Sport Brella Versa Brella XL Paraplu Parasol Rood

Op zoek naar een goede bescherming tegen zowel de zon als regen? Ga dan voor de Versa-Brella XL Paraplu/Parasol van Sport-Brella.

De Versa-Brella gebruik je als paraplu of parasol en bevestig je d.m.v. de universele klem gemakkelijk aan allerlei oppervlakken. Denk hierbij aan een (Sport-Brella) strandstoel, een golftas of een kinderwagen. Het ontwerp van de Versa-Brella biedt jou de mogelijkheid om de parasol 360 graden te draaien en te buigen voor de perfecte positie.

De binnenkant van de Sport-Brella is voorzien van een voering met UPF 50+ bescherming, waardoor je absoluut goed tegen de zon beschermd bent. Ook tijdens een regenbui hoef je je geen zorgen te maken, want het materiaal is volledig waterdicht.

Na gebruik koppel je de parasol/paraplu los en klap je deze in. De ingeklapte Versa-Brella draag je vervolgens gemakkelijk mee in de bijpassende draagtas.

Sport-Brella Versa-Brella XL Specificaties

Biedt bescherming tegen zon en regen 360 graden draaibaar met twee drukknop schanieren voor eenvoudige aanpassing Heavy-duty klem voor bevestiging aan vierkante en buisvormige oppervlakken tot 3,8 cm UPF 50+ voering biedt maximale bescherming tegen de zon Lichtgewicht, makkelijk opvouwbaar Paraplu geeft dekking tot 112 x 112 cm wanneer hij geopend is. 30% grotere oppervlak dan de normale Versa-Brella

€ 42.29

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Sport Brella Strandtent Windscherm Parasol Blauw

De Sport Brella beschermt je tegen alle weersomstandigheden. Zon, regen en wind zijn geen probleem voor deze stevige parasol.

De Sport Brella neem je overal mee naar toe, hij is perfect voor een recreatieve dag aan het strand of meer waarbij je uit de wind wil zitten. Ook voor toeschouwers aan de zijlijn die liever in de schaduw willen zitten is de Brella ideaal, het doek van de Sport Brella beschermt je tegen zowel UVA als UVB straling.

Ingepakt in de handige opbergtas is hij gemakkelijk mee te nemen met een lengte van 139 cm en een diameter van 7,5cm. De Sport Brella is uit te klappen tot een breedte van ruim 240 cm. De bijgevoegde zijschermen zorgen voor een goede windstroom waardoor er geen wind in de parasol komt, deze zijschermen zijn voorzien van handige opbergvakken voor je spullen. De stevige stalen tentpaal houdt je Sport-Brella goed overeind.

Bij de Sport Brella van SKLZ worden 8 haringen en 3 scheerlijnen meegeleverd om de parasol goed vast te zetten op iedere ondergrond.

€ 89.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product