Polar Pro DJI Spark Soft Case Mini

Funtionele bescherming Deze soft case zit als gegoten om de DJI Spark drone. Door de perfecte pasvorm is de drone goed beschermd tijdens het vervoeren. De propellers van de drone kunnen bevestigd blijven. Grootse plannen met de drone? Neem dan twee extra accu's mee, want ook daar is ruimte voor in de soft case. Door de handgreep en het haakje dat aan de rits zit kan de soft case op verschillende manieren vervoerd worden.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Lensbeschermer
Product
 

DJI Mavic Air Gimbal Protector

Bescherm het hart van je drone Deze gimbal beschermer van DJI is speciaal ontworpen voor de Mavic Air drone. Je kunt deze protector gebruiken om, zoals de naam al doet vermoeden, de gimbal van je drone te beschermen tegen enige stoot- of valschade . Daarnaast bescherm hij tevens de camera van je drone. De gimbal protector is gemaakt van stevig kunststof. Wanneer je de drone niet gebruikt kun je de gimbal protector gebruiken om de gimbal en camera stofvrij te houden.

€ 10.35

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Lensbeschermer
Product
 

Polar Pro Phantom Lens Cover Gimbal Lock

Veilig vervoeren Je quadcopter kan natuurlijk een keer crashen of een iets te ruwe landing maken. Dat risico loop je altijd. Maar ook tijdens transport kan er schade ontstaan, en dat is iets wat je zou moeten voorkomen. Gelukkig kán dat ook, heel makkelijk zelfs. Een goedkoop, makkelijk en betrouwbaar hulpmiddel is de Polar Pro Phantom Lens Cover - Gimbal Lock. Deze sterke lensdop is gemaakt van met glasvezel versterkt nylon en beschermt de cameralens van je drone tegen stoten en krassen. Hij is bedoeld voor de DJI Phantom 3 Advanced en Professional en de Phantom 4. Betaalbaar en efficiënt beschermd Het bevestigen van de Lens Cover - Gimbal Lock gaat eenvoudig. Je klikt hem heel simpel op het balhoofd van de gimbal en hij blijft stevig zitten. Zowel de camera als de gimbal blijven tijdens het vervoer netjes op hun plek. Geen vervelende verrassingen dus, als je je drone tevoorschijn haalt. Een goedkope en efficiënte manier om je drone altijd veilig van A naar B te krijgen.

€ 30.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Lensbeschermer
Product