Polar Pro DJI Inspire 1 filter 3 pack

Alles uit je camera halen Een DJI Inspire 1 bezitten is niet voor iedereen weggelegd. Ben je wel een van de gelukkigen? Dan wil je natuurlijk ook het maximale uit je drone halen. Eén van de grote pluspunten van de Inspire 1 is zijn fantastische Ultra HD-camera. Speciaal voor de camera van de Inspire 1 heeft Polar Pro een filterset op de markt gebracht, waarmee je luchtopnames nóg mooier worden. Nóg betere foto's en video's De drie meest populaire filters voor luchtfotografie zitten in dit pakket: een polariseerfilter, een ND8-filter en een ND16-filter. Deze laatste twee zijn grijsfilters. De filters zijn superlicht, zodat de gimbal van de Inspire 1 geen overbodige ballast te verduren krijgt. De twee ND-filters wegen 5,8 gram en het polarisatiefilter weegt 7 gram. Dankzij het optische HR-glas waarvan de filters gemaakt zijn, krijg je haarscherpe foto's en video's. Minder schittering, geen overbelichting Met een polarisatiefilter wordt de schittering verminderd die door water of sneeuw

€ 78.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro Phantom 4 gimbal guard

Veiliger dan ooit Een van de meest kostbare onderdelen van je DJI Phantom 4 is de camera. De Polar Pro Gimbal Guard is een eenvoudig te bevestigen bescherming voor je gimbal en camera. Het bevestigen van de Gimbal Guard is supersimpel. Je klikt hem gewoon tussen beide zijden van je landingsgestel. De beschermer is gemaakt van met glasvezel versterkt nylon en daarmee ondanks een zeer laag gewicht zeer impactbestendig. Altijd uit beeld De Gimbal Guard is zo ontworpen dat het grootste deel van de impact opgevangen wordt, tijdens een harde landing of een crash. Bij het ontwerp is gezorgd dat de beschermer uit het beeldveld van de camera blijft, ook als deze recht naar beneden gericht staat. Ook de overige sensoren van de Phantom 4 merken niks van de Gimbal Guard.

€ 30.19

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Gimbalbeschermer
Product
 

Polar Pro DJI Spark Soft Case Mini

Funtionele bescherming Deze soft case zit als gegoten om de DJI Spark drone. Door de perfecte pasvorm is de drone goed beschermd tijdens het vervoeren. De propellers van de drone kunnen bevestigd blijven. Grootse plannen met de drone? Neem dan twee extra accu's mee, want ook daar is ruimte voor in de soft case. Door de handgreep en het haakje dat aan de rits zit kan de soft case op verschillende manieren vervoerd worden.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Lensbeschermer
Product
 

Polar Pro DJI Phantom 4 Pro Vivid filters 3 pack

Voor filmen boven water, sneeuw of in de woestijn Dit 3-pack filters van Polar Pro bestaat uit gecombineerde grijsfilters en polarisatiefilter die geschikt zijn voor de DJI Phantom 4 Pro. De filters zijn ideaal voor opnames boven water, sneeuw of in de woestijn en voorkomen overbelichting en een betere kwaliteit beelden. Het set bestaat uit een ND4/PL filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL filter dat 4 stops corrigeert. Hoe hoger het ND-getal hoe minder licht er wordt doorgelaten. Bij bewolkt weer kan bijvoorbeeld de ND4 filter gebruikt worden en bij zonnig weer de ND16. De filters zijn gemaakt van licht aluminium met hoge kwaliteit glas.

€ 99.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Mavic Vivid filters 3 pack

Hogere kwaliteit beelden Deze 3 filters van Polar Pro zijn gecombineerde grijsfilters en polarisatiefilter en gemaakt voor de DJI Mavic. De filters zijn vergelijkbaar met een zonnebril, ze houden fel licht tegen en zijn ideaal bij zonnig weer. Ook voor opnames boven water of sneeuw kunnen deze filters het beeld verbeteren . Het set bestaat uit een ND4/PL filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL filter dat 4 stops corrigeert. Hoe hoger het ND-getal hoe minder licht er wordt doorgelaten. Bij bewolkt weer kan bijvoorbeeld de ND4 filter gebruikt worden en bij zonnig weer de ND16. De filters zijn gemaakt van licht aluminium met hoge kwaliteit glas.

€ 72.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Mavic Shutter filters 3 pack

Voorkom overbelichting Dit set filters is geschikt voor de DJI Mavic drone en bestaat uit 3 zware ND-filters. Deze filters voorkomen overbelichting en verbeteren het beeld bij zonnig weer. Ook voor opnames boven het water of sneeuw gaat er geen kwaliteit verloren en blijft de belichting optimaal. Het set bestaat uit een ND8-filter dat 3 f/stops corrigeert, een ND16-filter dat 4 f/stops licht vermindert en een ND32-filter dat maar liefst 5 stops licht corrigeert. De ND4 kan gebruikt worden bij bewolkt weer, de ND16 bij zonnig of licht bewolkt weer en de ND32 kan gebruikt worden bij zonnig weer en bij het vliegen over felle oppervlaktes zoals water of sneeuw tijdens zonnige dagen.

€ 72.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polor Pro DJI Phantom 4 Pro filters 6 pack

Hogere beeldkwaliteit Dit 6-pack filters van Polor Pro is speciaal ontwikkeld voor de DJI Phantom 4 Pro. Het set bestaat uit 6 verschillende filters die zijn onderverdeeld in twee series. De Vivid en de Shutter serie. De Vivid modellen bestaan uit een ND4/PL-filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL-filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL-filter dat 4 stops corrigeert. De Shutter filters zijn grijsfilters met een hoge correctiefactor maar zonder polarisatie-effect. Het ND8-filter corrigeert 3 f/stops licht, het ND16-filter corrigeert 4 f/stops licht en het ND32-filter neemt 5 stops licht weg. Voorkom overbelichting De filters voorkomen overbelichting wanneer er bijvoorbeeld over water wordt gevlogen. Ook voor opnames boven zand en sneeuw tijdens zonnige dagen zorgen de filters voor een beter beeldkwaliteit. De ND4/PL filter kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij een kleine overbelichting zoals bewolking, bij zeer zonnig weer kan de ND32 gebruikt worden. De filters zijn

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Inspire 1 Limited Edition filter 6 pack

Op maat gemaakt Speciaal voor de DJI Inspire 1 heeft het Amerikaanse Polar Pro een limited edition-set van 6 filters gemaakt. Deze filters zijn op maat gemaakt voor de camera van de Inspire 1. De set bestaat uit een polarisatiefilter, drie zware ND-filters en twee gecombineerde polarisatie-/ND-filters. Polarisatiefilters en gecombineerde polarisatie/grijsfilters zijn ideale toevoegingen voor de camera van je drone. Bepaalde lichtproblemen die in veel gevallen aan de orde zijn, worden hiermee verholpen. Mooiere beelden Een polarisatiefilter zorgt ervoor dat schittering vermindert. Wanneer de zon schijnt, wordt daarnaast de verzadiging verhoogd. Met behulp van het ND8-filter worden bij fel licht 3 stops weggenomen. Bij het ND16-filter gaat het om 4 stops licht, terwijl het ND32-filter 5 stops wegneemt. Overbelichting van foto's wordt hiermee op een slimme en effectieve manier voorkomen. Bij het opnemen van video is de juiste framerate beter in te stellen. De beide ND-/polarisatiefilters

€ 162.05

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro Phantom Lens Cover Gimbal Lock

Veilig vervoeren Je quadcopter kan natuurlijk een keer crashen of een iets te ruwe landing maken. Dat risico loop je altijd. Maar ook tijdens transport kan er schade ontstaan, en dat is iets wat je zou moeten voorkomen. Gelukkig kán dat ook, heel makkelijk zelfs. Een goedkoop, makkelijk en betrouwbaar hulpmiddel is de Polar Pro Phantom Lens Cover - Gimbal Lock. Deze sterke lensdop is gemaakt van met glasvezel versterkt nylon en beschermt de cameralens van je drone tegen stoten en krassen. Hij is bedoeld voor de DJI Phantom 3 Advanced en Professional en de Phantom 4. Betaalbaar en efficiënt beschermd Het bevestigen van de Lens Cover - Gimbal Lock gaat eenvoudig. Je klikt hem heel simpel op het balhoofd van de gimbal en hij blijft stevig zitten. Zowel de camera als de gimbal blijven tijdens het vervoer netjes op hun plek. Geen vervelende verrassingen dus, als je je drone tevoorschijn haalt. Een goedkope en efficiënte manier om je drone altijd veilig van A naar B te krijgen.

€ 30.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Lensbeschermer
Product
 

Polar Pro DJI Spark UV Filter

Beschermd de mooiste beelden schieten Het is belangrijk om een drone goed te beschermen zodat hij zo lang mogelijk mee kan gaan. Daarbij moet goed rekening gehouden worden met de camera. Het Polar Pro DJI Spark UV Filter beschermt de camera van de DJI Spark drone tegen krassen of andere beschadiging. Daarnaast vermindert het filter kleurzwemen. Door het optische glas met verschillende lagen coating en het ultralichte aluminium frame is dit filter een perfecte toevoeging voor de DJI Spark drone. Om stof op het filter te voorkomen, zit bij het filter een microfiber hoes inbegrepen. Het is niet nodig om het filter los en vast te koppelen, want het filter heeft geen negatieve invloed op de beeldkwaliteit. Zo kunt u altijd met een gerust hart de mooiste beelden vastleggen met de drone.

€ 32.94

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Spark Cinema Filter 3 pack Vivid

Filters die zorgen voor kwaliteit Bij een professionele drone camera hoort professioneel beeldkwaliteit. Daar zorgen deze filters, passend bij de DJI Spark drone, voor. De filters zijn gecombineerde grijsfilters en polarisatiefilters. Dit betekent dat de filters zorgen voor betere contrasten in het beeld en schitteringen op het water verminderen. Het ND4/PL filter is geschikt voor schemering. Het ND8/PL filter is perfect voor bewolkte dagen, terwijl het ND16-PL filter ideaal is voor zonnige dagen. De filters zorgen voor minder reflecties en voor meer kleurverzadiging. De filters zorgen er tevens voor dat de sluitertijd, de tijd die de camera nodig heeft om de omgevingsfactoren te verzamelen en een foto te maken, langer wordt. Door de handige opbergdoos blijven de lenzen in goede staat en raakt het hoogwaardige glas niet beschadigd.

€ 67.65

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Spark Cinema Filter 6 pack

Heldere en scherpe beelden met 6 filters Deze filters hebben allemaal een unieke functie zodat er een passende filter is voor iedere situatie. De selectie is opgedeeld in drie ND/PL filters en drie grijsfilters. De eerste drie filters zijn gecombineerde grijsfilters en polarisatiefilters. Het vaste polarisatiefilter zorgt voor betere contrasten en vermindert schitteringen op water. Het ND8/PL filter is perfect voor bewolkte dagen, terwijl het ND16-PL filter ideaal is voor zonnige dagen. Deze filters zorgen voor minder reflecties en voor meer kleurverzadiging. De andere drie filters zijn grijsfilters zonder polarisatie-effect, maar met een hoge correctiefactor. Het ND8 filter is ideaal op bewolkte dagen, het ND16 filter is perfect voor een felle, zonnige dag en met het ND32 filter is het zelfs mogelijk om in extreme weersomstandigheden te filmen of fotograferen. Deze filters zorgen ervoor dat beelden niet overbelicht raken en dat de sluitertijd, de tijd die de camera nodig heeft om de

€ 130.60

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Spark Filter 3 pack

Gemakkelijk haarscherpe beelden creëren Deze filters laten de opnames van uw drone er nog professioneler uitzien. Iedere filter heeft zijn eigen specialiteit. Het LP vast polarisatiefilter vermindert schitteringen op het water of op andere grote oppervlakken. Het ND8 filter is perfect op bewolkte dagen en zorgt ervoor dat de beelden niet overbelicht raken. Het ND16 filter heeft dezelfde functie, maar is perfect op zonnige dagen. Zo is er op ieder moment wel een geschikt filter te gebruiken. De ND filters zorgen tevens voor een langere sluitertijd, waardoor de camera meer tijd heeft om de omgevingsfactoren te verzamelen en een foto te maken. Een onmisbaar setje voor de drone liefhebber.

€ 55.25

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Phantom Pro Shutters filters 3 pack

Beter kwaliteit beelden Dit set filters is gemaakt voor de Phantom 4 Pro drone van DJI. Het set bestaat uit 3 filters, een ND4, een ND8 en een ND16 filter. De filters voorkomen overbelichting en geven een hogere kwaliteit opnames en foto´s. De ND4 kan gebruikt worden bij bewolkt weer, de ND16 bij zonnig of licht bewolkt weer en de ND32 kan gebruikt worden bij zonnig weer en bij het vliegen over felle oppervlaktes zoals water of sneeuw tijdens zonnige dagen. De ND8-filter corrigeert 3 f/stops, de ND16-filter vermindert 4 f/stops licht en de ND32-filter 5 stops licht. De filters zijn daarnaast gemaakt van aluminium met hoge kwaliteit glas.

€ 111.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Mavic filters 6 pack

Altijd de juiste belichting Dit 6-pack filters bestaat uit twee setjes met elk 3 soorten filters. De Vivid modellen bestaan uit een ND4/PL-filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL-filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL-filter dat 4 stops corrigeert. De Shutter filters zijn grijsfilters met een hoge correctiefactor maar zonder polarisatie-effect. Het ND8-filter corrigeert 3 f/stops licht, het ND16-filter corrigeert 4 f/stops licht en het ND32-filter neemt 5 stops licht weg. De ND4/PL filter kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij een kleine overbelichting zoals bewolking, bij zeer zonnig weer kan de ND32 gebruikt worden. De filters zijn naast zonnig weer ook ideaal voor foto´s en opnames boven water en sneeuw. Met deze 6-pack heb je altijd de juiste filter voor elk moment.

€ 155.93

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro Phantom Lights

Beter zichtbaar Als je graag zo vaak mogelijk met je drone vliegt, is de kans groot dat je ook wel eens het luchtruim kiest wanneer het schemert. Met de Polar Pro Phantom Lights kun je je quadcopter voorzien van led-verlichting, waardoor hij beter zichtbaar is. Niet alleen erg praktisch, maar ook heel fraai om te zien. De set bestaat uit 2 witte en 2 rode led-strips, deze kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan het landingsgestel van de DJI Phantom 3-serie en de DJI Phantom 4. Slim ontwerp De Polar Pro Phantom Lights-set is uitgerust met een Li-Ion-accu, die ingebouwd is in een harnas en op de bovenkant van de drone bevestigd kan worden. De accu van je quadcopter wordt dus niet belast door deze led-lampjes. Doordat de verlichting maar 70 gram weegt, heb je geen onnodige ballast. Je kunt de lampjes op twee manieren laten branden, constant of knipperend. Met een volle batterij kunnen de lampjes 40 minuten branden.

€ 54.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Verlichting
Product
 

Polar Pro DJI Phantom filter Limited Edition 6 pack

Limited edition Gebruik je je Phantom drone vooral om luchtopnames te maken? De camerafilters van Polar Pro zorgen voor spectaculair mooie, verbeterde beelden. Speciaal voor de DJI Phantom 3 Advanced en Professional en de DJI Phantom 4 is deze limited edition-set van 6 filters ontwikkeld. Al je luchtopnames, zowel video's als foto's, krijgen een kwaliteitsimpuls. Het superlichte HD-glas maakt ontzettend scherpe beelden mogelijk, zonder de gimbal van je drone onnodig te belasten. De filters wegen tussen de 3,47 en 5,36 gram per stuk, en zijn daarmee maar een fractie zwaarder dan het standaard uv-filter van de drone. De set bestaat uit een polarisatiefilter, een ND8-filter, een ND16-filter, een ND32-filter, een gecombineerd ND8-/polarisatiefilter en een gecombineerd ND16-/polarisatiefilter. Welke functies hebben deze filters? Polarisatiefilter Het polarisatiefilter zorgt ervoor dat de cameralens minder last heeft van de schittering die door water, lucht of de grond wordt weerkaatst. Bij

€ 153.53

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Phantom 3 filter 3 pack

Spectaculaire luchtopnames Gebruik je je Phantom drone vooral om luchtopnames te maken? De camerafilters van Polar Pro zorgen voor spectaculair mooie, verbeterde beelden. Speciaal voor de DJI Phantom 3 Advanced en Professional en de Phantom 4 is deze set van 3 filters ontwikkeld. Al je luchtopnames, zowel video's als foto's, krijgen een kwaliteitsimpuls. Het superlichte HD-glas maakt ontzettend scherpe beelden mogelijk, zonder de gimbal van je drone onnodig te belasten. De filters wegen nog geen 5 gram per stuk, en zijn maar één tot anderhalve gram zwaarder dan het standaard uv-filter van de drone. De set bestaat uit een polarisatiefilter, een ND4-filter en een ND8-filter. Welke functies hebben deze filters? Het polarisatiefilter zorgt ervoor dat de cameralens minder last heeft van de schittering die door water, lucht of de grond wordt weerkaatst. Bij luchtfotografie is dit een van de grootste uitdagingen. Kleuren zijn mooi verzadigd en het contrast wordt verbeterd. Het ND8-filter is

€ 73.60

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product