Douchebak Smooth Hoog Rechthoek 100x80x16.5cm SMC Wit Met Potenset en Afneembaar Paneel

De Douchebak Smooth Rechthoek Hoog 100x80 cm met Afneembare Front is van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal en heeft een vierkante vorm. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer. Daarnaast is wit een zeer objectieve kleur, waardoor de douchebak in principe zonder problemen in iedere badkamer tot zijn recht komt. Verder zorgt de douchebak met een diepte van 16.5 cm dat u een hoge instap heeft en dat u de afvoer gemakkelijk eronder weg kan werken. De Douchebak Smooth Rechthoek Hoog 100x80 cm met Afneembare Front kan direct op de vloer worden gemonteerd en is geschikt voor panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 229.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Hoog Rechthoek 90x80x16.5cm SMC Wit Met Potenset en Afneembaar Paneel

De Douchebak Smooth Rechthoek Hoog 90x80 cm met Afneembare Front is van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal en heeft een vierkante vorm. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer. Daarnaast is wit een zeer objectieve kleur, waardoor de douchebak in principe zonder problemen in iedere badkamer tot zijn recht komt. Verder zorgt de douchebak met een diepte van 16.5 cm dat u een hoge instap heeft en dat u de afvoer gemakkelijk eronder weg kan werken. De Douchebak Smooth Rechthoek Hoog 90x80 cm met Afneembare Front kan direct op de vloer worden gemonteerd en is geschikt voor panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 219.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Rechthoek 140x90x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 140x90x5cm met van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 140x90x5cm met kan direct op de vloer te monteren en geschikt voor het gebruik van panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Rechthoek 100x80x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 100x80x5cm met van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 100x80x5cm met kan direct op de vloer te monteren en geschikt voor het gebruik van panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 189.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Rechthoek 90x80x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 90x80cm met van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 90x80cm met kan direct op de vloer te monteren en geschikt voor het gebruik van panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Hoog Rechthoek 120x90x16.5cm SMC Wit Met Potenset en Afneembaar Paneel

De Douchebak Smooth Rechthoek Hoog 120x90 cm met Afneembare Front is van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal en heeft een vierkante vorm. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer. Daarnaast is wit een zeer objectieve kleur, waardoor de douchebak in principe zonder problemen in iedere badkamer tot zijn recht komt. Verder zorgt de douchebak met een diepte van 165 mm dat u een hoge instap heeft en dat u de afvoer gemakkelijk eronder weg kan werken. De Douchebak Smooth Rechthoek Hoog 120x90 cm met Afneembare Front kan direct op de vloer worden gemonteerd en is geschikt voor panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 269.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Hoog Rechthoek 120x80x16.5cm SMC Wit Met Potenset en Afneembaar Paneel

De Douchebak Smooth Rechthoek Hoog 120x80 cm met Afneembare Front is van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal en heeft een vierkante vorm. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer. Daarnaast is wit een zeer objectieve kleur, waardoor de douchebak in principe zonder problemen in iedere badkamer tot zijn recht komt. Verder zorgt de douchebak met een diepte van 165 mm dat u een hoge instap heeft en dat u de afvoer gemakkelijk eronder weg kan werken. De Douchebak Smooth Rechthoek Hoog 120x80 cm met Afneembare Front kan direct op de vloer worden gemonteerd en is geschikt voor panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Rechthoek 120x100x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 120x100cm met van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer. Daarnaast is wit een zeer objectieve kleur, waardoor de douchebak in principe zonder problemen in iedere badkamer tot zijn recht komt. De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 120x100cm met kan direct op de vloer te monteren en geschikt voor het gebruik van panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Rechthoek 120x90x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 120x90 cm met van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer. Daarnaast is wit een zeer objectieve kleur, waardoor de douchebak in principe zonder problemen in iedere badkamer tot zijn recht komt. De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 120x90 cm met kan direct op de vloer te monteren en geschikt voor het gebruik van panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 229.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Rechthoek 120x80x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 120x80 cm met van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer. Daarnaast is wit een zeer objectieve kleur, waardoor de douchebak in principe zonder problemen in iedere badkamer tot zijn recht komt. De Douchebak Smooth Laag Rechthoek 120x80 cm met kan direct op de vloer te monteren en geschikt voor het gebruik van panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 209.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Hoog Kwartrond 100x100x16.5cm Radius 55cm SMC Wit met Potenset en Afneembaar paneel

De Douchebak Smooth Hoog Kwartrond 100x100x16.5cm combineert een ruimte besparende vorm met een hoog formaat, zodat u de afvoer daaronder eenvoudig aan kunt brengen. Ruimtebesparend dankzij de kwartronde afwerking en in 100x100cm, zodat u daar ook in de kleine(re) badkamer zonder problemen gebruik van kunt maken. Op die manier is het een goede keuze voor uitstekende kwaliteit, afgewerkt in modern wit dat u eenvoudig met de rest van uw badkamer kunt combineren. Geschikt voor panelen en meteen op de tegelvloer te monteren. Houd er rekening mee dat u de afvoer er los bij dient te bestellen. Wilt u de Douchebak Smooth Hoog Kwartrond 100x100x16.5cm kopen? Een goede keuze voor een hoge douchebak. Eenvoudig online te bestellen en tevens beschikbaar bij ons in de showroom in Schiedam, om die eerst een keer op uw gemak te komen bezichtigen.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Hoog Kwartrond 90x90x16.5cm Radius 55cm SMC Wit met Potenset en Afneembaar paneel

De Douchebak Smooth Hoog Kwartrond 90x90x16.5cm combineert een ruimte besparende vorm met een hoog formaat, zodat u de afvoer daaronder eenvoudig aan kunt brengen. Ruimtebesparend dankzij de kwartronde afwerking en in 90x90cm, zodat u daar ook in de kleine(re) badkamer zonder problemen gebruik van kunt maken. Op die manier is het een goede keuze voor uitstekende kwaliteit, afgewerkt in modern wit dat u eenvoudig met de rest van uw badkamer kunt combineren. Geschikt voor panelen en meteen op de tegelvloer te monteren. Houd er rekening mee dat u de afvoer er los bij dient te bestellen. Wilt u de Douchebak Smooth Hoog Kwartrond 90x90x16.5cm kopen? Een goede keuze voor een hoge douchebak. Eenvoudig online te bestellen en tevens beschikbaar bij ons in de showroom in Schiedam, om die eerst een keer op uw gemak te komen bezichtigen.

€ 189.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Hoog Kwartrond 80x80x16.5cm Radius 55cm SMC Wit met Potenset en Afneembaar paneel

De Douchebak Smooth Hoog Kwartrond 80x80x16,5cm combineert een ruimte besparende vorm met een hoog formaat, zodat u de afvoer daaronder eenvoudig aan kunt brengen. Ruimtebesparend dankzij de kwartronde afwerking en in 80x80cm, zodat u daar ook in de kleine(re) badkamer zonder problemen gebruik van kunt maken. Op die manier is het een goede keuze voor uitstekende kwaliteit, afgewerkt in modern wit dat u eenvoudig met de rest van uw badkamer kunt combineren. Geschikt voor panelen en meteen op de tegelvloer te monteren. Houd er rekening mee dat u de afvoer er los bij dient te bestellen. Wilt u de Douchebak Smooth Hoog Kwartrond 80x80x16,5cm kopen? Een goede keuze voor een hoge douchebak. Eenvoudig online te bestellen en tevens beschikbaar bij ons in de showroom in Schiedam, om die eerst een keer op uw gemak te komen bezichtigen.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Kwartrond 100x100x5cm Radius 55cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Kwartrond 100x100x5cm kopen? Gemaakt van een zeer sterk materiaal (SMC), zodat u kunt rekenen op een lange levensduur. Het model is kwartrond en laag, waarmee u kunt rekenen op een mooi design. Dat nauwelijks opvalt in de badkamer, mede dankzij het compacte formaat van 100x100x5cm. Het is een compacte douchebak voor in de kleine(re) badkamer, die u bovendien direct op de tegelvloer kunt monteren. Houd rekening met het afvoergat van 60mm, waarvoor u zelf afzonderlijk de afvoer kunt kopen en kunt monteren. Voor een stijlvolle douche, door gebruik te maken van panelen op de Douchebak Smooth Laag Kwartrond 100x100x5cm. U kunt de Douchebak Smooth Laag Kwartrond 100x100x5cm eenvoudig online bestellen, dan gaan wij er meteen vanuit onze voorraad mee aan de slag. En het model liever eerst een keer komen bekijken? Geen probleem, u bent van harte welkom bij ons in de showroom in Schiedam

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Kwartrond 90x90x5cm Radius 55cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Kwartrond 90x90x5cm kopen? Gemaakt van een zeer sterk materiaal (SMC), zodat u kunt rekenen op een lange levensduur. Het model is kwartrond en laag, waarmee u kunt rekenen op een mooi design. Dat nauwelijks opvalt in de badkamer, mede dankzij het compacte formaat van 90x90x5cm. Het is een compacte douchebak voor in de kleine(re) badkamer, die u bovendien direct op de tegelvloer kunt monteren. Houd rekening met het afvoergat van 60mm, waarvoor u zelf afzonderlijk de afvoer kunt kopen en kunt monteren. Voor een stijlvolle douche, door gebruik te maken van panelen op de Douchebak Smooth Laag Kwartrond 90x90x5cm. U kunt de Douchebak Smooth Laag Kwartrond 90x90x5cm eenvoudig online bestellen, dan gaan wij er meteen vanuit onze voorraad mee aan de slag. En het model liever eerst een keer komen bekijken? Geen probleem, u bent van harte welkom bij ons in de showroom in Schiedam

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Kwartrond 80x80x5cm Radius 55cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Kwartrond 80x80x5cm kopen? Gemaakt van een zeer sterk materiaal (SMC), zodat u kunt rekenen op een lange levensduur. Het model is kwartrond en laag, waarmee u kunt rekenen op een mooi design. Dat nauwelijks opvalt in de badkamer, mede dankzij het compacte formaat van 80x80cm. Het is een compacte douchebak voor in de kleine(re) badkamer, die u bovendien direct op de tegelvloer kunt monteren. Houd rekening met het afvoergat van 60mm, waarvoor u zelf afzonderlijk de afvoer kunt kopen en kunt monteren. Voor een stijlvolle douche, door gebruik te maken van panelen op de Douchebak Smooth Laag Kwartrond 80x80x5cm. U kunt de Douchebak Smooth Laag Kwartrond 80x80x5cm eenvoudig online bestellen, dan gaan wij er meteen vanuit onze voorraad mee aan de slag. En het model liever eerst een keer komen bekijken? Geen probleem, u bent van harte welkom bij ons in de showroom in Schiedam

€ 139.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Vijfhoek 100x100x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Vijfhoek 100x100x5cm heeft een bijzonder mooi ontwerp. Het is een vijfhoek, waardoor die weinig ruimte inneemt en ondertussen toch voldoende ruimte biedt om goed te kunnen douchen. In een lage uitvoering, waardoor de opstap minimaal is en u daar zonder problemen gebruik van kunt maken. De douchebak in een vijfhoek heeft een afneembaar front, om die gemakkelijk te kunnen installeren en bijvoorbeeld de afvoer te kunnen plaatsen. U kunt die los kopen, maar houd rekening met het afvoergat van 60mm. U kunt de Douchebak SmoothLaag Vijfhoek 100x100x5cm gebruiken in combinatie met panelen. Uiteraard kunt u de Douchebak Smooth Laag Vijfhoek 100x100x5cm eenvoudig online kopen, waarna wij er voor u vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag gaan. Op die manier maken we de verzending naar uw adres in orde, zodat u de mooie douchebak zo snel mogelijk in huis heeft.

€ 229.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Vijfhoek 90x90x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Vijfhoek 90x90x5cm heeft een bijzonder mooi ontwerp. Het is een vijfhoek, waardoor die weinig ruimte inneemt en ondertussen toch voldoende ruimte biedt om goed te kunnen douchen. In een lage uitvoering, waardoor de opstap minimaal is en u daar zonder problemen gebruik van kunt maken. De douchebak in een vijfhoek heeft een afneembaar front, om die gemakkelijk te kunnen installeren en bijvoorbeeld de afvoer te kunnen plaatsen. U kunt die los kopen, maar houd rekening met het afvoergat van 60mm. U kunt de Douchebak SmoothLaag Vijfhoek 90x90x5cm gebruiken in combinatie met panelen. Uiteraard kunt u de Douchebak Smooth Laag Vijfhoek 90x90x5cm eenvoudig online kopen, waarna wij er voor u vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag gaan. Op die manier maken we de verzending naar uw adres in orde, zodat u de mooie douchebak zo snel mogelijk in huis heeft.

€ 219.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Vierkant 100x100x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Vierkant 100x100x5cm heeft een lage uitvoering, waardoor u daar op een moderne manier met een mooi design gebruik van kunt maken. En om gemakkelijker op te stappen, zodat u comfortabel kunt gaan douchen. Direct op de vloer te monteren en geschikt voor het gebruik van panelen. Op die manier is de douchebak een veelzijdige keuze, ondanks de compacte afmetingen in 100x100x5cm. Prettig in de kleine(re) badkamer, omdat het niet nodig is om daarmee veel ruimte in te nemen. De bak is geschikt voor een afvoergat van 60mm, waarmee u ervoor zorgt dat u alles netjes kunt aansluiten. U kunt de Douchebak Smooth Laag Vierkant 100x100x5cmonline kopen of bij ons in de showroom in Schiedam komen bekijken. Onze specialisten vertellen u er graag meer over en kunnen ook de andere modellen bij ons uit de collectie met badkamerartikelen laten zien.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Smooth Laag Vierkant 90x90x5cm SMC Wit

De Douchebak Smooth Laag Vierkant 90x90x5cm heeft een lage uitvoering, waardoor u daar op een moderne manier met een mooi design gebruik van kunt maken. En om gemakkelijker op te stappen, zodat u comfortabel kunt gaan douchen. Direct op de vloer te monteren en geschikt voor het gebruik van panelen. Op die manier is de douchebak een veelzijdige keuze, ondanks de compacte afmetingen in 90x90cm. Prettig in de kleine(re) badkamer, omdat het niet nodig is om daarmee veel ruimte in te nemen. De bak is geschikt voor een afvoergat van 60mm, waarmee u ervoor zorgt dat u alles netjes kunt aansluiten. U kunt de Douchebak Smooth Laag Vierkant 90x90x5cm online kopen of bij ons in de showroom in Schiedam komen bekijken. Onze specialisten vertellen u er graag meer over en kunnen ook de andere modellen bij ons uit de collectie met badkamerartikelen laten zien.

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product