Coba Sanitairkit Universeel CGM390 Wand Vloer 310ML Trijs

Coba universele sanitairkit CGM390 Trijs is speciaal bedoeld voor het maken van blijvend-elastische voegen in tegelwerk in onder andere sanitaire toepassingen zoals badkamers, douches, toiletten en keukens. Coba universele sanitairkit CGM390 Trijs hecht op de meeste droge en schone oppervlakken zoals geglazuurde en ongeglazuurde tegels glas, aluminium, messing, RVS en kunststoffen. Coba universele sanitairkit CGM390 Trijs is niet geschikt voor natuursteen en voor spiegels. Voorbereiding ondergrond De ondergrond en aanhechtingsvlakken moeten schoon, stofvrij, vetvrij en droog zijn. Zetspecie en lijmresten moeten zorgvuldig verwijderd zijn uit de voegen voor een goed resultaat. Coba universele sanitairkit CGM390 Trijs pas aanbrengen als de zetspecie of lijm voldoende verhard is.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Coba Sanitairkit Universeel CGM390 Wand Vloer 310ML Donkergrijs

Coba universele sanitairkit CGM390 Donkergrijs is speciaal bedoeld voor het maken van blijvend-elastische voegen in tegelwerk in onder andere sanitaire toepassingen zoals badkamers, douches, toiletten en keukens. Coba universele sanitairkit CGM390 Donkergrijs hecht op de meeste droge en schone oppervlakken zoals geglazuurde en ongeglazuurde tegels glas, aluminium, messing, RVS en kunststoffen. Coba universele sanitairkit CGM390 Donkergrijs is niet geschikt voor natuursteen en voor spiegels. Voorbereiding ondergrond De ondergrond en aanhechtingsvlakken moeten schoon, stofvrij, vetvrij en droog zijn. Zetspecie en lijmresten moeten zorgvuldig verwijderd zijn uit de voegen voor een goed resultaat. Coba universele sanitairkit CGM390 Donkergrijs pas aanbrengen als de zetspecie of lijm voldoende verhard is.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Coba Sanitairkit Universeel CGM390 Wand Vloer 310ML Jasmijn

Coba universele sanitairkit CGM390 Jasmijn is speciaal bedoeld voor het maken van blijvend-elastische voegen in tegelwerk in onder andere sanitaire toepassingen zoals badkamers, douches, toiletten en keukens. Coba universele sanitairkit CGM390 Jasmijn hecht op de meeste droge en schone oppervlakken zoals geglazuurde en ongeglazuurde tegels glas, aluminium, messing, RVS en kunststoffen. Coba universele sanitairkit CGM390 Jasmijn is niet geschikt voor natuursteen en voor spiegels. Voorbereiding ondergrond De ondergrond en aanhechtingsvlakken moeten schoon, stofvrij, vetvrij en droog zijn. Zetspecie en lijmresten moeten zorgvuldig verwijderd zijn uit de voegen voor een goed resultaat. Coba universele sanitairkit CGM390 Jasmijn pas aanbrengen als de zetspecie of lijm voldoende verhard is.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Coba Sanitairkit Universeel CGM390 Wand Vloer 310ML Zandbruin

Coba universele sanitairkit CGM390 Zandbruin is speciaal bedoeld voor het maken van blijvend-elastische voegen in tegelwerk in onder andere sanitaire toepassingen zoals badkamers, douches, toiletten en keukens. Coba universele sanitairkit CGM390 Zandbruin hecht op de meeste droge en schone oppervlakken zoals geglazuurde en ongeglazuurde tegels glas, aluminium, messing, RVS en kunststoffen. Coba universele sanitairkit CGM390 Zandbruin is niet geschikt voor natuursteen en voor spiegels. Voorbereiding ondergrond De ondergrond en aanhechtingsvlakken moeten schoon, stofvrij, vetvrij en droog zijn. Zetspecie en lijmresten moeten zorgvuldig verwijderd zijn uit de voegen voor een goed resultaat. Coba universele sanitairkit CGM390 Zandbruin pas aanbrengen als de zetspecie of lijm voldoende verhard is.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Coba Sanitairkit Universeel CGM390 Wand Vloer 310ML Antraciet

Coba universele sanitairkit CGM390 Antraciet is speciaal bedoeld voor het maken van blijvend-elastische voegen in tegelwerk in onder andere sanitaire toepassingen zoals badkamers, douches, toiletten en keukens. Coba universele sanitairkit CGM390 Antraciet hecht op de meeste droge en schone oppervlakken zoals geglazuurde en ongeglazuurde tegels glas, aluminium, messing, RVS en kunststoffen. Coba universele sanitairkit CGM390 Antraciet is niet geschikt voor natuursteen en voor spiegels. Voorbereiding ondergrond De ondergrond en aanhechtingsvlakken moeten schoon, stofvrij, vetvrij en droog zijn. Zetspecie en lijmresten moeten zorgvuldig verwijderd zijn uit de voegen voor een goed resultaat. Coba universele sanitairkit CGM390 Antraciet pas aanbrengen als de zetspecie of lijm voldoende verhard is.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Coba Sanitairkit Universeel CGM390 Wand Vloer 310ML Zilvergrijs

Coba universele sanitairkit CGM390 Zilvergrijs is speciaal bedoeld voor het maken van blijvend-elastische voegen in tegelwerk in onder andere sanitaire toepassingen zoals badkamers, douches, toiletten en keukens. Coba universele sanitairkit CGM390 Zilvergrijs hecht op de meeste droge en schone oppervlakken zoals geglazuurde en ongeglazuurde tegels glas aluminium, messing, RVS en kunststoffen. Coba universele sanitairkit CGM390 Zilvergrijs is niet geschikt voor natuursteen en voor spiegels. Voorbereiding ondergrond De ondergrond en aanhechtingsvlakken moeten schoon, stofvrij, vetvrij en droog zijn. Zetspecie en lijmresten moeten zorgvuldig verwijderd zijn uit de voegen voor een goed resultaat. Coba universele sanitairkit CGM390 Zilvergrijs pas aanbrengen als de zetspecie of lijm voldoende verhard is.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Coba Sanitairkit Universeel CGM390 Wand Vloer 310ML Wit

Coba universele sanitairkit CGM390 Wit is speciaal bedoeld voor het maken van blijvend-elastische voegen in tegelwerk in onder andere sanitaire toepassingen zoals badkamers, douches, toiletten en keukens. Coba universele sanitairkit CGM390 Wit hecht op de meeste droge en schone oppervlakken zoals geglazuurde en ongeglazuurde tegels glas aluminium, messing, RVS en kunststoffen. Coba universele sanitairkit CGM390 Wit is niet geschikt voor natuursteen en voor spiegels. Voorbereiding ondergrond De ondergrond en aanhechtingsvlakken moeten schoon, stofvrij, vetvrij en droog zijn. Zetspecie en lijmresten moeten zorgvuldig verwijderd zijn uit de voegen voor een goed resultaat. Coba universele sanitairkit CGM390 Wit pas aanbrengen als de zetspecie of lijm voldoende verhard is.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Coba Sanitairkit Universeel CGM390 Wand Vloer 310ML Grijs

Coba universele sanitairkit CGM390 is speciaal bedoeld voor het maken van blijvend-elastische voegen in tegelwerk in onder andere sanitaire toepassingen zoals badkamers, douches, toiletten en keukens. Coba universele sanitairkit CGM390 hecht op de meeste droge en schone oppervlakken zoals geglazuurde en ongeglazuurde tegels glas, aluminium, messing, RVS en kunststoffen. Coba universele sanitairkit CGM390 is niet geschikt voor natuursteen en voor spiegels. Voorbereiding ondergrond De ondergrond en aanhechtingsvlakken moeten schoon, stofvrij, vetvrij en droog zijn. Zetspecie en lijmresten moeten zorgvuldig verwijderd zijn uit de voegen voor een goed resultaat. Coba universele sanitairkit CGM390 pas aanbrengen als de zetspecie of lijm voldoende verhard is.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Siliconenkit Den Braver Transparant

Siliconenkit Den Braver Transparant is een neutrale siliconenkit voor sanitair-, beglazings-, bouw- en gevelvoegen. Er zit 310 ML in en is ongeopend tot 18 maanden houdbaar. De kit is veelzijdig en speciaal ontwikkeld voor duurzaam elastisch afdichten. De siliconenkit is geschikt voor badkamers en douchen, omdat het zeer goed bestand is tegen UV, water en weersomstandigheden. Zo kunt u uw douchecabine of douchewand optimaal waterdicht maken. Daarnaast is de transparante kit schimmelbestendig en volledig reukloos.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Siliconenkit Foby Transparant

De Siliconenkit Foby Transparant is van het merk Foby. Er zit 310 ML in waarmee u 8m2 verbruik heeft. Uitharding is tussen 24 en 72 uur. Het is geopend een jaar lang houdbaar.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Siliconenkit
Product
 

Tegel DC Industrial Look Keramiek White 30x60 Gerectificeerd

Met deze prachtige, lichte tegels brengt u gemakkelijk licht in de badkamer, waardoor uw badkamer meteen groter oogt. De witte tegels hebben de afmetingen van 30x60 cm. Ook door de langwerpige vorm zorgt u ervoor dat de badkamer er ruimtelijker uit zal zien. De tegels zijn gemaakt van keramiek en hebben een stoere industrial look. Daarnaast hebben de tegels een matte afwerking. Het keramiek is goed bestand tegen vocht, krassen en strepen. Hierdoor is het perfect voor de badkamer. Strakke voegen met gerectificeerde tegels Het mooie van deze Tegel DC Industrial Look Keramiek White 30x60 Gerectificeerd is dat u ze strak langs elkaar kan leggen. Dit komt doordat de tegels gerectificeerd zijn, wat betekent dat ze strak afgezaagd zijn. Hierdoor hoeft u maar een minimale voeg te gebruiken, die bijna niet opvalt. De kwaliteit van de tegels is eerste keus. Combineer deze stijlvolle en stoere tegels met andere robuuste materialen, zoals onbewerkt hout. Dit zorgt voor een spannende combinatie. Productvoordelen De witte kleur zorgt voor meer licht in de badkamer Tegels hebben maar een minimale voeg nodig voor strak resultaat Stoere industrial look, mooi in combinatie met onbewerkt hout Gemaakt van keramiek, een onderhoudsvriendelijk materiaal Geschikt voor zowel de vloer als de wand

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product
 

Tegel DC Industrial Look Keramiek Cream 30x60 Gerectificeerd

Een lichte tegel in de badkamer zorgt ervoor dat uw badkamer groter oogt. De tegel is 30x60 cm en heeft een creme kleur. Naast de kleur zorgt ook de langwerpige vorm vorm voor een ruimtelijk gevoel in de badkamer. U kunt de tegel gebruiken op zowel de vloer als de wand. Combineer de tegel bijvoorbeeld met een andere kleur, zodat u een spannend geheel krijgt. Gerectificeerde tegels met minimale voeg De tegels zijn gerectificeerd, wat betekent dat de randen recht afgezaagd zijn, zonder rondingen. Op deze manier kunt u de tegels straks naast elkaar leggen en hoeft u maar een minimale voeg te gebruiken. De tegel heeft een stoere en robuuste industrial look. Daarnaast is de tegel van keramiek gemaakt, wat een perfect materiaal voor de badkamer is. Keramiek is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vocht, krassen en strepen. Pluspunten Warme creme kleur Uitstekende kwaliteit: 1e keus Geschikt voor vloer en wand Robuuste en stoere industrial look Gemaakt van keramiek

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product
 

Tegel DC Industrial Look Keramiek Pearl 30x60 Gerectificeerd

Deze grijze tegel brengt de natuur in de badkamer. De tegel heeft namelijk een prachtige natuurlijke look en geen tegel is hetzelfde. De lichte kleur en de langwerpige vorm zorgen ervoor dat uw badkamer groter oogt en ruimtelijk aanvoelt. De afmetingen van de tegels zijn 30x60 cm. De tegels zijn gemaakt van keramiek, wat een onderhoudsvriendelijk materiaal is. Daarnaast is het goed bestendig tegen vocht, krassen en strepen. Ideaal voor de badkamer! Gerectificeerde tegels met minimale voeg De tegels zijn gerectificeerd, wat betekent dat de randen recht afgezaagd zijn, zonder rondingen. Op deze manier kunt u de tegels straks naast elkaar leggen en hoeft u maar een minimale voeg te gebruiken. Ook hierdoor creëert u een ruimtelijke badkamer. Combineer de tegels met andere warme kleuren of houten badkamermeubels. Pluspunten Lichte, grijze kleur Uitstekende kwaliteit: 1e keus Geschikt voor vloer en wand Robuuste en stoere industrial look Gemaakt van keramiek

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product
 

Tegel DC Industrial Look Keramiek Antracite 30x60 Gerectificeerd

Deze antraciete tegel met stoere industrial look zorgt voor een mooi accent in de badkamer. De donkere tegel is ideaal te combineren met lichtere kleuren of houtkleuren. U kunt de tegel gebruiken op zowel de vloer als de wand. Doordat de tegels gerectificeerd zijn, kunt u ze strak langs elkaar leggen. Hiervoor hoeft u maar een minimale voeg te gebruiken. Zo vormen de tegel één mooi geheel in de ruimte. De afmeting van de tegel is 30x60 cm. Perfect voor vloerverwarming De tegels zijn gemaakt van keramiek. Dit is een onderhoudsvriendelijk materiaal, dat goed bestand is tegen vocht, krassen en strepen. Daarnaast is keramiek ook ideaal voor vloerverwarming, aangezien het de warmte zeer goed geleid. Zo heeft u altijd een heerlijk warme badkamer. De kwaliteit van de tegel is 1e keus, wat betekent dat de tegels nauwelijks gebreken of fabricagefouten hebben. Pluspunten Donkere antraciete kleur Uitstekende kwaliteit: 1e keus Geschikt voor vloer en wand Robuuste en stoere industrial look Gemaakt van keramiek

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product
 

Tegel DC Industrial Look Keramiek Cream 60x60 Gerectificeerd

Een lichte tegel in de badkamer zorgt ervoor dat uw badkamer groter oogt. Ook een groot formaat tegel helpt hierbij. Deze cream tegel van Jabo heeft beide eigenschappen en is daardoor een prachtige keuze. De tegel is 58,5x58,5 cm en heeft een creme kleur. U kunt de tegel gebruiken op zowel de vloer als de wand. Combineer de tegel bijvoorbeeld met een andere kleur, zodat u een spannend geheel krijgt. Gerectificeerde tegels met minimale voeg De tegels zijn gerectificeerd, wat betekent dat de randen recht afgezaagd zijn, zonder rondingen. Op deze manier kunt u de tegels straks naast elkaar leggen en hoeft u maar een minimale voeg te gebruiken. De tegel heeft een stoere en robuuste betonlook. Daarnaast is de tegel van keramiek gemaakt, wat een perfect materiaal voor de badkamer is. Keramiek is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vocht, krassen en strepen. Pluspunten Warme creme kleur Uitstekende kwaliteit: 1e keus Geschikt voor vloer en wand Robuuste en stoere industrial look Gemaakt van keramiek

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product
 

Tegel DC Industrial Look Keramiek Mat Grijs 60x60

Deze mat grijze tegel heeft een prachtige industrial look én is zeer onderhoudsvriendelijk. De tegel is gemaakt van keramiek, een materiaal dat zeer geschikt is voor de badkamer. Het is bestand tegen vocht, krassen en strepen en de tegel is gemakkelijk schoon te maken. De mat grijze kleur van de tegel zorgt voor een strakke en moderne look in uw badkamer. Gerectificeerde tegels met minimale voeg De tegels zijn gerectificeerd, wat betekent dat de randen recht afgezaagd zijn, zonder rondingen. Op deze manier kunt u de tegels straks naast elkaar leggen en hoeft u maar een minimale voeg te gebruiken. Dit zorgt voor een strakke uitstraling. Ook de grootte van de tegels creëert een ruimtelijk gevoel. De afmetingen zijn 58,5x58,5 cm. Pluspunten Stijlvolle mat grijze kleur Grote tegels: 58,5x58,5 cm Kwaliteit: 1e keus 2 jaar garantie Gemaakt van keramiek

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product
 

Tegel DC Beton Look keramiek Mat Beige 29x58.5 Gerectificeerd

Deze tegel is een prachtige tegel van keramiek. Hij is geschikt voor zowel de vloer als de wand. De kleur van de tegel is beige en hij heeft een matte afwerking. Met de beige kleur brengt u eenvoudig warmte in de badkamer of toiletruimte. Door de betonlook creëert u tegelijkertijd een mooie, robuuste uitstraling. Ideaal voor de badkamer Deze beige tegel is 60 cm lang en 30 cm breed. De dikte van de tegel is 10 mm. Keramiek is zeer robuust en moeilijk te beschadigen. Ook is het zeer bestand tegen vlekken, krassen en strepen. Daarnaast is deze keramieken tegel onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de tegel perfect is voor de badkamer of de toiletruimte. Pluspunten Beige brengt warmte in de badkamer Stijlvolle betonlook Kwaliteit: 1e keus 2 jaar garantie Gemaakt van keramiek

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product
 

Tegel DC Beton Look Keramiek Mat Grijs 29x58.5 Gerectificeerd

Lichte tegels zijn ideaal om uw badkamer ruimer te laten lijken. Deze prachtige grijze tegels zijn daardoor een goede keuze voor elke badkamer en toiletruimte. Daarnaast zorgt ook de langwerpige vorm voor een breder effect. De afmetingen zijn 29x58,5 cm. De tegels zijn gerectificeerd, wat betekent dat de randen strak zijn afgezaagd. Hierdoor kunt u de tegels strak langs elkaar leggen, met een minimale voeg. Stoere uitstraling met betonlook De mat grijze tegels hebben een stoere betonlook, waardoor u een robuust effect aan de badkamer kunt toevoegen. Daarnaast is de tegel van keramiek gemaakt, wat een perfect materiaal is voor de badkamer. Keramiek is namelijk zeer bestand tegen vocht, krassen en strepen. Daarnaast is het ook erg onderhoudsvriendelijk. Combineer de mat grijze tegels met zwarte meubels of matzwarte kranen, voor een spannend contrast. Pluspunten Gerectificeerd voor een minimale voeg Grijze kleur met betonlook Gemaakt van keramiek Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk Voor zowel de wand als de vloer

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product
 

Tegel DC Beton Look Keramiek Mat Antraciet 29x58.5 Gerectificeerd

Deze tegel is een prachtige keuze voor verschillende stijlen badkamers. De kleur is antraciet en de afmetingen zijn 29x58,5 cm. De langwerpige vorm van de tegel zorgt ervoor dat uw badkamer breder lijkt. De tegel heeft een echte betonlook, waardoor de tegel een robuuste en stoere uitstraling heeft, perfect voor de moderne of industriële badkamer. De tegel is gemaakt van keramiek, wat zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is. Gerectificeerd voor een naadloze vloer of wand Deze tegel is gerectificeerd, wat betekent dat de randen strak zijn afgezaagd. Wanneer u twee tegels naast elkaar legt, liggen de tegels strak tegen elkaar en is er bijna geen voeg zichtbaar. Let er wel op dat een voeg minimaal 2 mm moet zijn, om scheuren te voorkomen. De tegel is voor de wand of de vloer te gebruiken. Pluspunten Gerectificeerd: minimale voegen Robuuste betonlook Ideaal voor vloerverwarming Kwaliteit: 1e keus Gemaakt van keramiek

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product
 

Tegel DC Leisteen Look Keramiek Mat Marengo 29x58.5 Gerectificeerd

Deze tegel is gemaakt van keramiek, een hygiënisch en onderhoudsvrij materiaal. Daardoor is het ideaal om te gebruiken in de badkamer. De stijlvolle grijze kleur van de tegel straalt rust en ruimte uit. U kunt de tegel zowel op de wand als op de vloer gebruiken. Ook is de tegel ideaal voor vloerverwarming, aangezien de tegels de warmte zeer goed geleiden. Zo heeft u altijd een heerlijk warme badkamer. Robuuste uitstraling met Leisteenlook De Leisteenlook van de tegels zorgen voor een trendy en robuuste uitstraling, terwijl de grijze kleur ook voor een rustige ruimte zorgt. Combineer de tegels bijvoorbeeld met wit sanitair. De tegels zijn van 1e keus kwaliteit. De afmeting van de tegels is 29x58,5 cm. Door de rechthoekige vorm zal uw badkamer breder ogen. Pluspunten Gerectificeerd: minimale voegen Robuuste Leisteenlook Ideaal voor vloerverwarming Kwaliteit: 1e keus Gemaakt van keramiek

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Tegels Wandtegels
Product