldry Technologie
   • • Odour Neutralizer
   • • Dermatologisch getest

   Eigenschappen:

     • • Maat: Medium (M)
     • • Heupmaat: 80 tot 110 cm
     • • Inhoud Verpakking: 10 stuks

   € 15.35

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   TENA Flex Plus XL 30 Stuks

   De TENA Flex Plus biedt bescherming bij matig tot zwaar urineverlies

   De TENA Flex met ConfioAir™ is volledig ademend en dermatologisch getest waardoor het bijdraagt aan een gezonde huid. De geïntegreerde ComfiStretch heupband is voorzien van een klittenbandsluiting voor een makkelijke en ergonomische verschoning. De goed absorberende tweedelige kern biedt zowel overdag als 's nachts een goede bescherming. Het zachte, ademende buitenmateriaal zorgt voor een comfortabele, zachte en discrete pasvorm.

   Gebruiksvriendelijk, ergonomisch product met een heupband

   TENA Flex beschikt over een gepatenteerde, geïntegreerde band met klittenbandsluiting waardoor u makkelijk en snel kunt vervangen. Bevestig de band rond de taille, haal het verband tussen de benen door naar voren en zet vervolgens de voorkant van het verband op de tailleband vast door middel van klittenbandsluiting. De band kan aan de voor- en achterkant worden vastgemaakt afhankelijk van degene voor wie u zorgt.

   TENA Flex met ConfioAir™ draagt bij aan een gezonde huid

   TENA Flex met ConfioAir™ is volledig ademend en draagt bij aan een gezonde huid. Het verband met tailleband bedekt de heupen en dijen minder van degene voor wie u zorgt, waardoor de gebruiker droog en comfortabel blijft en een gezonde huid behoudt. Alle materialen zijn dermatologisch getest.

   Met geïntegreerde ComfiStretch tailleband voor een betrouwbare en comfortabele pasvorm

   De zachte, elastische tailleband past zich gemakkelijk aan het lichaam aan. Het product biedt in combinatie met het beenelastiek en het geruisloze zachte materiaal een discrete, betrouwbare bescherming en een bijzonder goede en comfortabele pasvorm.

   Ergonomisch in gebruik - vermindert lage rugklachten van de verzorgende

   TENA Flex met de geïntegreerde tailleband is ontworpen voor een gemakkelijkere en meer ergonomische verschoning van het product. TENA Flex vermindert vergeleken met de slip- en tweedelige producten de lage rugklachten van verzorgers tijdens verschoningen.

   Snelle absorptie en een sterk absorberende kern zorgen voor comfort en droog gevoel

   Zelfs grote hoeveelheden urine worden dankzij de FeelDry™-technologie snel naar de kern geleid. De urine wordt in de kern opgeslagen en komt dus niet in aanraking met de huid, zelfs niet wanneer u actief bent, voor een comfortabel gevoel.

   Anti-lek randjes

   Voor extra bescherming beschikken de TENA Flex Plus producten over doordachte anti-lekrandjes. Deze extra toevoeging maakt het bijna onmogelijk dat u of uw dierbare last krijgt van lekkend incontinentiemateriaal. Het maakt niet uit of u of uw dierbare staat, zit of ligt, de randjes bieden in alle situaties bescherming.

   Odour Neutralizer tegen nare geurtjes

   De TENA Flex Plus incontinentiebroekjes beschikken over Odour Neutralizer dat nare ammoniakgeurtjes vermindert. Zo voelt u of degene die u verzorgt zich fris en vertrouwd bij het gebruik van de TENA Flex producten.

   Vochtindicator

   U hoeft het incontinentieverband van TENA Flex niet te verwijderen om vast te stellen of vervanging noodzakelijk is. De vochtindicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om deze te vervangen.

   Easy Select kleurcodering

   De absorptiecapaciteit van de TENA Flex Plus wordt aangegeven door de Easy Select kleurcodering. Verder wordt de maat duidelijk op het product en de verpakking weergegeven om de herkenbaarheid te vergroten. Dit maak het gebruik van de juiste TENA Flex incontinentiebroekjes zeer eenvoudig.

   € 29.15

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   TENA Slip Active Fit Ultima M 21 Stuks

   De TENA Slip Active Fit Ultima is speciaal voor personen met een actieve levensstijl

   Heeft u last van urineverlies maar bent u wel nog een zeer actief, dan biedt de TENA Slip Active Fit Utima Medium de perfecte uitkomst. De TENA Slip Active Fit Ultima beschikt over een snel absorberende kern en een groot absorptievermogen. Zo heeft u maximale bescherming tegen het eventueel lekken van urine. Dit kom buiten de snelle absorptie ook door de PE (plastic) buitenlaag. De TENA Slips maken ook gebruik van het Easy Fix sluitsysteem zodat u verzekerd bent van de juiste pasvorm.

   De TENA Slip Active Fit producten zijn zeer eenvoudig aan te trekken, blijven goed zitten en zijn geschikt voor een langere draagduur. Zo zijn de TENA Slip Active Fit Maxi en Ultima uitvoeringen ook 's nachts te gebruiken. Dankzij de Feel Dry technologie waar de slips over beschikken worden grote hoeveelheden urine zeer snel getransporteerd naar de kern van het product. In deze kern zit de urine opgesloten en wordt deze weggehouden van de huid. Dit bevordert het comfort en draagt bij aan het behoud van een gezonde huid.

   € 25.49

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   Incontinentie Hipster met Kant Dames Blauw

   Under Wunder Modieuze Incontinentie Hipster met Kant

   Het is voor veel mensen een obstakel om de traditioneel ogende incontinentieproducten te dragen. Zeker wanneer zij zich vaker in openbare ruimtes omkleden. Als resultaat hiervan lopen er veel mensen rond die incontinent zijn, maar geen gebruik maken van de juiste producten. Het Under Wunder incontinentie ondergoed biedt voor ieder die incontinent is een zeer discrete oplossing.

   Deze Incontinentie Hipster met Kant voor dames ziet eruit als een normale, modieuze, hipster. Zo valt het in openbare ruimtes, zoals een gezamenlijke kleedkamer, niet op dat u incontinentiemateriaal aanheeft. Dit draagt bij aan een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel. De hipster heeft een krachtige blauwe kleur en is mooi afgezet met wit kant.

   Absorptievermogen Incontinentie Hipster met Kant Dames

   Het absorptievermogen van deze Hipster is gemiddeld 125 ml in een tijdsbestek van 4 uur. Deze hipster is dus ideaal voor het opvangen van scheutjes en druppels urine. Het materiaal van de Incontinentie Hipster met Kant bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit Elastaan.

   Let op: Incontinentie Hipsters met Kant kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

   Maattabel:

   UnderWunder hipster dames

   maat taille bovenbeen heup
   M (38-40) 65 cm 37 cm 78 cm
   L (40-42) 69 cm 39 cm 82 cm
   XL (42-44) 73 cm 41 cm 86 cm
   XXL (44-46) 77 cm 43 cm 90 cm

   € 24.95

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   Attends Inleggers Contours Super 7 28 stuks

   Attends Contours Super 7

   De Attends Contours Super 7 is een inlegger, zeer geschikt voor mensen die matig tot veel urine en / of ontlasting verliezen. De vorm van het product is een van de dingen die meteen opvalt. Door de speciale vorm zit er veel materiaal bij de billen. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat er voldoende materiaal is om de ontlasting op te vangen.

   Ook helpt de vorm bij gebruik in de avond. Als tijdens de slaap urine naar de achterkant loopt, heeft de Contours daar voldoende materiaal met absorberende korrels voor de opvang. Daarmee is de Contours een zeer betrouwbare inlegger die garandeert dat u langdurig droog blijft, zowel bij verlies in de kern, als aan de achterkant, bij de billen.

   Mensen zijn blij met dit product omdat het veel “body” heeft. Het is stevig en bevat veel watten. Daarnaast heeft het natuurlijk een grote opnamecapaciteit, zeker de zwaardere producten. Hiermee hoeft u zich geen zorgen te maken dat het product snel verzadigd is. Het heet “Contours” omdat het mooi aansluit op de vormen van het lichaam.

   Vochtindicator en anti-lek randjes

   Attends Contours is zo opgebouwd dat het het meest opvangt daar waar dat nodig is. Dit komt omdat in het midden van de Attends Contours de meeste SAP-korrels zitten. Daarbij komt nog dat het grote achterste gedeelte op de billen veel vocht opnemen.

   Ook is Attends Contours  voorzien van een vochtindicator die aangeeft wanneer het moet worden gewisseld. Wanneer het gaat verkleuren is het tijd voor vervanging. De Contours heeft anti-lekrandjes die ervoor zorgen dat het vocht op het product blijft en niet via de benen weglekt.

   Er zijn veel mannen die de Contours andersom dragen: met het brede gedeelte aan de voorkant. Zo is het deel waar zij urine verliezen goed afgedekt, zodat ze zeker weten dat er niks kan weglekken.

   Fixeren van het product

   De Contours wordt gedragen in een goed sluitende, katoenen onderbroek of een speciaal fixatiebroekje, het liefst met een kort pijpje. Voor de eigen onderbroek geldt dat het ook beter is wanneer deze een kort pijpje heeft. Belangrijks is dat het goed wasbaar is.

   De Contours moet natuurlijk goed op zijn plaats blijven zitten, zodat u zeker weet dat er niks zal weglekken. De Contours heeft geen plastic strip om te zorgen dat het product meebeweegt met uw bewegingen. De fabrikant weet dat de kans op lekken kleiner is dan wanneer het product vast in de onderbroek zou zitten.

    

   absorptiekorrels De absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in een gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werkingen vermindert de kans op onaangename geurtjes.
   pH 4,5

   De kerntechnologie met aquisitielaag bestaande uit spiraalvormige vezels resulteert in een snelle opname en verdeling van het vocht, waarbij ammoniak veilig wordt ingesloten. Hierdoor wordt een lagere pH-waarde bereikt, dicht bij de normale pH waarde van de huid (pH 4,5).

   dermatologisch getest

   De producten van Attends worden dermatologisch getest en goedgekeurd op huidvriendelijkheid door proDERM, "Institute for Applied Dermatological Research", Hamburg, Duitsland.

   Quick-Dry Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking komt met de huid. Hierdoor blijft de huid comfortabel droog en wordt het risico op lekkage aanzienlijk verminderd. De vezels hebben de capaciteit meerdere scheuten urine met dezelfde efficiëntie te verwerken.

    

    

   € 17.95

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   Libero Comfort 6 46 stuks 12 tot 22 kg

   Libero zorgt voor een comfortabele bescherming. De luier heeft een goede absorberende kern en het ademend materiaal houdt de huid droog en zacht, ongeacht of er gespeeld wordt. Wanneer de baby 12-22 kg weegt zal de luier comfortabel zitten op het lichaam.

   € 22.95

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   Bedpan Kunststof

   Kunststof bedpan met deksel. Specificatie Bedpan Kunstof: Diameter 31 cm

   € 14.95

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   TENA Men Protective Shield Extra Light Level 0

   TENA Men Level 0 beschermt bij druppels en scheutjes

   De TENA Men Protective Shield Extra Light is een ultradunne incontinentie bescherming voor de man. De Protective Shield bestaat uit een volledig zwart design voor maximale discretie. De Protective Shield Extra Light is perfect geschikt voor het absorberen van kleine druppeltjes.

   De Protective Shield Extra Light is speciaal gevormd naar het mannelijk lichaam en beschikt over een unieke odour control. Dit helpt mannen droog en fris te blijven en neutraliseert ongewenste geurtjes. Verder beschikt de Protective Shield Exta Light over een plakstrip voor een stevige bevestiging.

   De TENA Men Protective Shield Extra Light incontinentiepads zijn individueel verpakt en dermatologisch getest.

   Voordelen TENA Men Protective Shield Level 0:

   • Ultra dun maar toch zeer absorberend
   • Zwart design voor discretie
   • Comfortabele pasvorm; gevormd naar het mannelijk lichaam
   • Odour Control om ongewenste geurtjes te voorkomen
   • Beschikt over een plakstrip
   • Individueel verpakt om discreet mee te nemen en weg te gooien
   • Dermatologisch getest; aangenaam zacht materiaal voor de huid

   Specificaties TENA Men Protective Shield Level 0:

   • Inhoud Verpakking: 14 Stuks
   • Lente: 18 cm

   € 3.95

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   Incontinentie Boxershort Heren Blauw Grijs Set Extra Large

   Under Wunder Moderne Incontinentie Boxershort

   Het is voor veel mensen een obstakel om de traditioneel ogende incontinentieproducten te dragen. Zeker wanneer zij zich vaker in openbare ruimtes omkleden. Als resultaat hiervan lopen er veel mensen rond die incontinent zijn, maar geen gebruik maken van de juiste producten. Het Under Wunder incontinentie ondergoed biedt voor ieder die incontinent is een zeer discrete oplossing.

   Deze grijze en blauwe incontinentie heren boxershorts zien eruit als normale boxershorts. Zo valt het in openbare ruimtes, zoals een gezamenlijke kleedkamer, niet op dat u een incontinentie boxershort aanheeft. Dit draagt bij aan een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel.

   Absortptievermogen Incontinentie Boxershort Heren

   Het absorptievermogen van deze boxershorts is gemiddeld 125 ml in een tijdsbestek van 4 uur. Deze boxershorts zijn dus ideaal voor het opvangen van scheutjes en druppels urine.Het materiaal van de Incontinentie Boxershort bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit Elastaan.

   Let op: Dit artikel betreft een set van 2 boxershorts. Incontinentie Boxershorts kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

   € 54.95

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   Abena Abri Man Slipguard 20 stuks

   Abena Abri-Man Slipguard voor mannen met matig tot zwaar urineverlies

   Het anatomisch gevormd inlegverband Abena Abri-Man Slipguard absorbeert aan de voorzijde en is speciaal voor mannen met matig tot zwaar urineverlies. Door de anatomische vorm sluit het inlegverband goed aan op het lichaam. Het inlegverband is voorzien van een maximale ademende folie. Deze houdt de urine tegen, maar laat de warme lucht ontsnappen, waardoor de kans op huidirritatie minimaal is. Aan de binnenzijde zitten anatomisch gevormde, opstaande en urine-afstotende anti-lekrandjes. Deze zorgen voor extra bescherming tegen lekkage.

   De binnenzijde van de Abena Abri-Man Slipguard heeft een unieke TopDrylaag. Deze laag zorgt voor een snelle verspreiding van de urine en voelt meteen droog aan. De Abri-Man incontinentie inleggers voor mannen hebben een zachte nonwoven bovenlaag. Deze laat het vocht snel door en vermindert de kans op huidirritatie. Abri-Man Slipguard is ook nog voorzien van een Odeur Systeem, dat nare geurtjes helpt voorkomen

   Abri-Man Slipguard inlegverbanden hebben een ongekleurde binnenzijde, zijn dermatologisch getest en beschikken over het Nordic Ecolabel. Dit is hét milieukeurmerk van de Scandinavische landen. De grondstoffen komen uit duurzame FSC-gecertificeerde bosbouw.

   Voordelen Abena Abri-Man Slipguard:

   • Maximaal ademende folie laat de huid ademen en zorgt voor extra comfort
   • Anatomisch gevormd voor een ideale pasvorm
   • Snel en gemakkelijk te verschonen
   • Top-Drylaag voor een uniek droog gevoel
   • Opstaande en urine-afstotende anti-lekrandjes
   • Nonwoven bovenlaag
   • Odeur Systeem tegen nare geurtjes
   • Nordic Ecolabel

   € 10.95

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   Abena Abri Fix Soft Cotton met Pijpjes S

   De Abena Abri-Fix Soft Cotton met Pijpjes biedt maximale zekerheid tegen doorlekken en huidirritatie

   Om lekkage en huidirritatie te voorkomen, is het belangrijk dat incontinentieproducten in goed aansluitend ondergoed wordt gedragen. Met de Abri-Fix Soft Cotton kunt u eventuele lekkages en huidirritaties nog beter tegen gaan. De Abri-Fix Soft Cotton is een short met pijpjes voor extra draagcomfort en heeft een breder kruisgedeelte, waardoor de inlegger nog beter op zijn plaats blijft. Zo gaat u overal vol vertrouwen heen.

   Abena Abri-Fix Soft Cotton is een fixatie-onderbroek vervaardigd uit hoogwaardige elastische katoen. De short is duurzaam in gebruik en tot wel 100 keer wasbaar.

   Voordelen Abena Abri-Fix Soft Cotton met Pijpjes S:

   • Maximale zekerheid tegen doorlekken
   • Maximale bescherming tegen huidirritatie
   • Goed aansluitend ondergoed
   • Fixerend ondergoed met pijpjes voor extra draagcomfort
   • Breder kruisgedeelte
   • Hoogwaardig elastisch katoen
   • Duurzaam en tot wel 100 keer wasbaar

   Productnummer: BEN 4138

   € 8.99

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   TENA Bariatric Slip Super 3XL 8 Stuks

   Uitstekende pasvorm en ademend vermogen

   Een goede comfortabele pasvorm. De ademende, textielachtige zijpanelen van het incontinentieproduct zorgen ervoor dat de lucht goed kan circuleren, waardoor de huid droog en gezond blijft.

   Snelle vochtopname en sterk absorberende kern zorgen voor een langdurig droog gevoel

   De FeelDry technologie voert grote hoeveelheden urine snel af naar de productkern. De urine blijft zelfs onder druk in de kern en bij de huid vandaan. Zo ervaart de gebruiker het grootste comfort en blijft de huid gezond.

   Instelbare bevestigingsstrips voor meer comfort en een betere pasvorm

   De bevestigingsstrips van het incontinentieproduct zijn hersluitbaar zodat de gebruiker zich beschermd en prettig voelt.

   Een vochtindicator geeft aan wanneer het product moet worden vervangen

   U hoeft het incontinentieproduct niet te openen om vast te stellen of vervanging noodzakelijk is. De vochtindicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om te vervangen. Eén blik op de vochtindicator is dus voldoende.

   De Odour Neutralizer vermindert het effect van ammoniakgeurtjes

   De Odour Neutralizer vermindert het effect van ammoniakgeurtjes en zorgt zo voor een fris gevoel en meer zelfvertrouwen.

   Zachte textielachtige voering

   Verbetert comfort en een droog gevoel voor betere huidverzorging.

   € 14.20

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   Abena Abri Flex L2 14 stuks

   Abena Abri-Flex L2 absorberend incontinentiebroekje voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies

   De Abena Abri-Flex L2 absorberende incontinentiebroekjes zijn speciaal voor mensen met zwaar tot zeer zwaar urineverlies. De broekjes zijn voorzien van een maximaal ademende Airplus folie. Deze houdt de urine tegen, maar laat de warme lucht ontsnappen. Hierdoor gaat het incontinentiebroekje bij gebruik niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal.De binnenzijde van het Abri-Flex incontinentiebroekje heeft een unieke TopDrylaag. De TopDrylaag zorgt voor een snelle verspreiding van de urine en voelt ten allen tijden droog aan.

   De Abri-Flex incontinentiebroekjes beschikken verder nog over elastieken van Lycra en niet van Latex. Hierdoor is de kans op het ontwikkelen van een latexallergie minimaal. De absorberende incontinentiebroekjes van Abena maken van alle aanbieders in de markt het meest gebruik van Lycra elastieken. Het incontinentiebroekje blijft zo goed op zijn plaats zitten en zakt niet af, zelfs niet wanneer het product verzadigd is. Aan de binnenzijde van de Abri-Flex producten zitten veder nog anatomisch gevormde, opstaande en urine-afstotende anti-lekrandjes. Deze zorgen voor extra bescherming tegen lekkage.

   De Abri-Flex absorberende onderbroeken hebben aan zowel de buiten- als de binnenzijde een speciale nonwoven laag. Het incontinentiebroekje voelt hierdoor super zacht aan. Het Odeursysteem, waar de broekjes over beschikken, absorbeert de urine en voorkomt zo nare luchtjes. SAP-korrels in de Abri-Flex incontinentiebroekjes zorgen ervoor dat urine snel wordt omgezet in gel. Dit voorkomt eventuele lekkages, beschermt de huid en zorgt voor een zelfverzekerd gevoel in elke situatie. De SAP-korrels dragen ook bij aan het Odeursysteem, omdat de SAP-korrels de ammoniak, die in urine zit, neutraliseren. De Abri-Flex incontinentiebroekjes zijn aan de buitenzijde zelfs nog voorzien van een unieke urine-verzadigingsindicator. De lijnen en blokjes verkleuren als het product verzadigd raakt. Dit is zeer handig bij het verschonen.

   Abri-Flex absorberende broekjes hebben een ongekleurde binnenzijde, zijn dermatologisch getest en beschikken over het Nordic Ecolabel. Dit is hét milieukeurmerk van de Scandinavische landen. De grondstoffen komen uit duurzame FSC-gecertificeerde bosbouw.

   Voordelen Abena Abri-Flex L2:

  • Maximaal ademende folie
  • TopDrylaag
  • Lycra elastieken
  • Opstaande anti-lekrandjes
  • Nonwoven bovenlaag
  • Odeursysteem
  • Nieuwe generatie SAP-korrels
  • Urine-verzadigingsindicator
  • Nordic Ecolabel
  • € 21.85

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   TENA Pants Normal ProSkin XL 15 Stuks

   De TENA Pants Normal bieden uitstekende bescherming bij matig tot zwaar urineverlies

   *Let op: De TENA Pants lijn heeft het woord 'ProSkin' in de naam  toegevoegd gekregen en de verpakking is vernieuwd. Het product zelf is onveranderd en heeft nog steeds de vertrouwde werking zoals u van TENA Pants gewend bent.

   De TENA Pants Normal ProSkin Extra Large zijn zeer comfortabele broekjes met anti-lek randjes speciaal gemaakt voor urine-incontinentie. De TENA Pants Normal ProSkin zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De broekjes zijn sterk absorberend, beschikken over Odour Neutralizer en hebben een opnamecapaciteit van 1010 ml. De TENA Pants gebruikt u ook net zoals normaal ondergoed; u stapt er simpelweg in. Dit maakt de TENA Pants zeer populair onder gebruikers.

   De TENA Pants Normal ProSkin bieden met hun grote absorptie vermogen maximale zekerheid. De scheurbare zijnaden maken het mogelijk om het broekje snel een eenvoudig uit te trekken.

   De TENA Pants Normal ProSkin beschikken over Odour Neutralizer, dit elimineert nare geurtjes en geeft u op elk moment van de dag een vertrouwd gevoel. Het buitenmateriaal van de TENA Pants Normal ProSkin ademt volledig zodat lucht kan blijven circuleren en u een langdurig comfortabel gevoel ervaart. Deze circulatie houdt ook onnodig vocht weg bij de huid, zodat deze gezond blijft.

   TENA Pants maat:

   Bij incontinentieproducten is het heel belangrijk om de juiste maat te kiezen. Het is niet zo dat een grotere maat meer opnamecapaciteit heeft. Een kleine (small) maat absorbeert evenveel als een grote (extra large) maat. Het verschil in opnamecapaciteit zit in de naam, zo neemt een Normal uitvoering wel minder op dan een Plus ProSkin of Maxi ProSkin uitvoering. Zit u tussen twee maten in? Kies dan voor de maat die u het meest prettig lijkt, bijvoorbeeld net wat strakker of juist wat losser.

   Voor de TENA Pants Normal ProSkin geldt dat de maat wordt bepaald door de omtrek van de heup. De Extra Large versie is geschikt voor heupmaten tussen de 120 tot 160 cm.

   Voordelen TENA Pants Normal ProSkin - Extra Large:

   • Dunne comfortabele broekjes
   • Discreet
   • Sterk absorberend
   • Odour Neutralizer tegen nare luchtjes
   • Handig lipje
   • Scheurbare zijnaden voor eenvoudige verwijdering
   • Volledig ademend
   • Langdurig comfortabel
   • Verkrijgbaar in Small, Medium, Large en Extra Large.

   € 18.49

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   TENA Lady Super | 5 pakken van 30 stuks

   De TENA Lady Super bedekt een groter deel van het lichaam om zo extra bescherming te kunnen bieden. Het absorptievermogen van de TENA Lady Super is ook hoger, zo blijft u, of de persoon die u verzorgt, langer droog.De Super beschikt verder over een Dry Fast Core, dit wordt gezien als een van de meest doelmatige vorm van bescherming bij urineverlies. Het verband bevat sterk absorberende microkorrels die de urine vasthouden. Hierdoor voelt de persoon die u verzorgt zich geruster en zekerder.

   Voordeelverpakking - 5 pakken van 30 stuks

   De TENA Lady Super is voorzien van zacht, ademend materiaal dat de lucht laat circuleren. Om vervelende geurtjes te voorkomen beschikt de TENA Lady over Fresh Odour Control. Dit zijn unieke actieve micro parels in de inlegkruisjes die geurtjes neutraliseren.

   TENA Lady Super 30 Stuks - Voordelen

   • Absorbeert veel beter dan reguliere maandverbanden
   • Extra absorptievermogen
   • Fresh Odour Control helpt ongewenste geurtjes te voorkomen
   • Zijdezacht comfort
   • Dry Fast Core voor een droog resultaat
   • Ademend buitenmateriaal voor extra comfort
   • Individueel verpakt

   Eigenschappen:

   • Inhoud Verpakking: 5 pakken van 30 stuks
   • Lengte: 43 cm

   € 72.45

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product
    

   Incontinentie Hipster met Kant Dames Zwart 38 40

   Under Wunder Modieuze Incontinentie Hipster met Kant

   Het is voor veel mensen een obstakel om de traditioneel ogende incontinentieproducten te dragen. Zeker wanneer zij zich vaker in openbare ruimtes omkleden. Als resultaat hiervan lopen er veel mensen rond die incontinent zijn, maar geen gebruik maken van de juiste producten. Het Under Wunder incontinentie ondergoed biedt voor ieder die incontinent is een zeer discrete oplossing.

   Deze Incontinentie Hipster met Kant voor dames ziet eruit als een normale, modieuze, hipster. Zo valt het in openbare ruimtes, zoals een gezamenlijke kleedkamer, niet op dat u incontinentiemateriaal aanheeft. Dit draagt bij aan een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel. De hipster heeft een mooie zwarte kleur en is afgezet met zwart kant.

   Absortptievermogen Incontinentie Hipster met Kant Dames

   Het absorptievermogen van deze Hipster is gemiddeld 125 ml in een tijdsbestek van 4 uur. Deze hipster is dus ideaal voor het opvangen van scheutjes en druppels urine. Het materiaal van de Incontinentie Hipster met Kant bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit Elastaan.

   Let op: Incontinentie Hipsters met Kant kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

   € 24.95

   Meer informatie / Nu bestellen


   Product