Tello propellerbeschermers part 03

Propellerbeschermers voor de Tello drone Deze propellerbeschermers beschermen de propellers van de Tello drone en zorgen tevens voor de vliegveiligheid , zodat de draaiende propellers niet beschadigt raken of iets beschadigen. Deze propellerbeschermer is speciaal ontworpen voor de Tello. Dit is Part 03 van de Tello-accessoires.

€ 6.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Propellerbeschermer
Product
 

Tello batterij part 01

Batterij voor de Tello drone Deze batterij stop je in de drone, waarna je hem kunt opladen door de Micro USB-poort van de drone op een oplader aan te sluiten . Deze batterij is speciaal ontworpen voor de Tello. Het bevat een hoge kwaliteit cellen. Dit is Part 01 van de Tello-accessoires.

€ 22.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Accu
Product
 

Tello drone (powered by DJI)

Maak mooie beelden met deze handzame en lichte drone De Tello drone is een zeer compacte drone met de techniek van DJI . De vliegtijd is 13 minuten en hij heeft 100 meter transmissieafstand. De drone maakt video's in 720p en foto's maakt hij met 5 megapixels. Hij is voorzien van twee antennes, waardoor hij makkelijk kan switchen. Makkelijke bediening De Tello drone is makkelijk te bedienen. Je kunt hem met je smartdevice bedienen, dus je hebt geen aparte afstandsbediening nodig . Je kunt zelfs zien wat je drone ziet: met een VR-bril lijkt het alsof je aan het vliegen bent! Je kunt de Tello heel makkelijk vanaf je hand laten opstijgen. Maar wat wellicht nog leuker is: hij is voorzien van Throw & Go-techniek, waardoor je de Tello in de lucht kunt gooien en er gelijk mee kunt wegvliegen. Veilig en voor iedereen De propellers worden beschermd met propellerbeschermers. Wanneer je batterij bijna leeg is, krijg je een seintje. Mocht je batterij onverhoopt toch leeg gaan tijdens het

€ 94.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone Mini drone
Product
 

Tello cover wit part 06

Witte cover voor de Tello drone Met deze witte cover herken jij jouw Tello drone van veraf. Deze lichte cover valt een stuk meer op dan de standaard zwarte kleur die de Tello heeft. Deze cover is speciaal ontworpen voor de Tello. Dit is Part 06 van de Tello-accessoires.

€ 6.54

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Case
Product
 

Tello cover blauw part 04

Blauwe cover voor de Tello drone Met deze blauwe cover herken jij jouw Tello drone van veraf. Deze helderblauwe kleur valt een stuk meer op dan de standaard zwarte kleur die de Tello heeft. Deze cover is speciaal ontworpen voor de Tello. Dit is Part 04 van de Tello-accessoires.

€ 6.54

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Case
Product
 

Tello cover geel part 05

Gele cover voor de Tello drone Met deze gele cover herken jij jouw Tello drone van veraf. Deze felgele kleur valt een stuk meer op dan de standaard zwarte kleur die de Tello heeft. Deze cover is speciaal ontworpen voor de Tello. Dit is Part 05 van de Tello-accessoires.

€ 7.04

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Case
Product