DJI Mavic 2 Charging hub

Opvouwbare oplader Heb je morgen grote plannen met je drone, dan is het wel zo handig dat al je batterijen opgeladen zijn. Met de DJI Mavic 2 Charging hub is dit mogelijk. Dit oplaadstation laadt vier batterijen op . Hij begint met de meest volle en werkt ze op die manier allemaal af. Zo hoef je niet de batterij te wisselen wanneer je ze allemaal opgeladen wilt hebben. Per batterij duurt het 1,5 uur om deze volledig op te laden. Wanneer je de oplader wilt opbergen, kun je deze inklappen.

€ 52.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product
 

DJI Mavic 2 oplader

Batterij en controller tegelijk opladen Iets waar je wellicht niet zo snel aan denkt, is dat de controller ook moet worden opgeladen. Gelukkig heb je hier niet weer een aparte oplader voor. Met de DJI Mavic 2 oplader kun je de batterij voor de drone en de controller tegelijk opladen . Daarnaast zijn er nog USB-poorten aangebracht waarmee je ook andere apparaten mee kunt opladen. Deze oplader is specifiek bedoeld voor de DJI Mavic 2 serie.

€ 30.29

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product
 

DJI Mavic Air Car Charger

Laad je drone-batterij op een effectieve manier op Deze batterijoplader voor de DJI Mavic Air Intelligent Flight batterij kan via de sigarettenaansluiting in de auto worden aangesloten. Hierdoor kun je de batterij van je Mavic Air drone opladen terwijl je in de auto zit en onderweg bent. De autolader is voorzien van verschillende beveilingslocks , waardoor je altijd genoeg voltage hebt om je auto op te starten. Daarnaast wordt de autolader van DJI meteen uitgeschakeld wanneer deze te warm wordt. Hierdoor is de kans op kortsluiting in je auto minimaal.

€ 54.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product
 

DJI Mavic Pro autolader kit

Laadt de accu's van je DJI Mavic Pro op in de auto Met deze acculader van DJI kun je gemakkelijk je accu's opladen terwijl je onderweg bent. De oplader is geschikt voor accu's van de DJI Mavic Pro en doet er ongeveer 54 minuten over om een accu volledig te vullen. De acculader is aan te sluiten op de sigarettenaansteker van de auto en is voorzien van een laag voltage-beveiliging, wat hem beschermt tegen oververhitting.

€ 48.28

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product
 

DJI Phantom 4 car charger kit

Opladen vanuit je auto De Phantom 4 car charger kit van DJI gebruik je om de Intelligent Flight-accu of de controller van de Phantom 4 op te laden, met behulp van de sigarettenaansteker van een auto. De oplader is voorzien van laag voltage-beveiliging en is daarnaast beveiligd tegen oververhitting. Wat moet ik weten over deze oplader? * Gebruikstemperatuur: 0° C tot 40° C * DC Input: 12.3-16 volt (normale personenauto); 25-30 volt (busje) * DC Output: 17.4 volt; 5.17 Ampère; 90 watt * Oplaadtijd: 70 min (Intelligent Flight-accu); 200 min (Remote controller)

€ 61.04

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product
 

Brofish 4 port USB wandlader

4 apparaten tegelijk opladen Met deze Brofish USB-wandlader heb je de mogelijkheid tot 4 USB-apparaten tegelijk op te laden via één stopcontact. Hij is perfect te gebruiken met je iPhone, tablet, smartphone of camera. Je krijgt er vier reisadapters bij, waarmee je de USB-lader ook kunt inpluggen in de UK, de rest van de Europese Unie, de Verenigde Staten, China en Australië. De Brofish 4 port USB-wandlader kan gebruikt worden met netspanningen tussen 100 volt en 240 volt. Het principe is heel simpel: steek de juiste stekker in de lader, doe hem in het stopcontact en sluit met een USB-kabel het apparaat of de apparaten aan die je wilt opladen. Wat moet ik weten over deze USB-oplader? * Inputvoltage: 100V - 240V * Inputampèrage: 300mA * Outputvoltage: 5.0V * Outputampèrage: 2,1A * Inclusief EU-adapter, UK-adapter, US-adapter, AS-adapter

€ 13.05

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product