Wastafel Opbouw Karé Rechthoek 58x36x11.5cm Keramiek Mat Zwart

Een mooie opbouw wastafel in de vorm van een rechthoek. Lekker ruim vormgegeven, om daar in de badkamer goed gebruik van te kunnen maken. De ondiepe wastafel zorgt ondertussen voor een stijlvol ontwerp, goed te combineren met andere mooie materialen waar u in de badkamer gebruik van maakt. De opbouw wastafel is gemaakt van keramiek en heeft daardoor al meteen een hoogwaardige uitstraling. De mat zwarte kleur draagt daar op een mooie manier aan bij. Plaats er een vrijstaande kraan bij en zorg ervoor dat de uitloop ver genoeg naar voren komt om het water er netjes in te laten vallen. Wilt u de Wastafel Opbouw Karé Rechthoek 58x36x11.5cm Keramiek Mat Zwart kopen? We zorgen vandaag nog voor de gratis verzending naar uw adres, als u voor 14:00u bestelt. Op die manier heeft u de wastafel voor opbouw snel in huis, om daar meteen gebruik van te kunnen maken.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Hangend Opera 120 Rechthoek 120x42x10cm Solid Surface Mat Wit Zonder Kraangat

De Wastafel Just Solid Opera-120 Zonder Kraangat is van het merk Best Design. Deze rechthoekige wastafel zonder kraangat is gemaakt van Solid Surface, een basis van acryl en natuurmineraal. Het is zeer stevig materiaal en onderhoudsvriendelijk. De wastafel heeft een mat witte kleur. De afmetingen zijn 120 cm breed, 42 cm diep en 10 cm hoog.

€ 799.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Hangend Opera 80 Rechthoek 80x42x10cm Solid Surface Mat Wit Zonder Kraangat

De Wastafel Just Solid Opera-80 Zonder Kraangat is van het merk Best Design. Deze rechthoekige wastafel zonder kraangat is gemaakt van Solid Surface, een basis van acryl en natuurmineraal. Het is zeer stevig materiaal en onderhoudsvriendelijk. De wastafel heeft een mat witte kleur. De afmetingen zijn 80 cm breed, 42 cm diep en 10 cm hoog.

€ 609.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Hangend Ideavit Solidwash Rechthoek 45x22x38cm Solid Surface Mat Wit 0 Kraangaten met Overloop

Wastafel Hangend Solidwash is een moderne wasbak, heeft een lengte van 45cm en is van het kwalitatieve merk Ideavit. Dit design is daarom ook een enorme blikvanger. Het tovert daarom ook direct een glimlach op uw gezicht. Deze wasbak is zowel links als rechts te monteren. Het matte, fluweelachtige oppervlak van de wastafel voelt prettig aan, is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Schoonmaakmiddelen zijn nauwelijks nodig voor dit materiaal, ook bij gebruik zal het geen effect hebben. Tevens zit er ook een open vak. Wastafel Hangend Solidwash Rechthoek 45x22x38cm Solid Surface heeft een hoogte van 38cm en is voorzien van een witte kleur voor een moderne uitstraling.

€ 900.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Hangend Opera 60 Rechthoek 60x42x10cm Solid Surface Mat Wit Zonder Kraangat

De Wastafel Just Solid Opera-60 Zonder Kraangat is van het merk Best Design. Deze rechthoekige wastafel zonder kraangat is gemaakt van Solid Surface, een basis van acryl en natuurmineraal. Het is zeer stevig materiaal en onderhoudsvriendelijk. De wastafel heeft een mat witte kleur. De afmetingen zijn 60 cm breed, 42 cm diep en 10 cm hoog.

€ 549.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Hangend Dubbel 120 Rechthoek 120x40x15cm Solid Surface Glans Wit Zonder Kraangat

De Wastafel Just Solid Dubbel-120 Zonder Kraangat is van het merk Best Design. Deze wastafel zonder kraangat is gemaakt van Solid Surface, een basis van acryl en natuurmineraal. Het is zeer stevig materiaal en onderhoudsvriendelijk. De wastafel heeft een glans witte kleur. De afmetingen zijn 120 cm breed, 40 cm diep en 15 cm hoog.

€ 869.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Palermo Rechthoek 80.5x51.5x9cm Travertin Gezoet Beige 2 Kraangaten

De wastafel Palermo is van het merk Forzalaqua en is 80.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet travertin en heeft een beige kleur. Deze wastafel heeft 2 kraangaten. De Palermo wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De natuursteen zal uw badkamer een warme uitstraling geven. Alle Palermo modellen hebben een vlakke onderkant, zodat de wasbak op meerdere manieren gebruikt kan worden. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. De wastafel kan ook los aan de muur opgehangen worden door middel van ophangsteunen. Deze zijn apart verkrijgbaar. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 850.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Laguna Rechthoek 80x40x12cm Hardsteen Gezoet Blauw Grijs 1 Kraangat

De wastafel Laguna is van het merk Forzalaqua en is een echte eyecatcher uit de collectie. De waskom steekt voor een deel uit de wastafel en heeft een breedte van 80 cm, diepte van 40 cm en hoogte van 12 cm. De wasbak is gemaakt van gezoet hardsteen en heeft een antraciet kleur. Deze wastafel heeft 1 kraangat. De Laguna wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De natuursteen zal uw badkamer een warme uitstraling geven. Alle Laguna modellen hebben een vlakke onderkant, zodat de wasbak op meerdere manieren gebruikt kan worden. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. De wastafel kan ook los aan de muur opgehangen worden door middel van ophangsteunen die wij er standaard bij leveren. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 890.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Laguna Rechthoek 80x40x12cm Basalt Gezoet Antraciet 0 Kraangaten

De wastafel Laguna is van het merk Forzalaqua en is een echte eyecatcher uit de collectie. De waskom steekt voor een deel uit de wastafel en heeft een breedte van 80 cm, diepte van 40 cm en hoogte van 12 cm. De wasbak is gemaakt van gezoet basalt en heeft een antraciet kleur. Deze wastafel heeft 0 kraangaten. De Laguna wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De natuursteen zal uw badkamer een warme uitstraling geven. Alle Laguna modellen hebben een vlakke onderkant, zodat de wasbak op meerdere manieren gebruikt kan worden. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. De wastafel kan ook los aan de muur opgehangen worden door middel van ophangsteunen die wij er standaard bij leveren. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 945.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Lena Rechthoek 100x47x8cm Solid Surface Wit

Wastafel Lena Rechthoek 100x47x8cm Solid Surface Wit is van het merk Sanilux. Dit product is gemaakt van solid surface en heeft een witte kleur. Het product heeft een rechthoekige afwerking met de kraangat in het midden. Het product is 100 cm breed, 47 cm diep en 8 cm hoog. Exclusief bevestigingsmateriaal.

€ 549.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Laguna Rechthoek 80x40x12cm Basalt Gezoet Antraciet 1 Kraangat

De wastafel Laguna is van het merk Forzalaqua en is een echte eyecatcher uit de collectie. De waskom steekt voor een deel uit de wastafel en heeft een breedte van 80 cm, diepte van 40 cm en hoogte van 12 cm. De wasbak is gemaakt van gezoet basalt en heeft een antraciet kleur. Deze wastafel heeft 1 kraangat. De Laguna wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De natuursteen zal uw badkamer een warme uitstraling geven. Alle Laguna modellen hebben een vlakke onderkant, zodat de wasbak op meerdere manieren gebruikt kan worden. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. De wastafel kan ook los aan de muur opgehangen worden door middel van ophangsteunen die wij er standaard bij leveren. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 975.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Bellezza Rechthoek 100.5x51.5x9cm Travertin Gezoet Beige 0 Kraangaten

De wastafel Bellezza is van het merk Forzalaqua en is 100.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet travertin en heeft een beige kleur. Deze wastafel heeft 0 kraangaten. De Bellezza wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De afvoergat is prachtig bedekt met een natuursteen plaat. De wasbak zal uw badkamer een warme uitstraling geven. De Belleza modellen kunnen opgehangen worden door middel van de meegeleverde steunen. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 899.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Bellezza Rechthoek 120.5x51.5x9cm Travertin Gezoet Beige 2 Kraangaten

De wastafel Bellezza is van het merk Forzalaqua en is 120.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet travertin en heeft een beige kleur. Deze wastafel heeft 2 kraangaten. De Bellezza wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De afvoergat is prachtig bedekt met een natuursteen plaat. De wasbak zal uw badkamer een warme uitstraling geven. De Belleza modellen kunnen opgehangen worden door middel van de meegeleverde steunen. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 1090.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Bellezza Rechthoek 100.5x51.5x9cm Marmer Gezoet Blauw Wit 2 Kraangaten

De wastafel Bellezza is van het merk Forzalaqua en is 100.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet marmer en heeft een blauw/witte kleur. Deze wastafel heeft 2 kraangaten. De Bellezza wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De afvoergat is prachtig bedekt met een natuursteen plaat. De wasbak zal uw badkamer een warme uitstraling geven. De Belleza modellen kunnen opgehangen worden door middel van de meegeleverde steunen. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 1110.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Bellezza Rechthoek 80.5x51.5x9cm Basalt Gezoet Antraciet 2 Kraangaten

De wastafel Bellezza is van het merk Forzalaqua en is 80.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet basalt en heeft een antraciet kleur. Deze wastafel heeft 2 kraangaten. De Bellezza wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De afvoergat is prachtig bedekt met een natuursteen plaat. De wasbak zal uw badkamer een warme uitstraling geven. De Belleza modellen kunnen opgehangen worden door middel van de meegeleverde steunen. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 799.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Bellezza Rechthoek 120.5x51.5x9cm Travertin Gezoet Beige 1 Kraangat

De wastafel Bellezza is van het merk Forzalaqua en is 120.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet travertin en heeft een beige kleur. Deze wastafel heeft 1 kraangat. De Bellezza wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De afvoergat is prachtig bedekt met een natuursteen plaat. De wasbak zal uw badkamer een warme uitstraling geven. De Belleza modellen kunnen opgehangen worden door middel van de meegeleverde steunen. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 1060.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Bellezza Rechthoek 100.5x51.5x9cm Marmer Gezoet Blauw Wit 1 Kraangat

De wastafel Bellezza is van het merk Forzalaqua en is 100.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet marmer en heeft een blauw/witte kleur. Deze wastafel heeft 1 kraangat. De Bellezza wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De afvoergat is prachtig bedekt met een natuursteen plaat. De wasbak zal uw badkamer een warme uitstraling geven. De Belleza modellen kunnen opgehangen worden door middel van de meegeleverde steunen. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 1080.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Bellezza Rechthoek 80.5x51.5x9cm Basalt Gezoet Antraciet 1 Kraangat

De wastafel Bellezza is van het merk Forzalaqua en is 80.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet basalt en heeft een antraciet kleur. Deze wastafel heeft 1 kraangat. De Bellezza wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De afvoergat is prachtig bedekt met een natuursteen plaat. De wasbak zal uw badkamer een warme uitstraling geven. De Belleza modellen kunnen opgehangen worden door middel van de meegeleverde steunen. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 770.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Bellezza Rechthoek 120.5x51.5x9cm Travertin Gezoet Beige 0 Kraangaten

De wastafel Bellezza is van het merk Forzalaqua en is 120.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet travertin en heeft een beige kleur. Deze wastafel heeft 0 kraangaten. De Bellezza wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De afvoergat is prachtig bedekt met een natuursteen plaat. De wasbak zal uw badkamer een warme uitstraling geven. De Belleza modellen kunnen opgehangen worden door middel van de meegeleverde steunen. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 1030.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product
 

Wastafel Forzalaqua Bellezza Rechthoek 100.5x51.5x9cm Marmer Gezoet Blauw Wit 0 Kraangaten

De wastafel Bellezza is van het merk Forzalaqua en is 100.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet marmer en heeft een blauw/witte kleur. Deze wastafel heeft 0 kraangaten. De Bellezza wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De afvoergat is prachtig bedekt met een natuursteen plaat. De wasbak zal uw badkamer een warme uitstraling geven. De Belleza modellen kunnen opgehangen worden door middel van de meegeleverde steunen. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

€ 1050.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Wastafels Standaard wastafels
Product