DJI Phantom 3 landing gear

Stevig en veilig Uiteraard wordt je Phantom 3 compleet geleverd, met een landingsgestel. Nu kan het natuurlijk een keer gebeuren dat je landing gear beschadigt. Het is stevig materiaal, maar een ongelukje ligt altijd op de loer. Met dit reservesetje kun je weer onbezorgd vliegen. Het frame en de camera van je drone zijn goed beschermd tijdens de landing. Wanneer je de drone niet gebruikt, staat hij door het landingsgestel stabiel en veilig op zijn plek. Kompas Dit landingsgestel is gemakkelijk te bevestigen. Je krijgt een kompas meegeleverd. Voor het vervangen van het oude kompas zul je tijdens de installatie je Phantom 3 moeten openschroeven. Als het kompas niet vervangen hoeft te worden, kun je het tijdens de bevestiging aan de binnenzijde van het nieuwe landing gear plaatsen. Je kunt kiezen uit twee landingsgestellen, de ene is bedoeld voor de DJI Phantom 3 Advanced en Professional en de andere voor de Phantom 3 Standard.

€ 13.97

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone onderdeel Landingsgestel
Product
 

Zhiyun Z1 Tiny2 voor GoPro

Bevestig jouw action camera eenvoudig onder een drone De Zhiyung Z1 Tiny2 gimbal is een perfecte stablizer die je eenvoudig zowel horizontaal als verticaal onder jouw drone bevestigd. Met deze gimbal maak je de mooiste schokvrije opnames met jouw action camera. De Z1 Tiny2 is geschikt voor vrijwel iedere drone en is compatibel met bijna alle action camera's. Laat de drone de gimbal van stroom voorzien De Z1 Tiny 2 weegt 200 gram en dankzij de 3-6S voeding kan de gimbal tijdens het gebruik door de drone van stroom voorzien worden. Verder is de gimbal uitgerust met een micro USB-poort en GoPro AV-uitgang. Kies voor één van de 3 modi of stel de gimbal handmatig in De Z1 Tiny2 beschikt over drie assen die afzonderlijk in te stellen zijn. Instellen kun je handmatig dan, maar er zijn ook drie modi waaruit je kunt kiezen. De Z1 Tiny2 beschikt over de Pan Follow, Locking Mode en FPV modus .

€ 289.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone onderdeel Gimbal
Product
 

DJI Phantom 3 OFDM receiver module

Reserve-ontvanger De OFDM-receiver in je Phantom drone wordt gebruikt voor de verbinding tussen je drone en de remote controller. Je kunt hier een reserve-exemplaar bestellen. Deze ontvanger is geschikt voor de DJI Phantom 3 Advanced en Phantom 3 Professional.

€ 129.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone onderdeel OFDM ontvanger
Product