Polar Pro DJI Inspire 1 filter 3 pack

Alles uit je camera halen Een DJI Inspire 1 bezitten is niet voor iedereen weggelegd. Ben je wel een van de gelukkigen? Dan wil je natuurlijk ook het maximale uit je drone halen. Eén van de grote pluspunten van de Inspire 1 is zijn fantastische Ultra HD-camera. Speciaal voor de camera van de Inspire 1 heeft Polar Pro een filterset op de markt gebracht, waarmee je luchtopnames nóg mooier worden. Nóg betere foto's en video's De drie meest populaire filters voor luchtfotografie zitten in dit pakket: een polariseerfilter, een ND8-filter en een ND16-filter. Deze laatste twee zijn grijsfilters. De filters zijn superlicht, zodat de gimbal van de Inspire 1 geen overbodige ballast te verduren krijgt. De twee ND-filters wegen 5,8 gram en het polarisatiefilter weegt 7 gram. Dankzij het optische HR-glas waarvan de filters gemaakt zijn, krijg je haarscherpe foto's en video's. Minder schittering, geen overbelichting Met een polarisatiefilter wordt de schittering verminderd die door water of sneeuw

€ 78.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Phantom 4 Pro Vivid filters 3 pack

Voor filmen boven water, sneeuw of in de woestijn Dit 3-pack filters van Polar Pro bestaat uit gecombineerde grijsfilters en polarisatiefilter die geschikt zijn voor de DJI Phantom 4 Pro. De filters zijn ideaal voor opnames boven water, sneeuw of in de woestijn en voorkomen overbelichting en een betere kwaliteit beelden. Het set bestaat uit een ND4/PL filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL filter dat 4 stops corrigeert. Hoe hoger het ND-getal hoe minder licht er wordt doorgelaten. Bij bewolkt weer kan bijvoorbeeld de ND4 filter gebruikt worden en bij zonnig weer de ND16. De filters zijn gemaakt van licht aluminium met hoge kwaliteit glas.

€ 99.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Mavic Vivid filters 3 pack

Hogere kwaliteit beelden Deze 3 filters van Polar Pro zijn gecombineerde grijsfilters en polarisatiefilter en gemaakt voor de DJI Mavic. De filters zijn vergelijkbaar met een zonnebril, ze houden fel licht tegen en zijn ideaal bij zonnig weer. Ook voor opnames boven water of sneeuw kunnen deze filters het beeld verbeteren . Het set bestaat uit een ND4/PL filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL filter dat 4 stops corrigeert. Hoe hoger het ND-getal hoe minder licht er wordt doorgelaten. Bij bewolkt weer kan bijvoorbeeld de ND4 filter gebruikt worden en bij zonnig weer de ND16. De filters zijn gemaakt van licht aluminium met hoge kwaliteit glas.

€ 72.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Mavic Shutter filters 3 pack

Voorkom overbelichting Dit set filters is geschikt voor de DJI Mavic drone en bestaat uit 3 zware ND-filters. Deze filters voorkomen overbelichting en verbeteren het beeld bij zonnig weer. Ook voor opnames boven het water of sneeuw gaat er geen kwaliteit verloren en blijft de belichting optimaal. Het set bestaat uit een ND8-filter dat 3 f/stops corrigeert, een ND16-filter dat 4 f/stops licht vermindert en een ND32-filter dat maar liefst 5 stops licht corrigeert. De ND4 kan gebruikt worden bij bewolkt weer, de ND16 bij zonnig of licht bewolkt weer en de ND32 kan gebruikt worden bij zonnig weer en bij het vliegen over felle oppervlaktes zoals water of sneeuw tijdens zonnige dagen.

€ 72.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

DJI Mavic 2 filterset

Realistische kleuren Het is een kunst om iets zo op de foto te zetten zoals je het met je blote oog ziet. Met deze set filters van DJI voor de Mavic 2 kom je al een stuk dichterbij. De vier filters in de DJI set reduceren het licht waardoor de kleuren beter tot hun recht komen. Je hebt de mogelijkheid om verschillende filters te combineren voor creatieve foto's.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polor Pro DJI Phantom 4 Pro filters 6 pack

Hogere beeldkwaliteit Dit 6-pack filters van Polor Pro is speciaal ontwikkeld voor de DJI Phantom 4 Pro. Het set bestaat uit 6 verschillende filters die zijn onderverdeeld in twee series. De Vivid en de Shutter serie. De Vivid modellen bestaan uit een ND4/PL-filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL-filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL-filter dat 4 stops corrigeert. De Shutter filters zijn grijsfilters met een hoge correctiefactor maar zonder polarisatie-effect. Het ND8-filter corrigeert 3 f/stops licht, het ND16-filter corrigeert 4 f/stops licht en het ND32-filter neemt 5 stops licht weg. Voorkom overbelichting De filters voorkomen overbelichting wanneer er bijvoorbeeld over water wordt gevlogen. Ook voor opnames boven zand en sneeuw tijdens zonnige dagen zorgen de filters voor een beter beeldkwaliteit. De ND4/PL filter kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij een kleine overbelichting zoals bewolking, bij zeer zonnig weer kan de ND32 gebruikt worden. De filters zijn

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Inspire 1 Limited Edition filter 6 pack

Op maat gemaakt Speciaal voor de DJI Inspire 1 heeft het Amerikaanse Polar Pro een limited edition-set van 6 filters gemaakt. Deze filters zijn op maat gemaakt voor de camera van de Inspire 1. De set bestaat uit een polarisatiefilter, drie zware ND-filters en twee gecombineerde polarisatie-/ND-filters. Polarisatiefilters en gecombineerde polarisatie/grijsfilters zijn ideale toevoegingen voor de camera van je drone. Bepaalde lichtproblemen die in veel gevallen aan de orde zijn, worden hiermee verholpen. Mooiere beelden Een polarisatiefilter zorgt ervoor dat schittering vermindert. Wanneer de zon schijnt, wordt daarnaast de verzadiging verhoogd. Met behulp van het ND8-filter worden bij fel licht 3 stops weggenomen. Bij het ND16-filter gaat het om 4 stops licht, terwijl het ND32-filter 5 stops wegneemt. Overbelichting van foto's wordt hiermee op een slimme en effectieve manier voorkomen. Bij het opnemen van video is de juiste framerate beter in te stellen. De beide ND-/polarisatiefilters

€ 162.05

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

DJI Mavic Air ND4 8 16 Filters

Til je foto's en videobeelden naar een hoger niveau De foto's en video's die je met de camera van de DJI Mavic Air schiet zijn al van hoogwaardige kwaliteit. Nu kun je deze beelden nóg sprekender en spectaculairder maken. Deze filterset is speciaal ontworpen voor de DJI Mavic Air drone. Alle drie de filters verminderen het licht dat wordt opgevangen in de sensor, waardoor overbelichting effectief wordt tegengegaan. De filterset heeft een ND4, ND8, en ND16 filter. Elk van deze filters filteren het licht op een bepaalde intensiteit, waardoor je altijd de juiste belichting voor verschillende landschappen en situaties kunt hebben.

€ 62.42

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Spark UV Filter

Beschermd de mooiste beelden schieten Het is belangrijk om een drone goed te beschermen zodat hij zo lang mogelijk mee kan gaan. Daarbij moet goed rekening gehouden worden met de camera. Het Polar Pro DJI Spark UV Filter beschermt de camera van de DJI Spark drone tegen krassen of andere beschadiging. Daarnaast vermindert het filter kleurzwemen. Door het optische glas met verschillende lagen coating en het ultralichte aluminium frame is dit filter een perfecte toevoeging voor de DJI Spark drone. Om stof op het filter te voorkomen, zit bij het filter een microfiber hoes inbegrepen. Het is niet nodig om het filter los en vast te koppelen, want het filter heeft geen negatieve invloed op de beeldkwaliteit. Zo kunt u altijd met een gerust hart de mooiste beelden vastleggen met de drone.

€ 32.94

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Spark Cinema Filter 3 pack Vivid

Filters die zorgen voor kwaliteit Bij een professionele drone camera hoort professioneel beeldkwaliteit. Daar zorgen deze filters, passend bij de DJI Spark drone, voor. De filters zijn gecombineerde grijsfilters en polarisatiefilters. Dit betekent dat de filters zorgen voor betere contrasten in het beeld en schitteringen op het water verminderen. Het ND4/PL filter is geschikt voor schemering. Het ND8/PL filter is perfect voor bewolkte dagen, terwijl het ND16-PL filter ideaal is voor zonnige dagen. De filters zorgen voor minder reflecties en voor meer kleurverzadiging. De filters zorgen er tevens voor dat de sluitertijd, de tijd die de camera nodig heeft om de omgevingsfactoren te verzamelen en een foto te maken, langer wordt. Door de handige opbergdoos blijven de lenzen in goede staat en raakt het hoogwaardige glas niet beschadigd.

€ 67.65

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Spark Cinema Filter 6 pack

Heldere en scherpe beelden met 6 filters Deze filters hebben allemaal een unieke functie zodat er een passende filter is voor iedere situatie. De selectie is opgedeeld in drie ND/PL filters en drie grijsfilters. De eerste drie filters zijn gecombineerde grijsfilters en polarisatiefilters. Het vaste polarisatiefilter zorgt voor betere contrasten en vermindert schitteringen op water. Het ND8/PL filter is perfect voor bewolkte dagen, terwijl het ND16-PL filter ideaal is voor zonnige dagen. Deze filters zorgen voor minder reflecties en voor meer kleurverzadiging. De andere drie filters zijn grijsfilters zonder polarisatie-effect, maar met een hoge correctiefactor. Het ND8 filter is ideaal op bewolkte dagen, het ND16 filter is perfect voor een felle, zonnige dag en met het ND32 filter is het zelfs mogelijk om in extreme weersomstandigheden te filmen of fotograferen. Deze filters zorgen ervoor dat beelden niet overbelicht raken en dat de sluitertijd, de tijd die de camera nodig heeft om de

€ 130.60

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Spark Filter 3 pack

Gemakkelijk haarscherpe beelden creëren Deze filters laten de opnames van uw drone er nog professioneler uitzien. Iedere filter heeft zijn eigen specialiteit. Het LP vast polarisatiefilter vermindert schitteringen op het water of op andere grote oppervlakken. Het ND8 filter is perfect op bewolkte dagen en zorgt ervoor dat de beelden niet overbelicht raken. Het ND16 filter heeft dezelfde functie, maar is perfect op zonnige dagen. Zo is er op ieder moment wel een geschikt filter te gebruiken. De ND filters zorgen tevens voor een langere sluitertijd, waardoor de camera meer tijd heeft om de omgevingsfactoren te verzamelen en een foto te maken. Een onmisbaar setje voor de drone liefhebber.

€ 55.25

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Phantom Pro Shutters filters 3 pack

Beter kwaliteit beelden Dit set filters is gemaakt voor de Phantom 4 Pro drone van DJI. Het set bestaat uit 3 filters, een ND4, een ND8 en een ND16 filter. De filters voorkomen overbelichting en geven een hogere kwaliteit opnames en foto´s. De ND4 kan gebruikt worden bij bewolkt weer, de ND16 bij zonnig of licht bewolkt weer en de ND32 kan gebruikt worden bij zonnig weer en bij het vliegen over felle oppervlaktes zoals water of sneeuw tijdens zonnige dagen. De ND8-filter corrigeert 3 f/stops, de ND16-filter vermindert 4 f/stops licht en de ND32-filter 5 stops licht. De filters zijn daarnaast gemaakt van aluminium met hoge kwaliteit glas.

€ 111.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Mavic filters 6 pack

Altijd de juiste belichting Dit 6-pack filters bestaat uit twee setjes met elk 3 soorten filters. De Vivid modellen bestaan uit een ND4/PL-filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL-filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL-filter dat 4 stops corrigeert. De Shutter filters zijn grijsfilters met een hoge correctiefactor maar zonder polarisatie-effect. Het ND8-filter corrigeert 3 f/stops licht, het ND16-filter corrigeert 4 f/stops licht en het ND32-filter neemt 5 stops licht weg. De ND4/PL filter kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij een kleine overbelichting zoals bewolking, bij zeer zonnig weer kan de ND32 gebruikt worden. De filters zijn naast zonnig weer ook ideaal voor foto´s en opnames boven water en sneeuw. Met deze 6-pack heb je altijd de juiste filter voor elk moment.

€ 155.93

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

DJI Phantom 4 ND4 filter

Meer vrijheid, betere foto's Dit ND4-filter is speciaal gemaakt voor de DJI Phantom 4. Het filter zorgt ervoor dat de hoeveelheid licht die door de sensor van de camera wordt opgevangen, vermindert. Het laat een kwart van de hoeveelheid inkomend licht door. Je kunt op deze manier de apertuur, de sluitertijd en de gevoeligheid van de sensor van de camera beïnvloeden en hebt zo meer vrijheid om echt je eigen foto's te maken. Het ND4-filter voorkomt overbelichte en daardoor kwalitatief mindere foto's. Het filter laat 1/4 van het inkomende licht door, dit staat gelijk aan een filtersterkte van 2 stops.

€ 37.51

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

DJI Phantom 3 ND16 filter

Geen overbelichting en een hogere beeldkwaliteit Dit ND16-filter is speciaal gemaakt voor de DJI Phantom 3 Professional en DJI Phantom 3 Advanced. Het filter zorgt ervoor dat de hoeveelheid licht die door de sensor van de camera wordt opgevangen, vermindert. Het laat een kwart van de hoeveelheid inkomend licht door. Je kunt op deze manier de apertuur, de sluitertijd en de gevoeligheid van de sensor van de camera beïnvloeden en hebt zo meer vrijheid om echt je eigen foto's te maken. Het ND16-filter voorkomt overbelichte en daardoor kwalitatief mindere foto's. Het filter laat 1/16 van het inkomende licht door, dit staat gelijk aan een filtersterkte van 4 stops.

€ 37.51

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

DJI Phantom 3 ND4 filter

Meer vrijheid, betere foto's Dit ND4-filter is speciaal gemaakt voor de DJI Phantom 3 Professional en DJI Phantom 3 Advanced. Het filter zorgt ervoor dat de hoeveelheid licht die door de sensor van de camera wordt opgevangen, vermindert. Het laat een kwart van de hoeveelheid inkomend licht door. Je kunt op deze manier de apertuur, de sluitertijd en de gevoeligheid van de sensor van de camera beïnvloeden en hebt zo meer vrijheid om echt je eigen foto's te maken. Het ND4-filter voorkomt overbelichte en daardoor kwalitatief mindere foto's. Het filter laat 1/4 van het inkomende licht door, dit staat gelijk aan een filtersterkte van 2 stops.

€ 37.51

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Phantom filter Limited Edition 6 pack

Limited edition Gebruik je je Phantom drone vooral om luchtopnames te maken? De camerafilters van Polar Pro zorgen voor spectaculair mooie, verbeterde beelden. Speciaal voor de DJI Phantom 3 Advanced en Professional en de DJI Phantom 4 is deze limited edition-set van 6 filters ontwikkeld. Al je luchtopnames, zowel video's als foto's, krijgen een kwaliteitsimpuls. Het superlichte HD-glas maakt ontzettend scherpe beelden mogelijk, zonder de gimbal van je drone onnodig te belasten. De filters wegen tussen de 3,47 en 5,36 gram per stuk, en zijn daarmee maar een fractie zwaarder dan het standaard uv-filter van de drone. De set bestaat uit een polarisatiefilter, een ND8-filter, een ND16-filter, een ND32-filter, een gecombineerd ND8-/polarisatiefilter en een gecombineerd ND16-/polarisatiefilter. Welke functies hebben deze filters? Polarisatiefilter Het polarisatiefilter zorgt ervoor dat de cameralens minder last heeft van de schittering die door water, lucht of de grond wordt weerkaatst. Bij

€ 153.53

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product
 

Polar Pro DJI Phantom 3 filter 3 pack

Spectaculaire luchtopnames Gebruik je je Phantom drone vooral om luchtopnames te maken? De camerafilters van Polar Pro zorgen voor spectaculair mooie, verbeterde beelden. Speciaal voor de DJI Phantom 3 Advanced en Professional en de Phantom 4 is deze set van 3 filters ontwikkeld. Al je luchtopnames, zowel video's als foto's, krijgen een kwaliteitsimpuls. Het superlichte HD-glas maakt ontzettend scherpe beelden mogelijk, zonder de gimbal van je drone onnodig te belasten. De filters wegen nog geen 5 gram per stuk, en zijn maar één tot anderhalve gram zwaarder dan het standaard uv-filter van de drone. De set bestaat uit een polarisatiefilter, een ND4-filter en een ND8-filter. Welke functies hebben deze filters? Het polarisatiefilter zorgt ervoor dat de cameralens minder last heeft van de schittering die door water, lucht of de grond wordt weerkaatst. Bij luchtfotografie is dit een van de grootste uitdagingen. Kleuren zijn mooi verzadigd en het contrast wordt verbeterd. Het ND8-filter is

€ 73.60

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Drone Drone accessoire Filter
Product