Toiletkraan Aqua White Rond Mat Wit

De toiletkraan Aquawhite is van het merk Best Design. Deze is gemaakt van messing en is afgewerkt in een prachtige mat witte kleur.

€ 89.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Fonteinkraan
Product
 

Toiletkraan Saniclear Koper 1 Greeps Geborsteld Koper

De Toiletkraan Saniclear Koper - SK21434-1 is dé blikvanger in uw toiletruimte of badkamer. De koperen afwerking van de toiletkraan zorgt namelijk voor een bijzondere look, die niet zal vervelen. De toiletkraan zelf is gemaakt van messing. De koperen kraan komt het mooiste tot zijn recht bij een wit toiletfontein, bijvoorbeeld van marmer. Een combinatie met donkere kleuren geeft de kraan een stoerdere uitstraling. De toiletkraan is een mengkraan voorzien van één greep, waarmee u de kraan kunt bedienen. Productvoordelen Bijzondere uitstraling door de koperen afwerking Voorzien van één greep Combineer met marmer voor een rustige uitstraling Combineer met donkere kleuren voor een stoere look Opbouw mengkraan: makkelijk te monteren

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Fonteinkraan
Product
 

Toiletkraan Como Svane Black'n Roses

Deze mat zwarte toiletkraan heeft een hoogte van 20,6 cm en de hoogte van de uitloop is 13 cm. De toiletkraan is gemaakt van het materiaal Messing.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Fonteinkraan
Product
 

Toiletpot Hangend Best Design Morrano 54.8x35.9x33cm Rimfree met Softclose toiletbril Mat Zwart

Toiletpot Hangend Morrano Rimfree 54.8x35.9x33cm is een perfecte toevoeging aan uw badkamer of toiletruimte. Het toilet is afgewerkt in een mat grijze kleur en is gemaakt van duurzaam keramiek. De toiletpot heeft een afmeting van 54.8x35.9x33cm en een hartafstand van 18cm. De toiletpot is rimfree waardoor meer geen vuil en kalk kan nestelen. Het spoelwater komt in het wadcloset via de nieuwe waterverdeler. Door de waterverdeler wordt de water gelijkmatig geleidt door het wandcloset. Het is van het kwalitatieve merk Best Design en heeft een moderne uitstraling.

€ 439.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Hangende toiletten
Product
 

Geberit Duofix Set Wandankers

Deze Geberit Duofix wandankersset (set à 2 stuks) is bedoeld voor de voor bevestiging van inbouwelementen aan de muur of aan de systeemwand.

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Toiletonderdelen
Product
 

Inbouwreservoir Geberit UP 320 DuoFresh

Het Geberit Duofix Duofresh UP320 inbouwreservoir verwijdert stank direct vanuit de toiletpot. De externe geurzuivering voert de nare luchtjes namelijk direct af. Dit reservoir is geschikt voor alle bedieningspanelen uit de Geberit Sigma Serie. Behalve Sigma 40 is niet geschikt voor deze inbouwreservoir.

€ 269.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Inbouwreservoirs
Product
 

Geberit Toiletset Saturna Rimfree Softclose Toiletbril Delta 21 Wit

Geberit Toiletset Saturna Rimfree Softclose Toiletbril Delta 21 Wit complete set inclusief: - Toiletpot Hangend Saturna Rimfree Wandcloset Keramiek Diepspoel Glans Wit met Softclose Toiletbril- Bedieningsplaat Geberit Delta-21 Wit- Inbouwreservoir Geberit UP 100 Bedieningsplaat Geberit Delta 21 Wit- Type Dual Flush met een knop- 24.6 (B) x 16.4 (H) cm Inbouwreservoir Geberit UP 100 - Type UP100 Basic- Inclusief zelfdragend frame- Geschikt voor alle Delta bedieningsplaten - 50 (B) x 100-112 (H) x 12 (D) cm

€ 359.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Toiletsets
Product
 

Toiletpot Hangend Compact 49x34,9x36,5cm Wandcloset Keramiek Diepspoel Nano Coating Glans Wit

De Toiletpot Compact Wit is van het merk Best Design. De keramieken toiletpot is een wandcloset en komt in de kleur wit. Dit toilet heeft een diepspoel spoelvorm. Het product is 345 mm breed, 365 mm hoog en 490 mm diep.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Hangende toiletten
Product
 

Wandcloset Hangend toilet Shorty Flatline Inbouwtoilet Rimfree WC Pot

Het Wandcloset Shorty Flatline - DC2591 is een mooie toevoeging aan iedere toiletruimte of badkamer. De strakke vormgeving geeft het toilet een modern uiterlijk, terwijl de ronde vormen toch makkelijk te combineren zijn met vele andere sanitair of toiletaccessoires. Ook zorgt de vorm ervoor dat het toilet mooi samenvalt met de rest van de ruimte. Toiletpot inclusief flatline toiletbril De toiletpot Shorty Flatline is een complete toiletpot, inclusief ultradunne flatline toiletbril. De dunne vorm is subtiel en past perfect bij de toiletpot. Daarnaast is de toiletbril ook voorzien van SoftClose functie, zodat de toiletbril niet hard naar beneden kan vallen. Ook kunt u de toiletbril er gemakkelijk afhalen, zodat u deze goed schoon kunt maken. Keramiek: ideaal voor het toilet Wandcloset Shorty Flatline - DC2591 is gemaakt van hoogwaardig keramiek, een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor het toilet. Het is een sterk materiaal, dat nog extra beschermd is met een harde glazuurlaag. Hierdoor kunt u het toilet ook gemakkelijk schoonmaken. Ook de extra Nano coating draagt hieraan bij. De afmetingen van het wandcloset Daley Flatline zijn 48x36x35 cm. Productvoordelen Stijlvolle toevoeging aan iedere toiletruimte of badkamer Voorzien van flatline toiletbril met SoftClose Hygiënische keuze: makkelijk schoon te maken Modern toilet met diepspoel Voorzien van Nano coating voor extra bescherming

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Hangende toiletten
Product
 

Toiletblokjes Wiesbaden Blauw 12 Stuks

De wiesbaden toiletblokjes gaan heel wat spoelingen mee. Deze blauwe blokjes komen in een set van 12 stuks en zijn eenvoudig in een Geberit toilethouder te plaatsen. Elk blokje heeft een oplosbare folie rondom die in het reservoir compleet oplost. Zo krijgt uw bij iedere spoeling een hygiënische blauwe spoeling in het toilet. Dit zorgt niet alleen voor de reiniging van het toilet, maar doodt ook alle bacteriën.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Toiletonderdelen
Product
 

Toiletblokhouder Montageset Geberit Up 100

Voor uw spoelrandloos toilet is er nu ook een geïntegreerde toiletblokhouder. Deze Toiletblokhouder Montageset Geberit Up-100 is speciaal ontwikkeld voor de inbouwreservoirs van de UP100 serie. De toiletblokhouder kan eenvoudig in het reservoir worden geplaatst waar u vervolgens uw toiletblokje in doet. Hiermee wordt het toilet bij iedere spoeling netjes gereinigd en zorgt het voor frisheid in uw toiletruimte.

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Toiletonderdelen
Product
 

Toiletblokhouder Geberit Sigma

Geschikt voor bedieningspaneel: Bedieningsplaat Sigma 01 Bedieningsplaat Sigma 10 Bedieningsplaat Sigma 20 Bedieningsplaat Sigma 50 Geschikt voor Inbouwreservoir: Inbouwreservoir UP 320 Niet geschikt voor stortbakblokjes met chloor of oxiderende bestanddelen.

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Toiletonderdelen
Product
 

Toiletpot Hangend Wiesbaden Vesta 52cm Diepspoel Wandcloset Rimless Mat Zwart Shade Soft Close Zitting

Zonder spoelrand voor een hygiënisch toilet Soft-Close en Quick-Release zitting Diepspoel Randloze toilet Mat zwarte shade zitting HOH 18 cm.

€ 489.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Hangende toiletten
Product
 

Geberit UP 320 Toiletset Inbouw WC Hangtoilet Wandcloset Shorty Sigma 20 Mat Glans Chroom

Geberit UP 320 Toiletset - Inbouw WC Hangtoilet Wandcloset - Shorty Sigma Geberit Sigma-20 Mat/Glans Chroom complete set inclusief:- Toiletpot Hangend Shorty Sigma Wandcloset Keramiek Diepspoel Glans Wit met Softclose Toiletbril- Bedieningsplaat Geberit Sigma-20 Mat/Glans Chroom - Inbouwreservoir Geberit UP 320 Bedieningsplaat Geberit Sigma-20 Mat/Glans Chroom- Type Dual Flush met een knop- 24.6 (B) x 16.4 (H) cm Inbouwreservoir Geberit UP 320- Type UP320 Basic- Inclusief zelfdragend frame- Geschikt voor alle Sigma bedieningsplaten - 50 (B) x 100-112 (H) x 12 (D) cm

€ 425.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Toiletsets
Product
 

Geberit UP 320 Toiletsets Inbouw WC Hangtoilet Wandcloset Shorty Flatline Sigma 20 Mat Glans Chroom

De Geberit UP 320 toiletset - DC2673 is een praktische en stijlvolle toiletset, dat in iedere toiletruimte past. De set bevat het Geberit UP 320 inbouwreservoir, het wandcloset Shorty Flatline en de Sigma-20 bedieningsplaat, met mat chromen afwerking. Het wandcloset heeft een ronde vorm, wat ideaal te combineren is met ander sanitair. Daarnaast is het hangende toilet voorzien van een flatline toiletbril met SoftClose functie. Geberit UP 320 met Dual Flush functie Het Geberit UP 320 inbouwreservoir in deze toiletset is voorzien van een stevig frame, dat u zeer gemakkelijk kunt installeren. De pootjes zijn daarnaast in hoogte verstelbaar van 112 tot 132 cm, zodat u het hangende toilet Shorty Flatline op de door u gewenste hoogte kunt installeren. Het inbouwreservoir is voorzien van Dual Flush functie, met een spoeling van 3 liter en een spoeling van 7,5 liter. Met deze functie kunt u gemakkelijk water besparen. Met Sigma-20 bedieningsplaat De toiletset bevat naast het inbouwreservoir en het toilet ook een mat chromen Sigma-20 bedieningsplaat, geschikt voor het Geberit UP 320 inbouwreservoir. De mat chromen afwerking van de bedieningsplaat is een populaire keuze en springt mooi in het oog. De kleur is mooi te combineren met andere mat chromen accessoires of met donkere tegels. Met de twee knoppen van de bedieningsplaat bedient u de Dual Flush functie. Productvoordelen Complete toiletset met Geberit UP 320 inbouwreservoir Inclusief hangend toilet Shorty Flatline en Sigma-20 mat chromen bedieningsplaat Bespaar water met de Dual Flush functie Inbouwreservoir is in hoogte verstelbaar van 112 tot 132 cm Gemakkelijk te installeren

€ 419.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Toiletten Toiletsets
Product