Douchegoot Aco Flexdrain RVS 118,5x9x2cm

De douchegoot Flexdrain van Aco is een stijlvolle afwatering. Voor iedere badkamer is er wel een geschikte douchegoot te vinden bij Aco. Aco douchegoten zijn zeer eenvoudig te reinigen en kunnen op welke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: Vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang. Door gebruik te maken van een douchegoot creëer je eenvoudig een drempelloze toegang tot je doucheruimte. Voor deze douchegoot hebben we een ruime aantal verschillende douchegoot roosters die perfect bovenop uw Aco douchegoot zal passen. Laat overtollig water in uw douche en badkamer verleden tijd zijn met de douchegoten van Aco!

€ 97.70

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 100x7cm met Flens Kunststof Sifon Filter

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 100x7cm is uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een flens, kunststof sifon en filter. De moderne douchegoot is een vervanger van de oude douche put. Door de grote formaat kunt u de goot makkelijker en netter installeren. Een douchegoot met flens is ideaal om te verwerken in een tegelvloer. Het rooster is 100 centimeter lang en slechts 7 centimeter breed. De douchegoot is tevens ook verkrijgbaar in de maten 70, 80 en 90 cm. De douchegoot is voorzien van een prachtig zwart rooster en maakt het verschil in uw badkamer. Het rooster valt op in uw douchecabine en in combinatie met andere zwarte details maakt u het plaatje af. Het voordeel van een douchegoot is dat u het sifon eruit kan halen om schoon te maken. Met het haarfilter kunt u de goot goed schoon houden en kunt u verstoppingen voorkomen. Let op! Bij het installeren van dit product is de zwarte afwerking erg krasgevoelig.

€ 269.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 90x7cm met Flens Kunststof Sifon Filter

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 90x7cm is uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een flens, kunststof sifon en filter. De moderne douchegoot is een vervanger van de oude douche put. Door de grote formaat kunt u de goot makkelijker en netter installeren. Een douchegoot met flens is ideaal om te verwerken in een tegelvloer. Het rooster is 90 centimeter lang en slechts 7 centimeter breed. De douchegoot is tevens ook verkrijgbaar in de maten 70, 80 en 100 cm. De douchegoot is voorzien van een prachtig zwart rooster en maakt het verschil in uw badkamer. Het rooster valt op in uw douchecabine en in combinatie met andere zwarte details maakt u het plaatje af. Het voordeel van een douchegoot is dat u het sifon eruit kan halen om schoon te maken. Met het haarfilter kunt u de goot goed schoon houden en kunt u verstoppingen voorkomen. Let op! Bij het installeren van dit product is de zwarte afwerking erg krasgevoelig.

€ 259.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 80x7cm met Flens Kunststof Sifon Filter

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 80x7cm is uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een flens, kunststof sifon en filter. De moderne douchegoot is een vervanger van de oude douche put. Door de grote formaat kunt u de goot makkelijker en netter installeren. Een douchegoot met flens is ideaal om te verwerken in een tegelvloer. Het rooster is 80 centimeter lang en slechts 7 centimeter breed. De douchegoot is tevens ook verkrijgbaar in de maten 70, 90 en 100 cm. De douchegoot is voorzien van een prachtig zwart rooster en maakt het verschil in uw badkamer. Het rooster valt op in uw douchecabine en in combinatie met andere zwarte details maakt u het plaatje af. Het voordeel van een douchegoot is dat u het sifon eruit kan halen om schoon te maken. Met het haarfilter kunt u de goot goed schoon houden en kunt u verstoppingen voorkomen. Let op! Bij het installeren van dit product is de zwarte afwerking erg krasgevoelig.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 70x7cm met Flens Kunststof Sifon Filter

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 70x7cm is uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een flens, kunststof sifon en filter. De moderne douchegoot is een vervanger van de oude douche put. Door de grote formaat kunt u de goot makkelijker en netter installeren. Een douchegoot met flens is ideaal om te verwerken in een tegelvloer. Het rooster is 70 centimeter lang en slechts 7 centimeter breed. De douchegoot is tevens ook verkrijgbaar in de maten 80, 90 en 100 cm. De douchegoot is voorzien van een prachtig zwart rooster en maakt het verschil in uw badkamer. Het rooster valt op in uw douchecabine en in combinatie met andere zwarte details maakt u het plaatje af. Het voordeel van een douchegoot is dat u het sifon eruit kan halen om schoon te maken. Met het haarfilter kunt u de goot goed schoon houden en kunt u verstoppingen voorkomen. Let op! Bij het installeren van dit product is de zwarte afwerking erg krasgevoelig.

€ 239.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Massief Rooster Aco Showerdrain C RVS 58.5x7cm

Dit RVS designrooster zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Aco douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten, zoals betegelbaar, glas of roestvrijstaal. Met een afmeting van 58.5x7cm is dit een ruime rooster voor uw Aco douchegoot. Perfect te combineren met een Aco douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische look krijgen door deze prachtig afgewerkte Aco douchegoot.

€ 145.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 100cm Type 5

Dit RVS designrooster type 5 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 100cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 60.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 90cm Type 5

Dit RVS designrooster type 5 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 90cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 80cm Type 5

Dit RVS designrooster type 5 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 80cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 58.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 70cm Type 5

Dit RVS designrooster type 5 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 70cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 57.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 60cm Type 5

Dit RVS designrooster type 5 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 60cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 56.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 50cm Type 5

Dit RVS designrooster type 5 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 50cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 55.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 100cm Type 4

Dit RVS designrooster type 4 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 100cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 60.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 90cm Type 4

Dit RVS designrooster type 4 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 90cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 80cm Type 4

Dit RVS designrooster type 4 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 80cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 58.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 70cm Type 4

Dit RVS designrooster type 4 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 70cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 57.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 60cm Type 4

Dit RVS designrooster type 4 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 60cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 56.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 50cm Type 4

Dit RVS designrooster type 4 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 50cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 55.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 100cm Type 3

Dit RVS designrooster type 3 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 100cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 90cm Type 3

Dit RVS designrooster type 3 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 90cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 58.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchegoten
Product