Douchekraan Grohe 1000 New Douchethermostaat 15cm Hartafstand Thermostatisch Opbouw Rond Chroom 2 greeps

Deze douchekraan is van het merk Grohe heeft zonder koppelingen en heeft een hartafstand van 15cm. De douchekraan heeft verschillende voordelen: Grohe Turbostat: Snel en constant de gewenste watertemperatuur Grohe CoolTouch: De kraan wordt nooit warmer dan de temperatuur die ingesteld is Grohe EcoJoy: Water besparend Grohe Ecobutton: Eenvoudig tot wel 50% water besparend Grohe Safestop: houdt de douchekraan op 38 graden Grohe EasyLogic: Eevoudig te bedienen Grohe MetalGrip: ergonomisch gevormde metalen grepen

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Grohe 1000 New Douchethermostaat 12cm Hartafstand Thermostatisch Opbouw Rond Chroom 2 Greeps

Deze douchekraan van het merk Grohe heeft zonder koppelingen en heeft een hartafstand van 12cm. De douchekraan heeft verschillende voordelen: Grohe Turbostat: Snel en constant de gewenste watertemperatuur Grohe CoolTouch: De kraan wordt nooit warmer dan de temperatuur die ingesteld is Grohe EcoJoy: Water besparend Grohe Ecobutton: Eenvoudig tot wel 50% water besparend Grohe Safestop: houdt de douchekraan op 38 graden Grohe EasyLogic: Eevoudig te bedienen Grohe MetalGrip: ergonomisch gevormde metalen grepen

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Gless Thermostatisch Inbouw Rond RVS Mat Wit 2 Greeps

De Douchekraan Gless Inbouw RVS Mat Wit is van het merk Best Design. Deze inbouw mengkraan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een ronde vorm. Het is een tweegreeps kraan die gemonteerd wordt aan de wand.

€ 899.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Wiesbaden Cool Touch Thermostatisch Opbouw Rond Zwart 2 Greeps

De Douchekraan Cool Touch is van het merk Wiesbaden. De kraan is een opbouw thermostaatkraan gemaakt van messing in een zwarte kleur. De kraan heeft een ronde vorm. De doucheslang aansluiting is gevestigd in het midden aan de onderkant.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Wiesbaden Rio Thermostatisch Mengkraan 15cm Hartafstand Opbouw Rond Mat Zwart 2 Greeps

De douchekraan Rio is van het merk Wiesbaden. Dit is een thermostatische mengkraan dat voorzien is van een temperatuurbegrenzer op 38 graden. De thermostaatkraan heeft een zwart matte kleur en bezit een keramische afdichting. De kraan is 26.4 cm lang en 4 cm breed. De hartafstand is 15 cm. De aansluitmaat is 3/4.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Inbouw Thermostatisch ColdStart Rond Chroom Gepolijst 5 Greeps

Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw Rond Chroom 5 Greeps heeft niet alleen een mooi design maar is ook zeer functioneel. Brauer douchekraan is een thermostatische kraan die u een constante watertemperatuur verzekerd. Dit model is een inbouw model en wordt volledig in de wand ingebouwd, waardoor u een prachtige uitstraling in de badkamer creëert. Het voordeel van zo'n inbouwkraan is dat het gemakkelijk in onderhoud is en dat u de kraan naar wens kunt plaatsen in uw doucheruimte. U kunt de kraan zo monteren dat het buiten de douchestraal geplaatst wordt, zodat gebruik en onderhoudsgemak groter wordt. Ook wordt er meer doucheruimte gecreëerd. Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw heeft verder een ronde vorm en straalt hiermee luxe uit in uw badkamer. De afmetingen van de achterplaat zijn 11 cm breed en 51 cm lang.

€ 639.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Inbouw Thermostatisch ColdStart Rond Chroom Gepolijst 3 Greeps

Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw Rond Chroom 3 Greeps heeft niet alleen een mooi design maar is ook zeer functioneel. Brauer douchekraan is een thermostatische kraan die u een constante watertemperatuur verzekerd. Dit model is een inbouw model en wordt volledig in de wand ingebouwd, waardoor u een prachtige uitstraling in de badkamer creëert. Het voordeel van zo'n inbouwkraan is dat het gemakkelijk in onderhoud is en dat u de kraan naar wens kunt plaatsen in uw doucheruimte. U kunt de kraan zo monteren dat het buiten de douchestraal geplaatst wordt, zodat gebruik en onderhoudsgemak groter wordt. Ook wordt er meer doucheruimte gecreëerd. Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw heeft verder een ronde vorm en straalt hiermee stijlvol uit in uw badkamer. De afmetingen van de achterplaat zijn 11 cm breed en 35 cm lang.

€ 439.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Inbouw Thermostatisch ColdStart Vierkant Chroom Gepolijst 5 Greeps

Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw Vierkant Chroom 5 Greeps heeft niet alleen een mooi design maar is ook zeer functioneel. Brauer douchekraan is een thermostatische kraan die u een constante watertemperatuur verzekerd. Dit model is een inbouw model en wordt volledig in de wand ingebouwd, waardoor u een prachtige uitstraling in de badkamer creëert. Het voordeel van zo'n inbouwkraan is dat het gemakkelijk in onderhoud is en dat u de kraan naar wens kunt plaatsen in uw doucheruimte. U kunt de kraan zo monteren dat het buiten de douchestraal geplaatst wordt, zodat gebruik en onderhoudsgemak groter wordt. Ook wordt er meer doucheruimte gecreëerd. Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw heeft verder een vierkante vorm en straalt hiermee luxe uit in uw badkamer. De afmetingen van de achterplaat zijn11 cm breed en 51 cm lang.

€ 639.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Inbouw Thermostatisch ColdStart Vierkant Chroom Gepolijst 3 Greeps

Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw Vierkant Chroom 3 Greeps heeft niet alleen een mooi design maar is ook zeer functioneel. Brauer douchekraan is een thermostatische kraan die u een constante watertemperatuur verzekerd. Dit model is een inbouw model en wordt volledig in de wand ingebouwd, waardoor u een prachtige uitstraling in de badkamer creëert. Het voordeel van zo'n inbouwkraan is dat het gemakkelijk in onderhoud is en dat u de kraan naar wens kunt plaatsen in uw doucheruimte. U kunt de kraan zo monteren dat het buiten de douchestraal geplaatst wordt, zodat gebruik en onderhoudsgemak groter wordt. Ook wordt er meer doucheruimte gecreëerd. Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw heeft verder een vierkante vorm en straalt hiermee luxe uit in uw badkamer. De afmetingen van de achterplaat zijn11 cm breed en 35 cm lang.

€ 439.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Inbouw Thermostatisch ColdStart Vierkant Chroom Gepolijst 2 Greeps

Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw Vierkant Chroom 2 Greeps heeft niet alleen een mooi design maar is ook zeer functioneel. Brauer douchekraan is een thermostatische kraan die u een constante watertemperatuur verzekerd. Dit model is een inbouw model en wordt volledig in de wand ingebouwd, waardoor u een prachtige uitstraling in de badkamer creëert. Het voordeel van zo'n inbouwkraan is dat het gemakkelijk in onderhoud is en dat u de kraan naar wens kunt plaatsen in uw doucheruimte. U kunt de kraan zo monteren dat het buiten de douchestraal geplaatst wordt, zodat gebruik en onderhoudsgemak groter wordt. Ook wordt er meer doucheruimte gecreëerd. Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw heeft verder een vierkante vorm en straalt hiermee luxe uit in uw badkamer. De afmetingen van de achterplaat zijn11 cm breed en 27 cm lang.

€ 339.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Opbouw Thermostatisch 15cm Hartafstand CS Rond met Beugel Chroom gepolijst 2 Greeps

De douchekraan is van het kwalitatieve merk Brauer. Dit is een thermostaatkraan met een handige beugel. De kraan is afgewerkt met een mooie chroom gepolijste kleur. De hartafstand van de kraan is 15 centimer.

€ 418.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Inbouw Thermostatisch Rond Chroom 2 Greeps

De inbouw douchekraan is van het merk Brauer. De kraan is gemaakt van verchroomd messing en is afgewerkt met een chromen kleur. De thermostaatkraan is in te stellen op eigen temparatuur zo zal het water op exact hetzelfde temparatuur blijven. Op deze manier zal u veel water besparen, omdat het water in één keer op goed temparatuur is. Deze kraan heeft een 3 wegs omstel, hiermee kunt u bepalen of het water uit de hoofddouche moet komen of bijvoorbeeld uit de handdouche.

€ 338.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Inbouw Thermostatisch Vierkant Chroom Gepolijst 2 Greeps

De inbouw douchekraan is van het merk Brauer. De kraan is gemaakt van verchroomd messing en is afgewerkt met een chromen kleur. Door de thermostaatkraan in te stellen op eigen temparatuur zal het water op exact hetzelfde temparatuur blijven. Op deze manier zal u veel water besparen, omdat het water in één keer op goed temparatuur is. Deze kraan heeft een 3-wegs omstel, hiermee kunt u bepalen of het water uit de hoofddouche moet komen of bijvoorbeeld uit de handdouche.

€ 417.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Inbouw Thermostatisch Rond Chroom Gepolijst 2 Greeps

De inbouw douchekraan is van het merk Brauer. De kraan is gemaakt van verchroomd messing en is afgewerkt met een chromen kleur. De thermostaatkraan is in te stellen op eigen temparatuur zo zal het water op exact hetzelfde temparatuur blijven. Op deze manier zal u veel water besparen, omdat het water in één keer op goed temparatuur is. Deze kraan heeft een 3-wegs omstel, hiermee kunt u bepalen of het water uit de hoofddouche moet komen of bijvoorbeeld uit de handdouche.

€ 417.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer CS Thermostatisch Opbouw Vierkant Chroom 2 Greeps Beugel

Douchekraan Brauer CS is een mooie toevoeging aan uw doucheruimte. De kraan is thermostatisch geregeld, die u een constante watertemperatuur verzekerd, en is uitgevoerd in een vierkanten vorm. De chromen kleur waarmee de Brauer douchekraan is afgewerkt zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Dit model is een opbouw model en wordt aan de muur geïnstalleerd. Het voordeel van zo'n opbouw douchekraan is dat deze goedkoper en makkelijker te installeren zijn in tegenstelling tot de inbouw kranen. Douchekraan Brauer Coldstart Thermostatisch Opbouw Vierkant Chroom 2 Greeps heeft verder een hartafstand van 15 cm.

€ 418.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Bonn 10.5cm Hartafstand Thermostatisch Inbouw Rechthoek Chroom

De douchekraan Bonn is van het merk Brauer. Het is een inbouw douchethermostaat en chroom van kleur. De kraan heeft een 3 weg omstelkop en heeft een 1/2 aansluiting. De hartafstand van de kraan is 10.5 cm.

€ 369.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Inbouw Thermostatisch ColdStart Vierkant Chroom Gepolijst 4 Greeps

Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw Vierkant Chroom 4 Greeps heeft niet alleen een mooi design maar is ook zeer functioneel. Brauer douchekraan is een thermostatische kraan die u een constante watertemperatuur verzekerd. Dit model is een inbouw model en wordt volledig in de wand ingebouwd, waardoor u een prachtige uitstraling in de badkamer creëert. Het voordeel van zo'n inbouwkraan is dat het gemakkelijk in onderhoud is en dat u de kraan naar wens kunt plaatsen in uw doucheruimte. U kunt de kraan zo monteren dat het buiten de douchestraal geplaatst wordt, zodat gebruik en onderhoudsgemak groter wordt. Ook wordt er meer doucheruimte gecreëerd. Douchekraan Brauer Thermostatisch Inbouw heeft verder een vierkante vorm en straalt hiermee luxe uit in uw badkamer. De afmetingen van de kraan zijn 12,8 cm breed en 22 cm lang.

€ 539.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Brauer Bonn 15 cm Hartafstand Thermostatisch Opbouw Chroom 2 Greeps

Douchekraan Brauer Bonn 15 cm Hartafstand Thermostatisch Opbouw Chroom 2 Greeps . Deze stijlvolle douchekraan is een ideale toevoeging aan uw badkamer. De kraan is thermostatisch en mooi van chromen kleur. Dit model wordt aan de muur bevestigd. De hartafstand van de kraan is 15 cm.

€ 217.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Caral Afbouwdeel Thermostatisch Inbouw Rond Chroom 2 Greeps

Douchekraan Caral Thermostatisch Inbouw Rond Chroom 2 Greeps is van het merk Wiesbaden. Dit model bevat alleen een afbouwdeel voor een inbouwdeel douchethermostaat, dus het is geen complete kraan. De bijpassende inbouwdeel voor dit model kunt u ook terugvinden in ons assortiment. De Caral thermostatische inbouwkraan wordt volledig in de wand gebouwd, waardoor u een prachtige uitstraling in de badkamer creëert. Bovendien zorgen inbouwthermostaten ervoor dat u zowel water als geld bespaart, maar ook is het beter voor het milieu. Daarnaast zit je sneller op de gewenste temperatuur en kun je sneller van de hete douche genieten. De Caral douchekraan is verder afgewerkt in een chromen kleur en is voorzien van 2 ronde knoppen.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product
 

Douchekraan Rombo Afbouwdeel Thermostatisch Inbouw Vierkant Chroom 2 Greeps

De Douchekraan Rombo Thermostatisch Inbouw Vierkant Chroom 2 Greeps is van het merk Wiesbaden. Dit model bevat alleen een afbouwdeel voor een inbouwdeel douchethermostaat, dus het is geen complete kraan. De bijpassende inbouwdeel voor dit model kunt u ook terugvinden in ons assortiment. De Rombo douchekraan Afbouwdeel kenmerkt zich als een inbouw douchethermostaat van verchroomde messing. De kraan is voorzien van 2 vierkante knoppen en bestaat verder uit een thermostaatknop, omstelknop(pen) en een bodemplaat.

€ 124.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchekraan
Product