Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 180x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Deze douchedeur Slice van het merk Diamond Line heeft een aantal fijne eigenschappen. Het is een nisdeur, te plaatsen tussen twee wanden in de badkamer. De breedte van 180cm maakt het een breed en royaal geheel, om een grote doucheruimte te creëren waarin u alle vrijheid en ruimte heeft om vrij te kunnen bewegen. De douchedeur Slice van het merk Diamond Line kunt u openschuiven, om daar gemakkelijk gebruik van te maken. Dankzij de antikalk-afwerking heeft u weinig last van kalkresten. Easyclean voorkomt dat ook ander vuil zich er niet aan kan hechten. Het heldere glas blijft op die manier mooi, net als de chromen profielen. Wilt u de Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 180x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean bestellen? Een mooie deur die we netjes voor u op voorraad hebben. Bestel meteen, dan maken we de gratis verzending naar uw adres snel voor u in orde.

€ 589.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 170x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een brede douchedeur van het merk Diamond Line, om een luxe en brede doucheruimte te creëren. Voorzien van helder glas, waardoor de schuifdeuren op een mooie manier bijdragen aan het ruimtelijke effect in de douche en de rest van de badkamer. De nisdeur van Diamond Line kunt u plaatsen tussen twee wanden. Het glas van de douchedeur van Diamond Line is voorzien van helder glas, met antikalk en Easy Clean. Dat voorkomt de aanslag van kalk en ander vuil, waardoor schoonmaken heel eenvoudig blijft. Dankzij het 8mm veiligheidsglas kunt u er in de badkamer bovendien op een veilige manier gebruik van maken. Wilt u de Douchedeur van Diamond Line Nisdeur Schuifdeur 170x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean bestellen? Dat kan direct bij ons uit de eigen voorraad. Bestelt u voor 14:00 uur? Dan maken we de gratis verzending naar uw adres dezelfde werkdag nog in orde.

€ 489.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 160x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Slice van het merk Diamond Line heeft een breedte van 160cm. Er is gebruik gemaakt van helder glas, voor een ruimtelijk effect onder de douche en in de rest van de badkamer. Het heldere glas is voorzien van antikalk en Easy Clean. Dankzij 8mm veiligheidsglas kunt u op een veilige manier gebruik maken van de schuifdeuren in de Wiesbaden douchedeur. Gemakkelijk open te schuiven en te sluiten met een magneetsluiting. De hoogte van 200cm voorkomt dat er water overheen zal gaan, zodat u de rest van de badkamer mooi droog kunt houden. Wilt u de Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 160x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean bestellen? Wij leveren de deur vanuit voorraad. Bestellingen van voor 14:00 uur zullen we dezelfde dag nog gratis verzenden, zodat u de deur snel in huis heeft.

€ 449.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 140x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 140x200cm is een zeer fraaie douchedeur van het merk Wiesbaden. De douchedeur bestaat uit een schuifdeur die schuift over de wand aan de linker of rechterkant. De deur kan dus zowel links als rechts geplaatst worden. Met een schuifdeur zorgt u ervoor dat er geen extra ruimte in beslag wordt genomen in uw badkamer. Bovendien verliest u ook geen ruimte in de douche zelf. De schuifdeur van de Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 140x200cm is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas met anti kalk coating. Dit betekent dat uw glas beschermt is tegen kalk- en vuilaanslag. De douchedeur beschikt ook over een verstelbaar muurprofiel van hoogwaardig aluminium, dat verstelbaar is tot 100mm naar binnen. De ophanging van de deur kan gedaan worden door middel van grote deurwielen. Tevens zorgen deze grote wielen dat de schuifdeur soepel kan rollen. Verder is de douchedeur voorzien van een verchroomde handvat en is het geschikt voor een plaatsing op zowel een lage of hoge douchebak, of direct op de tegelvloer. De afmetingen van de douchedeur Nano zijn: 140 cm breed en 200 cm lang. De Douchedeur Nano XL is van het merk Wiesbaden. De schuifdeur is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas met anti kalk coating. De deur kan zowel links als rechts geplaatst worden. Er is een verstelbaar muurprofiel van hoogwaardig aluminium. De handvaten zijn verchroomd. De afmetingen zijn 140 cm breed en 200 cm hoog.

€ 389.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 120x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Slice is een zeer fraaie douchedeur van het merk Diamond Line. De douchedeur bestaat uit een schuifdeur die schuift over de wand aan de linker of rechterkant. De deur kan dus zowel links als rechts geplaatst worden. Met een schuifdeur zorgt u ervoor dat er geen extra ruimte in beslag wordt genomen in uw badkamer. Bovendien verliest u ook geen ruimte in de douche zelf. De schuifdeur van de Douchedeur Slice is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas met anti kalk coating. Dit betekent dat uw glas beschermt is tegen kalk- en vuilaanslag. De douchedeur beschikt ook over een verstelbaar muurprofiel van hoogwaardig aluminium. De ophanging van de deur kan gedaan worden door middel van grote deurwielen. Tevens zorgen deze grote wielen dat de schuifdeur soepel kan rollen. Verder is de douchedeur voorzien van een verchroomde handvat en is het geschikt voor een plaatsing op zowel een lage of hoge douchebak, of direct op de tegelvloer. De afmetingen van de douchedeur Nano zijn: 120 cm breed en 200 cm lang.

€ 349.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 110x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Slice 110cm is een zeer fraaie douchedeur van het merk Diamond Line. De douchedeur bestaat uit een schuifdeur die schuift over de wand aan de linker of rechterkant. De deur kan dus zowel links als rechts geplaatst worden. Met een schuifdeur zorgt u ervoor dat er geen extra ruimte in beslag wordt genomen in uw badkamer. Bovendien verliest u ook geen ruimte in de douche zelf. De schuifdeur van de Douchedeur Slice 110cm is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas met anti kalk coating. Dit betekent dat uw glas beschermt is tegen kalk- en vuilaanslag. De douchedeur beschikt ook over een verstelbaar muurprofiel van hoogwaardig aluminium, dat verstelbaar is tot 15mm. De ophanging van de deur kan gedaan worden door middel van grote deurwielen. Tevens zorgen deze grote wielen dat de schuifdeur soepel kan rollen. Verder is de douchedeur voorzien van een verchroomde handvat en is het geschikt voor een plaatsing op zowel een lage of hoge douchebak, of direct op de tegelvloer. De afmetingen van de douchedeur Nano zijn: 110 cm breed en 200 cm lang.

€ 399.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Schuifdeur 100x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Softclose

Douchedeur Nano 100cm is een zeer fraaie douchedeur van het merk Wiesbaden. De schuifdeur van de Douchedeur Nano 110cm is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas met anti kalk coating. Dit betekent dat uw glas beschermt is tegen kalk- en vuilaanslag. Met een schuifdeur zorgt u ervoor dat er geen extra ruimte in beslag wordt genomen in uw badkamer. Bovendien verliest u ook geen ruimte in de douche zelf.

€ 389.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Schuifdeur 110x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Softclose

Douchedeur Nano 110cm is een zeer fraaie douchedeur van het merk Wiesbaden. De schuifdeur van de Douchedeur Nano 110cm is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas met anti kalk coating. Dit betekent dat uw glas beschermt is tegen kalk- en vuilaanslag. Met een schuifdeur zorgt u ervoor dat er geen extra ruimte in beslag wordt genomen in uw badkamer. Bovendien verliest u ook geen ruimte in de douche zelf.

€ 409.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Schuifdeur 120x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Softclose

Douchedeur Nano 120cm is een zeer fraaie douchedeur van het merk Wiesbaden. De schuifdeur van de Douchedeur Nano 110cm is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas met anti kalk coating. Dit betekent dat uw glas beschermt is tegen kalk- en vuilaanslag. Met een schuifdeur zorgt u ervoor dat er geen extra ruimte in beslag wordt genomen in uw badkamer. Bovendien verliest u ook geen ruimte in de douche zelf.

€ 439.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Schuifdeur 140x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Softclose

Douchedeur Nano 140cm is een zeer fraaie douchedeur van het merk Wiesbaden. De schuifdeur van de Douchedeur Nano 110cm is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas met anti kalk coating. Dit betekent dat uw glas beschermt is tegen kalk- en vuilaanslag. Met een schuifdeur zorgt u ervoor dat er geen extra ruimte in beslag wordt genomen in uw badkamer. Bovendien verliest u ook geen ruimte in de douche zelf.

€ 479.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Glazen Douchedeur 100cm Mania Helder mat Glas Nisdeur met Draaideur Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

Glazen Douchedeur 100cm - Mania Helder/mat Glas Nisdeur met Draaideur - Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

€ 295.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Glazen Douchedeur 90cm Mania Helder mat Glas Nisdeur met Draaideur Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

Glazen Douchedeur 90cm - Mania Helder/mat Glas Nisdeur met Draaideur - Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

€ 285.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Glazen Douchedeur 80cm Mania Helder mat Glas Nisdeur met Draaideur Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

Glazen Douchedeur 80cm - Mania Helder/mat Glas Nisdeur met Draaideur - Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

€ 275.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Glazen Douchedeur 70cm Mania Helder mat Glas Nisdeur met Draaideur Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

Glazen Douchedeur 70cm - Mania Helder/mat Glas Nisdeur met Draaideur - Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

€ 265.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Nisdeur Draaideur 100x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een nisdeur voor uw douche, uitgevoerd in mooi helder glas. Dat heeft een fijne vergrotende werking voor de badkamer en voor de nis, om daarin op een comfortabele manier te kunnen douchen. De douchedeur maakt gebruik van twee chromen scharnieren, waardoor er geen profiel nodig is tegen de wand. Dat komt de stijlvolle uitstraling van het model enorm ten goede. 100x200 douchedeur in een nis De douchedeur is 100cm breed en daarmee goed geschikt voor een ruime doucheruimte. Voorzien van een chromen handgreep, waarmee alle elementen mooi met elkaar in lijn zijn. Uiteraard is er gebruik gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas, als veilige keuze voor het hele gezin. Dankzij de antikalk coating heeft u op het glas veel minder last van zeep- en kalkresten. Schoonmaken wordt daarmee een stuk makkelijker. U kunt de Douchedeur Nisdeur Draaideur 100x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean online bestellen, wij zorgen voor de gratis verzending naar uw adres. Productvoordelen Antikalk: makkelijker schoonmaken Helder glas: ruimtelijke werking Zonder profiel: stijlvolle keuze 8mm veiligheidsglas: veilige keuze

€ 289.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Nisdeur Draaideur 90x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een draaiende douchedeur voor in een nis, met een breedte van 90cm. De deur hangt aan chromen scharnieren, waardoor een volledig profiel niet nodig is. Dat komt de stijlvolle uitstraling van de deur enorm ten goede. Het heldere glas van de deur zorgt voor een ruimtelijke werking, waardoor de badkamer meteen een stukje groter zal lijken. 90x200 douchedeur in een nis De douchedeur in een nis heeft een breedte van 90cm en zorgt daarmee voor een comfortabele ruimte om te douchen. Uiteraard gaat het om 8mm dik veiligheidsglas, voor een veilige keuze in de badkamer. Het glas is daarnaast voorzien van een antikalk coating. Daardoor kunnen zeepresten en kalk zich er niet zomaar aan hechten, zodat schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt. U kunt de Douchedeur Nisdeur Draaideur 90x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean online bestellen, natuurlijk met gratis verzending. Productvoordelen Antikalk: makkelijker schoonmaken Helder glas: ruimtelijke werking Zonder profiel: stijlvolle keuze 8mm veiligheidsglas: veilige keuze

€ 279.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Nisdeur Draaideur 80x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een douchedeur voor een nis, voorzien van mooi helder glas. Dat creëert een ruimtelijke werking in de badkamer, die daardoor een stukje groter zal lijken. De deur draait open met twee scharnieren aan de wand, uitgevoerd in een mooie chromen afwerking. Er is op die manier geen profiel aan de wand nodig, waardoor de douchedeur een extra stijlvolle uitstraling krijgt. 80x200 douchedeur in een nis De douchedeur in een nis is voorzien van glas met een antikalk-behandeling. Dat betekent dat kalk en zeepresten niet de kans krijgen om zich aan het glas te hechten. Schoonmaken is op die manier heel eenvoudig. Ondertussen kunt u rekenen op 8mm veiligheidsglas, waardoor de douchedeur een veilige keuze is in de badkamer. U kunt de Douchedeur Nisdeur Draaideur 80x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean online bestellen, wij zorgen ervoor dat u deze zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Productvoordelen Antikalk: makkelijker schoonmaken Helder glas: ruimtelijke werking Zonder profiel: stijlvolle keuze 8mm veiligheidsglas: veilige keuze

€ 269.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Nisdeur Draaideur 70x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een douchedeur voor een nis, uitgevoerd met mooi helder glas. Dat zorgt voor een ruimtelijke werking in de badkamer, die daardoor een stukje groter zal lijken. Het glas van de douchedeur is voorzien van een antikalk-behandeling, waardoor kalk en zeepresten zich er niet aan kan hechten en schoonmaken een stuk makkelijker is. 70x200 douchedeur in een nis De douchedeur heeft een breedte van 70cm en draait open met twee scharnieren aan de wand. Het is een model zonder profiel langs de rand, waardoor het een stijlvolle keuze is. De scharnieren zijn afgewerkt in chroom, iets dat daar ook aan bijdraagt. Bestel de Douchedeur Nisdeur Draaideur 70x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean online. De verzending naar uw adres is gratis. Productvoordelen Antikalk: makkelijker schoonmaken Helder glas: ruimtelijke werking Zonder profiel: stijlvolle keuze 8mm veiligheidsglas: veilige keuze

€ 259.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchedeuren
Product