Toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend 40x60x22cm MDF Wit Softclose Keramiek Wasbak

De toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend 40x60x22cm MDF Wit Softclose Keramiek Wasbak is van het merk Creavit. Deze prachtige toiletmeubel is rechts gescharnierd. De fontein onderkast is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van keramiek. Het materiaal zorgt voor een strakke vormgeving en zorgt hiermee voor een moderne look in uw toiletruimte. De wasbak is verder rechthoekig afgewerkt met 1 kraangat en tevens is dit model verkrijgbaar in de kleuren: Wit en oak. De toiletmeubel heeft een standaard greep en een soft close functie, waarmee de deur extra soepel sluit. Met dit toiletmeubel bergt u gemakkelijk alle kleine spullen op en bent u altijd verzekerd van een opgeruimd toilet. De toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend heeft een afmeting van 40x60x22 cm.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend 40x60x22cm MDF Oak Softclose Keramiek Wasbak

De Toiletmeubel Aloni Hangend Rechtsdraaiend is van het merk Creavit. Deze prachtige toiletmeubel is rechts gescharnierd. De fontein onderkast is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van keramiek. Het materiaal zorgt voor een strakke vormgeving en zorgt hiermee voor een moderne look in uw toiletruimte. De wasbak is verder rechthoekig afgewerkt met 1 kraangat en tevens is dit model verkrijgbaar in de kleuren: Wit en Oak. De toiletmeubel heeft een standaard greep en een soft close functie, waarmee de deur extra soepel sluit. Met dit toiletmeubel bergt u gemakkelijk alle kleine spullen op en bent u altijd verzekerd van een opgeruimd toilet. De toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend heeft een afmeting van 40x60x22 cm.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel SP Grey Oak Links

De Toiletmeubel SP Grey Oak Links is van het merk Sanilux. De toiletmeubel is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van kunstmarmer. De wasbak met heeft een rechthoekige vorm met een kraangat rechts en een witte kleur. De meubel heeft 1 draaideur met verchroomde grepen en soft close functie. De afmetingen zijn 40 cm breed, 25 cm diep en 50 cm hoog. Verkrijgbaar in de kleuren Wit, Grey Oak, Zwart Wenge.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel SP Wit Links

De Toiletmeubel SP Wit Links is van het merk Sanilux. De toiletmeubel is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van kunstmarmer. De wasbak met heeft een rechthoekige vorm met een kraangat rechts en een witte kleur. De meubel heeft 1 draaideur met verchroomde grepen en soft close functie. De afmetingen zijn 40 cm breed, 25 cm diep en 50 cm hoog. Verkrijgbaar in de kleuren Wit, Grey Oak, Zwart Wenge.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel SP Zwart Wenge Links

De Toiletmeubel SP Zwart Wenge Links is van het merk Sanilux. De toiletmeubel is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van kunstmarmer. De wasbak met heeft een rechthoekige vorm met een kraangat rechts en een witte kleur. De meubel heeft 1 draaideur met verchroomde grepen en soft close functie. De afmetingen zijn 40 cm breed, 25 cm diep en 50 cm hoog. Verkrijgbaar in de kleuren Wit, Grey Oak, Zwart Wenge.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel SP Grey Oak Rechts

De Toiletmeubel SP Grey Oak Rechts is van het merk Sanilux. De toiletmeubel is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van kunstmarmer. De wasbak met heeft een rechthoekige vorm met een kraangat rechts en een witte kleur. De meubel heeft 1 draaideur met verchroomde grepen en soft close functie. De afmetingen zijn 40 cm breed, 25 cm diep en 50 cm hoog. Verkrijgbaar in de kleuren Wit, Grey Oak, Zwart Wenge.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel SP Wit Rechts

De Toiletmeubel SP Wit Rechts is van het merk Sanilux. De toiletmeubel is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van kunstmarmer. De wasbak met heeft een rechthoekige vorm met een kraangat rechts en een witte kleur. De meubel heeft 1 draaideur met verchroomde grepen en soft close functie. De afmetingen zijn 40 cm breed, 25 cm diep en 50 cm hoog. Verkrijgbaar in de kleuren Wit, Grey Oak, Zwart Wenge.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel SP Zwart Wenge Rechts

De Toiletmeubel SP Zwart Wenge Rechts is van het merk Sanilux. De toiletmeubel is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van kunstmarmer. De wasbak met heeft een rechthoekige vorm met een kraangat rechts en een witte kleur. De meubel heeft 1 draaideur met verchroomde grepen en soft close functie. De afmetingen zijn 40 cm breed, 25 cm diep en 50 cm hoog. Verkrijgbaar in de kleuren Wit, Grey Oak, Zwart Wenge.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 120x57.6x42cm MDF Wit Kunstmarmer Wasbak 2 kraangaten Met Spiegel Met Onderzijde Verlichting

Het Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 120x57.6x42cm bestellen? Een complete set, inclusief de spiegel om boven de wastafel en het kastje met de lades op te hangen. Het kastje is gemaakt van MDF, de wastafel is gemaakt van kunstmarmer en heeft daardoor een bijzonder mooie uitstraling. De toiletkast is voorzien van twee lades, die het mogelijk maken om daar diverse producten in op te bergen. Met een mooie aluminium greep en natuurlijk voorzien van SoftClose. Het is op die manier een luxe keuze voor op het toilet of in de badkamer, gemaakt van mooie materialen van goede kwaliteit. U kunt het Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 120x57.6x42cm eenvoudig online bestellen. Inclusief de spiegel met verlichting, waardoor het niet nodig is om nog een extra lichtpunt aan te brengen. Gemakkelijk te bevestigen en aan te sluiten om er direct gebruik van te maken.

€ 1179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 120x57.6x42cm MDF Grijs Kunstmarmer Wasbak 2 kraangaten Met Spiegel Met Onderzijde Verlichting

Een grijs toiletmeubel kopen dat ook in de badkamer een goede keuze vormt? Dan is het Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 120x57.6x42cm goed geschikt. Uitgevoerd met kunstmarmer voor de wasbak en in MDF om de lades en het kastje op een stevige manier in elkaar te zetten. Het Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 120x57.6x42cm heeft twee lades en zorgt daarmee voor behoorlijk wat opbergruimte. Bovendien is de spiegel bij de set alvast voorzien van verlichting aan de bovenzijde, waardoor het niet nodig is om een aparte lamp in de badkamer of het toilet op te hangen. Wilt u het Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 120x57.6x42cm kopen? Wij hebben het model voor u op voorraad, zodat we daar meteen mee aan de slag kunnen. U heeft het toiletmeubel na de gratis verzending snel in huis, om die meteen op te kunnen hangen. Een complete set, inclusief de spiegel.

€ 1170.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 60x44cm MDF Grijs Kunstmarmer Wasbak 1 kraangat Met Spiegel

Het Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 60x44cm kopen? Een hangend meubel in het toilet, extra breed uitgevoerd om er zoveel mogelijk spullen in kwijt te kunnen. Een ruime keuze, met lades voorzien van een mooie aluminium handgreep. Het kastje in deze set is gemaakt van MDF en biedt op die manier uitstekende kwaliteit. Bovenop het meubel bevindt zich kunstmarmer voor de wasbak. Op die manier heeft die een mooie uitstraling. De twee lades laten zich gemakkelijk gebruiken en zorgen ervoor dat het Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 60x44cm op een heel handige manier van pas komt. U kunt het Toiletmeubel Set Plieger Qubic Hangend 60x44cm online kopen, wij maken de verzending daarvan direct vanuit onze eigen voorraad in orde. Voor een spiegel boven het meubel met lades, waarin de verlichting alvast verwerkt is om daar heel eenvoudig gebruik van te kunnen maken.

€ 785.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm MDF Hoogglans Wit Keramische Wasbak Met Spiegel

Het Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm kopen? Een mooie deze in wit, voorzien van een keramische wasbak. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs, direct bij ons uit de eigen voorraad en natuurlijk op basis van gratis verzending voor het complete pakket. Inclusief de spiegel, om de set op het toilet compleet te maken. Het kastje van het toiletmeubel maakt het eenvoudig om een aantal belangrijke spullen op te bergen. Op de bodem van het hangende kastje of op de legplank daarin. Zo bergt u alles netjes op, terwijl het Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm ondertussen een heel compact formaat heeft. Wilt u het toiletmeubel in wit bestellen? Dat kan eenvoudig online, inclusief de spiegel die erbij hoort. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag, zodat u het toiletmeubel, het fonteintje voor in het toilet en de spiegel alle drie zo snel mogelijk in huis heeft om ze op te hangen.

€ 269.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm MDF Antraciet Keramische Wasbak Met Spiegel

Het Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm kopen? Een complete set inclusief een spiegel, zodat alles goed bij elkaar past. Voorzien van een keramische wasbak en uitgevoerd in donker antraciet, waardoor de set een stijlvolle uitstraling heeft in de ruimte voor het toilet. Het toiletmeubel combineert een fonteintje met een handig kastje, zodat u daar een aantal artikelen voor op het toilet in kunt plaatsen. Op de legplank of op de bodem van het kastje, om er meer in kwijt te kunnen dan u in eerste instantie zou denken. Compact, maar ondertussen op een heel slimme manier functioneel. Het Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm is uitstekend geschikt als u een toiletmeubel en fonteintje wilt combineren, alvast inclusief de spiegel. Bestel meteen online, dan gaan wij er voor u vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag. Uiteraard op basis van gratis verzending.

€ 269.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Anoria Hangend 40x52x22cm MDF Hoogglans Antraciet Grijs Softclose Greeploos Mineraalmarmer Wasbak

Het Toiletmeubel Anoria Hangend 40x52x22cm kopen? Een mooie keuze voor in het toilet, waar u op een stijlvolle manier gebruik van kunt maken. Met een greeploze deur, waardoor het er aan de buitenkant niet aan af te zien valt dat u daarin spullen opbergt. Terwijl het de ruimte biedt om een aantal belangrijke producten buiten het zicht te plaatsen. De wastafel van het Toiletmeubel Anoria Hangend 40x52x22cm is gemaakt van mineraalmarmer, waarmee u kiest voor een mooie hoogwaardige uitstraling. En ook de Softclose-functie van het deurtje sluit daar natuurlijk op een mooie manier aan bij. U kunt het Toiletmeubel Anoria Hangend 40x52x22cm zowel links als rechts gebruiken in het toilet, waardoor dit altijd past. Het geheel is al volledig voorgemonteerd, waardoor het niet nodig is om daar nog zelf mee aan de slag te gaan. Een mooie keuze en eenvoudig online te kopen. Of te bekijken bij ons in de showroom in Schiedam.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Anoria Hangend 40x52x22cm MDF Hoogglans Wit Softclose Greeploos Mineraalmarmer Wasbak

Het Toiletmeubel Anoria Hangend 40x52x22cm is een heel compacte keuze met een mooi greeploos ontwerp. Dat betekent dat u het kastje gemakkelijk open kunt maken, zonder dat u dit er aan de buitenkant aan af kunt zien. De ideale keuze voor op het toilet, om toch een aantal artikelen op te kunnen bergen. De wastafel voor in het toilet is gemaakt van mineraalmarmer en heeft daarmee een prachtige uitstraling. Een materiaal van goede kwaliteit, beschikbaar in hoogglans wit en daarmee een stijlvolle en moderne keuze. Op basis van een neutrale kleur, voor een goede match met de rest van uw toilet of het interieur. Het Toiletmeubel Anoria Hangend 40x52x22cm is voorzien van Softclose, om het deurtje gemakkelijk af te kunnen sluiten. Zowel links- als rechts-scharnierend te bevestigen, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt de wastafel voor op het toilet online bestellen of die bekijken bij ons in de showroom in Schiedam.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Trendline Hangend Rechtsdraaiend 40x52x22cm MDF Hoogglans Wit Softclose Greeploos Mineraalmarmer Wasbak

De Toiletmeubel Trendline Hangend Rechtsdraaiend is van het merk Sanilux. Deze prachtige toiletmeubel is rechts gescharnierd. De fontein onderkast is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van mineraalmarmer. Het materiaal zorgt voor een strakke vormgeving en zorgt hiermee voor een moderne look in uw toiletruimte. De wasbak is verder rechthoekig afgewerkt met 1 kraangat en tevens is dit model verkrijgbaar in de kleuren: hoogglans wit, hoogglans antraciet en light wood. De toiletmeubel heeft 1 greeploze deur en een soft close functie, waarmee de deur extra soepel sluit. Met dit toiletmeubel bergt u gemakkelijk alle kleine spullen op en bent u altijd verzekerd van een opgeruimd toilet. De toiletmeubel Trendline van Sanilux heeft een afmeting van 40x52x22 cm.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Trendline Hangend Linksdraaiend 40x52x22cm MDF Hoogglans Wit Softclose Greeploos Mineraalmarmer Wasbak

De Toiletmeubel Trendline Hangend Linksdraaiend is van het merk Sanilux. Deze prachtige toiletmeubel is links gescharnierd. De fontein onderkast is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van mineraalmarmer. Het materiaal zorgt voor een strakke vormgeving en zorgt hiermee voor een moderne look in uw toiletruimte. De wasbak is verder rechthoekig afgewerkt met 1 kraangat en tevens is dit model verkrijgbaar in de kleuren: hoogglans wit, hoogglans antraciet en light wood. De toiletmeubel heeft 1 greeploze deur en een soft close functie, waarmee de deur extra soepel sluit. Met dit toiletmeubel bergt u gemakkelijk alle kleine spullen op en bent u altijd verzekerd van een opgeruimd toilet. De toiletmeubel Trendline van Sanilux heeft een afmeting van 40x52x22 cm.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Trendline Stone Hangend Rechtsdraaiend 40x52x22cm MDF Natuur Softclose Greeploos Natuurstenen Wasbak

De Fonteinkast Trendline Stone Rechts is van het merk Sanilux. Deze prachtige fontein onderkast met wastafel is rechts gescharnierd. De Fonteinkast Trendline Stone Rechts is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van natuursteen. Natuurstenen komen recht uit de natuur, gedolven in groeves en vervolgens in de fabriek op maat gesneden. Hierdoor krijgt uw toilet een unieke en luxe uitstraling. De wasbak is verder rechthoekig afgewerkt met een kraangat en een antraciete kleur. De fonteinkast heeft 1 greeploze deur en een soft close functie, waarmee de deur extra soepel sluit. Met deze fonteinkast bergt u gemakkelijk alle kleine spullen op en bent u altijd verzekerd van een opgeruimd toilet. Deze fonteinkast van Sanilux heeft een afmeting van 40x52x22 cm en is tevens verkrijgbaar in de kleuren: hoogglans wit, hoogglans antraciet en light wood

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product