Designradiator Plieger Roma 125,5x60cm 675 Watt Wit Structuur Zijaansluiting

Designradiator Plieger Roma heeft met 675 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Roma wit structuur heeft een afmeting van 125,5x60cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij-aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Een moderne look binnen uw badkamer.

€ 225.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Onda Gebogen 76,4x58.5cm 528 Watt Wit Zijaansluiting

Designradiator Plieger Onda heeft met 528 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger gebogen Onda wit heeft een afmeting van 76,4x58.5cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij-aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Een moderne look binnen uw badkamer.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Cavallino Retto 200x29.8cm 666 Watt Zwart Grafiet Middenonderaansluiting

Designradiator Plieger Cavallino Retto heeft met 666 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Cavallino Retto zwart grafiet heeft een afmeting van 200x29.8cm en is perfect voor elke badkamer. Met een midden onder aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 222.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Lugo 118,2x60cm 748 Watt Zandsteen Zijaansluiting

Designradiator Plieger Lugo heeft met 748 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Lugo zandsteen heeft een afmeting van 118,2x60cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 340.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Imola 177x50cm 1359 Watt Zwart Grafiet Zijaansluiting

Designradiator Plieger Imola heeft met 1359 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Imola zwart grafiet heeft een afmeting van 177x50cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zijaansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 419.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Perugia 120.6x45.6cm 549 Watt Wit Middenonderaansluiting

Designradiator Plieger Perugia heeft met 549 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Perugia Wit heeft een afmeting van 120.6x45.6cm en is perfect voor elke badkamer. Met een midden onder aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 285.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Cavallino Retto 200x29.8cm 666 Watt Pergamon Middenonderaansluiting

Designradiator Plieger Cavallino Retto heeft met 666 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Cavallino Retto pergamon heeft een afmeting van 200x29.8cm en is perfect voor elke badkamer. Met een midden onder aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 222.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Lugo 118,2x60cm 748 Watt Antraciet Zijaansluiting

Designradiator Plieger Lugo heeft met 748 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Lugo antraciet heeft een afmeting van 118,2x60cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 340.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Cavallino Retto 180x29,5cm 994 Watt Wit Middenonderaansluiting

Designradiator Plieger Cavallino Retto heeft met 994 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Cavallino Retto wit heeft een afmeting van 180x29,5cm en is perfect voor elke badkamer. Met een midden onder aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 345.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Antika Retto 180x59.5 cm 2223 Watt Wit Structuur Middenonderaansluiting

Designradiator Gebogen Plieger Antika Retto heeft met 2223 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Gebogen Plieger Antika Retto Wit Grafiet heeft een afmeting van 1800x595 MM en is perfect voor elke badkamer. Met een midden onder aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Verkrijgbaar in de kleur Zwart Grafiet voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 720.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Palmyra 177,5x60cm 1046 Watt Wit Middenonderaansluiting

Designradiator Plieger Palmyra heeft met 1046 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Palmyra wit heeft een afmeting van 177,5x60cm en is perfect voor elke badkamer. Met een midden onder aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 219.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Florian NXT 121.6x60cm 980 Watt Donker Grijs Structuur Middenonderaansluiting

Designradiator Plieger Florian NXT heeft met 980 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Florian NXT Donker Grijs Structuur heeft een afmeting van 121.6x60cm en is perfect voor elke badkamer. Met een midden onder aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 389.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Siena 180x46.2 cm 1564 Watt Parelgrijs Middenonderaansluiting

Designradiator Plieger Siena heeft met 1564 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Sieana Parelgrijs heeft een afmeting van 1800x462 MM en is perfect voor elke badkamer. Met een midden onder aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Verkrijgbaar in de kleur Parelgrijs voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 495.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Siena 180x46.2 cm 1564 Watt Zilver Metallic Middenonderaansluiting

Designradiator Plieger Siena heeft met 1564 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Sieana Zilver Metallic heeft een afmeting van 1800x462 MM en is perfect voor elke badkamer. Met een midden onder aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Verkrijgbaar in de kleur Zilver Metallic voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 495.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Genua 152x55cm 800 Watt Pergamon Zijaansluiting

Designradiator Plieger Genua heeft met 800 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Genua Pergamon heeft een afmeting van 152x55cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Tevens is het ook mogelijk om gebruik te kunnen maken van midden onder aansluiting.Voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 429.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Roma 80,5x60cm 389 Watt Wit Structuur Zijaansluiting

Designradiator Plieger Roma heeft met 389 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Roma wit structuur heeft een afmeting van 80,5x60cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij-aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Een moderne look binnen uw badkamer.

€ 145.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Vulcano 68.8x55cm 348 Watt Donkergrijs Structuur Zijaansluiting

Designradiator Plieger Vulcano heeft met 348 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Vulcano Donkergrijs heeft een afmeting van 68.8x55cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij-aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Een moderne look binnen uw badkamer.

€ 100.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Vulcano 68.8x55cm 348 Watt Wit Structuur Zijaansluiting

Designradiator Plieger Vulcano heeft met 348 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Vulcano Wit Structuur heeft een afmeting van 68.8x55cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij-aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Een moderne look binnen uw badkamer.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Palermo 68.8x55cm 348 Watt Wit Structuur Zijaansluiting

Designradiator Plieger Palermo heeft met 348 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Palermo wit structuur heeft een afmeting van 68.8x55cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij-aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Een moderne look binnen uw badkamer.

€ 85.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product
 

Designradiator Plieger Palermo 68.8x55cm 348 Watt Donkergrijs Structuur Zijaansluiting

Designradiator Plieger Palermo heeft met 348 watt heel veel power in huis. Je badkamer blijft warm en schimmelvrij. Hiermee zult u ook altijd verzekerd zijn van een warme badkamer. Nooit meer hoeft u nog een stap te zetten in een koude badkamer. Tevens kunt u ook uw handdoeken of badjassen op hangen om te drogen. Deze kun je weer hergebruiken in een korte periode. Prachtig hangend aan uw wand is dit een must in uw badkamer. Designradiator Plieger Palermo Donkergrijs Structuur heeft een afmeting van 68.8x55cm en is perfect voor elke badkamer. Met een zij-aansluiting zal deze designradiator gemakkelijk aan te sluiten zijn. Verkrijgbaar in de kleur donkergrijs voor een moderne look binnen uw badkamer.

€ 85.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Radiatoren Designradiatoren
Product