2e keus Vonyx TX12 Speaker 12 inch 750 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze TX12 750W passieve speaker van Vonyx is voorzien van een 12" woofer voor mooie strakke en lage bassen. De speaker is stevig ontworpen en produceert een uitstekend geluid met een brede spreiding. Met een SPL van meer dan 95dB is deze speaker geschikt voor bijna alle goede versterkers. Vanwege de lichtgewicht constructie is deze gemakkelijk te vervoeren. Geschikt voor mobiele DJ's, thuisgebruik, studio monitoring enz..


Kenmerken "Full range" woofer en piezo tweeter. Metalen grill voor wooferbescherming. Aan zijkanten ingebedde handgrepen. Bekleed met akoestisch vilt. Tophat voor plaatsing op statief.
Specificaties Peak power: 750W. Power max: 350W. Output power: 200W. Impedance: 8 Ohm. Frequency response: 30Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: >95dB (+/-2dB). SPL max: 124dB. Woofer: 12". Tweeter: Piezo. Connector: 6.35mm jack & stereo binding post. Per stuk geleverd.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 450 x 315 x 690mm. Gewicht ca 11kg.

€ 75.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Passieve speakers Vonyx
Product
 

2e keus Fenton FT1200A Party Speaker 500W met Bluetooth en LED lichteffecten

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De Fenton FT1200A Actieve 500W speaker met Bluetooth en LED effect is geschikt voor vele toepassingen. Toespraken, workshops of gewoon gezellig naar muziek luisteren, het kan allemaal. De FT1200A is voorzien van meerdere opties en mogelijkheden waardoor je nooit zonder muziek hoeft te zitten. De microfoonaansluiting met echo effect maakt het zelfs mogelijk om de speaker voor zang / karaoke doeleinden te gebruiken.

Voor het krachtige geluid van de FT1200A is natuurlijk een krachtige motor nodig. Deze vinden we in de Fenton FT1200A in de vorm van een 250W RMS versterkerunit die de 12" woofer en dynamische tweeter aanstuurt. Op deze module bevinden zich enkele handige features waarmee de speaker snel en makkelijk ingezet kan worden. Een van deze features is de Bluetooth module die het mogelijk maakt om een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen een smartphone of tablet. Na het tot stand brengen van de draadloze verbinding speel je bijv. je Spotify tracks of muziek via YouTube af via de speaker. Ook voor het luisteren naar de radio via een radio app kan de draadloze Bluetooth verbinding gebruikt worden. Geen gehannes met kabels, wel je favoriete muziek uit een fatsoenlijke speaker. Een andere optie is de ingebouwde MP3 speler. Hiermee speel je muziek die op een USB stick of SD kaart staat rechtstreeks af op de speaker. Zo kan de speaker tijdens een feestje geheel zelfstandig werken en hoeft er niemand zich met de muziek te bemoeien. De AUX ingang zorgt ervoor dat alle overige appartuur aangesloten kan worden via de tulp / RCA ingang op de achterzijde. De microfoon (met echo effect!) en gitaar aansluiting maken het helemaal compleet zodat de FT1200A ook tijdens zomeravonden of vakanties de ideale partner is.

De behuizing van de Fenton FT1200A is gemaakt van een hoogwaardige slag- en stootvaste ABS kunststof. Hierdoor kan de speaker tegen een stootje en kan je hem dus gerust meenemen naar verschillende locaties. De LED's aan de voorzijde zorgen voor een kleurrijk effect, vooral in het donker uiteraard. Leuk en gezellig tijdens de warme zomer- of vakantieavonden. Voor een goede spreiding van het geluid is het mogelijk om de FT1200A op een statief te plaatsen. Hierdoor wordt de verstaanbaarheid van het geluid aanzienlijk verbetert.

Kenmerken

12" actieve speaker 250W RMS. Grill met meerkleurige LED's (LED's kunnen aan/uit gezet worden). Treble en bass controle. Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming. Geintegreerde USB, SD/MMC media speler. Stereo RCA line in-/uitgangen. 6.3mm jack microfoon en gitaar ingang. Echo effect voor microfoon. Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

Vermogen: 250W RMS, 500W piek. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Woofer: 12". Tweeter: HC Dynamic. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 290 x 375 x 585mm. Gewicht: 9.2kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Actieve speakers Fenton
Product
 

2e keus Fenton SPB 8 Actieve PA Speakerset 8 400W met Bluetooth

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De Fenton SPB-8 actieve PA speakerset is een betaalbare oplossing voor kleine feesten en partijen. De SPB-8 actieve PA speakerset is ook perfect te gebruiken voor achtergrond muziek.

De aansluitmogelijkheden van de luidsprekerset sluiten aan met de hedendaagse standaard. Zo is de set voorzien van Bluetooth zodat er een draadloze verbinding gemaakt kan worden tussen bijvoorbeeld een telefoon of laptop en de speakers. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt vervolgens hoorbaar via de speakers. Ideaal voor het luisteren naar Spotify, YouTube, enz. Een andere optie is de USB / SD ingang voor het afspelen van MP3 bestanden vanaf een USB stick of SD Card. Andere PA apparatuur en DJ gear zijn gemakkelijk aan te sluiten via de RCA Line ingang aan de achterzijde van de luidsprekerset.

Voor zang en spraak zitten er 2 microfoon ingangen op de luidsprekerset die individueel te regelen zijn. Perfect voor karaoke.

Om alle muziek helder uit deze 400 watt luidsprekerset te laten komen is de set voorzien van bass en treble regelaars aan de voorzijde.


Kenmerken

2-weg luidsprekerset met 1 actieve Master speaker en 1 passieve Slave speaker beide voorzien van 20cm (8") woofer. USB slot en SD card reader voor het direct afspelen van MP3 bestanden van een USB Stick of SD Card. 2 Microfoon ingangen met individueel te regelen volume instellingen voor karaoke. Bass en treble zijn aan te passen om alle muziek hoogwaardig te laten klinken. Ingebouwde handgrepen en in het design verwerkte hoekstukken voor schadeloos transport.


Specificaties

Totaal vermogen: 400 watt maximaal. Afspeelbare formaten: MP3, WMA. 2-Band Equalizer. Maximaal SPL: 121dB. Frequentiebereik: 50Hz ~ 20kHz. Impedantie: 8 Ohms.


Levering

1 x Actieve master box. 1 x Passieve slave box. 1 x Verbindingskabel. Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits, Spaans etc.).


Afmetingen en gewicht

260 x 240 x 460mm. Gewicht per set ca. 11kg.

€ 70.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Complete geluidsinstallaties Fenton
Product
 

2e keus BeamZ BFP130 blacklight flatpar met 6x 6 Watt UV LED's

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De BeamZ BFP130 blacklight flatpar met 6x 6 Watt UV LED's zorgt voor een krachtige straal UV licht waarmee het aloude Blacklight effect weer helemaal terug komt. De UV straal is niet zichtbaar voor het menselijk ook maar UV gevoelige stoffen en witte accenten kleuren op waardoor deze extra opvallen. De BeamZ BFP130 is voorzien van 6 LED's met een vermogen van 6 Watt per LED. De lichtopbrengst van deze UV flatpar is daarmee enorm hoog waardoor het effect extra mooi en mysterieus wordt.

De BFP130 is voorzien van enkele handigheidjes om gebruik, installatie en aansluiting zo makkelijk mogelijk te maken. Qua gebruik zijn er verschillende mogelijkheden zoals DMX. Hiermee is de UV flatpar eenvoudig op te nemen in een (bestaande) DMX lichtinstallatie. De BFP130 werkt op 2 of 4 kanalen. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunnen eenvoudig enkele ingebouwde programma's gekozen worden. Uiteraard kunnen deze programma's op op de BFP130 zelf opgeroepen worden door middel van het ingebouwde menu. De instellingen worden duidelijk zichtbaar op het display. Installatie en aansluiting zijn minstens zo eenvoudig als het gebruik. De dubbele beugel fungeert meteen als vloerstandaard zodat plaatsing op de vloer geen probleem is. Omdat de BFP130 is voorzien van een DMX in- en uitgang is het doorlussen van het DMX signaal geen probleem. Maar ook de netspanning kan eenvoudig doorgelust worden zodat snel een keten van meerdere flatpars ontstaat zonder moeilijkheden en dat alles op slechts één stopcontact.

Kenmerken

6x 6W UV LED's. DMX en Stand-alone mode. 2 of 4 DMX kanalen. Master/Slave functie. Voorgeprogrammeerde shows. Infrarood afstandsbediening. Control panel met LCD display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. IEC-connector in/uitgang. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard.

Specificaties

Stralingshoek: 18°. Fieldangle: 32°. Lichtintensiteit: 250lux @ 1m. Aantal kleuren: 1. Kleuren: UV (Blacklight). Aantal LED's: 6 (6 Watt per LED). Aantal DMX kanalen: 2 of 4. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 180 x 176 x 110mm. Gewicht: 1.3kg.

€ 55.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ LED Par spots BeamZ
Product
 

Fenton FT1500A Party Speaker 500W met Bluetooth en LED lichteffecten

De Fenton FT1500A is een actieve 700W speaker met Bluetooth en LED effect. Een alles in één oplossing voor mobiele toepassingen. Voorzien van een ingebouwde USB / SD / MMC media MP3 speler voor het rechtsteeks afspelen van MP3 muziek die op een USB stick of SD of MMC kaart staat. Met de Bluetooth mogelijkheid stream je eenvoudig je muziek via de speaker. Een echt plug and play systeem wat door iedereen gebruikt kan worden.

De Fenton FT1500A is voorzien van een krachtige versterker met een vermogen van max. 700W (350W RMS). Deze ingebouwde versterker zorgt voor een goede aansturing van de 15" woofer en de tweeter. Omdat de versterker is ingebouwd zijn losse kabels en gedoe met aansluiten verleden tijd. Gewoon de stekker in het stopcontact en de FT1500A is klaar voor gebruik. Met de ingebouwde Bluetooth module is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijv. een telefoon of tablet. De muziek die op de telefoon of tablet wordt afgespeeld via bijvoorbeeld YouTube, Spotify of een radio app wordt dan weergegeven via de speaker. Een AUX ingang op de achterzijde maakt het mogelijk om ook andere apparatuur die niet voorzien is van Bluetooth aan te sluiten. De ingebouwde MP3 speler maakt het mogelijk om makkelijk en snel te genieten van je favoriete muziek. Maar daar houdt het niet mee op. Want de FT1500A is ook voorzien van een microfoon en gitaar aansluiting. Handig voor bijvoorbeeld toespraken maar vanwege het ingebouwde echo effect kan de FT1500A ook ingezet worden voor kleine optredens. En wat te denken van vakantie? Geen gesleep met allemaal apparatuur en toch de mogelijkheid om lekker gitaar te spelen en te zingen.

De behuizing van de FT1500A is gemaakt van een hoogwaardige ABS kunststof die bestand is tegen een stootje. Om die reden kan de FT1500A ook prima worden gebruikt bij mobiele toepassingen. De LED's die aan de voorzijde zijn ingebouwd zorgen voor extra sfeer. Indien gewenst kunnen de LED's uitgezet worden.


Kenmerken

15" actieve speaker 350W RMS, 700W piek. Grill met meerkleurige LED's (LED's kunnen aan/uit gezet worden). Treble en bass controle. Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming. Geintegreerde USB, SD/MMC media speler. Stereo RCA line in-/uitgangen. 6.3mm jack microfoon en gitaar ingang. Echo effect voor microfoon. Tophat voor plaatsing op statief.


Specificaties

Vermogen: 350W RMS. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. Woofer: 15". Tweeter: Piezo driver. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 350 x 450 x 690mm. Gewicht: 12.1kg.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Actieve speakers Fenton
Product
 

Fenton FT1200A Party Speaker 500W met Bluetooth en LED lichteffecten

De Fenton FT1200A Actieve 500W speaker met Bluetooth en LED effect is geschikt voor vele toepassingen. Toespraken, workshops of gewoon gezellig naar muziek luisteren, het kan allemaal. De FT1200A is voorzien van meerdere opties en mogelijkheden waardoor je nooit zonder muziek hoeft te zitten. De microfoonaansluiting met echo effect maakt het zelfs mogelijk om de speaker voor zang / karaoke doeleinden te gebruiken.

Voor het krachtige geluid van de FT1200A is natuurlijk een krachtige motor nodig. Deze vinden we in de Fenton FT1200A in de vorm van een 250W RMS versterkerunit die de 12" woofer en dynamische tweeter aanstuurt. Op deze module bevinden zich enkele handige features waarmee de speaker snel en makkelijk ingezet kan worden. Een van deze features is de Bluetooth module die het mogelijk maakt om een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen een smartphone of tablet. Na het tot stand brengen van de draadloze verbinding speel je bijv. je Spotify tracks of muziek via YouTube af via de speaker. Ook voor het luisteren naar de radio via een radio app kan de draadloze Bluetooth verbinding gebruikt worden. Geen gehannes met kabels, wel je favoriete muziek uit een fatsoenlijke speaker. Een andere optie is de ingebouwde MP3 speler. Hiermee speel je muziek die op een USB stick of SD kaart staat rechtstreeks af op de speaker. Zo kan de speaker tijdens een feestje geheel zelfstandig werken en hoeft er niemand zich met de muziek te bemoeien. De AUX ingang zorgt ervoor dat alle overige appartuur aangesloten kan worden via de tulp / RCA ingang op de achterzijde. De microfoon (met echo effect!) en gitaar aansluiting maken het helemaal compleet zodat de FT1200A ook tijdens zomeravonden of vakanties de ideale partner is.

De behuizing van de Fenton FT1200A is gemaakt van een hoogwaardige slag- en stootvaste ABS kunststof. Hierdoor kan de speaker tegen een stootje en kan je hem dus gerust meenemen naar verschillende locaties. De LED's aan de voorzijde zorgen voor een kleurrijk effect, vooral in het donker uiteraard. Leuk en gezellig tijdens de warme zomer- of vakantieavonden. Voor een goede spreiding van het geluid is het mogelijk om de FT1200A op een statief te plaatsen. Hierdoor wordt de verstaanbaarheid van het geluid aanzienlijk verbetert.

Kenmerken

12" actieve speaker 250W RMS. Grill met meerkleurige LED's (LED's kunnen aan/uit gezet worden). Treble en bass controle. Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming. Geintegreerde USB, SD/MMC media speler. Stereo RCA line in-/uitgangen. 6.3mm jack microfoon en gitaar ingang. Echo effect voor microfoon. Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

Vermogen: 250W RMS, 500W piek.. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Woofer: 12". Tweeter: HC Dynamic. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 290 x 375 x 585mm. Gewicht: 9.2kg.

 

€ 109.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Actieve speakers Fenton
Product
 

2e keus BeamZ 20W Mini Stroboscoop

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Na al die jaren is de stroboscoop nog steeds een van de favoriete lichteffecten voor de Disco DJ en zijn publiek. De 20W Mini Stroboscoop past als instapmodel perfect op de wat kleinere podia. De stoboscoop met montagebeugel geeft tot 10 felle lichtflitsen per seconde. Werkt op 230Vac netspanning.


Kenmerken Regelbare snelheid. 0 tot 10 flitsen per seconde. Heldere 20W lamp. Inclusief montagebeugel. Aansluitspanning 230Vac, 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 55 x 98 x 137mm. Gewicht: 500g.

€ 8.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Stroboscoop BeamZ
Product
 

2e keus SkyTec Portable PA Luidspreker Versterker Systeem met USB

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Het systeem bevat een 4-kanaals stereo mixer met versterker en een set 2-weg speakers. Het geheel is voorzien van wielen en een inklapbare handgreep waardoor deze set zéér geschikt is voor mobiel gebruik. Ideaal voor aerobics, presentaties, PA gebruik en huisdisco.


Kenmerken USB-poort voor MP3. SD/MMC card aansluiting. 4 Kanalen met volume, pan, effect, 3-bands EQ en gain-control. Mic (XLR) en Line (6.3mm)-ingangen per kanaal. 2-Weg speakers (8" bass driver + 7" x 3" piezo tweeter) met twee 6.3 mm aansluitingen. Echo met Delay, Level en Depth-Control. RCA ingangen voor CD/Tape en Record-out. Degelijk afgewerkt en voorzien van metalen hoekbescherming. Voorzien van tophats en rubber voeten.
Specificaties Netvoeding: 230Vac - 50Hz. Vermogen: 2 x 75 W. Frequentiebereik: 20 Hz - 20kHz. Signaal ruis verhouding: 86 dB. THD <0.05%.
Afmetingen en gewicht Afmetingen versterker: 400 x 285 x 225 mm. Gewicht versterker: 10.6 kg.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Mobiele geluidsinstallaties SkyTec
Product
 

2e keus SkyTec SP1000A ABS Actieve PA Luidspreker Box 10 400W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

PA speakerbox met ingebouwde versterkermodule, in duurzame ABS behuizing. Kan als stand-alone unit gebruikt worden. Voorzien van een kwalitatief hoogwaardige versterker/mixer. Perfect voor mobiel gebruik.


Kenmerken Complete plug-and-play unit. 2-Weg bas-reflex luidsprekersysteem. Slagvaste ABS behuizing. Versterkermodule met lijn & mic ingangen. Toonregeling. Voorzien van tophat voor plaatsing op statief. Geïntegreerde handgrepen.
Specificaties Voeding: 230Vac, 50Hz. Vermogen RMS: 200W. Vermogen Max: 400W. Woofer: 10" / 245 cm. Hoorn: High Compression Titanium Driver. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. SPL @1W/1m: 99dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 33 x 28 x 53 cm. Gewicht: 14 kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Actieve speakers SkyTec
Product
 

2e keus BeamZ 30 cm Spiegelbol

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Blanke 30 cm spiegelbol met ophangoog. De spiegelbol is nog steeds een van de klassieke disco lichteffecten. Voor een optimaal effect wordt de spiegelbol beschenen met wit of gekleurd licht. Maakt van elke party een geweldig feest.


Kenmerken

Spiegeltjes van echt spiegelglas 10 x 10mm. Brandveilige PVC binnenbol. Sterke metalen ophang constructie.

€ 19.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Spiegelbollen BeamZ
Product
 

2e keus SkyTec wit Actieve 2 weg Speakerset

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Actief 2-weg stereo luidsprekersysteem met ingebouwde versterker. Geschikt voor zeer veel toepassingen. Eenvoudig aan te sluiten want het aansluiten van een geluidsbron op de lijningang is voldoende.


Kenmerken Basreflex boxen met ingebouwde versterker. Set bestaat uit 1 speaker met versterker en 1 slave. Magnetisch afgeschermd. Ingebouwde 40W rms stereo versterker. Levering incl. montagebeugels en verbindingskabel.
Specificaties Power Supply 230Vac, 50Hz. Power rating 2x 20W RMS. Frequency response 55Hz - 20kHz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 240 x 180 x 170 mm. Gewicht per set: 4.6 kg.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Installatie speakers SkyTec
Product
 

2e keus BeamZ Panther 15 compacte LED moving head met afstandsbediening

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ Panther 15 compacte LED moving head met afstandsbediening. Deze moving head is voorzien van een krachtige en heldere 10W 4-in-1 LED voor een zeer hoge lichtopbrengst. Door de 4-in-1 technologie kunnen enorm veel kleuren gemaakt worden en omdat de LED ook voorzien is van wit behoren pastelkleuren ook tot de mogelijkheid. De Panther 15 is door zijn compacte afmetingen makkelijk mee te nemen waardoor het de perfecte keuze is voor bijvoorbeeld DJ's of standbouwers.

Het hart van de BeamZ Panther 15 is de 10W 4-in-1 LED met de kleuren rood, groen, blauw en wit. Door deze kleuren te mengen kunnen enorm veel kleuren gemaakt worden waardoor een schitterende en kleurrijke lichtshow ontstaat. Uiteraard beschikt de Panther 15 moving head over enkele effecten zoals een dimmer en stroboscoop om de lichtshow weer extra effect te kunnen geven. De kop van deze moving head is natuurlijk beweegbaar waardoor de lichtstraal snel door de ruimte gaat. Via DMX kan het effect volledig naar wens bestuurd worden in 4 of 13 kanaals mode. Voor de minder veeleisende gebruiker kan de Panther 15 ook automatisch werken. Door middel van enkele ingebouwde programma's of de geluidsbesturing heb je er verder geen omkijken naar. De meegeleverde afstandsbediening maakt de bediening nog weer eenvoudiger waardoor er totaal geen kennis nodig is van lichteffecten. Iedereen kan dus gebruik maken van de Panther 15, dus ook perfect voor feestjes thuis of in de tuin.

Kenmerken

1x 10W 4-1 RGBW CREE LED. IR-afstandsbediening. DMX en Stand-alone mode. 4 of 13 DMX kanalen. Automatische en muziekgestuurde bediening. Master/Slave-functie. DMX in / uitgang via 3-polige XLR. Instelbare strobe snelheid. 0-100% Dimmer. Individuele kleurregeling. LED-display.

Specificaties

Vermogen: 24W. Pan: 540°. Tilt: 270°. Stralingshoek: 10°. Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw en wit). Aantal LED's: 1 (4-in-1 LED 10W). Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 175 x 155 x 290mm. Gewicht: 2.3kg.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Movingheads BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ Butterfly II LED mini Derby

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Met deze compacte BeamZ Butterfly II LED mini Derby haal je een klein effect in huis met een groots effect! Het lijkt misschien wat raar maar wat er uit de kleine behuizing van dit lichteffect komt mag zeker groots genoemd worden. Maar liefst 144 bewegende en gekleurde stralen zorgen voor een schitterende indrukwekkende  lichtshow.

De BeamZ Butterfly II heeft maar liefst 6 LED's van 3W per stuk in de kleuren rood, groen, blauw, amber, wit en paars. Een behoorlijk aantal kleuren dus die door elkaar door de ruimte geschoten worden. Het effect is plug and play wat wil zeggen dat er niets nodig om het effect te laten werken, behalve een stopcontact uiteraard. Gewoon de stekker in het stopcontact en Butterfly II doet de rest. Voor eenvoudige bediening wordt er een afstandsbediening meegeleverd waarmee eenvoudig enkele ingebouwde programma's opgeroepen kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om het effect op de muziek te laten reageren door middel van een ingebouwde microfoon waarvan de gevoeligheid eenvoudig is in te stellen.

Kortom, de BeamZ Butterfly II LED mini Derby is een mooi klein effect welke makkelijk opgehangen of meegenomen kan worden. Maar ondanks zijn kleine behuizing weet dit effect toch een groots effect te creëren.

Kenmerken

6x 3W LED's (rood, groen, blauw, amber, wit & paars). Afstandsbediening. Voorgeprogrammeerde shows. Muziekgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met instelbare snelheid.

Specificaties

Vermogen: 20W. Aantal LED's: 6x 3W. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 270 x 230 x 210mm. Gewicht: 1.8kg.

€ 67.92

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ LED Effecten BeamZ
Product
 

2e keus Fenton FPS12 Karaoke Speaker set 12 inch met bluetooth en draadloze microfoon

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Met dit mobiele geluidssysteem met bluetooth geniet je overal van je favoriete muziek. Dit compacte maar complete draagbare systeem beschikt over een ingebouwde accu waardoor een stopcontact niet nodig is. Voor een sfeerverhogend effect is de woofer voorzien van LED's die uiteraard op een programma knipperen. Zo heb je er meteen een lichtshowtje bij. Met de meegeleverde draadloze microfoon zing je eenvoudig mee en het echo effect zorgt voor de finishing touch.

De Fenton FPS12 heeft een ingebouwde 250W versterker zodat je dus niet bang hoeft te zijn dat er geen volume uit komt. Het aansluiten van verschillende audiobronnen kan op meerdere manieren. Zo is het mogelijk om via Bluetooth een telefoon of tablet te koppelen. Zo ontstaat een draadloze verbinding tussen de Fenton FPS12 en de telefoon of tablet. Ideaal natuurlijk en geen gedoe met kabels. Een andere mogelijkheid is het afsprelen van muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart. Zet gewoon je favoriete tracks in mp3 formaat op een USB stick of SD kaart en de FPS12 speelt het voor je af. Voor alle overige apparatuur beschikt de FPS12 over een RCA (tulp) AUX ingang zodat je altijd de mogelijkheid hebt om jouw audiobron aan te sluiten. De extra microfooningang geeft je de mogelijkheid om een extra microfoon aan te sluiten waardoor zingen of presenteren ook met z'n tweeën gedaan kan worden. Met de gitaaringang geeft de FPS12 je de mogelijkheid om, je raadt het al, een gitaar aan te sluiten. Ideaal natuurlijk voor de zwoele zomeravonden op het strand.

De Fenton FPS12 is voorzien van een 5-bands equalizer om de klank volledig naar wens in te stellen. De meegeleverde afstandsbediening geeft je extra gebruiksgemak waardoor je lekker kan blijven chillen.


Kenmerken

12" 250W actief geluidssysteem. Grill met multi color LED verlichting (LED's kan worden uitgeschakeld). Een draadloze VHF microfoon. Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler. 5-bands grafische equalizer. Digitale opname functie. Stand bevestiging met 35 mm polige socket. BT-ontvanger voor audiostreaming. RCA Aux ingang. Microfoon ingang. Gitaar ingang. Echo-effect voor microfoons. Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening.


Specificaties

Vermogen: 250W. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Woofer: 12". Microfoonfrequentie: 200.175MHz. Accu: 4.5Ah. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 310 x 360 x 570mm. Gewicht: 9.7kg.

€ 139.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Mobiele geluidsinstallaties Fenton
Product
 

2e keus DAP Phono voorversterker met RIAA correctie

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Heeft jouw versterker geen Phono ingang en kan jij je platenspeler daardoor niet aansluiten op je versterker? Geen probleem! Met deze DAP Phono voorversterker met RIAA correctie kan dat namelijk wel! Deze voorversterker zorgt ervoor dat je je platenspeler of pick-up op een normale lijningang kunt aansluiten. Het zwakke signaal wat vanuit je platenspeler komt wordt door deze voorversterker versterkt tot een normaal lijnsignaal. Zo sluit je je platenspeler dus zonder problemen aan op een mixer of versterker die niet voorzien is van een Phono ingang.

De voorversterker is voorzien van een hoge klasse RIAA correctie zodat elke plaat klinkt zoals het bedoeld is.

Je kunt je vinyl verzameling dus weer uit de kast halen en genieten van het gevoel én de klank wat het afspelen van platen teweeg brengt.


Specificaties

Frequentierespons: 20Hz-20KHz RIAA. Inputs: RCA. Outputs: RCA. Ingangsgevoeligheid: 3mV voor 1000 mV output. Ingangsimpedantie: 47 kOhm. Nominale uitgangsspanning: 0 dBV. Maximale uitgangsspanning: +16 dBu. Uitgangsimpedantie: 100-600 Ohms. Voeding: 18V AC (inclusief adapter).


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 40 x 113 x 80 mm (HxBxD). Gewicht: 0,35 Kg.

€ 24.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Audioprocessing Dap Audio
Product
 

2e keus BeamZ MHL74 mini wash movinghead 7x10 Watt RGBW

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze BeamZ MHL74 mini movinghead is een kleine en compacte LED movinghead met ongekende mogelijkheden. De MHL74 beschikt over 7 RGBW LEDs van 10 Watt per stuk, 12 DMX kanalen en verschillende functies en effecten. Grootse prestaties voor een kleine prijs.

LED techniek
Grootse prestaties, dat mag zeer zeker van de BeamZ MHL74 gezegd worden. Ondanks dat het een zeer compact effect is weet de MHL74 fantastische prestaties neer te zetten. De 7 RGBW LEDs van 10 Watt per stuk zorgen voor een zeer hoge lichtopbrengst en eindeloze mogelijkheden qua kleur. Door de speciaal gevormde lenzen wordt een strakke 15° lichtstraal en mooie kleurmenging verkregen. Aangezien de LEDs de primaire kleuren Rood, Groen en Blauw (RGB) kunnen produceren kan met een mix van deze kleuren elke kleur gemaakt worden. Echter, de LEDs van de BeamZ MHL74 bezitten ook nog eens de witte kleur (W) waardoor écht wit licht ook tot de mogelijkheid behoort. Extra bijkomende voordelen van de LED techniek zijn de zeer lange levensduur (waardoor het vervangen van lampen niet meer nodig is) en het lage energieverbruik. Hiermee is de MHL74 op meerdere manieren goed voor uw portemonnee, ook voor de professionele en zakelijke gebruiker.

Mogelijkheden
De BeamZ MHL74 is het bewijs dat klein niet altijd minder hoeft te zijn. Zelfs de gevorderde gebruiker zal versteld staan van de vele mogelijkheden die de MHL74 te bieden heeft. De kop heeft een bereik van maar liefst 540° horizontaal en 270° verticaal (indien gewenst kunnen hier andere waardes voor ingesteld worden), er is een elektronische dimmer (0% - 100%) aan boord en uiteraard een stroboscoop functie waarbij de snelheid van de flitsen instelbaar is. De MHL74 kan in een 12 en 7 kanaals DMX setting worden gebruikt waarbij er in de 12 kanaals setting een fijn afstemming beschikbaar is voor de pan en tilt bewegingen, een regenboogeffect en toegang, via DMX, tot auto- en geluidsbesturing.
Nu zal dit voor een beginnende gebruiker wellicht wat ingewikkeld lijken en daarom beschikt de BeamZ MHL74 over meerdere functie mogelijkheden. Ben je geen lichttechnicus maar wil je toch zonder poespas een mooie lichtshow? Dat kan! Met de auto-mode zal de MHL74 uit zichzelf een fascinerende lichtshow laten zien. Heb je liever dat de MHL74 op muziek reageert, dan is de geluid bestuurde functie echt iets voor jou. De MHL74 reageert dan door middel van de ingebouwde microfoon op de muziek. Eventueel is het mogelijk om meerdere units met elkaar te koppelen in de master-slave mode. De instellingen kunnen eenvoudig gedaan worden met behulp van het display en de 4 knoppen. Gemak dient de mens, nietwaar?

Gebruik
Met zijn hoge lichtopbrengst en vele mogelijkheden is de BeamZ MHL74 geschikt voor vele verschillende toepassingen. Zo is hij ideaal voor de mobiele DJ. Gebruik hem bij feestjes en trakteer je gasten op een overweldigende flitsende lichtshow. Ook is hij geschikt voor het uitlichten van objecten of als aandachtstrekker bij bijvoorbeeld een beurs of evenement. En vanwege zijn kleine formaat is hij eenvoudig mee te nemen wat hem extra geschikt maakt voor dergelijke mobiele toepassingen. Maar ook in een vaste installatie zal de MHL74 niet misstaan. Hang hem aan het plafond van bijvoorbeeld je café of bar en laat je gasten genieten van een geweldige lichtshow. Gebruik hem overdag of 's nachts in een showroom om met zijn kleuren of bewegingen de aandacht te trekken van voorbijgangers. De mogelijkheden zijn eindeloos..... jouw fantasie is de enige beperking.

Kortom, de BeamZ MHL74 is een compact en veelzijdig professioneel LED effect die je zeer zeker niet te licht op moet vatten.


Kenmerken Geschikt voor vele (professionele) doeleinden. Hoge lichtopbrengst door 7x 10 Watt RGBW LEDs (Rood, Groen, Blauw & Wit). DMX, Automatisch en muziek gestuurd. 12 of 7 DMX kanalen (instelbaar). Kop met een bereik van 540° pan en 270° tilt. Dimmer en stroboscoop functie. Fijn afstemming via DMX in 12 kanaals mode. Display en 4 knoppen voor instellingen. XLR DMX in - out aansluitingen. Energiezuinig. Eenvoudig in te stellen.
Specificaties Aansluitspanning: 220-240Vac/50Hz. Totaal vermogen LEDs: 70 Watt. Aantal LEDs: 7x 10 watt RGBW LEDs. Lichtintensiteit: 7200 Lux.
Levering 1x LED movinghead. 1x netsnoer. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmeting: 22,5 x 22,5 x 27cm. Gewicht: 4,2kg.

€ 99.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Movingheads BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ Spiegelbol motor met LED Lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een zeer stille batterij gevoede spiegelbolmotor met LED lichteffect. Door het trage roteren worden lichteffecten op de aangekoppelde spiegelbol zeer sfeervol door de ruimte geprojecteerd. De 18 fel gekleurde LED's in de voet van de motor zorgen vooral in het donker voor een extra effect. De LED's reageren naar keuze al dan niet op de muziek. Wordt geleverd exclusief batterijen.

Spiegelbol motor wordt geleverd zonder de afgebeelde spiegelbol.


Kenmerken

Muziekgestuurd of stand alone. Kunststof behuizing. Gekleurde stralen.


Specificaties

Batterij voeding: 4.5V, 3x AA batterij. Aantal LED's in de voet: 18. Omwentelingen: 5~6 per minuut. Maximaal gewicht: 2.0kg. Eigen gewicht: 200gr. Afmetingen: Ø130 x 80mm.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Spiegelbollen BeamZ
Product
 

Fenton FPS12 Karaoke Speaker set 12 inch met bluetooth en draadloze microfoon

Met dit mobiele geluidssysteem met bluetooth geniet je overal van je favoriete muziek. Dit compacte maar complete draagbare systeem beschikt over een ingebouwde accu waardoor een stopcontact niet nodig is. Voor een sfeerverhogend effect is de woofer voorzien van LED's die uiteraard op een programma knipperen. Zo heb je er meteen een lichtshowtje bij. Met de meegeleverde draadloze microfoon zing je eenvoudig mee en het echo effect zorgt voor de finishing touch.

De Fenton FPS12 heeft een ingebouwde 250W versterker zodat je dus niet bang hoeft te zijn dat er geen volume uit komt. Het aansluiten van verschillende audiobronnen kan op meerdere manieren. Zo is het mogelijk om via Bluetooth een telefoon of tablet te koppelen. Zo ontstaat een draadloze verbinding tussen de Fenton FPS12 en de telefoon of tablet. Ideaal natuurlijk en geen gedoe met kabels. Een andere mogelijkheid is het afsprelen van muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart. Zet gewoon je favoriete tracks in mp3 formaat op een USB stick of SD kaart en de FPS12 speelt het voor je af. Voor alle overige apparatuur beschikt de FPS12 over een RCA (tulp) AUX ingang zodat je altijd de mogelijkheid hebt om jouw audiobron aan te sluiten. De extra microfooningang geeft je de mogelijkheid om een extra microfoon aan te sluiten waardoor zingen of presenteren ook met z'n tweeën gedaan kan worden. Met de gitaaringang geeft de FPS12 je de mogelijkheid om, je raadt het al, een gitaar aan te sluiten. Ideaal natuurlijk voor de zwoele zomeravonden op het strand.

De Fenton FPS12 is voorzien van een 5-bands equalizer om de klank volledig naar wens in te stellen. De meegeleverde afstandsbediening geeft je extra gebruiksgemak waardoor je lekker kan blijven chillen.


Kenmerken

12" 250W actief geluidssysteem. Grill met multi color LED verlichting (LED's kunnen worden uitgeschakeld). Een draadloze VHF microfoon. Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler. 5-bands grafische equalizer. Digitale opname functie. Stand bevestiging met 35 mm polige socket. BT-ontvanger voor audiostreaming. RCA Aux ingang. Microfoon ingang. Gitaar ingang. Echo-effect voor microfoons. Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening.


Specificaties

Vermogen: 250W. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Woofer: 12". Microfoonfrequentie: 200.175MHz. Accu: 4.5Ah. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 310 x 360 x 570mm. Gewicht: 9.7kg.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Mobiele geluidsinstallaties Fenton
Product
 

2e keus Vonyx Opvouwbare Muziekstandaard

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Geheel opvouwbare muziekstandaard, dus makkelijk te vervoeren en weinig ruimte innemend. De standaard wordt geleverd inclusief een draagtas.


Kenmerken en specificaties Gewicht: 1,2 kg. Afmetingen opgevouwen: 54 x 8 x 5cm. Min. hoogte: 50cm. Max. hoogte: 120cm. Afmetingen bladhouder: 50 x 29cm.

€ 10.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Instrumenten accessoires Vonyx
Product
 

SkyTronic DVR kit met 7 monitor, 4 camera's 500GB schijf

Voel je veilig met dit SkyTronic beveiligingssysteem met 7" monitor en 4 camera's. Een compleet plug-and-play DVR (Digital Video Recorder) systeem bestaande uit een 7" monitor, 4 camera's en een ingebouwde 500GB harde schijf, afstandsbediening, muis, kabels (4x 18 meter) en software. Via de netwerkaansluiting kunnen de beelden op afstand bekeken worden. Een ideale set voor het beveiligen van uw woning of bedrijfspand.

Het hart van dit systeem is de recorder waarop de 4 camera's aangesloten worden. In deze recorder bevindt zich ook de 500GB harde schijf waarop alle beelden (en eventueel audio) opgeslagen worden. Via het menu van de DVR is het eenvoudig om meerdere opname modi in te stellen. Zo kan het systeem continue opnemen of de opname starten bij het detecteren van beweging. Daarnaast is het mogelijk om via een tijdsinstelling de opnames in te plannen waardoor er bijvoorbeeld alleen 's nachts wordt opgenomen. Indien gewenst kan de gebruiker middels een email op de hoogte gebracht worden bij detectie van activieteit/beweging. De camera's zijn voorzien van 24 IR LED's die ervoor zorgen dat de camera's ook in het donker kunnen "zien". Deze IR LED's gaan automatisch aan zodra het donker wordt. Voor het aansluiten van de camera's worden vier 18 meter lange kabels meegeleverd die niet alleen de beeldoverdracht maar ook de voeding voor de camera verzorgen. Dit maakt het aansluiten van de camera's kinderlijk eenvoudig. De opgenomen beelden kunnen via de USB aansluiting gedownload worden zodat deze doorgestuurd kunnen worden naar bijv. de politie als bewijsvoering.

Voor het terugkijken van de beelden kan gekozen worden voor het beeld van een enkele camera maar het is ook mogelijk om de beelden van 4 camera's tegelijkertijd te bekijken. Het terugkijken van de beelden is ook mogelijk via bijvoorbeeld een laptop (of computer/desktop), smartphone of tablet. Zolang de laptop, smartphone of tablet verbinding heeft met het internet (Wifi of minimaal 3G) is het mogelijk om op afstand in te loggen op de recorder. Zo houd je ook op vakantie eenvoudig een oogje in het zeil.

Gun jezelf of je gezin een veilig gevoel of blijf op de hoogte van wat er in je bedrijf gebeurt, óók als je er niet bent, met dit geweldige en complete systeem.


Kenmerken DVR recorder met 500GB harde schijf. 7" flip monitor (TFT). Live view met smartphone, tablet en internet (3G-ondersteuning). 4 weerbestendige hogeresolutie-camera's 520 TV-lijnen met 24 IR-LED's voor nachtverlichting. Email alert link. RJ-45 connector voor netwerkaansluiting. Opnamemodes: continue / bewegingsdetectie / sensorgestuurd / tijdinstelling. 4 weerbestendige camera's inclusief 18m combikabel per camera. Administrator/operator wachtwoordbeveiliging. Back-up via USB 2.0. Levering incl. afstandsbediening, muis, kabels en software.
Specificaties TV lijnen: 520. Besturingssysteem: Embedded Linux. Videosignaal: CVBSx 4 (BNC). Video output: BNC x 1 ;VGA x 1 ; HDMI x 1: 800*600 - 1024*768 -  1280*720 -  1280*1024 - 1920*1080. Aansluitspanning: 12VDC/4A (230V netadapter meegeleverd).
Minimale systeemeisen van de software PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 340 x 165 x 300mm. Gewicht: 5kg.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Audio Hifi Licht DJ Beveiliging SkyTronic
Product