Douchebak Trevi Laag Vijfhoek 100x100x5cm Antislip SMC Wit

De Douchebak Trevi Laag Vijfhoek 100x100x5cm heeft een mooie strak ontwerp en biedt bovendien de mogelijkheid om ruimte te besparen. Zodat er aan de andere kant wel 100x100cm beschikbaar is om een ruime douche te bouwen, ook als de badkamer zelf aan de kleine(re) kant is. Op die manier biedt de Douchebak Trevi Laag Vijfhoek 100x100x5cm het beste van twee werelden. Direct op de tegelvloer te monteren, zodat u daar op een mooie manier gebruik van kunt maken. Met een afneembaar front, dat de installatie en de montage gemakkelijker maakt, bijvoorbeeld met betrekking tot de afvoer. U kunt de lage vijfhoek douchebak online kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er mee aan de slag en houden u op de hoogte van de status. Met gratis bezorging, waardoor u daar geen extra kosten voor hoeft te maken als u de mooie Douchebak Trevi Laag Vijfhoek 100x100x5cm wilt kopen.

€ 209.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Torino Hoog Vierkant 80x80x16,5cm Antislip SMC Wit met Potenset

De Douchebak Torino Hoog Vierkant 80x80x16,5cm vormt een mooie keuze binnen ons brede assortiment. Het is een hoog model, waardoor de afvoer zich gemakkelijk laat aansluiten. U kunt dat gewoon zelf doen, dankzij de duidelijke instructie die er wordt meegeleverd. Op die manier maakt u een goede en voordelige keuze, om zelf een douche samen te stellen. U kunt de douchebak gebruiken in combinatie met panelen. Houd rekening met de afmetingen in 80x80, zodat u de juiste panelen selecteert en u daarmee zorgt voor een fijne douche. Uitgevoerd in een mooie witte kleur en in SMC, zodat u daarmee bovendien kunt rekenen op hoge kwaliteit en maximale slijtvastheid. Tenslotte kunt u met de Douchebak Torino Hoog Vierkant 80x80x16,5cm rekenen op een anti-slip afwerking, zodat u hierin niet bang hoeft te zijn om uit te glijden. Met een potenset, zodat u het geheel compleet heeft en u daar goed gebruik van kunt maken bij u in de badkamer.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Trevi Laag Kwartrond 90x90x5cm Radius 55cm Antislip SMC Wit

Douchebak Trevi Kwartrond Laag 90x90 is van ons eigen merk. Met een diepte van slechts 50 mm is deze moderne douchebak een ideale toevoeging in uw badkamer. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal en heeft zoals de naam al zegt een kwartronde vorm. Het materiaal zorgt ervoor dat de douchebak zeer sterk is, maar toch licht is van gewicht. Bovendien maakt het minder kans op krassen en beschadigingen. De douchebak Trevi Kwartrond Laag 90x90 kan direct op de vloer worden gemonteerd en is geschikt voor panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Trevi Hoog Vierkant 100x100x16,5cm Antislip SMC Wit met Potenset en Afneembaar Paneel

De Douchebak Trevi Hoog Vierkant 100x100x16,5cm is een mooie en goedkope keuze voor in de badkamer. Een wit model, gemaakt van SMC en in een vierkante vorm. Goed van kwaliteit en strak vormgegeven, waarmee de bak goed aansluit bij de rest van de hoogwaardige materialen in de badkamer. Dankzij de hoogte van 140mm kunt u rekenen op een comfortabele instap, terwijl u daaronder de afvoer weg kunt werken. De afvoer voor de Douchebak Trevi Hoog Vierkant 100x100x16,5cm is los verkrijgbaar, waarover onze specialisten u goed kunnen adviseren. De douchebak is standaard alvast voorzien van een afneembaar front. Dit maakt het gemakkelijk om de bak te monteren en installeren, zodat u daar in de badkamer gebruik van kunt maken. Benieuwd hoe u de witte douchebak kunt bevestigen? U kunt het hoge model direct op de vloer monteren en daarop vervolgens gebruik maken van panelen. Op die manier kunt u een mooie douche samenstellen in de badkamer, waarvoor de Douchebak Trevi Hoog Vierkant 100x100x16,5cm de belangrijke basis vormt.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Trevi Hoog Vierkant 80x80x16,5cm Antislip SMC Wit met Potenset en Afneembaar Paneel

Een vierkante en hoge douchebak kopen? De Douchebak Trevi Hoog Vierkant 80x80x16,5cm is dan een uitstekende keuze. Uitgevoerd in stijlvol wit, zodat u daar ook bij u in de badkamer op een mooie manier gebruik van kunt maken. Een hoog model, die het gemakkelijk maakt om daar de afvoer onder aan te sluiten. Houd er rekening mee dat u die afvoer apart dient te bestellen. De douchebak heeft een afneembaar front, om de aansluiting op de tegelvloer een stuk gemakkelijker te maken. En die netjes af te sluiten, zodat er met de Douchebak Trevi Hoog Vierkant 80x80x16,5cm een mooi geheel ontstaat bij u in de badkamer. U kunt de witte vierkante douchebak meteen op de tegelvloer bevestigen, om daar goed gebruik van te maken. Eenvoudig online te koop en bovendien beschikbaar bij ons in de showroom in Schiedam. Kom bij ons langs, dan vertellen onze specialisten u graag meer over de Douchebak Trevi Hoog Vierkant 80x80x16,5cm.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Trevi Hoog Kwartrond 100x100x16,5cm Radius 55cm Antislip SMC Wit met Potenset en Afneembaar Paneel

De Douchebak Trevi Hoog Kwartrond 100x100x16,5cm laat zich gemakkelijk plaatsen, direct op de tegelvloer. Het is een hoog model, waardoor u voldoende ruimte heeft om de afvoer aan te brengen. Houd er wel rekening mee dat u die er los bij moet bestellen, iets waar onze specialisten u goed over kunnen adviseren. De witte douchebak in 100x100cm is geschikt voor het gebruik van panelen, zodat u daarmee een mooie douche kunt samenstellen. Met een afvoergat van 60mm om gebruik van te maken, om het water netjes af te kunnen voeren. Kwartrond, zodat de bak zelfs de mogelijkheid biedt om (optisch) ruimte in de badkamer te besparen. De Douchebak Trevi Hoog Kwartrond 100x100x16,5cm heeft een afneembaar front, zodat de installatie een stuk gemakkelijker wordt. Eenvoudig online te bestellen en bovendien te bezichtigen bij ons in de showroom, zodat u daar uw vragen kunt stellen aan onze specialisten.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Trevi Hoog Kwartrond 80x80x16,5cm Radius 55cm Antislip SMC Wit met Potenset en Afneembaar Paneel

De Douchebak Trevi Hoog Kwartrond 80x80x16,5cm combineert een ruimte besparende vorm met een hoog formaat, zodat u de afvoer daaronder eenvoudig aan kunt brengen. Ruimtebesparend dankzij de kwartronde afwerking en in 80x80cm, zodat u daar ook in de kleine(re) badkamer zonder problemen gebruik van kunt maken. Op die manier is het een goede keuze voor uitstekende kwaliteit, afgewerkt in modern wit dat u eenvoudig met de rest van uw badkamer kunt combineren. Geschikt voor panelen en meteen op de tegelvloer te monteren. Houd er rekening mee dat u de afvoer er los bij dient te bestellen. Wilt u de Douchebak Trevi Hoog Kwartrond 80x80x16,5cm kopen? Een goede keuze voor een hoge douchebak. Eenvoudig online te bestellen en tevens beschikbaar bij ons in de showroom in Schiedam, om die eerst een keer op uw gemak te komen bezichtigen.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Trevi Laag Kwartrond 100x100x5cm Radius 55cm Antislip SMC Wit

Douchebak Trevi Kwartrond Laag 100x100 is van ons eigen merk. Met een diepte van slechts 50 mm is deze moderne douchebak een ideale toevoeging in uw badkamer. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal en heeft zoals de naam al zegt een kwartronde vorm. Het materiaal zorgt ervoor dat de douchebak zeer sterk is, maar toch licht is van gewicht. Bovendien maakt het minder kans op krassen en beschadigingen. De douchebak Trevi Kwartrond Laag 100x100 kan direct op de vloer worden gemonteerd en is geschikt voor panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 139.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Trevi Laag Kwartrond 80x80x5cm Radius 55cm Antislip SMC Wit

De Douchebak Trevi Laag Kwartrond 80x80x5cm kopen? Gemaakt van een zeer sterk materiaal (SMC), zodat u kunt rekenen op een lange levensduur. Het model is kwartrond en laag, waarmee u kunt rekenen op een mooi design. Dat nauwelijks opvalt in de badkamer, mede dankzij het compacte formaat van 80x80. Het is een compacte douchebak voor in de kleine(re) badkamer, die u bovendien direct op de tegelvloer kunt monteren. Houd rekening met het afvoergat van 60mm, waarvoor u zelf afzonderlijk de afvoer kunt kopen en kunt monteren. Voor een stijlvolle douche, door gebruik te maken van panelen op de Douchebak Trevi Laag Kwartrond 80x80x5cm. U kunt de Douchebak Trevi Laag Kwartrond 80x80x4cm eenvoudig online bestellen, dan gaan wij er meteen vanuit onze voorraad mee aan de slag. En het model liever eerst een keer komen bekijken? Geen probleem, u bent van harte welkom bij ons in de showroom in Schiedam

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Trevi Hoog Kwartrond 90x90x16,5cm Radius 55cm Antislip SMC Wit met Potenset en Afneembaar Paneel

De Douchebak Trevi Kwartrond Hoog 90x90 is kwartrond en helpt op die manier gemakkelijk ruimte te besparen in de badkamer. Ideaal in een kleine(re) ruimte, zodat u daar toch voldoende heeft om een douche te plaatsen. U kunt de douchebak meteen op de tegels monteren, voor een degelijke verbinding om vervolgens de rest van de douche samen te stellen. De bak beschikt over een afvoergat van 60mm, dus houd daar rekening mee op het moment dat u de aansluiting wilt maken. De bak wordt geleverd zonder de afvoer, maar onze specialisten helpen u graag om daar het juiste model bij te vinden. De Douchebak Trevi Kwartrond Hoog 90x90 is voorzien van een afneembaar front, zodat u het geheel goed schoon kunt houden en u de installatie gemakkelijk kunt verzorgen. De bak is geschikt om panelen te plaatsen, zodat u de douche naar wens kunt samenstellen en u op een fijne manier gebruik kunt maken van de badkamer. De Douchebak Trevi Kwartrond Hoog 90x90 kopen? Dat kan online, of kom naar onze showroom in Schiedam om het model te bezichtigen.

€ 169.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product
 

Douchebak Trevi Hoog Vierkant 90x90x16,5cm Antislip SMC Wit met Potenset en Afneembaar Paneel

De Douchebak Trevi Vierkant Hoog 90x90 met Afneembare Front is van ons eigen merk. De witte douchebak is gemaakt van SMC materiaal en heeft een vierkante vorm. De witte kleur zorgt ervoor dat de douchebak bijzonder strak en eigentijds overkomt in uw badkamer. Daarnaast is wit een zeer objectieve kleur, waardoor de douchebak in principe zonder problemen in iedere badkamer tot zijn recht komt. Verder zorgt de douchebak met een diepte van 165 mm dat u een hoge instap heeft en dat u de afvoer gemakkelijk eronder weg kan werken. De Douchebak Trevi Vierkant Hoog 90x90 met Afneembare Front kan direct op de vloer worden gemonteerd en is geschikt voor panelen. De afvoer is optioneel verkrijgbaar.

€ 169.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Douche Douches Douchebakken
Product