Brofish hardshell backback voor Phantom 3 4

Veilig vervoeren van je drone Met deze backpack van Brofish kun je je drone gemakkelijk vervoeren. De backpack is geschikt voor de DJI Phantom 3 en de Phantom 4. De binnenzijde is uitgevoerd met een speciaal foam, waardoor hij de drone goed beschermt tegen bijvoorbeeld stoten. De backpack biedt ruimte voor veel accessoires , zo kun je onder andere naast de drone een controller, 4 accu's, een tablet, propellers en een oplader meenemen. Licht van gewicht en gemakkelijk in gebruik De backpack is licht van gewicht en weegt ongeveer 1,2 kilogram. De koffer is uitgevoerd met extra rugkussentjes voor een comfortabel draaggemak . Ook de schouderbanden zijn bedekt met een extra dempende laag. Dit alles maakt de Brofish hardshell backpack erg gebruiksvriendelijk.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Backpack
Product
 

Brofish 4 port USB wandlader

4 apparaten tegelijk opladen Met deze Brofish USB-wandlader heb je de mogelijkheid tot 4 USB-apparaten tegelijk op te laden via één stopcontact. Hij is perfect te gebruiken met je iPhone, tablet, smartphone of camera. Je krijgt er vier reisadapters bij, waarmee je de USB-lader ook kunt inpluggen in de UK, de rest van de Europese Unie, de Verenigde Staten, China en Australië. De Brofish 4 port USB-wandlader kan gebruikt worden met netspanningen tussen 100 volt en 240 volt. Het principe is heel simpel: steek de juiste stekker in de lader, doe hem in het stopcontact en sluit met een USB-kabel het apparaat of de apparaten aan die je wilt opladen. Wat moet ik weten over deze USB-oplader? * Inputvoltage: 100V - 240V * Inputampèrage: 300mA * Outputvoltage: 5.0V * Outputampèrage: 2,1A * Inclusief EU-adapter, UK-adapter, US-adapter, AS-adapter

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product
 

Brofish Sunny solar pack

Opladen zonder netstroom Het opladen van je drone - of een ander apparaat dat opgeladen wordt via USB - kun je natuurlijk op de ouderwetse manier doen. Met netstroom, uit een stopcontact. Maar dat hóéft niet! Met het Sunny solar pack van Brofish haal je de stroom gewoon uit de lucht. Deze USB-oplader is uitgerust met zonnepanelen, die zonlicht direct omzetten in energie. Je koppelt je apparaat en hij begint direct met opladen. Handig, energiezuinig en erg cool. De laadkracht is maximaal wanneer je de zonnepanelen bij helder weer in direct zonlicht plaatst. 6, 12 of 24 watt Je hebt de keuze uit een Brofish Sunny solar pack met een laadvermogen van 6, 12 of 24 watt. Het solar pack is licht en compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Hij heeft een magnetische sluiting en is voorzien van een opbergvakje voor USB-kabels of andere accessoires.

€ 37.94

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Oplader
Product