HPRC 2730W Inspire 1 hardcase

Veilig op stap met je drone Met behulp van deze supersterke hardcase-koffer kun je je DJI Inspire 1 drone zonder zorgen overal mee naar toe nemen. De koffer is gemaakt van een combinatie van elkaar versterkende materialen. Hij is waterdicht, kan harde klappen opvangen en is daarbij ook nog eens heel licht. Je kunt kiezen uit een model met of zonder wielen. De wieltjes bieden de mogelijkheid de koffer te dragen als een trolley, erg praktisch. Aan de binnenzijde is deze sterke hardcase uitgerust met zacht, schokabsorberend schuim. Hierin passen een Inspire 1 en diverse accessoires. De koffer bestaat uit twee lagen en biedt zo optimale opbergruimte.

€ 379.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Koffer
Product
 

HPRC 2700 Phantom 3 hardcase

Veilig op stap met je drone Met behulp van deze supersterke hardcase-koffer kun je je DJI Phantom 3 drone zonder zorgen overal mee naar toe nemen. De koffer is gemaakt van een combinatie van elkaar versterkende materialen. Hij is waterdicht, kan harde klappen opvangen en is daarbij ook nog eens heel licht. Je kunt kiezen uit een model met of zonder wielen. De wieltjes bieden de mogelijkheid de koffer te dragen als een trolley, erg praktisch. Aan de binnenzijde is deze sterke hardcase uitgerust met zacht, schokabsorberend schuim. Hierin passen een Phantom 3 en diverse accessoires.

€ 338.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Koffer
Product
 

HPRC 2700 Phantom 2 hardcase

Veilig op stap met je drone Met behulp van deze supersterke hardcase-koffer kun je je DJI Phantom 2 drone zonder zorgen overal mee naar toe nemen. De koffer is gemaakt van een combinatie van elkaar versterkende materialen. Hij is waterdicht, kan harde klappen opvangen en is daarbij ook nog eens heel licht. Je kunt kiezen uit een model met of zonder wielen. De wieltjes bieden de mogelijkheid de koffer te dragen als een trolley, erg praktisch. Aan de binnenzijde is deze sterke hardcase uitgerust met zacht, schokabsorberend schuim. Hierin passen een Phantom 2 en diverse accessoires.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Koffer
Product