Weider Olympische Halterschijf Gietijzer 10kg 50 mm

Weider Olympische Halterschijven zijn een goede toevoeging aan je dumbbellset of halterset. De halterschijf is gemaakt van gietijzer en weegt 10 kg. De halterschijf is geschikt voor olympische halter- en dumbbellstangen met een diameter van 50mm. De halterschijven van Weider zijn zeer robuust en stevig. Hierdoor gaan ze nog jaren mee. Start je krachttraining nu met de Weider Gietijzeren Halterschijven!

€ 24.90

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Weider Gietijzeren Halterschijf 5kg 28 mm

De Weider Gietijzeren Halterschijven zijn een goede toevoeging aan je dumbbellset of halterset. De halterschijf is gemaakt van gietijzer en weegt 5 kg. De halterschijf is geschikt voor halter- en dumbbellstangen met een diameter van 28mm. De halterschijven van Weider zijn zeer robuust en stevig. Hierdoor gaan ze nog jaren mee. Start je krachttraining nu met de Weider Gietijzeren Halterschijven!

€ 14.90

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Weider Pro 290 halterbank

Weider Pro 290 CW Halterbank

De Weider Pro 290 CW is een halterbank met veelzijdige trainingsmogelijkheden. De leuning van de bank is verstelbaar, en kan schuin omhoog, vlak, en schuin naar beneden staan. Met de Preacher pad train je comfortabel je biceps en deze zorgt voor een goede vorm tijdens het uitvoeren van biceps curls. De curl stang isoleert de biceps en zorgt voor een juiste positie.
En met de uitstekende leg developer zijn uw benen ook goed te trainen. Deze zijn voorzien van een foam laag wat de training een stuk comfortabeler maakt. De halterbank is ook los van het squatrek te gebruiken, zodat je ook met losse dumbells oefeningen kunt uitoefenen.

Details:
Verstelbare rugleuning Bank en haltersteun ook los van elkaar te gebruiken Gedeeltelijk opklapbaar; bespaart ruimte bij het opbergen uitgebreide trainingsopties Verstelbare haltersteun Nederlandse handleiding met oefeningenlogboek en trainingstips
Specificaties
Trainingsopties:
Been oefeningenArm oefeningen Oefeningen met een halterstang Halterbank ook afzonderlijk te gebruiken

Belastbaar gewicht:
Haltersteun: 140 kgBeen curl: 68 kgCurl yoke: 68 kgMaximaal gebruikersgewicht: 136 kgMaximaal totaalgewicht: 277 kg

Geen gewichtsblokken
2 jaar fabrieksgarantie
Exclusief halterstangen en schijven

€ 279.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product