Badkamerspiegel Ingiro Rond 60x60cm Geintegreerde LED verlichting Touch Schakelaar

Badkamerspiegel Rond LED 60x60cm cm is een ultieme badkamerspiegel voor uw badkamer dat voorzien is van LED verlichting. Met zijn formaat van 60x60cmcm is de Rond LED een ultieme visitekaartje van uw badkamer. Deze spiegel heeft een touch switch bediening. Verder is de LED verlichting energiezuinig en beschikt de spiegel over een uitvoering van A-klasse.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Badkamerspiegels met verlichting
Product
 

Badkamerspiegel Ingiro Rond 80x80cm Geintegreerde LED verlichting Touch Schakelaar

Badkamerspiegel Rond LED 80x80cm cm is een ultieme badkamerspiegel voor uw badkamer dat voorzien is van LED verlichting. Met zijn formaat van 80x80cmcm is de Rond LED een ultieme visitekaartje van uw badkamer. Deze spiegel heeft een touch switch bediening. Verder is de LED verlichting energiezuinig en beschikt de spiegel over een uitvoering van A-klasse.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Badkamerspiegels met verlichting
Product
 

Badkamerspiegel Ingiro Rond 100x100cm Geintegreerde LED verlichting Touch Schakelaar

Badkamerspiegel Rond LED 100x100 cm is een ultieme badkamerspiegel voor uw badkamer dat voorzien is van LED verlichting. Met zijn formaat van 100x100 cm is de Rond LED een ultieme visitekaartje van uw badkamer. Deze spiegel heeft een touch switch bediening. Verder is de LED verlichting energiezuinig en beschikt de spiegel over een uitvoering van A-klasse.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Badkamerspiegels met verlichting
Product
 

Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend MDF Legno Antraciet Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een antraciete spiegelkast kopen en daarvoor op zoek naar een compact model? Dan is de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend MDF Legno Antracite een goede keuze. Slechts 60cm breed en dankzij 15cm diep toch voldoende ruim om er een aantal badkamerspullen in op te kunnen bergen. Het MDF is uitgevoerd in een mooie donkere kleur, voor een opvallend contrast ten opzichte van de grote spiegel aan de voorzijde. Bestaande uit een SoftClose-deur en een vast gedeelte aan de bovenkant. Daarin zit de LED-verlichting, die ervoor zorgt dat er altijd voldoende licht beschikbaar is in de badkamer en voor de spiegel. De verlichting kunt u bedienen met een lichtschakelaar in de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend MDF Legno Antracite. Naast een stopcontact, zodat u daar nooit meer een gebrek aan heeft. Een mooie en degelijke keuze van stevige materialen. Online te bestellen, uiteraard op basis van gratis verzending uit onze eigen voorraad.

€ 461.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Legno Antraciet Geïntegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Op zoek naar een antraciete spiegelkast voor in de badkamer? Dan is de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Legno Antracite een uitstekende keuze. Naar links draaiend, dus houd daar rekening mee bij de bevestiging ervan. Een mooi model gemaakt van degelijk MDF, uitgevoerd in een donkere antraciete kleur. Mooi in combinatie met het glas aan de voorzijde en natuurlijk de LED-verlichting. Geïntegreerd aan de bovenkant, waardoor er zowel voor de spiegel als in de rest van de badkamer altijd voldoende licht schijnt. Te gebruiken met de lichtschakelaar aan de binnenzijde van de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Legno Antracite. Netjes weggewerkt, net als het stopcontact dat er beschikbaar is. In combinatie met de SoftClose-deur is het zowel een praktische als een luxe keuze. Op basis van goede kwaliteit, voor een mooie spiegelkast in de badkamer. Bestel direct online, dan maken we de gratis verzending naar uw adres zo snel mogelijk in orde.

€ 461.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 100x70x15cm MDF Legno Antracite LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een mooie brede spiegelkast voor in de badkamer. Met 100cm breedte, waardoor er voldoende ruimte is om allerlei badkamerspullen op te bergen. Netjes achter de SoftClose-deuren, om die gemakkelijk te openen en weer netjes te sluiten. Een spiegelkast die optisch weinig ruimte inneemt aan de wand, maar toch heel goed van pas komt. Slim uitgevoerd, bijvoorbeeld dankzij de LED-verlichting aan de bovenzijde van de Spiegelkast Delia 100x70x15cm MDF Legno Antracite. Op die manier is er altijd voldoende licht in de badkamer, dat u kunt inschakelen met de lichtschakelaar aan de binnenzijde. Netjes weggewerkt, net als het stopcontact dat er aanwezig is. Een hoogwaardige spiegelkast in MDF en 5mm dik glas. De Spiegelkast Delia 100x70x15cm MDF Legno Antracite is op die manier een mooie en degelijke keuze in de badkamer, die u eenvoudig online kunt kopen. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de gratis verzending meteen voor u in orde kunnen maken.

€ 630.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Legno Antraciet LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een dubbele spiegelkast kopen die niet te veel ruimte inneemt? Dan is dit model in antraciet een goede keuze. De Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Legno Antracite meet 80cm breedte, zorgt voor 15cm diepte aan opbergruimte en is toch een compacte keuze. Voor boven een enkele of een dubbele wastafel, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Gemaakt van mooie kwaliteit MDF, in de donkere antraciete kleur. Met 5mm dik glas en twee SoftClose-deuren. Die laten zich eenvoudig openen en weer netjes sluiten, om alles in de badkamer netjes op te kunnen ruimte. Net als de lichtschakelaar en het stopcontact, aan de binnenzijde van de kast. De Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Legno Antracite maakt gebruik van geïntegreerde LED-verlichting. Prettig, omdat er op die manier altijd voldoende licht beschikbaar is in de badkamer. Wij hebben de antraciete spiegelkast voor u op voorraad, waardoor we de gratis verzending naar uw adres snel voor u in orde kunnen maken.

€ 600.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend MDF Hoogglans Wit Geïntegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een kleine spiegelkast kopen om gebruik van te maken in een kleine badkamer? Dan is de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend MDF Hoogglans Wit een uitstekende keuze. Uitgevoerd in hoogglans wit, waardoor het ontwerp optisch zo min mogelijk ruimte inneemt. Terwijl u wel de beschikking heeft over 15cm diepte om belangrijke badkamerspullen op te bergen. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en heeft 5mm dik glas. Een fijne combinatie, die ervoor zorgt dat u daar op een degelijke manier gebruik van kunt maken. En uitermate elegant, dankzij de SoftClose-deur. Gemakkelijk te openen en weer netjes te sluiten, zodat u daar nooit meer omkijken naar heeft. De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend MDF Hoogglans Wit is voorzien van geïntegreerde LED-verlichting, boven het deurtje. Op die manier heeft u altijd voldoende licht in de badkamer, dankzij de schakelaar aan de binnenzijde. Met een stopcontact, zodat het kastje op een heel slimme manier in elkaar zit.

€ 461.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Legno Antraciet Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact

De Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Legno Antracite kopen? Een mooie kast van MDF, voorzien van twee deuren. Afgewerkt met 5mm dik glas van A-klasse kwaliteit. Die zorgen voor een mooie brede spiegel, die u kunt plaatsen boven de wastafel die u in de badkamer heeft staan of heeft hangen. De twee SoftClose deuren kunt u los van elkaar openen. Ze sluiten automatisch uitermate elegant, waardoor u die nooit meer per ongeluk te hard dicht zal doen. Boven de beide deuren is er een uitsparing gemaakt voor de energiezuinige LED verlichting. Op die manier heeft u altijd voldoende licht in de badkamer, op te plaats waar u dat nodig heeft. U kunt de Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Legno Antraciet online kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Voorzien van een lichtschakelaar en een stopcontact, zodat het bovendien een heel praktische keuze is. Uitgevoerd in hoogwaardig MDF. Bestel meteen online, dan maken we de gratis verzending in orde.

€ 405.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend MDF Legno Antraciet Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact

De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend kopen? Voorzien van 5mm dik glas van A-klasse kwaliteit. Een zowel mooie als degelijke keuze, die op een mooie manier aansluit bij de afwerking ook in antraciet. Een hoogwaardige keuze met een compact formaat, zodat u daar boven de wastafel goed gebruik van kunt maken. De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend is voorzien van SoftClose deuren, die op een elegante manier sluiten en daarmee goed aansluiten bij de rest van de hoge kwaliteit van het model. Voorzien van LED verlichting, om in de badkamer eenvoudig voor meer licht te zorgen bij de spiegel. De lichtschakelaar laat zich eenvoudig bedienen. Daarnaast bevindt zich bovendien een stopcontact, zodat u met de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend alles tot uw beschikking heeft wat u nodig heeft. Bestelt u online? Dan maken we de gratis verzending vanuit onze eigen voorraad meteen in orde.

€ 349.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product