DJI Mavic 2 beschermkoffer

Goede bescherming voor je drone Geen tijd om te vliegen is het niet het seizoen om een mooi rondje te maken, dan is het verstandig dat je de drone goed opbergt. In de DJI Mavic 2 beschermkoffer weet je zeker dat hij niet zal beschadigen . De koffer is waterdicht en kan tot een meter naar beneden vallen met garantie dat er niets kapot zal gaan. De DJI koffer is gevuld met EVA schuim met inkepingen voor de drone en alle accessoires. Alle accessoires van de Fly More accessoireset passen hierin. De koffer is alleen geschikt voor de Mavic 2 drones. Tevens kun je de drone-koffer gebruiken om de drone in t vervoeren.

€ 101.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Koffer
Product
 

DJI Spark Intelligent Flight Battery

Intelligent flight battery voor de DJI Spark drone Met deze extra accu kan de vliegduur worden verlengd met maximaal 16 minuten . Hiermee vergroot je je vliegplezier want met een extra accu kan je dubbel zo lang vliegen met de DJI Spark. Deze accu berekent de overgebleven vliegtijd en geeft aan hoe laat je maximaal moet landen.

€ 50.82

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Accu
Product
 

DJI Spark Remote Controller

DJI Spark Remote Controller Deze afstandsbediening voor de DJI Spark drone is makkelijk hanteerbaar en is te gebruiken tot maar liefst 2 kilometer en kan 2,5 vlieguren maken. De afstandsbediening maakt via WIFI verbinding met een mobiel apparaat. In de uitvouwbare klemmen kun je je smartphone of tablet met een dikte van 6,5 tot 8,5 millimeter plaatsen.

€ 126.29

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Remote controller
Product
 

DJI Mavic 2 vliegtuig hoes

Veilige vliegreizen Niets is een mooiere herinnering dan een prachtige film of foto gemaakt met je drone. Maar een Mavic 2 drone vervoeren is wellicht riskant. Niet iedereen is even voorzichtig met je koffer en in je handbagage is niet altijd plek. Om de drone dan net iets meer bescherming te bieden kun je gebruik maken van de DJI Mavic 2 vliegtuig hoes. De hoes is water resistent en heeft een zachte binnenzijde. Verder is het gebruikte materiaal slijtvast.

€ 10.49

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Hoes
Product
 

DJI Mavic 2 Intelligent Flight batterij

Batterij voor een extra vlucht De Mavic 2 drones van DJI worden standaard geleverd met een intelligente batterij. Echter kun je hier een 31 minuten mee vliegen en dan moet hij opladen. Met de aanschaf van een tweede of derde batterij biedt je jezelf langer plezier omdat je een extra vlucht kunt maken en prachtige beelden kunt maken! Zo kun je dus langer spenderen op die ene mooie locatie waar je niet iedere dag komt. Specificaties De extra DJI Intelligent Flight batterij heeft een capaciteit van 3850 mAh en een verbruik van 59 watt. De batterij cellen van het type LiPo zorgen ervoor dat je batterij in 1,5 uur weer volledig is opgeladen en kun jij verder met het maken van adembenemende foto's en films.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Accu
Product
 

DJI Phantom 3 stickerset

Nieuwe kleuren! Ben je uitgekeken op het uiterlijk van je Phantom 3? Met deze stickerset geef je je drone een andere look. Er is een set die gemaakt is voor de Phantom 3 Professional en Phantom 3 Advanced, en er is een set die gemaakt is voor de Phantom 3 Standard. Beide sets bestaan uit stickers in verschillende kleuren.

€ 12.04

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Stickerset
Product
 

DJI Mavic Air Car Charger

Laad je drone-batterij op een effectieve manier op Deze batterijoplader voor de DJI Mavic Air Intelligent Flight batterij kan via de sigarettenaansluiting in de auto worden aangesloten. Hierdoor kun je de batterij van je Mavic Air drone opladen terwijl je in de auto zit en onderweg bent. De autolader is voorzien van verschillende beveilingslocks , waardoor je altijd genoeg voltage hebt om je auto op te starten. Daarnaast wordt de autolader van DJI meteen uitgeschakeld wanneer deze te warm wordt. Hierdoor is de kans op kortsluiting in je auto minimaal.

€ 54.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product
 

DJI remote controller strap

Ontspannen vliegen De remote controller van je DJI drone wil je natuurlijk het liefst altijd stevig in handen houden. Met deze draagriem is het mogelijk om ook af en toe even te ontspannen en de controller los te laten. De drone kan uit zichzelf in de lucht blijven hangen, dus dat kan gerust. De riem zorgt ervoor dat het gewicht van de controller gelijkmatig over je schouders wordt verdeeld en is gemakkelijk te bevestigen. Je kunt hem gebruiken met de controller van de DJI Inspire 1, Phantom 3 en Phantom 4.

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Draagriem voor remote controller
Product
 

DJI Mavic Air propeller beschermers

Bescherm je propellers op een effectieve manier De DJI propellerbeschermers voor de Mavic Air drone zijn ontworpen met 2 functies. Je beschermt je propellers op een effectieve manier tegen eventuele stootschade . Daarnaast bescherm je de omgeving, zoals andere mensen of dieren, tegen de ronddraaiende propellers van je drone. Hierdoor sla je twee vliegen in één klap!

€ 14.36

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Propellerbeschermer
Product
 

DJI Mavic Air Control Stick

Blijf je Mavic Air soepel besturen Na enige tijd kan het zijn dat de joystick van je DJI Mavic Air controller wat gebruikerssporen begint te vertonen. Mocht je hier nu hinder van ondervinden, dan kun je altijd kiezen om een extra setje joysticks aan te schaffen. De joysticks zijn gemakkelijk te vervangen waardoor je weer soepeltjes je Mavic Air drone kunt besturen.

€ 10.23

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Control stick
Product
 

DJI Mavic Air Gimbal Protector

Bescherm het hart van je drone Deze gimbal beschermer van DJI is speciaal ontworpen voor de Mavic Air drone. Je kunt deze protector gebruiken om, zoals de naam al doet vermoeden, de gimbal van je drone te beschermen tegen enige stoot- of valschade . Daarnaast bescherm hij tevens de camera van je drone. De gimbal protector is gemaakt van stevig kunststof. Wanneer je de drone niet gebruikt kun je de gimbal protector gebruiken om de gimbal en camera stofvrij te houden.

€ 10.23

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Lensbeschermer
Product
 

DJI Mavic Air travelbag

Alle accessoires bij de hand Deze draagtas is speciaal ontworpen door DJI voor de Mavic Air drone. Naast deze compacte drone, kun je er ook de accessoires in kwijt. Hierdoor heb je alles op één overzichtelijke plek , zodat je minder snel de kleine accessoires van je drone kwijt kunt raken. Dankzij de DJI Mavic Air draagtas kun je de drone ook gemakkelijk opbergen en vervoeren, zonder allemaal afzonderlijke tasjes nodig te hebben voor de accesoires. Wat kun je er zoal in kwijt: 1x DJI Mavic Air drone 1x controller 3x batterijen 1x smartphone 1x batterijoplader Kleine accessoires zoals kabeltjes.

€ 60.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Reistas
Product
 

DJI Care Refresh Mavic 2 verzekering

Gebruik je drone zonder zorgen Dankzij de DJI Care Refresh verzekering is je Mavic 2 drone verzekerd tegen kleine ongelukjes zoals waterschade of een plotselinge botsing. Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan wordt (een deel van) de drone vervangen tegen een kleine meerprijs . Dankzij de Care Refresh verzekering wordt dit tot twee keer in een jaar vergoed. Voor de eerste vervanging betaal je slechts €119,-, en voor de tweede keer €139,-.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Verzekering
Product
 

DJI Mavic 2 schoudertas

Handige drone schoudertas Met de DJI Mavic 2 schoudertas heb je alles eenvoudig bij elkaar. In de tas is plaats voor de drone, vier batterijen, de controller en accessoires. Zo heb je altijd alles bij elkaar en veilig weggestopt i n deze schoudertas. De tas is speciaal ontworpen voor de Mavic 2 drones. Naast alle accessoires van de drone, is er ook plek voor je eigen spullen. Mocht je even niet op stap gaan met je DJI drone, dan functioneert hij ook goed als reguliere schoudertas.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Reistas
Product
 

DJI Remote controller tablethouder

Mavic 2 tablethouder De remote controller van de Mavic 2 drones van DJI kunnen standaard een smartphone vasthouden zodat je gelijk kunt meekijken wat de drone ziet met zijn camera. Met een groter scherm is dit echter beter te zien. Daarom kun je met deze tablet houder die je op de remote controller kunt bevestigen dit beeld ook krijgen op je tablet. Mits deze tussen de 7 en 10 inch is. Op die manier kun je beter in detail zien wat de camera van de DJI Mavic 2 drone ziet en je kunt de drone eenvoudig blijven besturen.

€ 34.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Houder voor mobiel apparaat
Product
 

DJI Mavic 2 filterset

Realistische kleuren Het is een kunst om iets zo op de foto te zetten zoals je het met je blote oog ziet. Met deze set filters van DJI voor de Mavic 2 kom je al een stuk dichterbij. De vier filters in de DJI set reduceren het licht waardoor de kleuren beter tot hun recht komen. Je hebt de mogelijkheid om verschillende filters te combineren voor creatieve foto's.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

DJI Mavic 2 gimbalbeschermer

Bescherming voor gimbal en camera De gimbal is een essentieel onderdeel om vloeiende beelden te krijgen van de camera. Voor de Mavic 2 van DJI is deze beschermer ideaal. Je kunt hem gebruiken tijdens het vervoeren en opbergen , maar ook tijdens het vliegen. Het is echter wel geadviseerd om de gimbalbeschermer voor de Mavic 2 eraf te halen voor het vliegen voor een beter functioneren van de gimbal. Daarnaast beschermt hij ook de camera tegen stof en water.

€ 12.14

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Gimbalbeschermer
Product
 

DJI Mavic 2 oplader naar powerbank adapter

Opladen van andere apparaten Heb je netjes alles opgeladen om je drone te kunnen gebruiken, heb je je smartphone niet opgeladen. Geen nood, met deze DJI Mavic 2 adapter kun je alsnog je telefoon opladen! De oplader biedt twee type-A USB-poorten om apparatuur mee op te laden. Er zal niet meer dan 20 procent van de batterij worden gebruikt voor externe apparaten zodat je ook altijd nog kunt vliegen met je de Mavic 2 drone van DJI.

€ 19.77

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Adapter
Product
 

DJI Mavic 2 autolader

Opladen tijdens het rijden Geen paniek als je vergeten bent de batterij van de Mavic 2 drone op te laden. Met de DJI Mavic 2 autolader kun je ook terwijl je onderweg bent de batterij opladen . Ideaal dus. In een tijd van 1,5 uur zal de batterij volledig opgeladen zijn en kun je met evenveel plezier de mooiste shots maken. De spanning van de oplader ligt tussen de 12,6 en 16 volt en is dus minder geschikt voor grote auto's.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Autolader
Product
 

DJI Mavic 2 Charging hub

Opvouwbare oplader Heb je morgen grote plannen met je drone, dan is het wel zo handig dat al je batterijen opgeladen zijn. Met de DJI Mavic 2 Charging hub is dit mogelijk. Dit oplaadstation laadt vier batterijen op . Hij begint met de meest volle en werkt ze op die manier allemaal af. Zo hoef je niet de batterij te wisselen wanneer je ze allemaal opgeladen wilt hebben. Per batterij duurt het 1,5 uur om deze volledig op te laden. Wanneer je de oplader wilt opbergen, kun je deze inklappen.

€ 49.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product