2e keus Power Dynamics PD412P 12 passieve 2 weg speaker 1200W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Power Dynamics PD412P, lichtgewicht professionele 1200W speaker

De Power Dynamics PD412P is een 12" passieve 2-weg speaker met een maximaal vermogen van 1200W. Door het gebruik van een lichtgewicht ABS kunststof is de speaker relatief licht te noemen maar presteert desondanks als een echte 'zwaargewicht'. De PD412P is geschikt voor vele toepassingen op professioneel gebied. Hierbij valt te denken aan carnaval, in de horeca, buurt- of dorpsevenementen, etc. Aangestuurd door de juiste versterker levert deze speaker, in deze prijsklasse, absolute topprestaties die niet snel geëvenaard worden.

Vermogen

De PD412P heeft een maximaal vermogen van 1200W en een RMS vermogen van 300W. Voldoende vermogen dus voor een flink portie geluid. De 12" woofer zorgt voor een geluidsdruk van maar liefst 126dB maximaal dus ook dat staat garant voor succes. Door het 2-weg systeem en de ingebouwde crossover wordt het inkomende signaal verdeeld over de woofer en tweeter. Een gebalanceerd geluid is het resultaat wat ook op hoger volume strak blijft klinken.

Behuizing

De behuizing van de PD412P is een gegoten kunststof behuizing. Door gebruikt te maken van een zeer stevig kras- en stootvast kunststof kan de speaker tegen een stootje. Bijkomend voordeel is dat de speaker hierdoor relatief licht qua gewicht is waardoor hij makkelijk te tillen is of juist weinig belasting vormt voor een muur wanneer hij op een muurbeugel wordt geplaatst. Voor mobiel gebruik is de speaker voorzien van ingegoten handvaten. Omdat de PD412P allround te gebruiken is is de zijkant zo gemaakt dat hij ook op zijn zij als monitor gebruikt kan worden. 

De Power Dynamics PD412P is een echte allround speaker die voor muziek, zang en spraak ingezet kan worden. Als primaire speaker of als monitor, de PD412P is een absoluut professionele speaker met de bekende Power Dynamics kwaliteit voor een echte Power Dynamics prijs.


Kenmerken Passieve 2-weg luidspreker. Stoot- en krasvaste ABS behuizing. Ingebouwde passieve crossover. Schuine kant voor gebruik als stage-monitor. 35mm tophat voor plaatsing op statief.
Specificaties Piekvermogen: 1200W. Muziekvermogen: 600W. RMS vermogen: 300W. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. Crossover frequentie: 2,5kHz. SPL @ 1W / 1m: 95dB. SPL max: 126dB. Woofer: 12". Tweeter: 1.35" coil.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 315 x 380 x 595mm. Gewicht: 13.1kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Passieve speakers Power Dynamics
Product
 

Fenton FT215LED dubbele 15 inch karaoke speaker 1600W met draadloze microfoons

Fenton FT215LED - Light, Sound, Party!

De Fenton FT215LED is een mobiele speaker met twee 15" woofers en een vermogen van 1600 Watt. Tel daar de LED verlichting bij op en het is overduidelijk dat de Fenton FT215LED dé partyspeaker bij uitstek is. De speaker wordt geleverd inclusief twee draadloze microfoons zodat bijvoorbeeld karaoke (met z'n tweeën) mogelijk is en ook een afstandsbediening ontbreekt niet. Maar dat is nog niet alles want de Fenton FT215LED is voorzien van een ingebouwde accu zodat hij werkelijk overal te gebruiken is, een stopcontact is niet nodig! Zet hem bijvoorbeeld in de tuin en organiseer een gezellig tuinfeest. Waar je ook wilt feesten, de Fenton FT215LED verzorgt de muziek én ook alvast het licht!

Lekker geluid

Met zijn dubbele 15" woofers zorgt de FT215LED voor een indrukwekkende geluidsdruk. Deze druk zorgt voor een goede en lekkere diepe bass. Door het ingebouwde filter worden ook de middentonen door de beide woofers weergegeven en worden de hogere tonen naar de tweeter gestuurd. Hierdoor ontstaat een evenwichtig geluid waardoor de speaker voor vele muziekstijlen te gebruiken is. Om het geluid naar wens bij te stellen is de speaker voorzien van een Bass en Treble regeling. Hierdoor weet je zeker dat het geluid altijd en overal klinkt zoals je het hebben wilt.

Connectiviteit

Voordat er geluid uit de speaker komt moet er natuurlijk eerst een signaal in worden gestopt. De FT215LED heeft hiervoor meedere opties zodat je nooit zonder je favoriete (feest)muziek hoeft te zitten. Allereerst beschikt de speaker over Bluetooth waarmee een draadloze verbinding kan worden gemaakt met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht geeft de speaker weer wat er op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld. YouTube, Spotify, Deezer, Apple music en ga zo maar door, het wordt allemaal draadloos naar de speaker gestreamed. Een andere optie is de interne mp3 speler die met de meegeleverde afstandsbediening te bedienen is. Stop een USB stick of SD kaart met mp3 muziek in de mediaspeler en de speaker speelt de muziek rechtstreeks vanaf de stick of kaart af. Op de lijn / AUX ingang kan tot slot een mixer, DJ controller, cd speler, etc. worden aangesloten waarmee de connectiviteit van de FT215LED compleet is.

Microfoons

De FT215LED wordt geleverd inclusief twee draadloze handmicrofoons. Voor beide microfoons kan een echt effect worden ingesteld. Een derde microfoon kan via de microfooningang op de achterzijde worden aangesloten. Deze extra microfooningang is voorzien van een 'Mic Prio' functie wat wil zeggen dat de muziek automatisch zachter gaat zodra er in de microfoon gesproken wordt. (Let op! De 'Mic Prio' functie werkt niet met de beide meegeleverde draadloze microfoons).

LED's

Om de feestvreugde alvast een boost te geven zijn beide woofers voorzien van een UFO LED lichteffect. De gekleurde LED's zorgen voor een leuk 'bewegend' lichtspel wat de feestvreugde natuurlijk ten goede komt. Omdat de verlichting natuurlijk niet bij elk gebruik wenselijk is is het mogelijk om deze uit te schakelen met behulp van een schakelaar achterop de speaker.


Kenmerken 2x 15" 1600W mobiele speaker met ingebouwde accu. UFO LED lichteffecten bij de woofers (aan / uit schakelbaar). Twee draadloze UHF handmicrofoons meegeleverd. Echo-effect voor microfoons. Ingebouwde USB, SD/MMC mp3 mediaspeler. Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming. RCA AUX in- en uitgang. Microfooningang met echo effect en priority mogelijkheid. Gitaaringang voor verbinding van muziekinstrument. Makkelijk te vervoeren door 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening meegeleverd. Werking op netstroom en ingebouwde accu.
Specificaties Vermogen: 1600W. Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz. Woofer: 2x 15". Microfoonfrequentie: 863.200MHz & 867.600MHz. Accu: 5 Ah. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 470 x 360 x 1110mm. Gewicht: 19.2kg.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Mobiele geluidsinstallaties Fenton
Product
 

Power Dynamics 100V Bundelset met 5 apart instelbare zones

Met deze Power Dynamics 100V Bundelset met 5 apart instelbare zones kan je werkelijk alle kanten op. Creëer een volledig naar wens in te stellen installatie waarbij het mogelijk is om per zone het volume in te stellen maar waarbij het ook mogelijk is om per zone een bron te kiezen. Kortom, niet alle zones hoeven naar hetzelfde te luisteren. Daar waar de ene zone naar de radio luistert kan een andere zone genieten van muziek via bijvoorbeeld een aangesloten telefoon. 

Het hart van dit systeem is de Power Dynamics PDV550M versterker die eigenlijk 5 losse 100V versterkers in één behuizing combineert. Elke zone heeft een vermogen van 50W en kan dus volledig apart van de andere zones ingesteld worden. De 10 meegeleverde luidsprekers zijn perfect geschikt voor wacht- of behandelkamers, kantoren, toiletruimtes, winkels, restaurants, etc. De speakers kunnen naar wens over de zones verdeeld worden en met de meegeleverde rol van 100 meter luidsprekerkabel kan de installatie na ontvangst direct geïnstalleerd worden. Om de set na ontvangst ook direct te kunnen gebruiken doen we er twee audiokabels bij voor het aansluiten van bijvoorbeeld een telefoon, computer, laptop, cd speler, tuner, etc.

Indien gewenst kan de set worden uitgebreid met los verkrijgbare volumeregelaars die ín de zone zelf geplaatst kunnen worden. Hierdoor kan het volume van de betreffende zone in de zone zelf geregeld worden en is er geen noodzaak om dit op de versterker in te stellen.

Op zoek naar een andere samenstelling? Opbouwspeakers in plaats van plafondspeakers, meer of juist minder speakers, een combinatie van plafond- en opbouwspeakers of andere wensen? Neem gerust contact met ons op voor advies, uitleg of een offerte op maat.

Deze set bestaat uit:1x Power Dynamics PDV550M 100 Volt 5 zone versterker 5x50 watt10x Power Dynamics CSPB6 Plafondspeaker 100V 10W1x SkyTronic 100V Luidsprekerkabel 2x 1.5mm 15A - Zwart - 100 meter rol1x PD Connex Kabel 2x RCA Male - 2x RCA Male 1.5m1x PD Connex Kabel 3.5 Stereo - 2xRCA Male 1.5m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Power Dynamics PDV550M 100 Volt 5 zone versterker 5x50 watt

Deze vijf-kanaals Power Dynamics PA versterker biedt de mogelijkheid om muziek of mededelingen te sturen naar vijf gewenste zones. De matrix versterker heeft vier aux en twee hoogniveau ingangen, samen met twee microfoon aansluitingen waarvan microfoon-1 een prioriteitsregeling heeft.

Met de zone selectieschakelaars kan elke ingang aan een van de 5 zones worden toegewezen. Het is hierbij mogelijk om meerdere zones aan dezelfde ingang toe te wijzen. Het volume in de individuele zone kan centraal geregeld worden met deze zone versterker.

De PDV550M is ontworpen voor toepassingen zoals paging, aankondigingen, intercommunicaties, achtergrondmuziek, omroepactiviteiten in industriële installaties, enz.

5x50W Matrix versterker met een geweldige sound. Breed inzetbaar dankzij de matrix functionaliteit. Opties voor speaker uitgangen: 8 ohm, 70V en 100V. Beveiligingen: Overbelasting, oververhitting, overspanning en slowstart. Individuele niveauregeling per kanaal. Bass en treble regeling. 19" Montage mogelijkheid. RMS Vermogen 5x 50W. Speaker tappings 8 Ohms, 70V, 100V. Frequentie vermogen 50Hz - 18kHz. Signaal ruis verhouding >75dB. Ingangs gevoeligheid:Line -16dB. Ingangs gevoeligheid:Mic -50dB. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz. 1x PA Versterker. Stroomkabel. Handleiding. Afmetingen 420 x 340 x 88.8mm.

Power Dynamics CSPB6 Plafondspeaker 100V 10W

Deze plafondspeaker 100V 10W CSPB6 van Power Dynamics is geschikt voor het grote installatiewerk. Hierbij valt te denken aan 100V installaties in winkels, showrooms, kantoorpanden etc. Door gebruik te maken van 100V kunnen eenvoudig meerdere speakers in een installatie worden opgenomen. Ook is het met een 100V systeem mogelijk om lange lengtes aan speakerkabel te gebruiken zonder kwaliteitsverlies.

De CSPB6 is voorzien van een 6" woofer en een hoogwaardige transformator en beschikt over 5W en 10W tappings voor het instellen van het vermogen in de installatie. De speaker kan eenvoudig in het (systeem)plafond worden ingebouwd en zorgt ervoor dat het audiosysteem niet prominent aanwezig is in de ruimte. Desondanks heeft de CSPB6 een heerlijke klank en kan daardoor prima als achtergrondluidspreker dienst doen. Maar ook als omroepluidspreker is de CSPB6 een prima keuze!

Kenmerken

Heerlijk geluid en perfect voor achtergrondmuziek of omroep installatie. 100V luidspreker met 5W en 10W tappings. Levering per stuk.

Specificaties

Frequentiebereik: 130Hz - 15kHz. Woofer: 6.5". SPL @ 1W/1m: 92dB. Inbouwdiameter: 160mm. Inbouwdiepte: 77mm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 188ø x 85mm. Gewicht: 0.7 kg.

SkyTronic 100V Luidsprekerkabel 2x 1.5mm 15A - Zwart - 100 meter rol

Ronde 2-aderige luidsprekerkabel met sterke, ronde buitenmantel. Geleverd op haspel van 100m. Polariteitsaanduiding door gekleurde isolatie van de binnenaders.

Max. Vermogen: 15A. Omhulzing: Zwart. 1 x Luidsprekerkabel. Kabel dikte: 7,8mm.

PD Connex Kabel 2x RCA Male - 2x RCA Male 1.5m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 1,5 meter 2x RCA (M) - 2x RCA (M) OFC signaalkabel. Deze uiterst flexibele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige metalen RCA connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.

Professionele uiterst flexibele OFC kabel. Voorzien van hoogwaardige metalen RCA connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

PD Connex Kabel 3.5 Stereo - 2xRCA Male 1.5m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 1,5 meter 3,5 Jack (stereo) - 2x RCA (M) OFC signaalkabel. Deze uiterst flexibele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige metalen connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.

Professionele uiterst flexibele OFC kabel. Voorzien van hoogwaardige metalen connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

€ 749.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Complete geluidsinstallaties Power Dynamics
Product
 

Vonyx VPS122A geluidsinstallatie 800W met stands en LED's

Vonyx VPS122A geluidsinstallatie voor feestjes, zang, (mobiele) DJ's etc.

Gemak dient de mens en dat is waar het bij de VPS122A van Vonyx om draait. Een complete set met twee speakers, standaards, kabels, afstandsbediening en een handmicrofoon zodat alles direct na ontvangst in no-time klaar is voor gebruik. Het aansluiten van slechts twee kabels is alles wat er nodig is om deze set te kunnen gebruiken. Door de vele opties is de VPS122A multifunctioneel inzetbaar. Huisfeestjes, schuurfeestjes, de (mobiele) DJ, verenigingen, aanstormend zangtalent, het zijn maar enkele voorbeelden voor het gebruik van deze complete geluidsinstallatie.

Eenvoud

De eenvoud van de VPS122A zit vooral in de manier waarop de set is gebouwd. Omdat de versterker is ingebouwd en niet als losse unit wordt geleverd is aansluiting en installatie kinderspel. Bij de VPS122A zit de versterker in een van de twee speakers (dit is de actieve speaker). De andere speaker (passieve speaker) wordt met de meegeleverde 4 meter lange luidsprekerkabel aangesloten op de actieve speaker waarna enkel de stroomkabel nog aangesloten hoeft te worden om de set in gebruik te kunnen nemen. Eenvoudiger kan het gewoon niet en werkelijk iedereen kan deze geluidsinstallatie dan ook aansluiten.

Geluid

Een goed feest of een avondje karaoke kan natuurlijk niet zonder goede muziek. De VPS122A zorgt met zijn vermogen van 800W max. dat het je qua geluid aan niets ontbreekt. De 5-bands equalizer maakt het mogelijk om het geluid naar wens af te stemmen zodat je altijd het beste uit de installatie haalt. Voor de input van muziek zijn er meerdere mogelijkheden waarvan Bluetooth er één is. Zo kan er een draadloze verbinding gemaakt worden met een Bluetooth apparaat waarna de muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld hoorbaar is via de geluidsinstallatie. Een andere, draadloze, oplossing is de interne mp3 mediaspeler. Sluit simpelweg een USB stick of SD kaart met mp3 muziek aan op de actieve speaker en hij speelt de muziek voor je af. Met de meegeleverde afstandsbediening houd je de controle. Voor alle overige opties is een lijn / AUX ingang aanwezig waarop een mixer, cd speler, DJ controller, etc. aangesloten kan worden. Wil je de set als zanginstallatie gebruiken? Geen probleem! De meegeleverde handmicrofoon zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt. Met het ingebouwde echo effect kan de zang voorzien worden van een professionele klank. Een extra microfoonaansluiting maakt het mogelijk om een tweede microfoon (niet meegeleverd) aan te kunnen sluiten zodat je ook met z'n tweeën kunt gaan zingen.

Ritmische LED ringen

Omdat een goed feestje of optreden natuurlijk niet zonder enige vorm van sfeerverlichting kan zijn beide speakers van de VPS122A voorzien van blauwe LED ringen. Zodra de muziek op een hoger volume wordt ingesteld en het duidelijk tijd wordt voor een feestje komen de LED ringen tot leven. De LED's reageren hierbij op het ritme van de muziek en kunnen, indien gewenst, ook uit worden gezet.

Al met al is de Vonyx VPS122A een must have voor de (mobiele) DJ of zangtalenten. Maar ook voor buurt- of sportverenigingen, scholen, etc. is de VPS122A geluidsinstallatie ideaal vanwege de complete levering. Daarnaast is de set snel aan te sluiten en ook net zo snel weer op te bergen.


Kenmerken 800W geluidsinstallatie, plug and play. Eenvoudig in gebruik te nemen en te bedienen. Ingebouwde USB mp3 speler met digitaal scherm. Draadloze bluetooth technologie voor audio streaming. Ingebouwde 5-bands equalizer. Levering incl. afstandsbediening, microfoon en kabels.
Specificaties Max. vermogen: 800W. Uitgangsvermogen: 400W. Frequentiebereik: 40Hz - 18kHz. SPL max.: 125dB. Woofers: 12". Max. hoogte standaards: 110cm. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen (per speaker): 305 x 375 x 585mm. Gewicht (set): 21kg.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Complete geluidsinstallaties Vonyx
Product
 

Vonyx VPS152A geluidsinstallatie 1000W met stands en LED's

Direct aan de slag met de Vonyx VPS152A geluidsinstallatie

De Vonyx VPS152A is een complete geluidsinstallatie met een vermogen van 1000W. De set wordt geleverd inclusief standaards en een handige afstandsbediening. De beide speakers zijn voorzien van een ronde LED ring rondom beide woofers voorzien van blauwe LED's. Deze LED's reageren op de muziek maar zijn, indien gewenst, ook uit te schakelen. Voor het geven van een toespraak of om je zangtalent ten gehore te brengen wordt een handmicrofoon meegeleverd. Voor het afspelen van muziek zijn meerdere optie's aanwezig zoals Bluetooth, USB / SD mp3 speler en een lijn / AUX ingang. Voor de fijnafstemming van het geluid is een 5-bands equalizer aanwezig. Deze Vonyx VPS152A is dus van alle gemakken voorzien en is binnen een paar minuten klaar voor gebruik.

Actief / passief

De Vonyx VPS152A is een actieve / passieve set. Dit wil zeggen dat één van de speakers actief is (een ingebouwde versterker heeft) en dat de ander passief is (geen ingebouwde versterker). De actieve speaker wordt op het stopcontact aangesloten voor de benodigde spanning en de passieve speaker wordt met de meegeleverde 5 meter luidsprekerkabel aangesloten op de actieve speaker. Eventueel nog de meegeleverde microfoon aansluiten en de set is klaar voor gebruik.

Versterker

De ingebouwde versterker heeft een vermogen van 1000W maximaal. Met dit vermogen wordt een behoorlijk volume behaalt zodat deze set ook prima te gebruiken is voor een feestje thuis. Woonkamer, schuur, verenigingsgebouwtje, etc. het is allemaal geen enkel probleem voor deze set. Voor het weergeven van muziek is de versterker voorzien van een Bluetooth module waarmee een draadloze verbinding gemaakt kan worden met een telefoon, tablet, etc. YouTube, Spotify en ander geluid wat je op het gekoppelde apparaat afspeelt wordt zo hoorbaar via de speakers (draadloos!). Een andere optie is de ingebouwde USB / SD speler. Maak een playlist van mp3 bestanden en zet deze op een USB stick of SD kaart. Steek de stick of kaart in het juiste slot en de interne mp3 speler speelt de muziek af. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je de interne mediaspeler eenvoudig bedienen. Voor alle overige audiobronnen is een RCA en 3,5mm jack lijn / AUX ingang aanwezig. Met behulp van een kabel kan apparatuur zoals een mixer, DJ controller, cd speler, etc. worden aangesloten. Dit maakt de Vonyx VPS152A ook prima geschikt als geluidsset voor de (mobiele) DJ. 

LED verlichting

Dat de set geschikt is voor de (mobiele) DJ, een gezellig huisfeest of voor karaoke komt niet alleen door het goede geluid maar ook door de ingebouwde LED verlichting. Beide woofers zijn voorzien van een ring met blauwe LED's. Op hoger volume knipperen de LED's mee op het ritme van de muziek voor een leuk lichtspel. Indien de LED verlichting niet gewenst is dan is deze met behulp van een schakelaar achterop de speakers uit te schakelen. Om vervelend geknipper bij achtergrondgebruik te voorkomen worden de LED's pas geactiveerd wanneer het volume op een hoog niveau (standje partytime!) wordt ingesteld.

De Vonyx VPS152A is mede door de meegeleverde standaards en de kinderlijk eenvoudige manier van aansluiten perfect voor tijdelijk of mobiel gebruik. De gehele set is snel in gebruik te nemen en ook net zo snel weer op te bergen. De blauwe LED ringen zorgen voor een feestelijke sfeer wanneer de muziek op hoger volume wordt ingesteld en het tijd is voor een feestje. 


Kenmerken

1000W geluidsinstallatie, plug and play. Eenvoudig in gebruik te nemen en te bedienen. Ingebouwde USB mp3 speler met digitaal scherm. Draadloze bluetooth technologie voor audio streaming. Ingebouwde 5-bands equalizer. Levering incl. afstandsbediening, microfoon en kabels.

Specificaties

Max. vermogen: 1000W. Uitgangsvermogen: 500W. Frequentiebereik: 35Hz - 18kHz. SPL max.: 128dB. Woofers: 15". Max. hoogte standaards: 130cm. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (per speaker): 360 x 445 x 690mm. Gewicht (set): 29.5kg.

€ 239.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Complete geluidsinstallaties Vonyx
Product
 

Fenton FT12JB karaoke speaker 700W 12 met LED lichteffecten

Fenton FT12JB - Dé feestspeaker die je echt overal mee naartoe kan nemen

Het maakt niet uit waar je hem wilt gebruiken, met de Fenton FT12JB kan je werkelijk overal aan de slag. De speaker is voorzien van een ingebouwde accu dus een stopcontact is niet nodig. Om bij een feestje de feestvreugde direct te verhogen is hij voorzien van een LED Jellyball en gekleurde LED's bij de woofer. Deze beide lichteffecten zorgen direct voor de juiste sfeer. Omdat er bij een feestje natuurlijk ook gezongen mag worden is de speaker voorzien van een draadloze microfoon waarbij het ingebouwde echo effect ervoor zorgt dat jouw zangtalent nét even dat extra professionele randje krijgt. De gitaaringang maakt het aansluiten van een instrument mogelijk zodat zang met instrumentale begeleiding allemaal tot de mogelijkheden behoort.

Bluetooth

Omdat de FT12JB geheel draadloos te gebruiken is moet natuurlijk ook de weer te geven muziek draadloos aangeboden kunnen worden voor optimaal draadloos plezier. Bi de Fenton FT12JB is dat mogelijk door onder andere Bluetooth. Maak simpelweg een verbinding met een Bluetooth device zoals een telefoon of tablet en luister de op het gekoppelde apparaat afgespeelde muziek draadloos via de speaker. Een andere optie is de interne MP3 speler die MP3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart kan afspelen. Voor alle overige audiobronnen is de AUX ingang op de achterzijde een uitkomst. Hierop kan vanalles aangesloten worden zoals een mixer, DJ controller, CD speler, etc.

Versterker

De versterker in de FT12JB heeft een vermogen van 700W waardoor de speaker voldoende power heeft om lekker te kunnen knallen. De 12" woofer zorgt voor een goede geluidsdruk waardoor de bassen lekker en strak worden weergegeven. Dit maakt de FT12JB geschikt voorgebruik thuis in de woonkomer of in de kleinere ruimtes zoals een garage of schuur. Naast een ingebouwde ontvanger voor de meegeleverde draadloze microfoon is de versterker voorzien van een extra microfooningang. Deze microfooningang kan ook van het echo effect voorzien worden maar heeft als extra optie de 'Mic Prio' functie. Deze functie zorgt ervoor dat de muziek automatisch in volume daalt zodra er in de microfoon gesproken wordt. Zodra er niet meer gesproken wordt zal het volume ook automatisch weer terug gaan naar het ingestelde niveau. (Let op! De 'Mic Prio' functie werkt niet met de meegeleverde draadloze microfoon).

Lichteffecten

De FT12JB is voorzien van twee LED lichteffecten. Het Jelly Ball effect bovenop geeft meerdere bewegende lichtstralen in verschillende kleuren. De halfronde lens zorgt voor een ruimtevullend effect. De LED's bij de woofer zorgen voor een kleurrijk spectakel met afwisselende looplichteffecten. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om een rookmachine te gebruiken. Met een beetje nevel / rook in de ruimte worden de lichtstralen zichtbaar voor een waar 3D effect waarbij het lijkt alsof je de lichtstralen zo uit de lucht kunt pakken.

Geef jij binnenkort een feestje of wil je je zangtalent maximaal gaan benutten? Dan is de Fenton FT12JB precies wat je zoekt!


Kenmerken 12" 700W mobiele speaker met ingebouwde accu. Jellyball lichteffect bovenop. Multicolour LED verlichting bij de woofer. Draadloze UHF handmicrofoon meegeleverd. Echo-effect voor draadloze microfoon. Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler. 35mm tophat voor plaatsing op statief. Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming. RCA AUX ingang. Microfooningang met echo effect en priority mogelijkheid. Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening meegeleverd.
Specificaties Vermogen: 700W. Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz. Woofer: 12". Microfoonfrequentie: 863.200MHz. Accu: 2.2 Ah Lithium. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 275 x 345 x 565mm. Gewicht: 6.8kg.

€ 155.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Mobiele geluidsinstallaties Fenton
Product
 

Fenton FT15JB karaoke speaker 800W 15 met LED lichteffecten

Elk feestje wordt een succes met de Fenton FT15JB mobiele speaker

"Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!" En 'hier'... dat kan met de Fenton FT15JB werkelijk óveral zijn! De Fenton FT15JB is een mobiele speaker met ingebouwde accu zodat hij overal te gebruiken is. Een soort alles in één oplossing voor een gezellige avond karaoke of voor een goed feest. Met een vermogen van 800W en ingebouwde LED lichteffecten is succes gegarandeerd. Voor de karaoke liefhebbers wordt een draadloze microfoon meegeleverd dus na ontvangst kan je direct je zangtalent laten horen. Het ingebouwde LED Jellyball lichteffect en de gekleurde LED's bij de woofer zetten jou direct in the spotlights, waar je ook bent.

Ingebouwde versterker

De Fenton FT15JB heeft een ingebouwde versterker waardoor aansluiting kinderspel is. Stekker in het stopcontact en de speaker is klaar voor gebruik. Met een vermogen van maar liefst 800W weet de FT15JB een indrukwekkend geluid te produceren waarbij de 15" woofer zorgt voor een lekkere lage en diepe (voelbare) bass. Het op de versterker aanwezige echo effect zorgt ervoor dat zang net even wat mooier klinkt. Uiteraard is de versterker ook voorzien van alle benodigde inputs om zo het maximale uit de speaker te halen. Bluetooth is hiervan een mooi voorbeeld. Met behulp van de Bluetooth functionaliteit kan een draadloze verbinding gemaakt worden met een Bluetooth device zoals een telefoon of tablet. Nadat de verbinding is gelegd wordt het geluid van YouTube filmpjes of muziek van Spotify draadloos naar de speaker gestreamd. Tel daar de draadloze microfoon bij op en je hebt alle bewegingsvrijheid die je maar wilt. 

USB/SD en AUX

Naast de handige Bluetooth functie is het ook mogelijk om een USB stick of SD kaart met MP3 muziek rechtstreeks op de speaker af te spelen. Zet simpelweg een leuke en gezellige playlist op een USB stick of SD kaart, steek deze in de FT15JB en het feest kan beginnen! Wil je liever zelf aan het roer staan en snel en makkelijk in kunnen spelen op het publiek dan sluit je gewoon een mixer, controller of andere audiobron aan via de AUX ingang, ook dat is uiteraard mogelijk.

Microfoons en instrument

De Fenton FT15JB is naast muziek ook perfect te gebruiken voor zang / karaoke. Met de meegeleverde microfoon zing je de sterren van de hemel en door het echo effect klinkt het allemaal ook nog eens professioneel. De extra microfooningang maakt het mogelijk om samen te kunnen zingen voor een leuk duet. Deze zelfde microfooningang is ook voorzien van het echo effect maar beschik ook over een 'Mic Prio' functie. Deze funtie zorgt ervoor dat de muziek automatisch in volume daalt zodra er in de microfoon gesproken wordt. Zodra de spraak stopt zal het volume van de muziek weer automatisch terugkeren naar het ingestelde volume. Voor eventuele instrumentale begeleiding kan er een muziekinstrument aangesloten worden op de gitaaringang.

Lichteffecten

De Fenton FT15JB is naast een speaker ook een soort van lichteffect. Bovenop de speaker is een LED Jellyball lichteffect geplaatst en bij de woofer zijn meerdere gekleurde LED's geplaatst. Deze bewegende en knipperende verlichting zorgt voor een extra leuk effect en werkt uiteraard sfeerverhogend. Wil je het helemaal mooi maken dan is het gebruik van een rookmachine zeker het overwegen waard. Door een beetje rook of nevel worden de lichtstralen vanuit de Jellyball zichtbaar voor een prachtig 3D effect. Zo wordt je feest of optreden een nóg groter succes!


Kenmerken 15" 800W mobiele speaker met ingebouwde accu. Jellyball lichteffect bovenop. Multicolour LED verlichting bij de woofer. Draadloze UHF handmicrofoon meegeleverd. Echo-effect voor draadloze microfoon. Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler. 35mm tophat voor plaatsing op statief. Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming. RCA AUX ingang. Microfooningang met echo effect en priority mogelijkheid. Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening meegeleverd.
Specificaties Vermogen: 800W. Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz. Woofer: 15". Microfoonfrequentie: 863.200MHz. Accu: 2.2 Ah Lithium. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 295 x 405 x 640mm. Gewicht: 9.1kg.

€ 195.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Mobiele geluidsinstallaties Fenton
Product
 

BeamZ Matrix22Z movinghead set van 2 movingheads

BeamZ Matrix22Z - Complete movingheadset

Maak de lichtshow van je drive inn show of horecagelegenheid compleet met deze BeamZ Matrix22Z movingheadset. Een schitterende set van twee BeamZ Matrix22Z movingheads voor een zéér scherpe prijs. Door het compacte formaat kunnen de movingheads vrijwel overal geplaatst worden. De meegeleverde 6 meter DMX kabel zorgt ervoor dat beide movingheads direct na ontvangst in een master/slave setting gebruikt worden.

Zoom

Een van de mooie opties van de Matrix22Z is de gemotoriseerde zoom. Hiermee kan de stralingshoek gewijzigd worden voor leuke en mooie effecten. Uiteraard zijn andere effecten zoals een dimmer en stroboscoop ook aanwezig. De 4 LED's met een vermogen van 10W per LED zorgen voor een zeer hoge lichtintensiteit zodat deze set ook in de grotere ruimtes gebruikt kan worden. 

Gun jezelf een voordeeltje én een toffe lichtshow en bestel deze set van twee BeamZ movingheads nu!

Deze set bestaat uit:2x BeamZ Matrix22Z movinghead met zoom en 4x 10W RGBW LED's1x PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female 6m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ Matrix22Z movinghead met zoom en 4x 10W RGBW LED's

BeamZ Matrix22Z, groots maar toch compact

De BeamZ Matrix22Z movinghead heeft ondanks zijn geringe afmetingen heel wat te bieden. De Matrix22Z is o.a. voorzien van een automatische zoom en 4x 10W RGBW LED's. Het lage gewicht en de compacte behuizing maakt de Matrix22Z de juiste keuze voor drive inn shows of horecagelegenheden met weinig ruimte. Een overvolle truss is niet meer nodig voor het verkrijgen van een geweldige lichtshow.

Controle

De Matrix22Z kan volledig naar wens bestuurd worden via DMX. Zoom, lichtsterkte, kleur, stroboscoop effecten, etc. zijn allemaal op afstand te bedienen via een DMX controller. Met maar liefst 14, 16 of zelfs 19 kanalen sta jij aan het roer van deze movinghead. Door de meegeleverde afstandsbediening kan de Matrix22Z ook prima zonder DMX controller gebruikt worden. Kies uit een van de voorgeprogrammeerde programma's en de movinghead doet de rest. Voor complete synchronisatie van meerdere units is de master/slave optie ideaal. Zo creëer je snel en simpel een prachtige gesynchroniseerde lichtshow. Voor snelle en eenvoudige installatie zonder al teveel kabels is de geluidsbesturing een goede optie. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat de Matrix22Z zelf beweegt en zorgt voor een kleurrijke en afwisselende lichtshow. De automatische mode doet in feite hetzelfde maar dan zonder de noodzaak van geluid. Mogelijkheden genoeg dus waardoor de Matrix22Z werkelijk door iedereen gebruikt kan worden.

Licht

Een goede movinghead kan natuurlijk niet zonder lichtbron. Tegenwoordig wordt de LED vaak als lichtbron gekozen. Niet alleen vanwege zijn lange levensduur en het lage stroomverbruik maar ook omdat een LED simpelweg minder ruimte in neemt zodat effecten kleiner gebouwd kunnen worden. De Matrix22Z is hier een uitstekend voorbeeld van. De in deze movinghead gebruikte LED's zijn 4-in-1 RGBW LED's. RGBW staat voor Rood, Groen, Blauw en Wit en dat slaat weer op de mogelijkheden qua kleur van elke gebruikte LED. Door het mengen van deze kleuren ontstaat de mogelijkheid voor vele andere kleuren zoals geel of paars. Door wit toe te voegen is het mogelijk om van alle kleuren ook pastelkleuren te maken. Een enorm aantal kleuren kan op deze manier gemaakt worden voor een zeer afwisselend en kleurrijk resultaat. Omdat elke LED apart aangestuurd kan worden kan elke lens zijn eigen kleur aannemen. Hierdoor is het mogelijk om op de movinghead zelf al leuke en speelse looplichteffecten te creëren.

Kenmerken

4 LED's van 10W per LED. Gemotoriseerde zoom. DMX en Stand-alone mode. 0-100% Dimmer. Instelbare strobe snelheid. Master/Slave-functie. 4 voorgeprogrammeerde shows. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met instelbare snelheid. Afstandsbediening meegeleverd. Resetfunctie. Bedieningspaneel met LED display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR.

Specificaties

Beweging: Pan: 540°. Tilt: 180°. . Stralingshoek: 9° - 31°. Field angle: 13° - 48°. Lichtintensiteit: 20500lux @ 1m. Aantal LED's: 4x (RGBW). 14, 16 of 19 DMX kanalen. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 90W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 145 x 170 x 220mm. Gewicht: 2.9kg.

PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female 6m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 6 meter DMX signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.


Kenmerken en specificaties Professionele soepele DMX kabel. Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

€ 359.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Movingheads BeamZ
Product
 

BeamZ Matrix22Z movinghead met zoom en 4x 10W RGBW LED's

BeamZ Matrix22Z, groots maar toch compact

De BeamZ Matrix22Z movinghead heeft ondanks zijn geringe afmetingen heel wat te bieden. De Matrix22Z is o.a. voorzien van een automatische zoom en 4x 10W RGBW LED's. Het lage gewicht en de compacte behuizing maakt de Matrix22Z de juiste keuze voor drive inn shows of horecagelegenheden met weinig ruimte. Een overvolle truss is niet meer nodig voor het verkrijgen van een geweldige lichtshow.

Controle

De Matrix22Z kan volledig naar wens bestuurd worden via DMX. Zoom, lichtsterkte, kleur, stroboscoop effecten, etc. zijn allemaal op afstand te bedienen via een DMX controller. Met maar liefst 14, 16 of zelfs 19 kanalen sta jij aan het roer van deze movinghead. Door de meegeleverde afstandsbediening kan de Matrix22Z ook prima zonder DMX controller gebruikt worden. Kies uit een van de voorgeprogrammeerde programma's en de movinghead doet de rest. Voor complete synchronisatie van meerdere units is de master/slave optie ideaal. Zo creëer je snel en simpel een prachtige gesynchroniseerde lichtshow. Voor snelle en eenvoudige installatie zonder al teveel kabels is de geluidsbesturing een goede optie. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat de Matrix22Z zelf beweegt en zorgt voor een kleurrijke en afwisselende lichtshow. De automatische mode doet in feite hetzelfde maar dan zonder de noodzaak van geluid. Mogelijkheden genoeg dus waardoor de Matrix22Z werkelijk door iedereen gebruikt kan worden.

Licht

Een goede movinghead kan natuurlijk niet zonder lichtbron. Tegenwoordig wordt de LED vaak als lichtbron gekozen. Niet alleen vanwege zijn lange levensduur en het lage stroomverbruik maar ook omdat een LED simpelweg minder ruimte in neemt zodat effecten kleiner gebouwd kunnen worden. De Matrix22Z is hier een uitstekend voorbeeld van. De in deze movinghead gebruikte LED's zijn 4-in-1 RGBW LED's. RGBW staat voor Rood, Groen, Blauw en Wit en dat slaat weer op de mogelijkheden qua kleur van elke gebruikte LED. Door het mengen van deze kleuren ontstaat de mogelijkheid voor vele andere kleuren zoals geel of paars. Door wit toe te voegen is het mogelijk om van alle kleuren ook pastelkleuren te maken. Een enorm aantal kleuren kan op deze manier gemaakt worden voor een zeer afwisselend en kleurrijk resultaat. Omdat elke LED apart aangestuurd kan worden kan elke lens zijn eigen kleur aannemen. Hierdoor is het mogelijk om op de movinghead zelf al leuke en speelse looplichteffecten te creëren.

Kenmerken

4 LED's van 10W per LED. Gemotoriseerde zoom. DMX en Stand-alone mode. 0-100% Dimmer. Instelbare strobe snelheid. Master/Slave-functie. 4 voorgeprogrammeerde shows. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met instelbare snelheid. Afstandsbediening meegeleverd. Resetfunctie. Bedieningspaneel met LED display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR.

Specificaties

Beweging: Pan: 540°. Tilt: 180°. . Stralingshoek: 9° - 31°. Field angle: 13° - 48°. Lichtintensiteit: 20500lux @ 1m. Aantal LED's: 4x (RGBW). 14, 16 of 19 DMX kanalen. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 90W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 145 x 170 x 220mm. Gewicht: 2.9kg.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Movingheads BeamZ
Product
 

BeamZ Metis laser groen rood voor buiten met accu grondpen

Versier je huis en/of tuin met de BeamZ Metis laser voor buiten

Zet je huis of tuin in de spotlights met deze BeamZ Metis laser. Een speciale buitenlaser (IP65) met ingebouwde accu met groene en rode lasers die voor een schitterend schouwspel zorgen. De laser is voorzien van een grondpen zodat hij zonder moeite in de tuin geplaatst kan worden. De laser wordt geleverd inclusief een afstandsbediening waarmee o.a. een handige timer geactiveerd kan worden zodat de laser vanzelf uitschakelt na een bepaalde tijd. Door de ingebouwde accu kan de Metis overal gebruikt worden, ideaal voor plaatsen zonder stroomvoorziening.

Bediening

De BeamZ Metis heeft meerdere ingebouwde functies voor het geven van een afwisselende lasershow. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de Metis uiteraard aan of uit worden gezet. Daarnaast kan de gewenste kleur gekozen worden en zijn er 3 modi waaruit gekozen kan worden. Een daarvan is "lasers aan" waarbij de rotatiesnelheid ook via de afstandsbediening ingesteld kan worden. De twee andere opties zijn 'automatisch' waarbij de laser op een ingebouwd programma werkt of 'stroboscoop effect' waarbij de laser zal knipperen. Ook kan via de afstandsbediening de timer geactiveerd worden. Met de timer schakelt de laser na 30 minuten, 3 uur, 5 uur of 8 uur automatisch uit wat natuurlijk ideaal is voor gebruik 's avonds of 's avonds.

Breng sfeer in je tuin met Kerst of tijdens een (tuin)feest met de BeamZ Metis Kerst laser. De Metis is geschikt voor buiten maar kan uiteraard ook prima binnen gebruikt worden. Door de ingebouwde accu is er geen stopcontact nodig en beschik je overal over een leuke lasershow!

Kenmerken

Rode en groene laser. Dynamisch Firefly effect. Ingebouwde lithium-ion batterij. Afstandbediening met o.a. timer functie. Voor buitengebruik (IP65).

Specificaties

Vermogen:. Rood: 125mW. Groen: 75mW. Accu: 3.7V / 4.4Ah.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 150 x 90 x 300mm. Gewicht: 0.4kg.

€ 39.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Lasers BeamZ
Product
 

2e keus Fenton FTB1500A Actieve 15 speaker 350W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Fenton FTB1500A, de krachtpatser voor iedere artiest

De Fenton FTB1500A Actieve 15" speaker 350W heeft heel wat in zijn mars voor vele toepassingen en doeleinden. Met een vermogen van maar liefst 350W weet je zeker dat alles wat je draait, zingt of speelt door iedereen goed te horen is. Dit maakt de Fenton FTB1500A de perfecte keuze voor de optredende zanger of zangeres, singer-songwriter, muzikant, etc.

Hoog vermogen

Met een vermogen van maar liefst 350W is de Fenton FTB1500A perfect om jezelf hoorbaar te maken bij optredens op beurzen en markten. Maar ook de DJ die de door hem gedraaide muziek natuurlijk goed hoorbaar moet maken kan met de Fenton FTB1500A perfect uit de voeten. De 15" woofer zorgt voor een goede geluidsdruk waardoor een lekkere diepe bass ontstaat waarbij de tweeter de hogere frequenties weergeeft. Alles wordt intern geregeld en gefilterd door de ingebouwde versterker. Deze ingebouwde versterker is perfect afgestemd op de woofer en tweeter waardoor het geheel perfect in balans is. Een goed geluid is het uiteindelijke resultaat. Dit geluid kan met behulp van de Bass en Treble regeling nog weer aangepast worden voor een zo goed mogelijke geluidsweergave.

Fenton FTB1500A tophat

Kunststof behuizing

De behuizing van de Fenton FTB1500A is gemaakt van een slag- en stootvast kunststof. Door deze harde ABS kunststof kan de speaker tegen een stootje en dat maakt hem ideaal voor mobiel gebruik. Tevens is in de kunststof behuizing een tophat ingebouwd zodat de speaker op een statief kan worden geplaatst. 

Meerdere aansluitingen

De FTB1500A is voorzien van meerdere aansluiting zodat hij zeer veelzijdig ingezet kan worden. Zo is hij voorzien van een gitaaringang en dat vind je niet op veel actieve speakers. Samen met de microfooningang is het mogelijk om jezelf op gitaar te begeleiden als je wilt zingen, hierbij is geen aparte apparatuur zoals een mixer nodig. Uiteraard ontbreekt een lijningang niet voor het aansluiten van een externe audiobron zoals een telefoon, tablet, mp3 speler, CD speler, etc. waarop eventueel een orkestband gespeeld kan worden. Uiteraard kan deze lijningang ook gebruikt worden voor de DJ die hierop zijn mengpaneel kan aansluiten.

Breed inzetbaar

Al met al is de FTB1500A een zeer breed inzetbare speaker. Met maar liefst 350W aan vermogen en een grote 15" woofer is hij de grootste speaker van de Fenton FTB speaker serie. 


Kenmerken 15'' 350W actieve luidspreker (versterker ingebouwd). Bass- en trebleregeling. Stereo RCA lijningang. 6.3mm jack microfoon- en gitaaringang. Echo effect voor microfoon. Aparte volumeregeling voor microfoon en gitaar. 35mm tophat voor plaatsing op statief.
Specificaties Vermogen: 350W. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 116dB. Woofer: 15". Tweeter: Piëzo. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 365 x 445 x 700mm. Gewicht: 11.5kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Actieve speakers Fenton
Product
 

BeamZ Helene laser met rode en groene lasers blauwe wash LED

Get the party started met de BeamZ Helene dubbele laser!

De BeamZ Helene laser met rode en groene lasers + blauwe wash LED is een zeer eenvoudig te gebruiken laser voor de kleine tot middelgrote feestjes. Door zijn compacte behuizing is hij vrijwel overal te plaatsen en tover je elke ruimte in een handomdraai om in een ware feestzaal! De Helene laser beschikt over een groene en rode laser + een zeer felle blauwe LED. Dit alles zorgt voor een feestelijk geheel met bewegende en gekleurde laserstralen waarbij de blauwe LED voor een mooie blauwe gloed zorgt.

Bediening

De BeamZ Helene wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening waarmee de Helene simpel bediend kan worden. Stekker in het stopcontact, sleutelschakelaar op de achterzijde in de ´ON´ positie en de laser is klaar voor gebruik. Kies een programma via de afstandsbediening en het feest kan beginnen! Voor een doorlopende wisselende laser/ en lichtshow kan de Helene ook op geluidsbesturing gezet worden. In deze mode reageert het effect op geluid en regelt zo geheel zelfstandig een schitterende lasershoe voor je.

Extra dimensie

Een laser is altijd garantie voor een succesvol feest. Geen enkel lichteffect weet zoveel los te maken als de laser. Zoals bij alle lasers en lichteffecten, dus ook bij de Helene, is rook eigenlijk een onmisbare toevoeging. Door een heel klein beetje rook / nevel in de ruimte te brengen worden de laserstralen vanuit de Helene zichtbaar. Dit zorgt voor een soort 3D effect waarbij de laserstralen als het ware "grijpbaar" worden.


Kenmerken

Rode en groene laser + felle blauwe LED. Afstandbediening meegeleverd. Multi point laser. Voorgeprogrammeerde shows. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid.

Specificaties

Laservermogen:. Rood: 150mW. Groen: 80mW. Vermogen LED: 3W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 110 x 105 x 55mm. Gewicht: 0.5kg.

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Discolichten BeamZ
Product
 

BeamZ BWA520 LED PAR RGBAW UW voor buitengebruik 14x 18W

Zet je (bedrijfs)pand in de spotlights met de BeamZ BWA520 LED PAR voor buiten

De BeamZ Professional BWA520 is een professionele aluminium LED PAR met IP65 rating zodat hij ook buiten gebruikt kan worden. De BWA520 heeft 14 RGBAW-UV LED's van 18W per LED die met elkaar voor een ongekend hoge lichtopbrengst zorgen. Door de RGBAW-UV kleurenmenging kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden inclusief blacklight. De BWA520 is geheel stil omdat er geen ventilator wordt gebruikt voor de koeling. Dit alles zorgt ervoor dat de BeamZ BWA520 overal toepasbaar is, zelfs in ruimtes of op plekken waar stilte gewenst is of buiten. Kantoorpanden, feestlocaties en galerieën zijn slechts enkele voorbeelden waar de BeamZ BWA520 LED PAR ingezet kan worden.

RGBAW-UV kleurenmenging

De BWA520 is een LED PAR met 14 RGBAW-UV LED's met een vermogen van maar liefst 18W per LED. RGBAW-UV heeft betrekking op het feit dat elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit bezit. Naast deze kleuren beschikt de BWA520 ook over UV, ook bekend als blacklight. Door het mengen van deze kleuren is het weer mogelijk om vele andere kleuren te maken. Worden rood en blauw tegelijkertijd aangezet dan ontstaat er paars. Door te spelen met de intensiteit van de rode of blauwe kleur of door wit toe te voegen kunnen vele kleurvariaties gemaakt worden inclusief pastelkleuren. Door de UV / blacklight mogelijkheid zijn schitterende creaties mogelijk met speciale UV gevoelige materialen zoals UV / blacklight verf. Een zeer breed scala aan kleuren en mogelijkheden kan zo uit slechts één enkele behuizing getoverd worden waarmee een object of (bedrijfspand) pand sfeervol of juist heel opvallend verlicht kan worden.

Bediening en sturing

De BWA520 LED PAR is net zo veelzijdig aan te sturen als dat hij kleuren heeft, iedereen kan met de spot overweg. Voor de meest uitgebreide bediening en voor totale controle over de kleuren en dergelijke is DMX de enige juiste keuze. Met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller kan een enkele BWA520 aangestuurd worden maar het is ook mogelijk om meerdere spots apart van elkaar aan te sturen om zo een geheel eigen lichtplan creëren. Wil je het allemaal wat minder omslachtig dan kan de spot ook prima met de meegeleverde afstandsbediening gebruikt worden. Kies een kleur of programma, de BWA520 doet de rest.

Meerdere spots

Voor een indrukwekkende verlichting van een bedrijfspand of groot bouwwerk is het raadzaam om met meerdere spots te werken. Bij gebruik van meerdere spots kunnen mooie kleurverlopen gemaakt worden of kunnen zelfs complete lichtshows gemaakt worden met looplichteffecten etc. Om meerdere spots eenvoudig met elkaar te kunnen koppelen is de BWA520 voorzien van stroom in- en uitgangen (Powercon True). Op slechts één stroomaansluiting kan zo een ketting van spots worden aangesloten. Hetzelfde geldt voor de DMX / data aansluiting, ook hiervoor is een in- en uitgang voorzien zodat ook de DMX / data eenvoudig gekoppeld kan worden met meerdere spots. Voor gebuik buitenshuis zijn hier speciale kabels voor beschikbaar die zorgen voor een waterdichte en weerbestendige aansluiting.

Stroomkabels:

IP65 Powercon - Schuko - 1,5 meter. IP65 Powercon - Schuko - 5 meter.

Stroom verlengkabel of stroom koppelkabels voor onderlinge verbinding van meerdere spots

IP65 Verleng- / koppelkabel - 1.5 meter. IP65 Verleng- / koppelkabel - 5 meter. IP65 Verleng- / koppelkabel - 10 meter.

DMX / Data kabels voor verbinding met een DMX controller of voor verbinding onderling

IP65 DMX / data kabel - 6 meter. IP65 DMX / data kabel - 12 meter.


Kenmerken

14x 18W 6-in-1 LED's. RGBAW-UV kleurmenging. DMX en Stand-alone mode. 2, 3, 5, 6 of 11 DMX kanalen. Lichtgewicht aluminium behuizing zonder ventilator (geluidsloos). Master/Slave functie. Afstandsbediening meegeleverd. Voorgeprogrammeerde shows. Auto mode met regelbare snelheid. Controle paneel met LED display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR (waterdichte connectie IP65). Powercon True in- en uitgang (waterdichte connectie IP65).

Specificaties

Stralingshoek: 23°. Field angle: 38°. Aantal LED's: 14 LED's van 18W per LED. Aantal kleuren: 6 (rood, groen, blauw, amber, wit + UV). IP65 waterdicht. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 150W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 240 x 315 x 340mm. Gewicht: 6.8kg.

€ 395.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

BeamZ LED PAR set met 4x LED PAR voor buitengebruik compleet

Zet je huis, bedrijf of horecagelegenheid in de spotlights met deze complete LED PAR set

Zet je huis of bedrijfspand letterlijk in de spotlights met deze Professionele BeamZ LED PAR set. Deze complete set is direct klaar voor installatie, alle benodigde kabels worden meegeleverd en ook een DMX controller ontbreekt niet zodat je geheel zelf kunt bepalen wat er qua licht moet gebeuren. Een continue kleurverandering met mooie kleurverlopen of juist één vast kleur, het is allemaal mogelijk. Door de DMX controller te programmeren sta jij aan het roer!

Compleet

Deze LED PAR set voor buiten is geheel compleet en bestaat uit:

4x BeamZ BWA510 LED PAR IP65
Deze professionele robuuste aluminium LED parren zijn bij uitstek geschikt voor gebruik buiten vanwege de IP65 rating. Ze kunnen dus zonder problemen buiten gebruikt worden voor het uitlichten van een bedrijfspand, showroom, huis, feestlocatie, etc.

1x DMX controller
Met de DMX controller sta jij aan het roer. Programmeer zelf de mooiste kleurverlopen of effecten en zorg dat de verlichting precies doet wat jij wilt. Een rustige of een juist snelle opvallende show... het is allemaal mogelijk. Jij bepaalt!

3x Powercon True koppelkabel - 5 meter
Met deze kabels kunnen de 4 LED parren met elkaar verbonden worden qua stroomvoorziening. Er hoeft dus niet voor elke lamp apart een stopcontact aanwezig te zijn. Deze kabel zorgt voor een waterdichte connectie met de BWA510 LED parren.

3x XLR koppelkabel - 6 meter
Net als bij de stroomvoorziening kan het DMX signaal met deze kabels doorgelust worden tussen de verschillende spots. Ook deze kabel zorgt voor een waterdichte DMX connectie.

1x Powercon True verlengkabel - 10 meter
De stroomaansluiting op de lampen mag dan waterdicht zijn, het 'gewone stopcontact' is dat niet. Met deze kabel kan de stroomvoorziening voor de eerste lamp met 10 meter verlengd worden zodat de kabel naar binnen gelegd kan worden voor een 'droge aansluiting' op het stopcontact.

1x DMX verlengkabel - 12 meter
Ook voor de DMX sturing geldt dat deze niet waterdicht is. De controller dient derhalve op een droge plek te worden geïnstalleerd. Met deze kabel kan de kabel tussen de controller en de eerste lamp met 12 meter verlengd worden zodat ook de DMX kabel naar binnen gelegd kan worden voor een 'droge aansluiting' op de controller.


Kortom, deze set is na ontvangst direct klaar om geïnstalleerd te worden en we mogen rustig zeggen dat het vrijwel een plug and play systeem is. Het enige wat je eventueel zelf nog moet doen is het programmeren van de controller voor het creëren van een lichtshow. Indien gewenst kan via de controller ook gekozen worden voor een van de voorgeprogrammeerde programma's die in de LED parren reeds aanwezig is. Laat je fantasie de vrije loop en zet je huis, bedrijf, horecagelegenheid, etc. letterlijk in de spotlights!

Op zoek naar een andere samenstelling? Meer of juist minder lampen of langere kabels? Neem gerust contact met ons op voor hulp of advies.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ BWA510 LED PAR RGBW voor buiten 14x 15W incl. remote1x BeamZ 64 kanaals DMX controller mini met accu1x PD Connex Powercon True1 (m/v) verlengkabel IP65 - 10 meter3x PD Connex Powercon True1 (m/v) verlengkabel IP65 - 5 meter1x PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female IP65 - 12m3x PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female IP65 - 6m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ BWA510 LED PAR RGBW voor buiten 14x 15W incl. remote

Met de BeamZ BWA510 LED PAR geef je kleur aan je bedrijfspand of horecagelegenheid

De BeamZ Professional BWA510 is een professionele LED PAR met een aluminium behuizing die door de IP65 rating ook buiten gebruikt kan worden. De LED PAR heeft 14 RGBW LED's van 15W per LED voor een zeer hoge lichtopbrengst. Door de RGBW kleurenmenging kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden. Een van de voordelen van de aluminium behuizing is dat er geen geforceerde koeling nodig is waardoor de BWA510 geheel stil is. Dit alles zorgt ervoor dat de BeamZ BWA510 vrijwel overal toepasbaar is waar (gekleurde) verlichting gewenst is, óók in ruimtes of op plekken waar stilte gewenst is. Kantoorpanden, feestlocaties en galerieën zijn slechts enkele voorbeelden waar de BeamZ BWA510 LED PAR ingezet kan worden.

RGBW kleurenmenging

De BWA510 is een LED PAR met 14 RGBW LED's. RGBW heeft betrekking op het feit dat elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit bezit. Door het mengen van deze kleuren is het weer mogelijk om vele andere kleuren te maken. Worden rood en groen tegelijkertijd aangezet dan ontstaat er geel. Door te spelen met de intensiteit van de rode of groene kleur of door wit toe te voegen kunnen vele kleurvariaties gemaakt worden inclusief pastelkleuren. Een zeer breed scala aan kleuren kan zo uit slechts één enkele behuizing getoverd worden waarmee een object of (bedrijfspand) pand sfeervol of juist heel opvallend verlicht kan worden.

Bediening en sturing

De BWA510 LED PAR is net zo veelzijdig aan te sturen als dat hij kleuren heeft, iedereen kan met de spot overweg. Voor de meest uitgebreide bediening en voor totale controle over de kleuren en dergelijke is DMX de enige juiste keuze. Met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller kan een enkele BWA510 aangestuurd worden maar het is ook mogelijk om meerdere spots apart van elkaar aan te sturen om zo een geheel eigen lichtplan creëren. Wil je het allemaal wat minder omslachtig dan kan de spot ook prima met de meegeleverde afstandsbediening gebruikt worden. Kies een kleur of programma, de BWA510 doet de rest. 

Meerdere spots

Voor een indrukwekkende verlichting van een bedrijfspand of groot bouwwerk is één spot vaak niet voldoende. Bij gebruik van meerdere spots kunnen mooie kleurverlopen gemaakt worden of kunnen zelfs complete lichtshows gemaakt worden met looplichteffecten etc. Om meerdere spots eenvoudig met elkaar te kunnen koppelen is de BWA510 voorzien van stroom in- en uitgangen (Powercon True). Op slechts één stroomaansluiting kan zo een ketting van spots worden aangesloten. Hetzelfde geldt voor de DMX / data aansluiting, ook hiervoor is een in- en uitgang voorzien zodat ook de DMX / data eenvoudig gekoppeld kan worden met meerdere spots. Voor gebuik buitenshuis zijn hier speciale kabels voor beschikbaar die zorgen voor een waterdichte en weerbestendige aansluiting.

Stroomkabels:

IP65 Powercon - Schuko - 1,5 meter. IP65 Powercon - Schuko - 5 meter.

Stroom verlengkabel of stroom koppelkabels voor onderlinge verbinding van meerdere spots

IP65 Verleng- / koppelkabel - 1.5 meter. IP65 Verleng- / koppelkabel - 5 meter. IP65 Verleng- / koppelkabel - 10 meter.

DMX / Data kabels voor verbinding met een DMX controller of voor verbinding onderling

IP65 DMX / data kabel - 6 meter. IP65 DMX / data kabel - 12 meter.


Kenmerken

14x 15W 4-in-1 LED's. RGBW kleurmenging. DMX en Stand-alone mode. 2, 3, 4 of 8 DMX kanalen. Lichtgewicht aluminium behuizing zonder ventilator (geluidsloos). Master/Slave functie. Afstandsbediening meegeleverd. Voorgeprogrammeerde shows. Auto mode met regelbare snelheid. Controle paneel met LED display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR (waterdichte connectie IP65). Powercon True in- en uitgang (waterdichte connectie IP65).

Specificaties

Stralingshoek: 24°. Field angle: 43°. Aantal LED's: 14 LED's van 15W per LED. Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & wit). IP65 waterdicht. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 130W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 240 x 315 x 335mm. Gewicht: 6.5kg.

BeamZ 64 kanaals DMX controller mini met accu

DMX sturing waar je maar wilt met deze BeamZ DMX controller. De controller is voorzien van een ingebouwde (herlaadbare) accu en kan daardoor overal gebruikt worden, ook op plekken waar geen netstroom aanwezig is. Uiteraard wordt de controller geleverd inclusief een netadapter voor het opladen van de ingebouwde accu of voor gebruik op netstroom. Met een volle accu kan deze DMX controller ca. 8 uur lang functioneren.

De controller beschikt over 64-kanalen en is ideaal inzetbaar in kleine tot middel grote evenementen waar een snelle en simpele controller noodzakelijk is. Door de mobiele functionaliteit kan deze controller ook bijzonder handig zijn voor het testen van DMX installaties of DMX apparatuur.


Kenmerken

64 DMX kanalen. Zowel op de accu als op netspanning te gebruiken. Ingebouwde accu voor mobiel gebruik. Gebruik met accu ca. 8 uur. Zeer compact in formaat en gewicht.


Specificaties

Aansluiting: 1 aangegoten XLR (male). 30 banken voor het opslaan van scenes. Bediening over 8 faders en 4 knoppen. Digitale LED display met 4 digits. Reset functie. Voeding 1A netadapter of via ingebouwde accu.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 17 x 4 x 8,5 cm. Gewicht: ca. 280g.

PD Connex Powercon True1 (m/v) verlengkabel IP65 - 10 meter

PD Connex Powercon True1 (m/v) verlengkabel IP65 - 10 meter. Deze PD Connex kabel met Powercon True1 connectoren zorgt voor een waterdichte verbinding voor stroomvoorziening. Meerdere kabels kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden. Ook kan deze kabel gebruikt worden voor het koppelen / doorlussen van de stroomvoorziening bij bijvoorbeeld LED PARREN die voorzien zijn van Powercon True1 aansluitingen. Door de 'breaking capacity' kunnen de kabels ook onder spanning gewoon veilig losgekoppeld worden. In andere woorden, de spanning hoeft niet van de kabel gehaald te worden voor het verbreken van de verbinding.

Hoge kwaliteit kabel met professionele Powercon True1 (m/v) connectoren. IP65 dus ook geschikt voor buiten (waterdichte verbinding). Lengte: 10 meter. Flexibele kabel met 3x 1,5mm² aders. Max. 16A.

PD Connex Powercon True1 (m/v) verlengkabel IP65 - 5 meter

PD Connex Powercon True1 (m/v) verlengkabel IP65 - 5 meter. Deze PD Connex kabel met Powercon True1 connectoren zorgt voor een waterdichte verbinding voor stroomvoorziening. Meerdere kabels kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden. Ook kan deze kabel gebruikt worden voor het koppelen / doorlussen van de stroomvoorziening bij bijvoorbeeld LED PARREN die voorzien zijn van Powercon True1 aansluitingen. Door de 'breaking capacity' kunnen de kabels ook onder spanning gewoon veilig losgekoppeld worden. In andere woorden, de spanning hoeft niet van de kabel gehaald te worden voor het verbreken van de verbinding.

Hoge kwaliteit kabel met professionele Powercon True1 (m/v) connectoren. IP65 dus ook geschikt voor buiten (waterdichte verbinding). Lengte: 5 meter. Flexibele kabel met 3x 1,5mm² aders. Max. 16A.

PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female IP65 - 12m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 12 meter DMX signaalkabel met IP65 rating voor waterdichte verbindingen. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een waterdichte, weersbestendige, storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Deze DMX kabel is perfect voor speciale buitenverlichting waarbij een waterdichte DMX verbinding gewenst is.

Professionele soepele DMX kabel. IP65 rating (waterdicht, dus geschikt voor buitengebruik). Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren.

PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female IP65 - 6m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 6 meter DMX signaalkabel met IP65 rating voor waterdichte verbindingen. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een waterdichte, weersbestendige, storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Deze DMX kabel is perfect voor speciale buitenverlichting waarbij een waterdichte DMX verbinding gewenst is.

Professionele soepele DMX kabel. IP65 rating (waterdicht, dus geschikt voor buitengebruik). Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren.

€ 1499.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

PD Connex DMX kabel XLR Male XLR Female IP65 6m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 6 meter DMX signaalkabel met IP65 rating voor waterdichte verbindingen. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een waterdichte, weersbestendige, storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Deze DMX kabel is perfect voor speciale buitenverlichting waarbij een waterdichte DMX verbinding gewenst is.

Professionele soepele DMX kabel. IP65 rating (waterdicht, dus geschikt voor buitengebruik). Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren.

€ 16.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Kabels Toebehoren PD Connex
Product
 

PD Connex DMX kabel XLR Male XLR Female IP65 12m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 12 meter DMX signaalkabel met IP65 rating voor waterdichte verbindingen. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een waterdichte, weersbestendige, storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Deze DMX kabel is perfect voor speciale buitenverlichting waarbij een waterdichte DMX verbinding gewenst is.

Professionele soepele DMX kabel. IP65 rating (waterdicht, dus geschikt voor buitengebruik). Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren.

€ 25.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Kabels Toebehoren PD Connex
Product
 

PD Connex DMX kabel 5 pin XLR Male 5 pin XLR Female 20m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 20 meter DMX signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige 5-pin XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.


Kenmerken en specificaties

Professionele soepele DMX kabel. Voorzien van hoogwaardige 5-pin XLR connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

€ 25.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Kabels Toebehoren PD Connex
Product
 

PD Connex DMX kabel 5 pin XLR Male 5 pin XLR Female 12m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 12 meter DMX signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige 5-pin XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.


Kenmerken en specificaties

Professionele soepele DMX kabel. Voorzien van hoogwaardige 5-pin XLR connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Kabels Toebehoren PD Connex
Product
 

PD Connex DMX verloopkabel 3 pin XLR Female 5 pin XLR Male

PD Connex professionele hoge kwaliteit DMX verloopkabel. Deze soepele signaalkabel kan gebruikt worden om van 5-pin XLR DMX naar 3-pin XLR DMX te gaan. Deze hoogwaardige kabel staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht.


Kenmerken en specificaties

Professionele soepele DMX verloopkabel. Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren (3-pin female - 5-pin male). Lengte: 10cm. Buitendiameter: 6mm.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Kabels Toebehoren PD Connex
Product
 

PD Connex DMX verloopkabel 3 pin XLR Male 5 pin XLR Female

PD Connex professionele hoge kwaliteit DMX verloopkabel. Deze soepele signaalkabel kan gebruikt worden om van 3-pin XLR DMX naar 5-pin XLR DMX te gaan. Deze hoogwaardige kabel staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht.


Kenmerken en specificaties

Professionele soepele DMX verloopkabel. Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren (3-pin male - 5-pin female). Lengte: 10cm. Buitendiameter: 6mm.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Kabels Toebehoren PD Connex
Product