Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Hoogglans Zwart Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Hoogglans zwart MDF: een mooie stijlvolle en klassieke keuze in de badkamer. In deze Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Hoogglans Zwart, die verder voorzien is van geïntegreerde LED-verlichting. Heel modern, uitermate energiezuinig en op een handige manier aangebracht aan de bovenzijde van de kast. Op die manier is er altijd voldoende licht beschikbaar in de badkamer, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. En mist u regelmatig een stopcontact? Dat is met dit kastje verleden tijd. Sluit een elektrische tandenborstel of een ander apparaat aan, om het stopcontact daarna weer netjes uit het zicht te plaatsen achter de deur. Een SoftClose-deur, zodat u die gemakkelijk kunt openen en weer heel elegant dicht kunt laten gaan. De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Hoogglans Zwart is een mooie luxe keuze in de badkamer. Direct online te bestellen, met gratis verzending naar uw adres vanuit onze eigen voorraad.

€ 461.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Mat Wit LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Mat Wit kopen? Een mooie keuze in mat wit, voor een rustige uitstraling in de badkamer. Mooi in combinatie met de spiegel aan de voorzijde en de LED-verlichting aan de bovenzijde. Energiezuinig en met voldoende lichtopbrengst, bijvoorbeeld om uw haar te doen of make-up aan te brengen. De kast is gemaakt van MDF en daarmee een degelijke keuze. Aan de buitenzijde en voor de planken aan de binnenzijde, waarop u de badkamerspullen op een nette manier kunt opbergen. Heel eenvoudig en mooi uit het zich, net als de lichtschakelaar en het stopcontact dat er in is geplaatst. De twee SoftClose-deuren van de Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Mat Wit dragen verder bij aan de mooie en elegante kwaliteit van de kast voor in de badkamer. Eenvoudig zelf op te hangen aan de wand. Direct online bestellen? Wij zorgen voor gratis verzending uit onze eigen voorraad, zodat u de kast snel in huis heeft.

€ 600.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Black Diamond Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een zwarte spiegelkast aan de wand, voor een stijlvolle en haast klassieke keuze in de badkamer. Uitgevoerd in goede kwaliteit MDF en met 5mm dik glas voor de spiegel. Twee tekenen aan de wand dat u kiest voor uitstekende kwaliteit, die de levensduur, het gebruiksgemak en de uitstraling ten goede komen. De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Black Diamond heeft een SoftClose-deur. Gemakkelijk te openen en heel eenvoudig en haast automatisch te sluiten. Houd er rekening mee dat de deur naar links open draait. Een compacte keuze voor boven de wastafel, goed geschikt voor in een kleine badkamer. De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Black Diamond is voorzien van een lichtschakelaar en een stopcontact aan de binnenkant, bijvoorbeeld om een elektrische tandenborstel op te laden of andere apparaten aan te sluiten. Online bestellen? Dat kan bij ons uit de eigen voorraad, waarna we de gratis verzending in orde maken.

€ 461.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Qlassics Sanicare 70x60x15cm MDF Schots Eiken

Spiegelkast Qlassics Schots-Eiken is van het kwalitatieve merk Sanicare. Deze moderne spiegelkast is meteen een blikvanger in uw badkamer. Het is functioneel, strak en modern met een ruime opbergruimte. Deze geweldige kast is gemaakt van MDF materiaal en heeft een rechthoekige vorm. De gehele voorkant is voorzien van een spiegel, waardoor het super functioneel is. Daarnaast heeft de kast 1 soft-closing deuren en 1 plank. Met een ruime afmeting van 70x60x15cm is dit een fantastische spiegelkast voor uw badkamer.

€ 423.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend MDF Legno Viola Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact

De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend is voorzien van een SoftClose-deur. Dat komt het gebruiksgemak sterk ten goede en zorgt bovendien voor een stijlvolle afwerking van het geheel. Zonder het risico om de kast te hard dicht te doen, omdat de sluiting dan automatisch zal ingrijpen. De spiegelkast voor boven de wastafel is alvast voorzien van LED verlichting, die u in en uit kunt schakelen met een lichtschakelaar. Een eenvoudige keuze op basis van hoge kwaliteit en energiezuinige verlichting. Met een stopcontact, zodat u met de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend alles bij de hand heeft wat u wenst in de badkamer. U kiest met de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Rechtsdraaiend voor een model gemaakt van MDF, gecombineerd met 5mm dik glas van A-klasse kwaliteit. Een mooie keuze van degelijke kwaliteit. Direct te bestellen bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de gratis verzending snel in orde kunnen maken.

€ 349.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Black Wood LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Wel veel opbergruimte creëren, maar liever zonder een groot ogende kast in de badkamer? Dan is de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Calore een uitstekende keuze. Een hangende kast in de badkamer, die er dankzij de hoogte voor zorgt dat u er veel spullen in op kunt bergen. Vrij van de vloer, waardoor het optische oppervlak in de badkamer zo groot mogelijk maakt. En waardoor schoonmaken een stuk gemakkelijker is, zonder vervelende naden en kieren waar zich vuil in kan ophopen. De Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Calore is wat dat betreft een heel gebruiksvriendelijke en handige keuze. Met een SoftClose-sluiting om de kast altijd op een elegante manier te laten sluiten. Volledig voorgemonteerd in de fabriek, waardoor u daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft. Ophangen is voldoende. Bestel online, dan maken wij de gratis verzending van de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Calore uit onze eigen voorraad voor u in orde.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Mat Wit LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Mat Wit kopen? Een mooie witte kast in MDF, als stijlvolle keuze in de badkamer. Gemaakt van stevig MDF, als ideale basis om daar alle badkamerspullen op een nette manier in op te bergen. Met een 5mm dikke glaslaag voor de spiegel, ook in hoge kwaliteit. De spiegel is verdeeld in drie SoftClose-deuren. Gemakkelijk te openen en automatisch elegant te sluiten, voor een luxe en stijlvolle keuze in de badkamer. De LED-verlichting aan de bovenzijde zorgt er dankzij de volledige breedte voor dat er in de badkamer altijd voldoende licht beschikbaar is als u kiest voor de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Mat Wit. De spiegelkast voor aan de wand heeft een lichtschakelaar en een stopcontact, zodat u daar op een praktische manier gebruik van kunt maken. Goed van kwaliteit, gratis verzonden en direct bij ons uit de eigen voorraad. Bestel meteen online, dan gaan wij er voor u mee aan de slag en heeft u de kast snel in huis.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Antracite LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een donkerbruine spiegelkast met een warme uitstraling, als fijne keuze in de badkamer. Met 15cm diepte, voor voldoende ruimte om alle badkamerspullen netjes in op te kunnen bergen. Voorzien van LED-verlichting, op een heel mooie manier geïntegreerd in de bovenzijde van de spiegel. Het 5mm dikke glas is goed van kwaliteit, net als het gebruikte MDF voor de kast en natuurlijk de LED-verlichting aan de bovenzijde. De spiegel is verdeeld in drie SoftClose-deuren. Gemakkelijk te openen en ook weer elegant en eenvoudig te sluiten. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Antracite is op die manier een mooie keuze. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Antracite is voorzien van een lichtschakelaar en een stopcontact. Om diverse elektrische apparaten aan te kunnen sluiten, bijvoorbeeld een scheerapparaat of een elektrische tandenborstel. Met gratis verzending, direct bij ons uit de eigen voorraad.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Viola LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een grote spiegelkast ophangen boven de dubbele wastafel? Dan is de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Viola uitstekend geschikt. Gemaakt van stevig MDF, waarmee u kiest voor goede kwaliteit in de badkamer. Uitgevoerd in een mooie donkere houtkleur, voor warmte en sfeer in de ruimte. Met 5mm glas voor de spiegel aan de voorzijde en aan de binnenkant. Verdeeld in drie deuren en een deel bovenaan, met daarin de LED-verlichting. Energiezuinig en eenvoudig in te schakelen via de schakelaar aan de binnenkant. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Viola is een prachtige keuze aan de muur, die bovendien heel handig van pas komt. Dankzij de spiegel met 3 SoftClose-deuren, dankzij het stopcontact en de LED-verlichting die ervoor zorgt dat er altijd genoeg licht is in de badkamer. Wilt u de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Viola online bestellen? Direct bij ons uit de eigen voorraad, uiteraard op basis van gratis verzending.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Calore LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Calore kopen? In een mooie bruine kleur, die in de badkamer warmte uitstraalt. Een mooie bewerking van het stevige MDF, als goede basis om uw badkamerspullen uit het zicht op te kunnen bergen. Netjes achter de spiegel, waar u ook heel handig gebruik van kunt maken. Een extra brede spiegel, dankzij de 3 deuren en het deel daarboven voor de LED-verlichting. Haast naadloos geïntegreerd, om daar op een heel stijlvolle manier gebruik van te kunnen maken. Op die manier is de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Calore een uitstekende keuze, tevens beschikbaar in een aantal andere kleuren. De hangende spiegelkast in een mooie bruine kleur is voorzien van zowel een lichtschakelaar, een binnen- en buitenspiegel als een stopcontact om elektrische apparaten aan te kunnen sluiten. De complete keuze. Bestel de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Legno Calore online, dan zorgen wij voor gratis verzending uit onze eigen voorraad.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Black Diamond LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Black Diamond kopen? Een mooie keuze in een warme donkere kleur. Gemaakt van stevig MDF, dat de ideale basis vormt om uw badkamerspullen uit het zicht op te bergen. Voorzien van 5mm dik glas voor de spiegel, dat opnieuw duidt op de hoge kwaliteit van dit model voor boven de dubbele wastafel. De drie SoftClose-deuren maken het eenvoudig om uw spullen op te bergen en die er weer bij te pakken. Altijd op basis van een elegante sluiting, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Hoge kwaliteit in een stijlvolle vorm, zodat u met de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Black Diamond een uitstekende keuze maakt. De LED-verlichting in de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Black Diamond is energiezuinig en schakelt u eenvoudig in met de lichtschakelaar aan de binnenkant. Naast een stopcontact, om de elektrische apparaten in de badkamer veilig op aan te sluiten. U kunt de donkerkleurige spiegelkast online bestellen, wij maken de gratis verzending dan snel voor u in orde.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Zwart LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een zwarte spiegelkast kopen voor in de badkamer? Hangend aan de muur, bijvoorbeeld boven een dubbele wastafel. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Zwart is op die manier een prachtige keuze. Met voldoende opbergruimte, dankzij 15cm diepte om de badkamerspullen uit het zicht in op te bergen. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Zwart is verder voorzien van LED-verlichting, netjes geïntegreerd in de bovenkant van de mooie spiegel. Verdeeld over 3 deuren, met SoftClose om die altijd op een nette manier te sluiten. Een kast van MDF, zodat u voor alle onderdelen kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Voorzien van een binnen- en een buitenspiegel, net als een lichtschakelaar en een stopcontact. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Zwart is een complete spiegelkast in hoogglans zwart, voor een stijlvolle keuze bij u aan de muur. Online te bestellen uit onze eigen voorraad, uiteraard op basis van gratis verzending.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Grijs LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een spiegelkast kopen in hoogglans grijs? Een mooie keuze boven de dubbele wastafel, vooral dankzij de combinatie met LED-verlichting. Energiezuinig en netjes in het glas verwerkt, bijna naadloos. Over de gehele breedte van de hangende spiegelkast, waardoor er altijd voldoende licht is in de badkamer. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Grijs is voorzien van 5mm dik glas, als uitstekende keuze op basis van hoge kwaliteit. Verder voorzien van drie SoftClose-deuren, die automatisch op een elegante manier sluiten. En die gemakkelijk openen, om daarin alle badkamerspullen op te bergen. Dankzij de lichtschakelaar kunt u de energiezuinige LED-verlichting eenvoudig inschakelen en weer uitschakelen. Het stopcontact in de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Grijs maakt het eenvoudig om een elektrisch apparaat aan te sluiten. Online bestellen? Met gratis verzending, direct uit onze eigen voorraad.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Taupe LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Taupe kopen? Een mooie brede kast, met voldoende ruimte om alles in de badkamer in op te bergen. Hangend aan de muur, bijvoorbeeld boven een dubbele wastafel. Met energiezuinige LED-verlichting, zodat u in de badkamer altijd voldoende licht heeft. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Taupe is voorzien van drie SoftClose-deuren, die op een heel elegante manier sluiten. En gemakkelijk openen, zonder dat er sprake is van een handvat. Greeploos en strak ontworpen, als mooie keuze in de badkamer om te gebruiken als een spiegel. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Taupe is voorzien van 5mm dik glas. De rest van de kast is gemaakt van stevig MDF. In hoogglans taupe, voor een mooie uitstraling van het geheel. Voorzien van een lichtschakelaar en stopcontact, als uitermate praktische keuze in de badkamer. Bestel direct online, dan maken we de gratis verzending uit eigen voorraad voor u in orde.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Wit LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een extra brede spiegelkast kopen voor in de badkamer? Dan is de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Wit een uitstekende keuze. Geschikt voor boven een brede dubbele wastafel, dankzij de breedte van 140cm. Met de 15cm diepte heeft u voldoende ruimte om alle badkamerspullen uit het zicht op te bergen. Een mooie en hoogwaardige keuze, bijvoorbeeld dankzij het gebruikte MDF en het 5mm dikke glas voor de spiegel. Geplaatst op 3 SoftClose-deuren. Eenvoudig te openen en automatisch heel elegant gesloten. Met LED-verlichting aan de bovenzijde van de hangende spiegelkast, voor voldoende licht in heel de badkamer. Wilt u de Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Wit kopen? Dat kan eenvoudig online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Gratis verzending naar uw adres, zodat u de spiegelkast met een stopcontact en een spiegel aan de binnenzijde en de buitenzijde gewoon zelf kunt ophangen.

€ 979.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Mat Wit LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een spiegelkast voor in de badkamer kopen? Mooi in mat wit, met voldoende breedte en diepte om alles in de slaapkamer netjes op te bergen. De ideale keuze voor de badkamerspullen, zodat die niet in het zicht hoeven te staan. En met SoftClose-deuren, waardoor de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Mat Wit zich altijd elegant laat sluiten. De spiegelkast heeft ingebouwde LED-verlichting, op een heel nette manier geïntegreerd. De ideale keuze voor in de badkamer, omdat er voor de spiegel en in de rest van de ruimte op die manier altijd voldoende licht is. Te bedienen met de lichtschakelaar aan de binnenkant, waar zich ook een stopcontact bevindt. De Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Mat Wit is tevens voorzien van een spiegel aan de binnenzijde, om daar op iedere gewenste manier gebruik van te kunnen maken. En de spiegelkast kopen om die op te hangen? Snel geleverd op basis van gratis verzending, direct bij ons uit de eigen voorraad.

€ 699.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Antracite LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een MDF badkamerkast met spiegel kopen? Een mooie en degelijke keuze, met voldoende diepte om diverse spullen in op te bergen. Vooral dankzij de 120cm breedte, zodat u er boven een brede of dubbele wastafel goed gebruik van kunt maken. Met de warme kleur van hout, als stijlvolle keuze in de badkamer. De Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Antracite heeft 5mm dik glas voor de spiegel. Verdeeld over twee SoftClose-deuren, voor een luxe keuze en een elegante manier van sluiten. En als derde deel aan de bovenzijde, waar de LED-verlichting haast naadloos in lijkt te zijn verwerkt. Wilt u de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Antracite kopen? Dat kan online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Met gratis verzending naar uw adres. Zodat u de spiegelkast met lichtschakelaar en stopcontact snel in huis heeft, om die meteen aan de wand op te kunnen hangen.

€ 699.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Viola LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een brede spiegelkast kopen? Dan is de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Viola in een mooie warme houtkleur een goede keuze. Stijlvol in de badkamer, ten opzichte van de andere mooie materialen. Met LED-verlichting aan de bovenzijde van de spiegel, zodat er altijd voldoende licht beschikbaar is in de badkamer. De badkamerkast met spiegel van MDF biedt met 15cm diepte voldoende ruimte om alles netjes op te kunnen bergen. Voorzien van 2 SoftClose-deuren, zodat u met de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Viola een luxe keuze maakt. Om alles uit het zicht op te bergen en de deurtjes automatisch netjes te sluiten. Met energiezuinige LED-verlichting, een binnen- en buitenspiegel en een handig stopcontact om een elektrische tandenborstel of een scheerapparaat aan te kunnen sluiten. De Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Viola bestellen? Direct bij ons uit de eigen voorraad, op basis van gratis verzending naar uw adres.

€ 699.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een spiegelkast kopen voor in de badkamer? Voldoende opbergruimte en tegelijkertijd een handige spiegel, dankzij de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore die u online kunt kopen. En dat is niet alles, want de spiegelkast is ook meteen voorzien van energiezuinige LED-verlichting aan de bovenzijde. Het 5mm dikke glas van de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore is net als het stevige MDF uitstekend van kwaliteit. Om uw spullen er goed in op te kunnen bergen en gebruik te maken van een mooie stijlvolle spiegel. Met 2 SoftClose-deuren, die ervoor zorgen dat u die automatisch op een elegante manier kunt sluiten. De Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore heeft een lichtschakelaar aan de binnenzijde, een spiegel aan de binnen- en buitenkant en een stopcontact, om eenvoudig een elektrisch apparaat aan te kunnen sluiten. Online bestellen? Wij hebben de spiegelkast voor u op voorraad en maken de gratis verzending graag snel voor u in orde.

€ 699.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Black Wood LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een stijlvolle zwarte spiegelkast kopen voor in de badkamer? Kies dit brede model, bijvoorbeeld boven een dubbele wastafel. Met een spiegel aan de binnenkant en de buitenkant, om er op allerlei manieren gebruik van te kunnen maken. Voorzien van 2 SoftClose-deuren en LED-verlichting, net als een stopcontact aan de binnenkant. De LED-verlichting van de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Black Wood kunt u aan- en uitzetten via een schakelaar aan de binnenzijde. Met SoftClose-deuren, die zich gemakkelijk laten openen en automatisch op een elegante manier zullen sluiten als u die weer dicht wilt doen. Gebruik de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Black Wood om alle badkamerspullen op een nette manier op te ruimen. Netjes uit het zicht, waar u dankzij de 15cm diepte voldoende de ruimte voor heeft met dit model. Direct online te bestellen uit onze eigen voorraad, uiteraard met gratis verzending naar uw adres.

€ 699.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product