Bedsteun Mobility

De Bedsteun Mobility is een bedhekje speciaal ontworpen om makkelijk in en uit bed te komen. De Bedsteun Mobility heeft een zwenkbare handgreep. Zowel de poten van het bedhek, als de handgreep kunnen in hoogte versteld worden. Inclusief een handige opberghoes met 4 vakken. De Bedsteun Mobility is geschikt voor boxspring bedden en bedden zonder bedplank. Specificatie Bedsteun Mobility: Breedte 45 cm In hoogte verstelbaar van 79 tot 112 cm In hoogte verstelbaar van matras tot handgreep 44,5 tot 57 cm Hoogte bereik van vloer tot horizontale draagstructuur onder matras 34 - 54,5 cm Mobiliteit arm: zwenkt 48 cm weg van het bed Gewicht 4,8 kg Max. gebruikersgewicht 136 kg Materiaal: stalen frame met duurzame poedercoating

€ 129.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Aqulia bedbeugel

Aqulia Bedbeugel

De Aqulia bedbeugel helpt de gebruiker om in en uit bed te komen. De in en uitstap hulp wordt eenvoudig aan één kant van het bed bevestigd. Tevens is het frame zo ontwikkeld dat deze onder elk matras past. De bedtransfer is in hoogte verstelbaar, 7 hoogte instellingen. Zo kan de Aqulia bedbeugel op de voor de gebruiker gewenste hoogte worden ingesteld. De handgreep met groeve aan de bovenkant van de bedtransfer zorgt voor extra grip. Het basisframe is extra groot waardoor deze zorgt voor meer stabiliteit. De Aqulia bedbeugel is van hoge kwaliteit en is afgewerkt met een wit glanzende epoxy laag. Gemakkelijk schoon te maken met een mild poetsmiddel.

Specificaties Aqulia Bedbeugel

 • Kleur: Wit
 • Gewicht: 3 kg
 • Diepte: 68 cm
 • Breedte handgreep: 32,5 cm
 • Totale breedte: 60 cm
 • Maximaal gebruikergewicht: 127 kg
 • Inclusief strap set (riem met gesp)

Bekijk ook onze andere bedhekjes!

€ 39.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Bedsteun Econorail

De lichtgewicht Bedsteun Econorail helpt bij transfers in en uit bed. De Bedsteun Econorail is eenvoudig uit elkaar te halen en op te bergen in de bijgeleverde draagtas. Handig om mee te nemen op reis! Inclusief opberghoes zodat spullen dicht bij de hand zijn. De Bedsteun Econorail past op alle bedtypes. Met een dubbele veiligheidsriem is het bedhek aan het bed te bevestigen.

Specificaties Bedsteun Econorail:

Hoogte 51 cm
Breedte 41 cm
Gewicht 1 kg
Max. gebruikersgewicht 136 kg

 

€ 84.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Transferbeugel Easyrail

De Transferbeugel Easyrail is een transferhulp die eenvoudig onder het matras te schuiven. De Transferbeugel Easyrail is speciaal ontwikkeld voor bedden met een bedombouw waar het matras in valt. Makkelijk in en uit elkaar te halen. De Transferbeugel Easyrail is ook verkrijgbaar in een dubbele uitvoering. 

Specificaties Transferbeugel Easyrail:

 • - Hoogte handvat 47 cm
 • - Afmeting frame L 67 x B 45 cm
 • - Gewicht 3,5 kg
 • - Max. gebruikersgewicht 127 kg

€ 129.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Transferbeugel Easyrail Dubbel

De Transferbeugel Easyrail Dubbel is een transferhulp die makkelijk onder het matras kan worden geschoven. De Transferbeugel Easyrail Dubbel is speciaal voor bedden met een bed ombouw waar het matras in valt. Deze transferhulp is in breedte verstelbaar voor één- en tweepersoonsbedden. Makkelijk in en uit elkaar te halen. De Transferbeugel Easyrail is ook verkrijgbaar in een enkele uitvoering.

Specificaties Transferbeugel Easyrail Dubbel:

 • - Hoogte 47 cm
 • - Lengte verstelbaar van 97 - 157,5 cm
 • - Breedte 45 cm
 • - Gewicht: 6,8 kg
 • - Max. gebruikersgewicht 127 kg

€ 279.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Bedsteun Advantage

De Bedsteun Advantage maakt het in en uit bed stappen gemakkelijker. De lichtgewicht Bedsteun Advantage is een ideaal bedhekje om mee te nemen op reis, deze is gemakkelijk in te klappen. De Bedsteun Advantage heeft een handige opberghoes waarin spullen dicht bij de hand bewaard kunnen worden. Met een dubbele veiligheidsriem is het bedhek aan het bed te bevestigen. De Bedsteun Advantage is geschikt voor alle bedtypes.

Specificaties Bedsteun Advantage:

 • -Afmeting H 55 x B 43 cm

€ 89.75

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Aqulia Dubbele Bedbeugel Chroom

De Aqulia Dubbele Bedbeugel Chroom voorkomt vallen en helpt tijdens het opstaan

De Aqulia Dubbele Bedbeugel dient ter valpreventie in bed voor ouderen en kinderen. De Aqulia Dubbele Bedbeugel biedt ook extra ondersteuning bij het opstaan uit bed. Tevens kan de Bedbeugel Chroom helpen bij het draaien in bed. Aangeraden wordt om de Bedbeugel Chroom te gebruiken bij een bed zonder ombouw. Wanneer de beugel gebruikt wordt bij een bed met ombouw dient er wel redelijke speling te zitten tussen de ombouw en het matras.

Aqulia Dubbele Bedbeugel Chroom

De Aqulia Dubbele Bedbeugel Chroom biedt bescherming aan beide kanten van het bed. De minimale breedte is 98 cm en is instelbaar tot 143 cm. De Aqulia Dubbele Bedbeugel Chroom plaatst u eenvoudig onder het matras.

Bekijk ook onze andere bedhekjes!

€ 59.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Bedbeugel Easyleaver

De Bedbeugel Easyleaver is makkelijk onder het matras te schuiven. De Bedbeugel Easyleaver wordt gefixeerd met banden voor optimale veiligheid. Makkelijk in en uit elkaar te halen. Deze transferhulp is geschikt voor boxspring bedden en bedden zonder bed ombouw. Met een bedbeugel komt u makkelijker uit bed. U kunt zich eenvoudig aan het handvat optrekken. Als u op zoek bent naar een oplossing tegen vallen uit bed, dan raden wij een bedhek aan. 

Specificaties Bedbeugel Easyleaver:

Hoogte handvat 47 cm
Afmeting frame 36,5 x 62 cm
Gewicht 3,1 kg
Max. gebruikersbelasting 108 kg

€ 124.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Bedbeugel Bedcane

Deze Bedcane Ergonomische Bedbeugel is speciaal ontworpen om makkelijk in en uit bed te komen. De bedbeugel is voorzien van een ergonomische handgreep om ondersteuning te bieden bij transfers in en uit bed. Inclusief opberghoes zodat spulletjes binnen handbereik zijn. De bedsteun kan met een veiligheidsriem aan het bed worden vastgemaakt. De Bedcane bedbeugel is geschikt voor boxspring bedden en bedden zonder bedplank.

Specificaties Bedbeugel Bedcane:

 • Past op matrassen van 25 tot 43 cm.
 • In hoogte verstelbaar van matrasbodem tot bovenkant handgreep: 48 - 64 cm.
 • Breedte handgreep: 16,5 cm.
 • Breedte van de horizontale structuur onder het matras: 48 cm met rubberen antislip oppervlak.
 • Materiaal: stalen frame met duurzame poedercoating.
 • Eenvoudig te bevestigen zonder gereedschap.

€ 115.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Aqulia Dubbele Bedbeugel

De Aqulia Dubbele Bedbeugel voorkomt vallen en helpt tijdens het opstaan

De Aqulia Dubbele Bedbeugel dient ter valpreventie in bed voor ouderen en kinderen. De Aqulia Dubbele Bedbeugel biedt ook extra ondersteuning bij het opstaan uit bed. Tevens kan de Bedbeugel helpen bij het draaien in bed. Aangeraden wordt om de Bedbeugel te gebruiken bij een bed zonder ombouw. Wanneer de beugel gebruikt wordt bij een bed met ombouw dient er wel redelijke speling te zitten tussen de ombouw en het matras.

Aqulia Dubbele Bedbeugel

De Aqulia Dubbele Bedbeugel biedt bescherming aan beide kanten van het bed. De minimale breedte is 98 cm en is instelbaar tot 143 cm. De Dubbele Bedbeugel plaatst u eenvoudig onder het matras.

Bekijk ook onze andere bedhekjes!

€ 34.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product